پیام سپاهان

آخرين مطالب

امضای بیش از 15 تفاهم‌نامه مدرسه‌سازی توسط خیرین در 12 روز جنگ فرهنگی

امضای بیش از 15 تفاهم‌نامه مدرسه‌سازی توسط خیرین در 12 روز جنگ
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - عضو هیات مدیره جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور گفت: اکنون باید ماموریت‌های چند جانبه‌ای را دنبال کنیم، ما مثل همیشه تمام قد در کنار مدرسه‌سازی هستیم اما در کنار آن در جامعه خیرین تصمیم گرفتیم در بازسازی تمامی زیرساخت‌های آسیب دیده در کنار دولت و مردم باشیم. از نوسازی مدارس هم به عنوان قوی‌ترین قدرت مهندسی کشور انتظار داریم در امر بازسازی و نوسازی تمام قد در کنار دولت و مردم قرار گیرد.

به گزارش ادارۀ اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان اصفهان، مجتبی ملااحمدی عضو هیات مدیره جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور در نشست ستاد عملیاتی - اجرایی نهضت توسعه عدالت در فضاها و تجهیزات آموزشی و پرورشی کشور که به صورت مشترک با حضور اعضای ستاد مرکزی و برخط مدیران کل استان‌ها در روز سه‌شنبه سوم تیر برگزار شد با تهنیت و تسلیت شهادت جمعی از هموطنان، سرداران و دانشمندان عزیز ما، و تبریک و تسلیت به وزیر محترم آموزش و پرورش بابت شهادت برادر بزرگوارشان، اظهار کرد: جامعه خیرین مدرسه ساز کشور آماده همکاری با دولت و ملت جهت بازسازی اماکن تخریب شده در حملات اخیر است.
وی ضمن یاد خیرین گرانقدر به خصوص دکتر قفلی افزود: روزهای مقاومت است، روزهای سختی است، ملت ایران مثل 45 سال گذشته از این امتحان بزرگ سربلند و موفق بیرون آمد و اکنون نوبت ماست تا در کنار همین مردم و با کمک به دولت، ایران عزیز را بهتر از گذشته بسازیم؛ جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور اعلام کرد این آمادگی و اراده را دارد، تا جان و مال خویش را برای آسایش مردم ایران هدیه دهیم.
ملااحمدی ادامه داد: فرصت‌های این جنگ را به خوبی تبیین کنیم، شاید یک روز برای فرزندانمان از رشادت‌ها و درس‌های دفاع مقدس و شهادت عزیزانمان تعریف می‌کردیم، اما امروز این مفاهیم در سراسر کشور جاری و ساری شده است، این رشادت‌ها، دوستی‌ها، ایثارگری‌ها و ... اینها باید به خوبی روایت و به نسل‌های بعدی منتقل شود، امیدوارم خروجی آن به نفع ملت بزرگ ایران باشد.
عضو هیات مدیره جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور گفت: اکنون باید ماموریت‌های چند جانبه‌ای را دنبال کنیم، ما مثل همیشه تمام‌قد در کنار مدرسه‌سازی هستیم اما در کنار آن در جامعه خیرین تصمیم گرفتیم در بازسازی تمامی زیرساخت‌های آسیب دیده در کنار دولت و مردم باشیم؛ از نوسازی مدارس هم به عنوان قوی‌ترین قدرت مهندسی کشور انتظار داریم در امر بازسازی و نوسازی تمام قد در کنار دولت و مردم قرار گیرد.
وی با بیان استمرار خدمات خیرین در روزهای پرمخاطره جنگ، خاطرنشان کرد: جنگ نشان داد مردم ایران همواره همدل و همراه هستند، ما در حدود 12 روز جنگ بیش از 15 تفاهم‌نامه مدرسه‌سازی توسط خیرین امضا کردیم؛ ما تمام قد در خدمت مدرسه‌سازی هستیم تا انشالله روزهای بسیار بسیار خوبی را برای فرزندان ایران رقم بزنیم. تردیدی نیست در کنار هم دوباره کشور را می‌سازیم.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/970893/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سنجش عیار شناگران نونهال استان در رقابت‌های جام چهلستون

