پیام سپاهان

آخرين مطالب

پایان رقابت جام خلیج فارس و گرامیداشت جان باختگان بندر شهیدرجائی در جزیره کیش منطقه آزاد کیش

پایان رقابت جام خلیج فارس و گرامیداشت جان باختگان بندر شهیدرجائی در جزیره کیش
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - با حضور پرشور ورزشکارانی از 15 استان کشور، مسابقات ملی شنای آب‌های آزاد (جام خلیج فارس) وگرامیداشت یاد وخاطره جان باختگان سانحه بندر شهیدرجائی بندرعباس در رده‌های سنی 14 تا 25، در آب‌های نیلگون جزیره کیش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد کیش، مسابقات شنای آب‌های آزاد بزرگسالان کشور با عنوان (جام خلیج فارس) وگرامیداشت یاد وخاطره جان باختگان سانحه بندر شهیدرجائی بندرعباس با حضور 180 شناگر از سراسر کشور در جزیره کیش برگزار شد.
این رویداد ورزشی ملی با مشارکت ورزشکارانی از 15 استان در قالب 25 تیم و در دو گروه سنی 14 تا 25، در سه مسافت 5، 2 و 1 کیلومتر برگزار گردید. رقابت در مسافت 5 کیلومتر که ویژه گروه سنی 14 سال برگزار شد، به‌عنوان مرحله نخست انتخابی تیم ملی جمهوری اسلامی ایران برای اعزام به مسابقات آسیایی نیز محسوب شد.
این دوره از مسابقات با نظم اجرایی بالا و رعایت دقیق استانداردهای فنی، ایمنی و داوری، تحسین جامعه شنای کشور را به همراه داشت.
فرزاد رادبوی، معاون ورزش و تفریحات سالم کیش با تاکید بر ظرفیت‌های کیش در میزبانی مسابقات آبی گفت: این رویداد نشان‌دهنده توانمندی‌های جزیره کیش در برگزاری رویدادهای ورزشی در سطح ملی و بین‌المللی است و نقش مؤثری در معرفی قابلیت‌های گردشگری و ورزشی جزیره دارد.
رئیس هیأت شنای منطقه آزاد کیش و رئیس کمیته آب‌های آزاد کشور، نیز ضمن اعلام استقبال بی‌سابقه شناگران از این رویداد، گفت: این رقابت‌ها فرصتی مغتنم برای شناسایی استعدادهای نوظهور، ارتقای سطح آمادگی ملی‌پوشان و اعتلای جایگاه ورزش آب‌های آزاد ایران در سطح منطقه‌ای بود.
بهرام سعادت در ادامه با اعلام مسیر مسابقه گفت: مسابقه از اسکله مارینا تا اسکله تفریحی و به‌ صورت رفت و برگشت طراحی شده بود و برای نخستین‌بار در کشور، دستگاه استارت مسابقه موسوم به اسکله شناور با حمایت مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، معاون ورزش و تفریحات سالم جزیره کیش و شرکت بنادر و فرودگاه‌ها تهیه و در این دوره استفاده شد.
سعادت با اشاره به ثبت این مسابقات در تقویم رسمی فدراسیون شنا، اظهار کرد: امکانات سخت‌افزاری و ابزارهای لازم برای میزبانی یک رویداد بین‌المللی اکنون در اختیار جزیره کیش است و این مسابقات هر ساله در همین جزیره برگزار خواهد شد.
گفتنی است مسابقات امسال با رعایت کامل پروتکل‌های ایمنی و با حمایت کمیته آب‌های آزاد مناطق آزاد برگزار گردید و در پایان، از برترین شناگران با اهدا مدال، احکام و کاپ قهرمانی تجلیل شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/962819/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

