پیام سپاهان

آخرين مطالب

تجلیل از 14 استاد برتر و 100 استاد ممتاز حوزه علمیه اصفهان اقتصادی

تجلیل از 14 استاد برتر و 100 استاد ممتاز حوزه علمیه اصفهان
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - مهر / در مراسمی از 14 استاد برتر و بیش از 100 استاد ممتاز حوزه علمیه استان اصفهان قدردانی شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله سید یوسف طباطبایی‌نژاد مدیر حوزه علمیه استان اصفهان در همایش بزرگداشت مقام استاد شهید آیت‌الله مطهری و تجلیل از اساتید حوزه علمیه استان اصفهان اظهار کرد: این‌گونه جلسات بسیار نورانی و تأثیرگذار هستند، اما متأسفانه تعداد آن‌ها اندک است. امام علی (ع) فرمودند پیش از آن‌که خداوند بر جاهلان حکم کند که جهل را کنار بگذارند و اهل علم شوند، بر عالمان واجب کرده است که تعلیم دهند، مسئولیت علما در جهل‌زدایی از جامعه جایگاه بسیار مهمی دارد و این وظیفه‌ای الهی است.
بازار
امام جمعه اصفهان بیان داشت: آموزش دین، اخلاق و اعتقادات باید مستقیماً از سوی اساتید صورت گیرد، نه اینکه درس فقه را استادی بگوید و درس اخلاق را فردی دیگر؛ بلکه استاد باید خود الگویی از عمل به آموزه‌های دینی باشد، همان‌گونه که امام خمینی (ره) می‌فرمودند: «می‌ترسم چیزی را به دیگران بیاموزم و خودم به آن عمل نکنم»، بنابراین اگر استادی به آنچه می‌گوید عمل نکند، سخنش تأثیر لازم را نخواهد داشت و این خود خسران بزرگی است.
مدیر حوزه علمیه اصفهان گفت: علم را باید حتی از کوچک‌ترین افراد فرا گرفت، اما آن‌که تعلیم می‌دهد، باید خود به گفته‌هایش عمل کند و این جایگاه طلبگی و استادی، نعمتی بزرگ است که نباید از آن غافل شویم؛ خداوند این توفیق را به هر کسی نمی‌دهد، بلکه در وجود انسان نقطه‌ای از خیر می‌بیند که چنین مسئولیتی را به او می‌سپارد.
آیت الله طباطبایی‌نژاد افزود: باید در برابر دشواری‌ها ایستادگی کنیم؛ امام صادق (ع) فرمودند «دنیا چیزی جز گذر کوتاه نیست و آنچه گذشته است دیگر بازنمی‌گردد»، پس نباید حسرت گذشته را بخوریم بلکه باید صبوری پیشه کنیم و نباید سخنانی بگوییم که موجب ناامیدی دیگران شود، بلکه باید موانع را کنار بزنیم و خود را به خدا نزدیک‌تر سازیم.
وی اظهار کرد: نباید خود را به خود واگذاریم چراکه در این صورت خود را فراموش خواهیم کرد، قرآن کریم هشدار داده است که فراموشی خدا، موجب فراموشی نفس می‌شود؛ نباید عمرمان را صرف کارهایی کنیم که برای دیگران سود دارد اما برای خود هیچ اندوخته‌ای فراهم نساخته باشیم، ضرب‌المثل معروف می‌گوید: «در زمین دیگران خانه مساز، کار خود کن، کار بیگانه مکن، کیست بیگانه؟ تن خاکی تو.»
عضو خبرگان رهبری تصریح کرد: طلبگی و آموزش دینی، نزدیک‌ترین مسیر به سوی خداوند است و هیچ شغلی این اندازه انسان را به خدا نزدیک نمی‌کند و اگر هدف ما از علم‌اندوزی، مقام و شهرت باشد، بدانیم که مرگ نزدیک است و پس از مرگ کسی ما را با عنوان خطاب نخواهد کرد، در دنیا همه چیز پایان می‌پذیرد، اما آنچه می‌ماند، تقوا و عمل صالح است.
آیت‌الله طباطبایی نژاد تأکید کرد: باید به انجام مستحبات و ترک محرمات اهتمام داشت، نماز شب را به عادت تبدیل کنیم؛ زیرا خداوند در قرآن ویژگی مؤمنان را این‌گونه توصیف می‌کند که «پهلویشان را از بستر جدا می‌کنند و با ترس و امید، شب‌ها به درگاه خداوند دعا می‌کنند»، این عمل نشانه‌ای از ایمان و تقواست که باید در زندگی طلاب جاری باشد.
در پایان این مراسم از 14 استاد برتر بر اساس شاخص‌هایی مانند نظم، دغدغه‌مندی ارتباط با طلاب و شاگردپروری تقدیر شد و بیش از 100 استاد ممتاز دیگر مورد تقدیر قرار گرفتند.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/962040/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

