پیام سپاهان

آخرين مطالب

معاون استاندار اصفهان:

اساس توسعه در مشارکت عمومی نهفته است اجتماعی

اساس توسعه در مشارکت عمومی نهفته است
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - معاون استاندار اصفهان گفت: اساس توسعه در مشارکت عمومی مردم نهفته است و باید دغدغه‌های مردمی به اقدامات عملی تبدیل شود.

به گزارش اداره کل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان، ایوب درویشی در جمع نخبگان و فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی شهرستان فریدن، ضمن تسلیت ایام سوگواری اباعبدالله الحسین (ع)، با اشاره به جنگ 12 روزه اخیر رژیم صهیونیستی اظهار کرد:علی‌رغم همه فراز و فرودها، نقاط قوت و ضعف و دستاوردها و مشکلاتی که در این جنگ وجود داشت و پیروزی‌های ارزشمندی که کسب کردیم، یک دستاورد بسیار ارزشمند حاصل شد و آن، اتحاد و همبستگی بی‌نظیری بود که حول منافع مشترک، وطن و میهن‌پرستی شکل گرفت.
وی افزود: این اتحاد، بر مبنای فهم مشترک و روح مشترک ملی است که در زمان خطر بروز و ظهور پیدا می‌کند و همگان را به هم پیوند می‌دهد.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان با بیان اینکه این برچسب ملیت ایرانی، با تقویت دین، آیین، معنویت و باورهای اسلامی، استحکام بیشتری می‌یابد، افزود: این همبستگی ملی در جنگ 12 روزه به خوبی خود را نشان داد و نویدبخش این است که ذخایر ملی ما، ذخایری تمام‌نشدنی هستند که باید قدردان آن‌ها باشیم و همگی به اشکال مختلف در جهت تقویت آن تلاش کنیم.
وی در ادامه با اشاره به طرح ستاد همدلانه مشارکت اجتماعی گفت: این طرح بسیار مهم است و در همین ایام تحولات جنگ به فرمانداران ابلاغ شده و پیگیری می‌شود.
درویشی گفت: این طرح می‌تواند تحول‌آفرین باشد به شرط آنکه بخش مردمی و بخش‌های دولتی به خوبی آن را درک کنند و عزم و اراده و باور لازم برای اجرای آن در شهرستان ایجاد شود.
معاون استاندار اصفهان با تاکید بر اهمیت توسعه اجتماعی به عنوان پایه و اساس پیشرفت در سایر حوزه‌ها، تصریح کرد: تا زمانی که جامعه‌ای متعادل از نظر اجتماعی و فرهنگی نداشته باشیم، نمی‌توانیم در حوزه‌های دیگر به موفقیت دست یابیم و کارها ناقص خواهند ماند.
وی با اشاره به فرهنگ کار به عنوان یکی از مولفه‌های کلیدی توسعه اجتماعی، خواستار ارزیابی دقیق این شاخص در شهرستان شد.
درویشی، بر اهمیت به‌روزرسانی و اعتمادپذیری آمار و ارقام موجود تأکید کرد و گفت: این داده‌ها باید مبنای اصلی تصمیم‌گیری قرار گیرند و بر اساس آن نقاط قوت و ضعف شناسایی شوند.
وی همچنین به شاخص‌های کلیدی مانند سرمایه انسانی، بهره‌وری، زیرساخت‌ها، دسترسی به منابع، سرمایه اجتماعی، انسجام اجتماعی، و دسترسی به امکانات فرهنگی، خدماتی، بهداشتی، درمانی و آموزشی اشاره و تاکید کرد: تصمیمات و سیاست‌هایی که اتخاذ می‌کنیم باید بر پایه چنین آمار معتبر و قابل اعتماد استوار باشد تا بتوانیم حرکت رو به جلو و توسعه پایدار را تضمین کنیم.
وی با اشاره به سخنان حاضرین در جلسه گفت: برخلاف تصور برخی باید بگوییم شهرستان فریدن گرفتار سیاست‌زدگی نیست بلکه حضور و سخنان عزیزان، تعامل سازنده چهره‌های اصلاح‌طلب و اصولگرا، دلسوزی، وفاق و اعلام آمادگی برای همکاری مشترک، نشان از بلوغ سیاسی و اولویت دادن به منافع منطقه داشت.
معاون استاندار ادامه داد: این جلسه ثابت کرد که می‌توان با حفظ باورهای سیاسی متفاوت، در راستای اهداف مشترک به تفاهم رسید و به توسعه شهرستان کمک کرد.
درویشی اذعان کرد: تحقق این وفاق نیازمند تعمیم آن به تمامی نهادها و بخش‌های مختلف جامعه است تا با همدلی و پذیرش متقابل، مشکلات موجود به صورت اساسی حل شوند.
وی در ادامه با اشاره به ضرورت هم‌افزایی و یافتن نقاط مشترک برای حل مشکلات گفت: وفاق یعنی اینکه با وجود اختلاف نظرها، برای هدف مشترک با هم همکاری کنیم. خداوند هم ما را متفاوت آفریده تا یکدیگر را بشناسیم.
معاون استاندار اصفهان اضافه کرد: در شرایط بحرانی، مثل جنگ اخیر، دیدیم که چطور برای مقابله با دشمن مشترک، اختلافات کنار گذاشته شد.
وی با اشاره به درخواست مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) برای خواندن “ای ایران” و وحدت ملی در بحران‌ها گفت: در بحران‌ها، حتی منتقدان هم با حفظ انتقادات خود، تجاوز دشمن را محکوم کردند و برای دفاع از ایران اعلام آمادگی کردند. همانطور که رهبری اشاره کردند، “ای ایران” نمادی از اشتراک همه ماست، با وجود تفاوت‌ها در مذهب، زبان و قومیت و وطن، مادر مشترک ماست و جنگ اخیر ثابت کرد که می‌توانیم بر سر اصول با هم همکاری کنیم.
درویشی، با تاکید بر اینکه تنها تغییر مدیران نشانه توسعه نیست، گفت: نقش مدیران در فرآیند توسعه حیاتی است، اما مغز توسعه در مشارکت عمومی مردم نهفته است. باید دغدغه‌های مردمی به اقدامات عملی تبدیل شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/974391/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کشف 400 تن میوه احتکار شده در اصفهان

