پیام سپاهان

آخرين مطالب

آقای قاسمیان! از انتشار محتوای تحریک‌آمیز خودداری کنید اقتصادی

آقای قاسمیان! از انتشار محتوای تحریک‌آمیز خودداری کنید
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - هم میهن /متن پیش رو در هم میهن منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
امیر جدیدی| اول: احتمالاً این یکی، دو روز خبر دستگیری حجت‌الاسلام غلامرضا قاسمیان به گوش‌تان رسیده است. مدتی بعد از اخبار دستگیری، صفحه اینستاگرامی منتسب به ایشان در اینستاگرام به اطلاع همراهان گرامی‌اش رسانده که «حاج‌آقا در جریان سفر معنوی حج به‌دنبال انتشار ویدئوی با محتوای انتقادی نسبت به شرایط سیاسی حاکم بر حرمین شریفین، از سوی مقامات عربستان سعودی به‌طور موقت بازداشت شد».
ادمین این اکانت در ادامه از همراهان و دوستداران ایشان خواسته، از هرگونه تجمع و انتشار گمانه‌زنی... مخصوصاً محتوای تحریک‌آمیز خودداری کنند. از آن‌طرف صبح دیروز خبرگزاری‌ها به‌نقل از مشاور وزیر خارجه به اطلاع ملت شریف رساندند که پس از اظهارات قاسمیان، صدور روادید عربستان برای ایرانی‌ها متوقف شده است. چندساعت بعد، سازمان حج در اطلاعیه دیگری نوشت: «با وجود گزارش‌هایی درباره تأخیر در صدور روادید و مشکلات پیش‌آمده برای برخی زائران، روند اعزام زائران حج، بدون وقفه ادامه دارد و هیچ مشکلی در مسیر اعزام وجود ندارد».
دوم: دو روز پیش، پدر رفیقم عازم حج شد. او پیرمردی اهل شاهرود است. 86 سال سن دارد. رفیقم می‌گفت، از 10 سال پیش که موفق به ثبت‌نام حج شده، تمام مناسبات زندگی‌اش را به این سفر گره زده است. او پیرمرد بازنشسته‌ای است که حقوق نیم‌بندی (حدود 8 تا 10 میلیون) از صندوق تامین اجتماعی می‌گیرد. عمری به کشاورزی و باغداری گذرانده. رفیقم می‌گفت، پدرش در تمام این10 سال ذره‌ذره پول سفر حج‌اش را جمع کرده است و تقریباً که نه تحقیقاً ثانیه‌به‌ثانیه روزهای عمرش را در فکر این سفر زندگی‌ کرده است.
این یعنی پیرمرد قصه ما در همه این‌سال‌ها هرماه بخش زیادی از حقوق‌اش را در حسابی ذخیره کرده است. در حیاط خانه‌اش نعناع خشک کرده و فروخته و پول‌اش را برای سفر خانه خدا کنار گذاشته است. زردآلوی درخت حیاط‌اش را قیسی کرده و قیسی را فروخته و با پول‌اش برنج ولیمه سفرش را خریده است. تخم‌‌مرغِ مرغ‌هایش را فروخته و پول‌اش را برای سوغات سفرش کنار گذاشته و... رفیقم می‌گفت، پدر عزیز و بزرگوارش به‌معنای واقعی واقعی کلمه، قناعت پیشه کرده است تا به آرزوی یک عمرش که دیدن خانه خداست برسد. 
سوم: روی سخنم با ادمین اینستاگرامی آقای قاسمیان است. خواهشم این است که بعد از آزادی، همین بیانیه‌ای که نوشتید را به ایشان هم بدهید و ازشان بخواهید که من‌بعد جداً از انتشار محتوای تحریک‌آمیز خودداری کنند. چراکه ممکن است با همین حرف‌های به‌ظاهر دلسوزانه برای اسلام و مسلمین، دل هزارهزار پیرمرد و پیرزن مسلمانی که عمری با عشق برای دیدن خانه معبودشان زحمت کشیده‌اند را بشکنید و آرزوی سال‌هایشان را بر باد دهید. 
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/967975/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شاعری که اسم دخترش را «نیما» گذاشت!