یادواره شهدای امام رضایی در اصفهان برگزار شد

صد روز تکان‌دهنده در سیاست خارجی آمریکا

حقوق پایه مدیرعامل انویدیا برای اولین‌بار از سال 2015 افزایش می‌یابد

آمیتاب باچان استودیوی بازیسازی می‌زند؛ بازی عصر بهارات برای کامپیوتر معرفی شد

مدل ویژه 20 سالگی آیفون احتمالاً طراحی تمام‌صفحه خواهد داشت

زندگی یا نمایش زندگی!؟

صدای پیامک ها بلندتر از قانون

صبح جمعه با جولانی

مشقت کار در تونل های زیرزمینی

نامه جلال به امام خمینی(ره) از سرزمین وحی

بخشی از کتاب/ تواضع درباره خرد خاموش بشر

رم مجازی در One UI 8 سامسونگ تا 12 گیگابایت افزایش پیدا می‌کند

تصاویر قاب‌های سری آیفون 17 طراحی پرچمداران 2025 اپل را به‌نمایش می‌گذراند

هوش مصنوعی به ویکی پدیا هم رحم نکرد

بابک زنجانی در راه جاده مخصوص

مصوباتی که در دولت رئیسی، پوچ از آب در آمد!

از فشار تا گفت‌وگو

رونمایی از پشت پرده زندگی شخصی پوتین

چشمان بسته گمرک

ماجرای آتش‌سوزی تاریخی در اسرائیل

آیین بزرگداشت مقام معلم در مرکز اموزش هوانیروز اصفهان برگزار شد

کارشناس اخلاق دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان: آموزش نسل آلفا نیازمند تحول در رویکردهای سنتی است

10 روز تا حرکت قطار گردشگری ؛ یزد، اولین ایستگاه!

برگزاری جشن سنتی آش شیر در دامنه کوه پاریز سیرجان

قاب‌های سری آیفون 17 طراحی پرچم‌داران 2025 اپل را افشا کرد

امیدوارم انحلال پالایش نفت شایعه باشد؛آکادمی گیتی‌پسند را رصد می‌کنیم

فرصتی برای نشستن رو در رو با جلال؛ تماشای دنیا با عینک یک روشنفکر عاصی

شعرخوانی زیبا از رشید کاکاوند

مدل اگزینوس گلکسی S26 احتمالاً فقط در یک منطقه عرضه خواهد شد

بازی چهارم!

دو سناریوی تعویق مذاکرات

تدارکات تندروها برای حذف دومین وزیر

مهمترین موارد اختلافی ایران و آمریکا برای رسیدن به توافق چیست؟

تمرکز فولاد مبارکه برای گره زدن سرمایه‌گذاری‌ها به ظرفیت‌های مردمی

برگزاری نمایشگاه دستاورد‌های بومی و محلی «بهار در بهار» با حمایت فولاد مبارکه

افتخارآفرینی فولاد مبارکه در سی‌وششمین جشنواره امتنان

سرمایه انسانی، قلب تپنده گروه فولاد مبارکه است

آرمان ما تبدیل فولاد مبارکه به بهترین محیط کار

فولاد مبارکه با ارزآوری 600 میلیون دلاری، در مسیر توسعه صادرات

اختصاص تندیس «مدیر نمونه در تعالی ایمنی، بهداشت و حفاظت از نیروی کار» به فولاد مبارکه

برگزاری جلسه راهبردی مربیان و سرپرستان تیم‌های ورزشی صنعت فولاد مبارکه

جشن روز کارگر در جرقویه اصفهان با اجرای حامد همایون

بخشی از کتاب/ ماراتن کتاب‌خوانی در متروی پاریس

سامسونگ احتمالاً نسخه آزمایشی One UI 8 را ماه آینده منتشر می‌کند

هوش مصنوعی Gemini 2.5 Flash نمره قابل قبولی در ایمنی کسب نکرد

کارخانه هوشمند شیائومی هر ثانیه یک موبایل می‌سازد

روبیو؛ کیسینجر جدید آمریکا

عنصر نامطلوب به دنبال تنش‌آفرینی

افشاگری درباره برج‌سازی برخی از نمایندگان مجلس

رافائل خرابکار