پیام سپاهان

آخرين مطالب

فارن افرز: ترامپ سیا را نابود می کند سیاسی

فارن افرز: ترامپ سیا را نابود می کند
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - جماران /متن پیش رو در جماران منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
نزدیکی ترامپ به نظریه‌پردازان توطئه و مفسران سیاسی مانند لورا لومر، فعال یهودی، و دان بونگینو، مجری، اعتماد عمومی به جامعه اطلاعاتی را از بین برده است.
به گزارش فارن افرز، دو تن از افسران ارشد سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) هشدار دادند که دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، با سیاسی کردن دستگاه‌های اطلاعاتی ایالات متحده، آنها را نابود می‌کند و این امر احتمال شکست فاجعه‌بار آنها را افزایش می‌دهد.
دیوید جیو و مایکل هایدن، دو افسر سابق سیا، در مقاله مشترک خود در مجله «فارین افرز» نوشتند که ایالات متحده دارای دستگاه‌های اطلاعاتی است که جهان به آنها حسادت می‌کند.
اما آنها تصریح کردند که برخی از بیماری‌هایی که نظام‌های استبدادی از آن رنج می‌برند و آنها را در معرض شکست قرار می‌دهد، همان‌هایی هستند که نظام آمریکایی را در دوران حکومت رئیس‌جمهور ترامپ با خطر مشابهی تهدید می‌کند.
به گفته نویسندگان، دلیل این امر این است که شیوه عوام‌گرایانه ترامپ و غرق شدن در خود، او را به دست کم گرفتن ارزش اطلاعات و توهین به دستگاه‌هایی که آن را تولید می‌کنند، سوق می‌دهد.
به گفته دیوید جیو - که در حال حاضر استاد کالج کینگز لندن است - و مایکل هایدن، مدیر سابق آژانس امنیت ملی و افسر بازنشسته عملیات در سازمان اطلاعات مرکزی، مشکل فقط این نیست که ترامپ به تنهایی اطلاعات را دست کم می‌گیرد، بلکه دولت او شرایطی را فراهم می‌کند که به مقامات ارشد آن اجازه می‌دهد ارزیابی‌های خود را برای خشنودی او تنظیم کنند.
استدلال اصلی
نویسندگان استدلال می‌کنند که دوره ریاست‌جمهوری اول ترامپ از طریق سیاسی کردن وظایف، پنهان کردن حقایق نامناسب، ترجیح دادن وفاداری بر تجربه و تبدیل منابع اطلاعاتی به اهداف سیاسی، آسیب جدی به جامعه اطلاعاتی آمریکا وارد کرده است.
آنها هشدار می‌دهند که این اقدامات باعث تضعیف یکپارچگی، صداقت و اثربخشی عملیاتی نظام اطلاعاتی شده و خطر شکست فاجعه‌بار آن را افزایش داده است.
بر اساس این مقاله تحلیلی، این امر در حالی صورت می‌گیرد که امنیت ملی آمریکا با تهدیدهای جدی روبرو است که کمترین آن خطر فزاینده «تروریسم»است. 
آنها در این مقاله همچنین در ادعاهایی نسبت به تلاش گروه‌های تحت حمایت تهران برای انتقام از حملات آمریکا به ایران هشدار دادند.
این دو افسر کهنه‌کار نمونه‌هایی از بی‌توجهی ترامپ به اطلاعات عینی را با رد شهادت تولسی گابارد، مدیر اطلاعات ملی، مبنی بر اینکه ایران در آستانه دستیابی به توانایی ساخت سلاح هسته‌ای نیست، ارائه کردند. رئیس‌جمهور به جای آن ادعا کرد که ایالات متحده زیرساخت‌های هسته‌ای ایران را "نابود" کرده است، ادعاهایی که توسط آژانس اطلاعات نظامی پشتیبانی نمی‌شود.
ترجیح دادن وفاداری بر شایستگی
به گفته جیو و هایدن، دولت فرهنگی را ایجاد کرده است که در آن انتظار می‌رود نظرات مقامات با دیدگاه رئیس‌جمهور همسو باشد، نه با حقایق. این امر در انتصاب‌ها در پست‌های امنیت ملی که مبتنی بر وفاداری سیاسی بود، منعکس شد و متخصصان به دلیل ارائه دیدگاه‌هایی که مورد استقبال قرار نگرفت، مجازات یا اخراج شدند.
به اعتقاد نویسندگان، اولویت‌های اطلاعاتی دولت کنونی آمریکا تحت تأثیر انگیزه‌های سیاسی قرار دارد، به طوری که دستگاه‌های اطلاعاتی برای تغییر جهت تمرکز خود به سمت مسائل مورد علاقه سیاسی رئیس‌جمهور، به جای تهدیدهای واقعی، تحت فشار قرار گرفته‌اند. گواه این امر تغییر تمرکز اداره تحقیقات فدرال تحت رهبری کاش پاتل، مدیر آن، به مهاجرت و جرایم خشونت‌آمیز به جای تمرکز بر مبارزه با جاسوسی و تهدیدهای سایبری است.
از دست دادن اعتبار و اعتماد جهانی
سیاسی کاری به اعتبار اطلاعات آمریکا در داخل و بین متحدان آسیب رسانده است، تا جایی که شرکای بین‌المللی ممکن است در به اشتراک گذاشتن اطلاعات خود با واشنگتن تردید کنند، اگر ببینند که نظام آمریکایی دستکاری شده و غیرقابل اعتماد است.
نزدیکی ترامپ به نظریه‌پردازان توطئه و مفسران سیاسی مانند لورا لومر، فعال یهودی، و دان بونگینو، مجری، اعتماد عمومی به جامعه اطلاعاتی را از بین برده است.
نویسندگان این مقاله هشدار می‌دهند که این اقدامات اثر تجمعی خطرناکی دارند، زیرا رئیس‌جمهور ممکن است ارزیابی‌های صادقانه و دقیقی را که برای اجتناب از اشتباهات استراتژیک به آن نیاز دارد، دریافت نکند و این به نوبه خود خطر ارزیابی نادرست دشمنان یا نادیده گرفتن نشانه‌های قریب‌الوقوع حملات یا وقوع بحران‌ها را افزایش می‌دهد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/972946/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اقامه نماز ظهر عاشورا در سراسر استان