کشف ماینرهای 10 میلیاردی از یک کارگاه

تعیین تکلیف 943میلیارد ریال کالای تملیکی در اصفهان

تجهیز201 تقاطع در شهر اصفهان

دستگیری باند سارقان حرفه‌ای منازل و کارگاه‌های صنعتی در اصفهان

آمادگی دانشجویان ورزشکار اصفهانی برای رقابتهای آینده جهانی

اعزام ملی‌پوشان اسکیت آزاد اصفهان به کره جنوبی

تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره فیروزه‌کست تا نیمه مردادماه

ابلاغ سلام مقام معظم رهبری توسط نماینده ولی فقیه در مازندران به خانواده شهید دکتر تجن جاری

سرپرست دانشگاه صنعتی اصفهان منصوب شد

دستیار نویدکیا به کادر فنی سپاهان اضافه شد

افزایش مصرف برق در روزهای گرم تابستان

برترین دختران شمشیرباز اصفهان معرفی شدند

اجرای 15 طرح محرومیت‌زدایی ویژه مناطق کمتر برخوردار شهرستان اردستان

پیوست 18.9 هکتار زمین به محدوده شهری خور و فرخی

معرفی قهرمانان دوچرخه‌سواری کوهستان اصفهان

تجلیل از 120 کادر عرصه سلامت در اصفهان

وبینار آموزشی زمین خوردن در سالمندان (پیشگیری تا مدیریت جامع) برگزار شد

ارائه خدمات اورژانس اجتماعی به بیش از یک میلیون نفر

احتمال افزایش مصرف آب تا 25 درصد

فاز دوم سرای سالمندان محمودیه در خمینی‌شهر افتتاح شد

ممنوعیت استفاده از کنجد در نانوایی‌های دولتی اردستان

نمایش واقع کربلا در خانه ای در شهر سین برخوار

اعلام زمان درخواست نقل و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر شاغل به تحصیل وزارت بهداشت نیم‌سال اول 1404-1405

تشییع پیکر شهید مدافع امنیت «حسین جعفرنیا»

اعزام 60 نفر از همسران معظم شهدا از استان ایلام به مشهد مقدس

دیدار استاندار و مدیر کل بنیاد مازندران با خانواده شهید دکتر مجید تجن جاری در آمل

دیدار مدیر کل بنیاد مازندران با جامعه ایثارگری با نگاه رسیدگی به مشکلات

پروژه مهر را با محوریت نشاط و سرزندگی دانش‌آموزان آغاز کرده‌ایم

اورژانس اجتماعی به بیش از یک میلیون نفر خدمات روانی و اجتماعی ارائه می‌دهد

بهزیستی نیازمند نگاه نو و استفاده از ظرفیت خیران برای مقابله با آسیب‌ها است

پیام تسلیت رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «زمانی اردکانی»

وظایف دولت و ملت در حفظ انسجام ملی

تصویب طرح واگذاری زمین مناسب برای تجمیع ادارات و ساخت سایت اداری

جان باختن مرد 41 ساله سمیرمی حین کار با ادوات کشاورزی

ویلاسرای چادگان و زائرسرای مشهد از طریق اتوماسیون اداری برای تمامی همکاران فرهنگی قابل رزرو هستند

آموزش هوش مصنوعی با رویکردی بومی در آران و بیدگل دنبال می‌شود

طرح شهید سلیمانی امسال با عنوان طرح میدان همدلی ادامه می‌یابد

بهره برداری از طرح‌های هوشمندسازی شهر اصفهان

بسته فرهنگی «کتابخوان» با معرفی تازه‌های نشر کتاب

اولویت برگزاری انتخابات آینده درفضای همبستگی وهمکاری برای توسعه شهرستانها

اساس توسعه در مشارکت عمومی نهفته است

معاون وزیر میراث فرهنگی از حمایت استاندار اصفهان قدردانی کرد

کارگروه ویژه طرح نظام مسائل صنایع‌دستی در اصفهان تشکیل می‌شود

🎙️صحبت‌های استاندار در برنامه سلام اصفهان

انتصاب مدیرکل پیشگیری و بهداشت روانی بنیاد شهید و امور ایثارگران

ادامه ناپایداری‌های جوی و دریایی در استان

ارائه تسهیلات و حمایت‌های مالیاتی و بیمه‌ای برای هنرمندان صنایع دستی

تسهیل صادرات فلزات قیمتی و معافیت‌های مالیاتی هنرمندان صنایع‌دستی تصویب شد

محرم، فصل شکوه وحدت مردم و زبان گویای هنرهای آیینی است