یحیی گل محمدی به یک دلیل نمی‌تواند سرمربی سپاهان شود

آتش سوزی بر روی پل ابریشم

استاندار اصفهان: معلمان معماران تمدن‌ساز ایران آینده‌اند

مدارس این شهرها فردا (چهارشنبه 17 اردیبهشت) تعطیل شد

مدارس این شهرها فردا (چهارشنبه 17 اردیبهشت) تعطیل شد/ اسامی تکمیل می‌شود

تجلیل فرمانده هوانیروز اصفهان از معلمان

مدارس این شهرها فردا تعطیل شد

دکلمه خوانی زیبا با صدای خسرو شکیبایی

فوری: تریلر دوم GTA 6 منتشر شد

سرویس گیمینگ اپل به‌زودی میزبان 5 بازی جدید می‌شود

دور باطل انتخاب وزیر اقتصاد

اثر شلیک ساده‌سازان به مذاکرات

احتمال تکرار خاطره تلخ؛ بازگشت نفت 50 دلاری؟

افتتاح آبکش آهنین

خط مذاکره باز است

گروه‌های حساس با توجه به وقوع گردوخاک از منزل خارج نشوند

مدارس کاشان و آران و بیدگل فردا غیرحضوری شد

مدیرعامل آبفای اصفهان: تابستان را با مدیریت مصرف آب بی‌دغدغه کنیم

ذخیره سد زاینده رود، 21 میلیون متر مکعب کمتر از سال گذشته است

عرضه «فهرست دست‌نویس‌های فارسی کتابخانه بلدیه» در نمایشگاه کتاب

صحبت های شنیدنی دکتر انوشه

هشدار گوگل دیپ‌مایند: مردم برای هوش مصنوعی انسان‌گونه آماده نیستند

انقلاب خورشیدی؟

کنایه‌های عراقچی به ترامپ

قالیباف قربانی انتقام تندروها می شود؟

چشم‏‌های سـوخته کارگران بندر

تغییر خط مقدم از غزه به صنعا

آب‌ها را بدون آگاهی اقلیمی جابه‌جا کردیم

کشف 40 فقره کلاهبرداری با رسیدهای جعلی در اصفهان

شماره جدید ماهنامه «شاهد یاران»؛ یادمان «مرد هزارسنگر» سردار شهید سیدمحمد صنیع خانی

گرمای زودهنگام شبکه برق اصفهان را تحت فشار شدید قرار داده است

سرمایه‌گذاری30 هزار میلیارد تومانی بخش‌خصوصی برای پروژه گردشگری اصفهان

سپاهان بدون شش بازیکن اصلی مقابل هوادار

گلستان بهشت سرمایه‌داران؛ جوانان درگیر بیکاری و نبود امنیت شغلی هستند

اجرای دومین طرح سالم‌سازی دریا در چاف لنگرود آغاز شد

«سیاه‌چاله» منتشر شد

عزم ما برای رفع محرومیت‌های ارتباطی جزم است

امیدآفرینی و ایجاد نشاط به پیشرفت کشور کمک خواهد کرد

بازدید معاون امور تولیدی و بازرس قضایی و بازرس کل امور صنعت، معدن و تجارت سازمان بازرسی کل کشور از فولاد مبارکه

بیشترین بارش باران در فریدونشهر ثبت شد

هنر می‌تواند ارزش‌ها را در جامعه به بهترین نحو منتقل کند

هنر ارزش‌ها را در جامعه منتقل می‌کند

15 خرده فروش مواد مخدر در اردستان دستگیر شدند

برگزیدگان جایزه «پولیتزر» معرفی شدند

آغاز ثبت‌نام بن‌کارت‌های دانشجویی، طلاب و اعضای هیات علمی

وارن بافت: تیم کوک برای برکشایر سودآورتر از خودم بوده است

شیائومی و گوشی تمام‌صفحه؛ ایده‌ای که هنوز نمرده است

گوگل وارد عرصه سینما و تلویزیون می شود

موتورهای الکتریکی 150 میلیاردی در اصفهان کشف شد

تعرفه بسته های اینترنت تله کیش افزایش نیافته است