پیام سپاهان

آخرين مطالب

مردم زواره به یاد شهید جنگ دوازده روزه زمین چمن مصنوعی احداث می‌کنند فرهنگی

مردم زواره به یاد شهید جنگ دوازده روزه زمین چمن مصنوعی احداث می‌کنند
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - معاون تربیت‌بدنی و سلامت اداره‌کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: با توجه به نقش‌آفرینی این خانواده معزز در منطقه و هم‌زمانی اجرای پروژه با جنگ اخیر 12 روزه، مقرر شد این مجموعه ورزشی به نام شهید زائری مزین شود؛ فرزندان این شهید نیز از دانش‌آموزان همین منطقه هستند و این موضوع پیوند بین مدرسه، خانواده و فرهنگ ایثار را تقویت خواهد کرد.

به گزارش ادارۀ اطلاع‌رسانی و روابط عمومی اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان اصفهان، علیرضا عابدی، معاون تربیت‌بدنی و سلامت این اداره‌کل در جریان بازدید از شهرستان زواره، از آغاز اجرای طرح احداث زمین چمن مصنوعی در یکی از مدارس این منطقه خبر داد و بر نقش پررنگ مردم، اولیا و دانش‌آموزان در تحقق این طرح ورزشی تأکید کرد و با اشاره به اجرای این طرح در قالب «میدان همدلی» که هدف آن کیفیت‌بخشی و توسعه فضاهای ورزشی درون‌مدرسه‌ای است، اظهار داشت: در بازدید میدانی از هنرستان کشاورزی زواره، اجرای زمین چمن مصنوعی به مساحت حدود 800 مترمربع به تصویب رسید و نکته قابل‌توجه این است که این پروژه با مشارکت فعال مدیریت مدرسه، اولیا و دانش‌آموزان اجرایی خواهد شد و این همان الگویی است که میدان همدلی دنبال می‌کند.
وی افزود: چمن مصنوعی این زمین از محل اعتبارات دولتی و در قالب طرح میدان همدلی تأمین خواهد شد؛ اما کلیه هزینه‌های مربوط به زیرسازی، نصب چمن، و اجرای فنس دور زمین، توسط مدیریت مدرسه و با حمایت‌های مردمی تأمین می‌شود؛ این شیوه تأمین مالی مشارکتی، زمینه‌ساز تحقق پروژه‌هایی است که بدون اتکا صرف به منابع دولتی، به‌سرعت و با کیفیت بالا انجام می‌پذیرند.
عابدی با اشاره به بازدید از خانواده شهید زائری، از تصمیم آموزش‌وپرورش برای نام‌گذاری این زمین ورزشی به یاد این شهید والامقام خبر داد و گفت: با توجه به نقش‌آفرینی این خانواده معزز در منطقه و هم‌زمانی اجرای پروژه با جنگ تحمیلی 12 روزه اخیر، مقرر شد این مجموعه ورزشی به نام شهید زائری مزین شود؛ فرزندان این شهید نیز از دانش‌آموزان همین منطقه هستند و این موضوع پیوند بین مدرسه، خانواده و فرهنگ ایثار را تقویت خواهد کرد.
معاون تربیت‌بدنی و سلامت اداره‌کل آموزش و پرورش استان اصفهان با اشاره به برآورد هزینه‌ها خاطرنشان کرد: هزینه تهیه چمن مصنوعی حدود 4 میلیارد ریال برآورد شده است، اما مجموع هزینه اجرای پروژه با احتساب عملیات عمرانی و تجهیز زمین، بین 11 میلیارد تا 12 میلیارد ریال خواهد بود و این میزان با همت مدیریت مدرسه و همراهی مردم منطقه، به‌زودی محقق خواهد شد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/974803/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیشرفت خیره‌کننده؛ نمایشگر گلکسی زد فولد 7 تا 500 هزار بار بدون مشکل باز و بسته می‌شود

