پیام سپاهان

آخرين مطالب

معاریو: ایران در جنگ نه‌تنها تضعیف نشد بلکه قوی‌تر بیرون آمد اقتصادی

معاریو: ایران در جنگ نه‌تنها تضعیف نشد بلکه قوی‌تر بیرون آمد
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - کیهان /متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
یازدهمین روز جنگ ایران با رژیم صهیونیستی، قبل از فرا‌رسیدن آتش‌بس ادعایی، با شدیدترین ضربات موشکی کشورمان به دشمن همراه بود.
رسانه‌های صهیونیست خبر دادند که در پی برخورد موشک‌های ایران به بئرالسبع دست‌کم 8 نفر (در برخی گزارش‌ها 8 نفر) کشته و حداقل 30 نفر زخمی شدند. رادیو اسرائیل گفت: ویرانی گسترده در شعاع صدها متر، و آسیب به ده‌ها ساختمان و مغازه در بئرالسبع در اطراف محل انفجار موشک‌ها اتفاق افتاده است.
سازمان بهداشت اسرائیل بعدازظهر سه‌شنبه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد 3238 نفر به دنبال عملیات‌های موشکی ایران مجروح و به بیمارستان‌ها منتقل شدند که حال 23 نفر وخیم گزارش شده است.
برخی رسانه‌های صهیونیستی یادآوری کردند: نتانیاهو در 18 ژوئن گفته بود «هدف عملیات در ایران از بین بردن تهدید موشک‌های بالستیک است». اما این موشک‌ها امروز (سه شنبه) مجدد به اسرائیل اصابت کرد.
اسموتریچ وزیر دارایی رژیم صهیونیستی هم گفت: شکی نیست صبح امروز طعم تلخی داشت
خبرنگار ضدایرانی بی‌بی‌سی اذعان کرد: به جرأت می‌توانم بگویم در 11 روزی که ما این‌جا بودیم حملات امروز صبح ایران بی‌سابقه بود. اگر به چشم‌های من نگاه کنی دیشب 10 بار از خواب پریدم از بس که آژیر زدند که باید به پناهگاه برویم. ایران با قدرت از این جنگ خارج شد، حملات امروز ایران بی‌سابقه بود.
یوم سامیا، ژنرال نیروهای ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی تصریح کرد: این ایران است که کنترل اوضاع را به دست گرفت و زمان آتش‌بس را تعیین کرد.
منوشه امیر مدیر رادیو اسرائیل در این‌باره عنوان کرد: حملات موشکی امروز صبح ایران یک زخم شدیدی بر پیکر اسرائیل بود؛ اسرائیل باید آتش‌بس را پیشنهاد می‌داد.
سرتیپ ناجی ملاعب، تحلیلگر نظامی و استراتژیک الجزیره هم گفت: «در گذشته عملیات‌ها به‌ صورت ترکیبی انجام می‌شد؛ مثلاً با مشارکت پهپادها، موشک‌های کروز و موشک‌های هایپرسونیک اما حالا، ایران تنها یک موشک شلیک می‌کند که طی 7 دقیقه به هدف می‌رسد، بدون آن‌که توسط رادارها شناسایی شود؛ این مسئله برای اسرائیل به‌شدت نگران‌کننده است».
صندوق پرداخت خسارات رژیم صهیونیستی خسارات وارد آمده به اسرائیل در طول جنگ با ایران را حدود پنج میلیارد شکِل یعنی 2 برابر خسارات جنگ علیه غزه تخمین زد و این در حالی است که خسارات بسیاری از کارخانه‌های آسیب‌دیده هنوز ارزیابی نشده‌اند.
روزنامه یدیعوت آحارونوت نیز گزارش داد: یک بررسی تحقیقاتی نشان می‌دهد، مشکلات بی‌خوابی و کم‌خوابی ناشی از اضطراب و استرس در میان ساکنان اسرائیل در پی جنگ با ایران به‌شدت افزایش یافته است. تمام جامعه صهیونیستی طی ماه‌های گذشته دچار بحران‌های روانی متعددی شده است. یکی از برجسته‌ترین این بحران‌ها، مشکل ناتوانی در خوابیدن مانند گذشته است. مشکلی که از هفتم اکتبر همراه ما بود، حالا در جریان جنگ با ایران به بحرانی جدی‌تر بدل شده است. چگونه می‌توان زیر آتش حملات، با هشدارهای شبانه، شلیک موشک‌ها و اضطراب دائمی، خواب راحتی داشت؟
مجری شبکه سی‌ان‌ان هم گفته است: آنچه که سرنوشت روابط منطقه‌ای و بین‌المللی پس از جنگ را تعیین می‌کند، این است که ایرانیان با حمله به اسرائیل به جهان نشان دادند چه کسانی هستند.
روزنامه معاریو در تحلیلی نوشت: ایران از این جنگ، قدرتمند خارج شد. ایران با وجود حملات و فشارهای اخیر، نه‌تنها تضعیف نشد، بلکه قوی‌تر از قبل از این جنگ بیرون آمد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/970750/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رویای تکرار النکسه

