پیام سپاهان

آخرين مطالب

اعلام دقیق شهریه مدارس غیردولتی در زمان ثبت نام / توسعه عدالت آموزشی با جدیت دنبال می‌شود اقتصادی

اعلام دقیق شهریه مدارس غیردولتی در زمان ثبت نام / توسعه عدالت آموزشی با جدیت دنبال می‌شود
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: طی سال‌های گذشته شهریه مدارس غیردولتی تا قبل از ثبت نام به صورت علی‌الحساب پرداخت می‌شد، اما در سال تحصیلی جدید، به هیچ وجه شهریه علی‌الحساب نداریم و با نظارت کامل شهریه‌ها در زمان ثبت نام به صورت دقیق اعلام خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمدرضا نظریان امروز _شنبه سیزدهم اردیبهشت_ در هنرستان دخترانه زنده‌یاد فضیلی با بیان اینکه آموزش و پرورش پرمخاطب‌ترین دستگاهی است که تمام افراد با آن سروکار دارند، اظهار کرد: رویکرد ما در استان رویکردی مبنی بر شایسته‌سالاری و دل‌سوزی برای تعلیم و تربیت است که در این راستا از تمام ظرفیت‌ها جهت کارآمدی سازمان استفاده می‌شود.
وی با بیان اینکه برنامه عملی مبتنی بر سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است، افزود: سند تحول بنیادین به‌عنوان نقشه راه آموزش‌وپرورش است و چشم‌اندازی برای نظام تعلیم و تربیت ترسیم کرده است که تمام برنامه‌های باید مبنی بر آن باشد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان اضافه کرد: باور به توسعه از دیگر ارکان این رویکرد است و اگر به دنبال ایران قوی هستیم، باید به دنبال مدرسه قوی باشیم که با همت تمام کادر آموزش‌وپرورش ساخته می‌شود.
نظریان با بیان اینکه تربیتی که در قلب سند تحول بنیادین قرار دارد شامل رشد همه‌جانبه دانش‌آموزان است، تصریح کرد: برای تحقق این هدف، تصمیمات مدیریتی باید متوازن و ناظر بر اجرای این نوع تربیت باشد، در فرایند تعلیم و تربیت، نیاز به آرامش بیشتر داریم و معلمان باید شرایط جوی و آرامشی در کلاس را جدی بگیرند، زیرا تنها در چنین شرایطی است که یادگیری مؤثر خواهد بود.
وی با بیان اینکه ارتقای اخلاق‌مداری یکی از ارکان مهمی است که باید در رأس کار قرار گیرد و به‌عنوان ترویج‌دهندگان فرهنگ تعلیم و تربیت، همواره به این اصل پایبند باشیم، اضافه کرد: برای پیگیری مسائل آموزشی و تربیتی استان، باید بر اساس تخصص، توانمندی و تعامل افراد، تیم‌های مقتدر و کارآمد شکل گیرد و شرایطی فراهم شود که مدیرانی در تراز نظام جمهوری اسلامی از نسل جوان پرورش پیدا کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان با تاکید بر اینکه به تقویت شایستگی‌های معلمان نیز باید توجه ویژه‌ای داشته باشیم، یادآور شد: معلمان نیازمند توسعه مهارت‌ها و توانمندی‌های جدید به ویژه در زمینه فناوری‌های نوین آموزشی هستند که باید در آموزش‌وپرورش مورد استفاده قرار گیرد، چراکه نسل جدید شرایط و روش‌های آموزشی گذشته را نمی‌پذیرد و نیاز به تحول در روش‌ها و ابزارهای آموزشی داریم.
نظریان با اشاره به کاهش فاصله میان واقعیت‌ها و حقیقت‌ها و اولویت قرار دادن عدالت آموزشی خاطرنشان کرد: باید از ظرفیت‌های مردمی و خیران استفاده کنیم و طرح‌های مناسبی برای ارتقای فضاهای آموزشی، پرورشی و رفاهی مدارس اجرا کنیم.
