يکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴

اقتصادی

پیش‌بینی برداشت پنج هزار تن انار از باغ‌های اردستان

پیش‌بینی برداشت پنج هزار تن انار از باغ‌های اردستان
پیام سپاهان - برداشت انار در شهرستان اردستان تا پایان آبان ماه ادامه دارد.
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - برداشت انار در شهرستان اردستان تا پایان آبان ماه ادامه دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان ؛ مدیر جهاد کشاورزی اردستان از پیش‌بینی برداشت پنج هزار تن انار از 350 هکتار باغ‌های این شهرستان خبر داد و گفت: این محصول علاوه بر تأمین نیاز خانوارها، به سایر استان‌ها صادر و بخشی نیز برای تولید رب انار مورد استفاده قرار می‌گیرد.
محمدامینی با اشاره به وجود 350 هکتار باغ انار در این شهرستان افزود: با توجه به وضعیت درختان و آبیاری کافی و به موقع زمین‌های زیر کشت، پیش‌بینی می‌شود از هر هکتار به طور میانگین 12 تا 16 تن انار برداشت شود.
وی اضافه کرد: برداشت انار از اواخر مهر آغاز و تا پایان آبان ماه ادامه خواهد داشت و پیش‌بینی می‌شود پنج هزار تن انار از باغ‌های شهرستان اردستان برداشت شود.
امینی گفت: انار اردستان از انواع محلی، سبزه، گلو باریک، نادری، آب دندان، من شاء، پوست سفید مهابادی، خاتونی، شلغمی، رباب شیراز، ملس ساوه، پوست قرمز و دانه سیاه است که بیشتر آنها در بازار اصفهان و تهران به فروش می‌رسد.

پیام سپاهان

پیام سپاهان

پیام سپاهان


پیش‌بینی برداشت پنج هزار تن انار از باغ‌های اردستان پیش‌بینی برداشت پنج هزار تن انار از باغ‌های اردستان پیش‌بینی برداشت پنج هزار تن انار از باغ‌های اردستان پیش‌بینی برداشت پنج هزار تن انار از باغ‌های اردستان پیش‌بینی برداشت پنج هزار تن انار از باغ‌های اردستان پیش‌بینی برداشت پنج هزار تن انار از باغ‌های اردستان

پیام سپاهان

پیام سپاهان

پیام سپاهان



نظرات شما