رقص اژدهای زرد؛ واکاوی روابط ایران و چین طی جنگ با اسرائیل

زندگی جنگ‏‌زده‌‏ها در تعلیق

پزشکیان در دشوار ترین دوره ریاست جمهوری

رئیس سابق ستاد ارتش اسرائیل: این جنگ هدفی ندارد، نابودی نظامی حماس ممکن نیست

چین در جنگ 12 روزه: موضع‌گیری شدید، اقدام قلیل

پرداخت تسهیلات کمک ودیعه مسکن به 1392 متقاضی اصفهانی

حتی ابزار جدید ویندوز 11 هم عملکرد بی‌نقصی در انتقال فایل‌ها ندارد

عصبانیت مجری اسرائیلی: معلوم نیست در غزه داریم چه غلطی می‌کنیم!

پیروزی پرگل شاگردان نویدکیا در دومین دیدار تدارکاتی

کاهش دمای هوا در استان

مردم زواره به یاد شهید جنگ 12 روزه زمین چمن مصنوعی احداث می‌کنند

سرقت مس، باند سارقان را در اصفهان منهدم کرد

آتش سوزی در مراتع روستا‌های دره حوض، قلعه اخلاص وماهورک

گوشی جدید گوگل با طراحی بسیار جذاب رؤیت شد؛ رقیب جدی آیفون و گلکسی

اروپا برای پوست اندازی استراتژیک آماده می‌شود

بازی Ghost of Yōtei روی PS5 لودینگ‌های فوق‌العاده سریعی خواهد داشت

نوبت مشاوران

وقتی‌آب نیست

پاسخ به پاجوش‌های جلیلی با زبان عدد و منطق

رفع تصرف 3.4هکتار از اراضی ملی و دولتی استان اصفهان

کمک 8 میلیارد ریالی خانواده نیک اندیش اصفهانی به زندانیان

یادداشت فرزند خاتمی: چرا رهبران ایران به غرب اعتماد نمی‌کنند؟

طرح جدید نازیستی اسرائیل برای غزه

وضعیت پساب اصفهان تعیین تکلیف شود

5 گوشی برتر مخصوص بازی؛ انتخاب حرفه‌ای‌ها برای گیمرها

حماسه خاموش مردم در بحران ها

بهسازی و شاداب سازی فضای مدارس با طرح شهید عجمیان

امحای هزار دستگاه استخراج ارز غیرمجاز در اصفهان

کاهش 20 درصدی پرونده‌های تعرض به اراضی ملی استان

رسیدگی به 623 پرونده تخلف در حوزه حمل و نقل

پیکر پاک مادر سردار راز 21 با حضور نماینده ولی فقیه و مدیرکل بنیاد مازندران در ساری تشییع شد

آغاز فصل جدید لیگ برتر فوتسال از پنجشنبه این هفته

درخشش هندبالیست اصفهانی در رقابت های آسیایی

اصفهان رکوردار نصب نیروگاه خورشیدی درکشور

«کرونوس و لازاروس» راهی بازار کتاب می‌شوند

بازی Assetto Corsa بدون هیچ هشدار قبلی از فروشگاه پلی استیشن حذف شد

پچ بعدی Days Gone Remastered منتشر شد

اصفهان فردا تعطیل نیست

انهدام یک‌هزار ماینر غیرمجاز در اصفهان

صدور مجوز 100 مگاوات برق از شهرستان کاشان

توقیف 90 تن شکر در شاهین شهر

نشست شورای ترویج فرهنگ و ایثار شهرستان فریدن

بررسی راهکارهای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در خوانسار

تاکید بر اقدامات ضروری در زمینه سرمایه گذاری در تولید

استقبال 3000 بانوی فرهنگی اصفهانی از پویش کتاب‌خوانی «جاذبه حسینی» + اعلام اسامی برگزیدگان

نسل جدید گوشی پرفروش شیائومی احتمالا شارژدهی بسیار خوبی خواهد داشت

چرا رهبران ایران به غرب اعتماد نمی‌کنند؟

تعیین تکلیف 94 میلیارد تومان کالای رسوبی در اصفهان

بررسی نهایی درخواست‌های تأسیس مدارس غیردولتی استان اصفهان تا پایان تیرماه