گزارش: کمپین تبلیغاتی The Wolf Among Us 2 تا پاییز آغاز می‌شود

توزیع شش تن حلیم و 55 هزار پرس غذای نذری در برخی شهرستان ها

آیینی سنتی با چهار قرن قدمت در بویین میاندشت

استاد دانشگاه آمریکایی: روسیه و چین از تضعیف برنامه هسته‌ای ایران خرسند هستند

تجلیل از پیرغلامان اهل بیت (ع) در خوانسار

شور وشعور حسینی در عزاداری‌های خمینی شهر

مصدومیت شش سرنشین یک خودرو در حادثه واژگونی

پروژه آیپد تاشو اپل موقتا لغو شد؟

یک طلا یک برنز نتایج درخشان اسکیت بازان اصفهان

نصف جهان یکپارچه سوگوار سرور آزادگان در عاشورا

اهدای خون، ادامه‌ی راه عاشورا و نماد ایثار است

اهدای خون در تاسوعا و عاشورا ارزشمند است

خدمات دهیاران تجلی حیات فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی باتکیه بر مشارکت مردم است

استاندار اصفهان: مشارکت خیران، کلید توسعه پایدار شهرستان است

استاندار اصفهان: مردم اصفهان در روزهای سخت، الگوی ایثار و همدلی هستند

جنایات رژیم صهیونیستی، سرمایه‌های انسانی ایران را نشانه گرفته است

معاینه فنی 10 هزار موتورسیکلت در اصفهان بصورت رایگان انجام شد

استقبال عزاداران از حضور رهبرمعظم انقلاب در شب عاشورا

پخت شش تن حلیم نذری در باغبهادران وفریدن

شهید قاسمی؛ نام خود و روستای سیان را در تاریخ دفاع از میهن جاودانه کرد

استاندار اصفهان: جاده هرند-اژیه؛ گامی بلند به سوی ایمنی و توسعه ترافیکی است

هیچ مشکلی بدون راه‌حل نیست؛ همکاری مردم و مسئولان کلید پیشرفت شهرستان است

پهپاد‌ها؛ کلید جنگ نامتقارن

عزاداران سوگوار عاشورای حسینی در سراسر استان اصفهان

پخت یک تن حلیم نذری در شهر باغبهادران

هواوی و اپل، پادشاه بازار موبایل چین شدند

نذر خون اصفهانی ها در روز تاسوعای حسینی

پایان ریل‌گذاری ایستگاه‌های خط دو قطارشهری اصفهان

دوربین زوم گلکسی S26 اولترا سوژه افشاگری شد

از کشاورزی تا دفاع از حرم و شهادت در پادگان

گوشی رسمی جام جهانی ورزش‌های الکترونیکی 2025 مشخص شد

فارن افرز: ترامپ سیا را نابود می کند

به‌لطف هوش مصنوعی، هزینه تولید GTA 7 کمتر از GTA 6 خواهد بود

روایت دلخراش ِشاهدانِ جنایت اسرائیل در تجریش

دیدار معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد با خانواده شهیدان قاسمی، فروغی‌راد و مهری در استان زنجان

این تعمیرپذیرترین گوشی دنیا است!

سراب تجزیه ایران

مقصدی متفاوت برای گردشگری مذهبی در محرم

همه اقوام، مهمان خیامِ امام

فردا، آیین نخل‌گردانی روز عاشورا در بادرود

مراسمات تا اذان صبح فردا ادامه پیدا می کند

سلام بر سرور آزادگان

همکاری ایکس‌ باکس و کوجیما در بازی OD همچنان ادامه دارد

من غلام «قمرم»، غیر «قمر» هیچ مگو

نانی به نامِ نامیِ «سقا»

تجدید عهد شاهین شهر با رهبر معظم انقلاب

قانون عجیب در آمریکا؛ چرا ظرفیت باتری آیفون و گلکسی از گوشی‌های چینی کمتر است؟

نذر خون در محرم

برگزاری سنج زنی در آران و بیدگل