پیام سپاهان

آخرين مطالب

مدیرکل دفتر سیاسی استانداری اصفهان خبر داد:

واحد رصد نارضایتی‌های عمومی با رویکرد پیشگیرانه در استانداری آغاز به کارکرد اجتماعی

واحد رصد نارضایتی‌های عمومی با رویکرد پیشگیرانه در استانداری آغاز به کارکرد
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - مدیرکل دفتر سیاسی استانداری اصفهان گفت: واحد رصد نارضایتی‌های عمومی در حوزه سیاسی با هدف تصمیم‌سازی مؤثر و رویکرد ایجابی و پیشگیرانه نسبت به نارضایتی‌های عمومی آغاز به کار کرد.

به گزارش اداره‌کل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان، اسفندیار تاجمیری در دومین جلسه شورای اداری استان اصفهان در سال 1404 ضمن معرفی مرکز رصد نارضایتی‌های عمومی در استان اصفهان اظهار کرد: دنیای امروز و جغرافیای جهانی از مرزهای دیجیتال عبور کرده و وارد فناوری‌های ترکیبی شده است؛ متناسب با همین وضعیت در نظام حکمرانی و نظام سیاسی نیز شاهد یک تغییر نگرش از حکومتداری به الگوهای حکمرانی علم‌محور هستیم.
وی افزود: امروزه تلاش می‌شود تا به نیازها و خواسته‌های مردم و جوامع توجه شود و بهبود سطح معیشت شهروندان یکی از شاخص‌های جهانی ارزیابی حاکمیت‌ها و نشان‌دهنده میزان مشروعیت آنها است.
مدیرکل دفتر سیاسی استانداری اصفهان با اشاره به افزایش برخی نارضایتی‌ها در جامعه کنونی عنوان کرد: در کشور ما در کنار فرصت‌ها و پیشرفت‌های قابل‌توجه کنونی، نظام مدیریتی با چالش‌هایی مواجه است که موحب آسیب به سرمایه اجتماعی شده است؛ بخشی از دلایل بی‌اعتمادی موجود به دشمنی‌ها و مخالفت‌ها برمی‌گردد چراکه امروزه بیش از 300 رسانه در زمینه یأس‌آفرینی بر علیه جغرافیای ما فعالیت می‌کنند.
وی افزود: جنگ شناختی و ترکیبی بر علیه منافع ملی و نظام سیاسی ما تلاش می‌کند تا بدون شلیک حتی یک گلوله اهداف خطرناکی را دنبال کند؛ متأسفانه در این راستا مشروعیت‌زدایی، قداست‌زدایی، اعتبارزدایی، ناکارآمدسازی، ناامیدسازی اجتماعی و قطبی‌سازی متاسفانه در دستور کار است.
تاجمیری با تأکید بر نقش نارضایتی‌های عمومی بیان کرد: نارضایتی عمومی حتی کوچک ابعاد نقش بسیار مهمی در سلسله مراتب ایجاد بحران اجتماعی دارد که اگر پیش‌بینی و پیشگیری نشود، منجر به رویگردانی، تجمع، اعتراض و سطوح خشن دیگری شده و به سمت امنیتی شدن به ضرر حاکمیت پیش می‌رود.
وی تأکید کرد: لذا پرداختن متعهدانه و جدی به مسئله نارضایتی توسط شخص مدیران و مسئولین در همه بخش‌های سیاسی، قضایی، امنیتی، انتظامی، اجرایی و عمومی بسیار مهم است.
مدیرکل دفتر امور سیاسی استانداری اصفهان با اشاره به واحد رصد و مدیریت نارضایتی‌های عمومی در حوزه سیاسی تصریح کرد: هدف این مرکز تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری مؤثر با رویکرد ایجابی و پیشگیرانه نسبت به نارضایتی است تا از تبدیل موارد اداری، اجتماعی و صنفی به جنبه‌های سیاسی و امنیتی جلوگیری شود.
وی با اشاره به ابلاغ این واحد به دستگاه‌های استان بیان کرد: انتظار داریم موارد ابلاغی با کفایت لازم سامان‌دهی و در این راستا همکاری لازم با دبیرخانه سیاسی انجام شود.
تاجمیری افزود: تعامل پیش‌دستانه شخص مدیران با اشخاص، نهادها، کانون‌های صنفی و مراجع ذی‌نفوذ و ذی‌نفع، شناسایی موارد و مصادیق نارضایتی در حوزه مسئولیتی و جامعه هدف، ارزیابی انعکاس ابعاد و محتوای مدیران، جمع‌بندی و آسیب‌شناسی اقدامات دستکاری به عمل آمده توسط خود دستگاه، برنامه‌ریزی برای مدیریت پیشگیرانه کنترلی و همچنین پیش‌بینی تهیه برنامه عملیاتی برای مقابله با نارضایتی‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی تأکید کرد: انتظار داریم که مدیران محترم با جدیت، درایت و دلسوزی در این مسئله همکاری کنند چراکه کم توجهی و قصور در این زمینه خارج از انتظار بوده و پذیرفته نیست؛ در شرایطی که استاندار اصفهان به عنوان مدیر ارشد استان و نماینده حاکمیت و دولت جمهوری اسلامی اهتمام ویژه‌ای به توسعه استان دارد، شایسته و سزاوار است که مدیران و مسئولین هم در بخش‌های مختلف به عنوان همکاران و همراهان مدیریت ارشد استان در همین تراز تحرک و دغدغه داشته باشند.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/968107/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حمله «صبح نو» به جبهه اصلاحات: چپ های رادیکال مشغول کارند

