پیام سپاهان - در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی 75 گروه ثابت و سیار دامپزشکی بر ذبح شرعی و بهداشتی دام در استان اصفهان نظارت میکنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان گفت: در این مدت 29 دامپزشک، 64 کارشناس بهداشت و بازرسی گوشت و 22 ناظر بر ذبح بهداشتی و شرعی دامهای نذری نظارت میکنند.
شهرام موحدی با تاکید بر ذبح دام در کشتارگاه افزود: اگر به هر دلیلی کشتار در غیر از کشتارگاه باشد، باید دقت کرد که کنهای به دام نچسبیده باشد، از لوازم حفاظت فردی مثل چکمه، دستکش و کلاه استفاده و اصول ذبح شرعی نیز رعایت شود.
وی توصیه کرد: پیش از قطعه کردن گوشت و مصرف آن، لاشه به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری شود.
موحدی افزود: شماره تلفن گویای 1512 نیز برای کمک رسانی به مردم آماده است.