آن یکشنبه، سیاه بود

تشدید سرکوب رسانه‌ها در اسرائیل

آیا حملات اسرائیل گسل‌های زلزله را فعال کرد؟

پشت پرده سفر نتانیاهو به واشنگتن

قدم بزرگ برای شیائومی؛ خداحافظی با لایکا و استفاده از دوربین اختصاصی در گوشی‌ها

لایحه بزرگ اما نازیبا

استقلال‌خواهی و استثناگرایی؛ نگاهی به دویست و پنجاه سالگی آمریکا

جایی که مادران با خاطره حرف می‌زنند

زیان محضِ فیلترینگ

موفقیت چشمگیر بازی Phasmophobia؛ ثبت فروش بیش از 25 میلیون نسخه

توصیه به پزشکیان: «اول ‌ای جان دفع شرّ موش کن»!

رویای محال میلیاردر

ستاره جدید حزب دموکرات

هشدار نارنجی هواشناسی در 21 استان کشور

تداوم آلودگی هوا تا پایان هفته

پس از دو سال رکود مراکز پروتز و اروتز فعال می‌شوند

اولین مقتل فارسی در جغرافیای عثمانی

از نسخه کنسولی Once Human رونمایی شد + بازه عرضه

یوبیسافت: بازیکنان پس از اتمام پشتیبانی از یک بازی آنلاین، باید نسخه خود را نابود کنند

کارزار عجیب تندروها علیه رئیس جمهور

پیشنهاد عفو عمومی زندانیان سیاسی

بازشدن آسمان ایران

رسانه بریتانیایی مطرح کرد: 5 پایگاه نظامی زیر ضرب موشک‌های ایرانی

کشف انبار احتکار برنج و روغن در فلاورجان

جریان گاز فردا سه‌شنبه در برخی از مناطق شهر اصفهان قطع می‌شود

عزاداری سرور و سالار شهیدان با حضور جامعه ورزش استان اصفهان

توقیف موتورسیکلت 7 میلیاردی قاچاق در شاهین شهر

آیین‌های محرم در روستای ماربین اردستان

آیین سنتی زار در روستای قهساره

بازی نقش‌آفرینی Where Winds Meet به مدت 6 ماه انحصاری کنسولی PS5 خواهد بود

تولید بدون افغانستانی‌ها

جنگ فرسایشی، بزرگترین نقطه ضعف اسرائیل

مِن قَلبی سلام لِطهران

شهر زخم‌خورده؛ تهران - 25 روز بعد

برگزاری آیین تعزیه خوانی با قافله عزاداری در روستای نیسیان

این خانه قدیمی با نام حسین (ع) زنده است

جمع آوری 41 معتاد متجاهر در خمینی شهر

اختصاص زمین مسکونی به خانوار‌های مشمول جوانی جمعیت در فریدونشهر

رفع مشکل دیرینه کمبود فشار آب در سه محله اصفهان

تعریف و تمجید دراکمن از بازی Clair Obscur: Expedition 33

نوبت سیاست ملی

ادعاهای بی‌اساس و ضرورت هوشیاری ملی

واسه هر کی عاشق این وطنه

نجات کوهنورد از ارتفاعات کوه صفه

غرق شدن مرد 35 ساله در استخر کشاورزی در سمیرم

تخصیص 57 قطعه زمین مسکونی برای ساخت مسکن محرومان

کشف 361 قطعه بوقلمون زنده قاچاق دربویین میاندشت

آغاز روسازی و ریل‌گذاری راه‌آهن مبارکه–سفیددشت–شهرکرد

مشخصات شیائومی 15T پرو لو رفت!