وی با بیان اینکه یکی از چالش‌های اصفهان موضوع فرونشست است که براساس آمار، بیش از 20 مدرسه در استان تحت تأثیر این پدیده قرار دارد، گفت: برای این مدارس جایگزین در نظر گرفته شده است، اما چنین موضوعی سبب می‌شود حجم تراکم مدارس بالا رود؛ رویکرد مهم، نهضت توسعه عدالت آموزشی است که در اصفهان به جدیت دنبال می‌شود و نیازها در منطقه با مشارکت مردمی با همکاری آموزش و پرورش و نوسازی پیش گرفته می‌شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان با اشاره به اینکه بسیاری از دانش‌آموزانی که ترک تحصیل کرده‌اند پس از رصد و بررسی، به مدارس و تحصیل برگشت داده می‌شود، افزود: اقدامات خوبی در مورد جذب معلمان انجام شده است و سال گذشته در مقطع ابتدایی و نیروهای کیفیت‌بخشی جذب خوبی صورت گرفت و کمبودها در مقطع ابتدایی جبران شد، اما در مقطع متوسطه اول و فنی و حرفه‌ای در رشته‌هایی با جنسیت خاص، کمبودهایی داریم که با برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش سال جاری مشکلات رفع خواهد شد.
نظریان ادامه داد: طرح شهید محمودوند با هدف تحقق عدالت آموزشی و شناسایی و پیگیری وضعیت دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل، با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط اجرا شده است؛ هر سال تعدادی از دانش‌آموزان به دلایل مختلف از جمله مشکلات اقتصادی، فاصله محل سکونت تا مدرسه، علاقه نداشتن به تحصیل، بیماری و معلولیت، ترک تحصیل می‌کنند و این اتفاق علاوه بر تأثیر در موقعیت اجتماعی افراد، بر سطح کیفیت زندگی آن‌ها نیز تأثیر می‌گذارد.
وی با بیان اینکه از این طرح می‌توان آمار دقیق افراد ترک تحصیل‌کرده را به‌دست آورد، افزود، این طرح، یک نوع پالایش آمار است که مدیران اطلاعات را در اختیار ما قرار می‌دهد و براساس اطلاعات، جذب دانش‌آموزان خانه به خانه انجام می‌شود، به عنوان مثال در مدرسه‌ای به دلیل برخورد معلم، دانش‌آموز به مدرسه نرفته بود و با پیگیرها در مدرسه دیگری ثبت نام شد، زیرا معتقدیم اگر خط قرمزها شکسته شده باشد، پیگیری می‌شود و تلاش داریم موانع را از بین ببریم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان با اشاره به اینکه مدارس غیردولتی به عنوان کمک‌رسان آموزش و پرورش دغدغه‌های سازمان را کاهش می‌دهند، گفت: نظارت بر این مدارس همچون مدارس دولتی وجود دارد و مسائل و شکایات بررسی می‌شود، طی سال‌های گذشته شهریه مدارس غیردولتی تا قبل از ثبت نام، به صورت علی‌الحساب پرداخت می‌شد، اما در سال تحصیلی جدید، به هیچ وجه شهریه علی‌الحساب نداریم و با نظارت کامل شهریه‌ها در زمان ثبت نام به صورت دقیق اعلام خواهد شد.
نظریان با اشاره به اینکه از سال 1391، نیروهای خدماتی بازنشسته شدند و پس از آن دیگر استخدامی نداشتیم، گفت: در سال جاری، تلاش‌ها برای جذب نیروهای خدماتی مد نظر قرار دارد و در حوزه نیروهای خدمات، کمبود استان معادل 3 هزار نفر است.
وی درباره دانشجو معلمان ادامه داد: سهمیه و نیازهای مناطق مشخص است، اما با وجود این ممکن است که کمبودها رفع شود و معتقدیم باید سعی کنیم در جاهایی که مشکل داریم کمبودها رفع شود و مازاد نیروها را نیز باید مدیریت کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان در خصوص مهارت‌آموزی با رویکرد هنرستان‌ها افزود: میانگین استفاده از هنرستان‌ها در اصفهان 51،5 درصد است که براساس آمار، حدود 3 درصد بیشتر از سطح کشوری است، چراکه والدین قبول کرده‌اند برای ساخت آینده دانش‌آموزان باید به هنرستان‌ها گرایش بیشتری داشته باشند و با کمک خیران، 32 هنرستان جوار صنعت داشتیم و اکنون 20 هنرستان مجدد در شرف انجام است.
کد خبر 862813