سرمقاله سازندگی/ وهن دین

مقدمه‌ای برای یک جنگ بزرگ‌تر؟

وزش باد پدیده غالب اصفهان؛ دما تا پایان هفته روند افزایشی دارد

آیفون 17 با جزیره پویا کوچک‌تر و رم 8 گیگابایتی راهی بازار می‌شود

سرمقاله اطلاعات/ طرح جدید مدیریت قحطی در غزه

شوک به بازار موبایل؛ درهای گمرک به روی تمام برندها باز شد

سرمقاله فرهیختگان/ بر همان پاشنهٔ سابق

سرمقاله وطن امروز/ قاسمیان، رونالدو و تصویر جامعه ایرانی از عربستان

تقویت همکاری آموزش‌وپرورش استان اصفهان و مؤسسه نهج‌البلاغه با هدف ترویج حکمت‌های علوی در مدارس

افتتاح 4 پایگاه الگویی تغذیه سالم در مدارس اصفهان

پیگیری مطالبات ایثارگران با همراهی تشکل‌ ها و اصلاح قوانین

واگذاری موسسه اندوخته شاهد به صاحبان آن نقطه عطفی در تاریخ فعالیت‌هایش است

قطعی مکرر پلتفرم ایکس همچنان ادامه دارد

بازی مبارزه‌ای پرسروصدای MultiVersus به خاطره‌ها پیوست

سرمقاله جوان/ ادعای انقلابی بودن را از کجا آوردید؟!

شماره 265 نشریه پرتو مهر آموزش و پرورش اصفهان منتشر شد

ایرانیان در حمایت گری از نیازمندان و احسان از سرآمدترین جوامع هستند

«تفسیری بر رسالۀ هفت موعظه برای مردگان»

🎙️ صحبت های استاندار اصفهان در برنامه سلام اصفهان

ماراتن هسته‌ای در ایستگاه ششم

سرمقاله ابتکار/ اعتراض صنفی آری یاخیر؟!

خداحافظی با 12 گوشی از برند شیائومی؛ فهرست مرگ بروز شد

انویدیا باز هم گیمرها را قربانی کرد؛ کاهش تولید کارت‌های گیمینگ به نفع هوش مصنوعی

روایت «کیهان» از «غلط زیادی رویترز »

سرمقاله شرق/ جایگاه اسرائیل در رویکرد جدید آمریکا به خاورمیانه

سرمقاله کیهان/ ادعای لغو تحریم‌ها و آینده مبهم سوریه!

10 روز تا توافق؟

سرمقاله آرمان ملی/ جمهوری اسلامی در حال عبور از تندروها

تبریک رئیس جمهور به دختر تاریخ‌ساز آران و بیدگلی

هوای اصفهان سالم شد

مدال‌آوری بوکسور شهرضایی در قزاقستان

کیهان: روزنامه آمریکایی به صحت گزارش ما اعتراف کرد

بازی لو رفته در مذاکرات: بترسون، بگو دیوونه‌اس!

سرمقاله ایران/ حج و چشم‌انداز روابط راهبردی تهران – ریاض

خدمت‌رسانی بی‌منت و موثر راهبرد تشکل‌ها و نخبگان ایثارگر کشور است

ماد Elden Ring Nightreign حالت دو نفره را معرفی می‌کند

شریعتمداری نوشت: ما در این میان کجای کاریم؟!

سرمقاله اعتماد/ لنج‌های چوبی، نماد هویت فرهنگی

هشدار دریایی و جوی برای هرمزگان؛ افزایش باد، گردوغبار و تلاطم دریا

سرمقاله هم میهن/ اصلاح‌طلبی راه یا مغازه؟

مناسبت روز/ شنبه، 10 خرداد ماه

لعل سیراب به خون تشنه لب یار من است

افزایش تعرفه اینترنت؛ از طرح موضوع تا واکنش وزیر ارتباطات

سرمقاله دنیای اقتصاد/ نفت، اقتصاد و یک پیشنهاد

سرمقاله خراسان/ فرصت دوباره جنگ اوکراین برای ایران

افشاگری روزنامه اسرائیلی از نشست محرمانه مقامات صهیونیست

بازدید مدیرکل دفتر مسکن و تسهیلات رفاهی از پروژه 224 واحدی مسکن فرزندان شهدای زنجان

آغاز اصلاح روش‌های آموزشی و تحول در محیط های یادگیری بر مدار اجتماعات یادگیری

ریلمی نئو 7 توربو معرفی شد؛ تمرکز ویژه روی شارژدهی با تراشه قدرتمند