لژیونر فوتبال ایران به ذوب آهن پیوست

اعمال محدودیت‌های مشخص در تردد وسایل نقلیه سنگین

راهپیمایی عفاف و حجاب در فولادشهر

شهروندان مصرف آب را 20 لیتر کاهش دهند

تشییع پیکر شهید راه قدس در روستای محمد آباد

آغاز اجلاس 3 روزه رؤسا و مدیران آموزش‌وپرورش استان اصفهان

محمدی قراردادش را با سپاهان تمدید کرد

هافبک ذوب آهن ماندنی شد

دیدار چهره‌به‌چهره مدیرکل بنیاد شهید منطقه دو استان قم با خانواده شهدا و ایثارگران

استاندار یزد زنده نگه داشتن خاطره شهدای اقتدار را خواستار شد.

تشییع باشکوه پیکر شهید حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی به خاک مقدس ایران اسلامی در زاهدان

تشییع پیکر پدر شهید علیشاهی در گلپایگان

ناکامی دشمنان در تجاوز اخیر با همراهی و وحدت مردم

توزیع غذای نذری در زرین شهر

دستگیری دو نفر از متخلفان قطع غیرقانونی درختچه‌های تاغ

اجرای طرح شهید عجمیان در 200 مدرسه استان اصفهان

اجتماع بزرگ زینبیون در نیک آباد و سمیرم

برگزاری دومین نوبت آزمون سراسری 1404 همزمان با سراسر کشور در کیش

شور تابستانی کودکان و نوجوانان در فرهنگسراهای کیش

آبرسانی به 6078 واحد مسکونی نهضت ملی مسکن در استان

ارسالی‌های شما به با مخاطبان در 22 تیرماه

تبلت بعدی شیائومی هم به نمایشگر اولد مجهز نمی‌شود

سرمقاله شرق/ دل و پشت ایرانیان نشکنید

سرمقاله جوان/ کارگر هست، دستمزد نیست!

سرمقاله فرهیختگان/ راهبرد کنونی

محدودیت‌های مشخص در تردد وسایل نقلیه سنگین در اصفهان اعمال می‌شود

تمدید سه‌ساله ملی‌پوش امید با ذوب‌آهن

رضاوند به سپاهان پیوست

قنات دو طبقه مون در اردستان در انتظار تهیه طرح جامع

انتصاب مدیرکل مصدومین شیمیایی بنیاد شهید و امور ایثارگران

اتصال سامانه‌های ثنا، تامین اجتماعی و مالیاتی

تکنولوژی جدید انویدیا نرخ فریم بازی‌ها را دو برابر می‌کند!

سرمقاله همشهری/ این مذاکره آن مذاکره نیست

سرمقاله آرمان ملی/ اهداف سفر الجولانی به باکو

حفظ حجاب بانوی شهید کاشانی به قیمت 7 سال خانه‌نشینی!

برانکو به سپاهان پیوست

اهدا هزار واحد خون توسط عزاداران کاشانی در محرم

حذف وثیقه خروج از کشورمشمولان در محرم و صفر

4 اقدام فوری برای حمایت از صنعت گردشگری استان

دستورالعمل حمایت از سرآمدان نخبگان شاهد و ایثارگر به استان‌ها ابلاغ شد

5 محصول منحصربه‌فردی که اپل در دهه 1990 عرضه کرد

لزوم اجتناب از فصل هفت منشور ملل متحد

نبرد روایت‌ها در کورسک

سرمقاله کیهان/ پیروزی و بازدارندگی چگونه تثبیت می‌شود؟

تبرئه آمریکا و متهم ‌کردن ایران حتی بعد از خیانت ترامپ!

سرمقاله ایران/ آتش‌بس؛ فرصت بازسازی یا بهانه انتقام سیاسی؟

موشک‌های ایران مخازن سوخت رژیم صهیونیستی را بی‌پناه کرد

تماشای ایران دهه 40 با لوبیتلِ مسافری از اصفهان

ادامه ناپایداری‌های جوی و دریایی در هرمزگان همراه با افزایش دما و کاهش رطوبت