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/962091/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صد روز تکان‌دهنده در سیاست خارجی آمریکا

حقوق پایه مدیرعامل انویدیا برای اولین‌بار از سال 2015 افزایش می‌یابد

آمیتاب باچان استودیوی بازیسازی می‌زند؛ بازی عصر بهارات برای کامپیوتر معرفی شد

مدل ویژه 20 سالگی آیفون احتمالاً طراحی تمام‌صفحه خواهد داشت

زندگی یا نمایش زندگی!؟

صدای پیامک ها بلندتر از قانون

صبح جمعه با جولانی

مشقت کار در تونل های زیرزمینی

نامه جلال به امام خمینی(ره) از سرزمین وحی

بخشی از کتاب/ تواضع درباره خرد خاموش بشر

رم مجازی در One UI 8 سامسونگ تا 12 گیگابایت افزایش پیدا می‌کند

تصاویر قاب‌های سری آیفون 17 طراحی پرچمداران 2025 اپل را به‌نمایش می‌گذراند

هوش مصنوعی به ویکی پدیا هم رحم نکرد

بابک زنجانی در راه جاده مخصوص

مصوباتی که در دولت رئیسی، پوچ از آب در آمد!

از فشار تا گفت‌وگو

رونمایی از پشت پرده زندگی شخصی پوتین

چشمان بسته گمرک

ماجرای آتش‌سوزی تاریخی در اسرائیل

آیین بزرگداشت مقام معلم در مرکز اموزش هوانیروز اصفهان برگزار شد

کارشناس اخلاق دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان: آموزش نسل آلفا نیازمند تحول در رویکردهای سنتی است

10 روز تا حرکت قطار گردشگری ؛ یزد، اولین ایستگاه!

برگزاری جشن سنتی آش شیر در دامنه کوه پاریز سیرجان

قاب‌های سری آیفون 17 طراحی پرچم‌داران 2025 اپل را افشا کرد

امیدوارم انحلال پالایش نفت شایعه باشد؛آکادمی گیتی‌پسند را رصد می‌کنیم

فرصتی برای نشستن رو در رو با جلال؛ تماشای دنیا با عینک یک روشنفکر عاصی

شعرخوانی زیبا از رشید کاکاوند

مدل اگزینوس گلکسی S26 احتمالاً فقط در یک منطقه عرضه خواهد شد

بازی چهارم!

دو سناریوی تعویق مذاکرات

تدارکات تندروها برای حذف دومین وزیر

مهمترین موارد اختلافی ایران و آمریکا برای رسیدن به توافق چیست؟

تمرکز فولاد مبارکه برای گره زدن سرمایه‌گذاری‌ها به ظرفیت‌های مردمی

برگزاری نمایشگاه دستاورد‌های بومی و محلی «بهار در بهار» با حمایت فولاد مبارکه

افتخارآفرینی فولاد مبارکه در سی‌وششمین جشنواره امتنان

سرمایه انسانی، قلب تپنده گروه فولاد مبارکه است

آرمان ما تبدیل فولاد مبارکه به بهترین محیط کار

فولاد مبارکه با ارزآوری 600 میلیون دلاری، در مسیر توسعه صادرات

اختصاص تندیس «مدیر نمونه در تعالی ایمنی، بهداشت و حفاظت از نیروی کار» به فولاد مبارکه

برگزاری جلسه راهبردی مربیان و سرپرستان تیم‌های ورزشی صنعت فولاد مبارکه

جشن روز کارگر در جرقویه اصفهان با اجرای حامد همایون

بخشی از کتاب/ ماراتن کتاب‌خوانی در متروی پاریس

سامسونگ احتمالاً نسخه آزمایشی One UI 8 را ماه آینده منتشر می‌کند

هوش مصنوعی Gemini 2.5 Flash نمره قابل قبولی در ایمنی کسب نکرد

کارخانه هوشمند شیائومی هر ثانیه یک موبایل می‌سازد

روبیو؛ کیسینجر جدید آمریکا

عنصر نامطلوب به دنبال تنش‌آفرینی

افشاگری درباره برج‌سازی برخی از نمایندگان مجلس

رافائل خرابکار

اخراج از کاخ سفید