توپ هسته‌ای در زمین اروپا و آمریکا‌

انتصاب «مهدی مجیری» به عنوان سرپرست آموزش‌وپرورش شاهین‌شهر

پروازهای فرودگاه کاشان افزایش می‌یابد

هوش مصنوعی پرپلکسیتی وارد گلکسی S26 می‌شود؟

تبلت پیشرفته جدید شیائومی احتمالا فاصله زیادی تا رونمایی ندارد

مالک نوکیا ساعت هوشمند دوربین‌دار می‌سازد

سی‌ان‌ان: اوضاع سیاست خارجی ترامپ خراب است

عیادت مدیر کل بنیاد مازندران از پدر شهید قلی زاده در بابل

مرز خسروی در اربعین حسینی قرارگاه مرکزی تشکل‌های ایثارگری می‌شود

نمایشگاه «امام (ره)؛ نقش جاوید حماسه» در موزه مرکزی شهدا

حل مشکل اشتغال و تبدیل وضعیت 12 هزار فرزند شهید و جانباز/ حذف ضامن از تسهیلات ایثارگری

زیرمجموعه روسی مایکروسافت در آستانه ورشکستگی است

سرمقاله وطن امروز/ تَکرار سرخوردگی

سرمقاله اطلاعات/ جنبش جهانی محافظه‌کاران ریشه‌ها، پویائی‌ها و پی‌آمدها

نیاز آبی سالانه فضای سبز اصفهان 87 میلیون متر مکعب است

شرکت بیمه موظف به پرداخت خسارت فروشگاه حادثه دیده میلاد شاهین شهر شد

تبدیل پسماند به سرمایه در هنرستان؛ دستاورد اقتصادی با طعم محیط‌زیست

ایکس‌چت ایلان ماسک با رمزنگاری «به‌سبک بیت‌کوین» آپدیت می‌شود

سرمقاله فرهیختگان/ امتداد خشونت

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان معظم «ابدام»

نگاهی به گزیده شفیعی کدکنی از «دیوان شمس»

سرمقاله شرق/ کنش پزشکی؛ اقتصادی یا دارای جهت اقتصادی

سرمقاله جوان/ امام احیاگر نقش تاریخی و اجتماعی روحانیت

مدارس دولتی تنها مجاز به اخذ هزینه بیمه و تهیه کتب درسی هستند

رقیب جدی گلکسی زد فولد؛ بزرگ‌ترین باتری گوشی‌های تاشدنی وارد آنر مجیک V5 می‌شود

سرمقاله آرمان ملی/ اهمیت زمان در پرونده هسته‌ای

ثبت جهانی 6 مسجد تاریخی اصفهان در آینده نزدیک

126 هزار هکتار کانون بحرانی در آران و بیدگل؛ اعتبارات مقابله صفر است

محور عشایری و صعب‌العبور «هوک به هرندی» در شهرضا بهبود می‌یابد

نمایشگاه «هنر خدمت» به مناسبت گرامیداشت سالروز شهدای خدمت برگزار می‌شود

این «پیکو-مک-نانو» است؛ بازسازی مکینتاش اپل در ابعاد بسیار کوچک!

سرمقاله همشهری/ دیپلماسی خدمت

سرمقاله کیهان/ مافیای معارضه با انقلاب چگونه تأمین مالی می‌شود؟

دکان دو نبش اصلاح‌طلبی!

چهره جدید اقتصاد ایران

برخورد با ترک فعل دستگاه‌های اجرایی در زمینه قانون حمایت از معلولان

تأکید بر اولویت اشتغال شهروندان داخلی نسبت به اتباع خارجی در انواع مشاغل

تبیین ادبیات تجاری‌سازی در ملاقات مردمی مدیریت استان

ایده‌های اجتماعی در مسیر عمل با طرح مسائل در ملاقات‌ مردمی

رونمایی از تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب روح‌الله

سرمقاله ایران/ در طرح آمریکایی برای توزیع غذا در غزه چه می‌گذرد؟

غنی‌سازی بومی ستون فقرات توسعه اقتصادی کشور است

اجرای «طرح حامی» با هدف حمایت آموزشی از دانش آموزان دورۀ ابتدایی در استان اصفهان

پیگیری بیش از 80 مطالبه در سومین ملاقات مردمی مدیریت استان

بررسی و رفع مطالبات انفرادی مردم در دیدار با مدیریت ارشد استان

لزوم تسریع در بازگشت اتباع غیرمجاز با حفظ کرامت انسانی

لزوم حمایت ویژه از مادران دارای فرزند توان‌خواه

برگزاری باشکوه مراسم اربعین مستلزم استفاده از ظرفیت‌های مردمی است

تأمین تجهیزات موردنیاز مدارس استثنایی با همکاری دستگاه‌های اجرایی و شهرداری