پیام سپاهان

آخرين مطالب

کتابی برای 13 هزار کودکی که با آرزوهایشان به خاک سپرده شدند فرهنگی

کتابی برای 13 هزار کودکی که با آرزوهایشان به خاک سپرده شدند
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - تسنیم /نشر براق در سی و ششمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با کتاب‌های جدید در حوزه ادبیات مقاومت برای کودکان و نوجوانان حضور دارد. از جمله این آثار می‌توان به "بابانوئل من بغداد"، نوشته رغد عدای اشاره کرد. 
این کتاب‌ که در فهرست طولانی جایزه شیخ زاید برای کتاب سال 2019، بخش ادبیات کودک، نامزد شده، توانسته نظر مخاطبان عرب‌زبان در کشورهای منطقه را به خود جلب کند. 
این کتاب براساس واقعیت و با الهام از ماجرای حمله داعش به خانواده‌های ایزدی در عراق نوشته شده است. نویسنده در این کتاب داستان پسری به نام "احمد" را روایت می‌کند که تحت تأثیر حملات تروریستی و عواقب آن بر زندگی مردمانی که یک‌شبه به آوارگان جنگی تبدیل شدند، تلاش دارد تا سهم کوچکی برای کم کردن آلام آنها داشته باشد.
پیامدهای جنگ غیرانسانی انگیزه‌ای شد برای احمد و دوستانش تا تلاش‌های خود را برای کمک به برادران آواره خود متحد کنند تا در برابر سختی‌ها ایستادگی کنند و با همبستگی و عمق عشقشان به سرزمین و انسان، از آن عبور کنند.

پیام سپاهان

همه افراد این داستان واقعی هستند و اکنون نمایندگی یک سازمان بشردوستانه خیریه را بر عهده دارند که از آن حادثه تاکنون برای ارائه کمک‌های غذایی و پزشکی به آوارگان از سراسر عراق بدون تبعیض فعالیت می‌کند.
گروه داعش از همان آغاز یورش به مناطق ایزدی‌نشین در عراق، ایزدی‌ها را تهدید کرد که چنانچه به دین اسلام ایمان نیاورند، آنها را خواهند کشت.
از نظر داعش، ایزدی‌ها کافر هستند و بر خلاف مسیحیان و یهودی‌ها که می‌توانند جان خود را در برابر پرداخت مالیات نجات دهند، ایزیدی‌ها نمی‌توانند نه مالیات بدهند و نه در منطقه تحت هدایت داعش باقی بمانند.
حملات وحشیانه داعش به این مناطق به عنوان جنایت جنگی به شمار می‌آید که در طی آن هزاران نفر از جمله کودکان بسیاری جان خود را از دست دادند و زنان به عنوان برده‌ به اسارت گرفته شدند.
"طیور غزه" یا "پرندگان غزه" کتاب دیگری از نشر براق است که به قلم مریم الحسنی نوشته شده و به فجایع صهیونیست‌ها در غزه طی حدود دو سال گذشته می‌پردازد. 
کشتار بی‌رحمانه غیرنظامیان و به ویژه کودکان در طول جنگ اسرائیل علیه غزه، طی ماه‌های اخیر نویسندگان مختلفی را بر آن داشت تا به این موضوع بپردازند و اعتراض خود را در قالب داستان بیان کنند. کتاب "پرندگان غزه" از جمله این آثار است که تلاش دارد با روایتی داستانی، این فاجعه را در ادبیات ثبت کند. 

پیام سپاهان

بنا به گفته نهادهای حقوق بشری و شاهدان عینی، کودکان از جمله اهداف اصلی حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی در این مدت بوده‌اند. در همین رابطه، کاترین راسل، مدیر اجرایی صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) اعلام کرد که مقیاس و سرعت تخریب‌ها در نوار غزه "تکان‌دهنده" است و در نتیجه حمله‌های رژیم صهیونیستی تاکنون(پایان فروردین‌ماه) بیش از 13 هزار کودک فلسطینی شهید شدند.
پایگاه اینترنتی سازمان یونیسف به نقل از مدیر اجرایی صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) اعلام کرد که از هفتم اکتبر، بیش از 13 هزار و 800 کودک در نوار غزه جان خود را از دست داده‌اند.
"بابانوئل من بغداد" و "طیور غزه" برای نخستین‌بار از سوی نشر براق در سی و ششمین دوره نمایشگاه کتاب تهران عرضه می‌شوند.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/962249/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ازدید معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد از مرکز مشاوره ویژه ایثارگران

دانشگاه‌ها در پاسداشت و تبیین ارزش‌های شهدا پیشگام باشند

فاتح اصفهان یک پرسپولیسی است! (عکس)

کوهپایه های البرز میزبان چهارمین جشنواره گل ها شد

حضور 10 تیم خارجی در جام تختی/ تب داغ کشتی در نصف جهان

313 برنامه فرهنگی در دهه کرامت اصفهان اجرا شد

عرضه «تاجان» در نمایشگاه کتاب؛ قصه دلاوری که مقابل انگلیسی‌ها ایستاد

اپل قوانین خرید خارج از اپ استور را اصلاح کرد

مشخصات کامل لپ‌تاپ‌های جدید سرفیس مایکروسافت لو رفت

سرمقاله وطن امروز/ غافلگیری سوریه برای نقشه‌کش‌ها

سرمقاله اطلاعات/ رویکرد چند جانبه؛ الزامی برای به فرجام رسیدن مذاکرات هسته ای

آئین‌نامه اجرایی حمل‌ونقل جاده‌ای مواد پرخطر تبیین شد

رویداد ملی استارتاپی «نوآفرین» با محوریت ترویج و ارتقای نوآوری‌های اجتماعی برگزار می‌شود/ مهلت ارسال ایده تا 31 خردادماه

کاشان کوچک در شمیران

رگبار و رعد و برق در نیمه غربی و دامنه‌های جنوبی البرز

جشن 2 هزار و 200 نفری روز کارگر در محمدآباد جرقویه برگزار شد

بخشی از کتاب/ یک عاشقانه آرام

اینترنت پرسرعت به 176 روستای محروم کرمان رسید

سرمقاله شرق/ فعالیت سیاستی استادان دانشگاه

سرمقاله جوان/ لزوم هوشمندی مضاعف

خودروهایی که از مسیر ویژه خطوط بی‌آرتی تردد کنند اعمال قانون می‌شوند

خواستار تقویت همکاری‌های فرهنگی، علمی و گردشگری” مجارستان با اصفهان هستیم

نصف جهان آماده میزبانی”هفته‌ فرهنگی ایران در مجارستان و بالعکس” است

بررسی 40 مصوبه از 74 مصوبات سفر رئیس‌جمهور به جرقویه

دسیسه شیطانی خانواده شوهر برای زن جوان

استانداراصفهان:نصف جهان آماده میزبانی هفته فرهنگی ایران درمجارستان است

همکاری‌های فرهنگی، علمی و گردشگری مجارستان با اصفهان را تقویت می‌کنیم

مسجد شیخ لطف‌الله در اصفهان مزین به کتیبه های ثلث علیرضا عباسی

وزش باد شدید و گرد و خاک در راه اصفهان

مقصد تاکسی‌های بابک زنجانی کجاست؟

کشف 18 تُن کود شیمیایی خارج از شبکه توزیع در فلاورجان

حاجی واقعی ازدیدناصرخسرو؛‌ گفتمش «زدی لبیک از سر علم و...»

گوشی‌های سری آیفون 18 قرار نیست همزمان معرفی شوند

مدیرعامل شرکت زیرساخت: غواص‌های ارتش اینترنت خارک را برگرداندند

وان پلاس نورد CE5 برای اولین‌بار در وب‌سایت BIS رویت شد

مجلس در مدار استیضاح

سرمقاله جام جم/ چند صدایی در آمریکا عامل اخلال در مذاکرات

سرمقاله همشهری/ آشفتگی در راهبرد واشنگتن

بارندگی سال جاری، زراعت در استان اردبیل را احیا کرد

عمل جراحی فرد آسیب دیده در برخورد با پلنگ

هوای اصفهان در دو ایستگاه ناسالم برای همه است

سمیرم میزبان 4750 خانوار عشایر ایل بزرگ قشقایی

استقبال بی‌نظیر از فراخوان پوستر هفته معلم اصفهان / معرفی 16 اثر برتر در میان قریب به یک هزار طرح ارسال‌شده

تاکید بر فراگیر کردن آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در مدارس شاهد

بازی Assassin’s Creed Shadows به نینتندو سوییچ 2 می‌آید؟

هواداران از قیمت 80 دلاری عناوین ایکس‌ باکس خشمگین هستند

دولت غیر از مذاکره چه برنامه‌ای برای اداره کشور دارد؟

سرمقاله کیهان/ لیبی، سوریه، اوکراین؛ سه صحنه، یک کارگردان

حامیان انتخاباتی دولت، نگران بی‌برنامگی و بی‌تحرکی دولت

سفیر مجارستان: خواستار تقویت ارتباط با اصفهان هستیم