پیام سپاهان

آخرين مطالب

بازگشت قدرتمند سونی به میدان رقابت؛ پرچمدار جدید Xperia 1 VII با اسنپدراگون 8 الیت نمایان شد اقتصادی

بازگشت قدرتمند سونی به میدان رقابت؛ پرچمدار جدید Xperia 1 VII با اسنپدراگون 8 الیت نمایان شد
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - شهر سخت افزار / با گذشت یکسال از عرضه گوشی Xperia 1 VI از سوی سونی و انتشار شایعات و خبرهای گوناگون از نسخه جدید آن، این روزها منتظر معرفی پرچمدار جدید این شرکت یعنی Xperia 1 VII هستیم. پس از اینکه در ماه‌های گذشته نخستین تصاویر از این گوشی منتشر شد، امروز شاهد حضور آن در بنچمارک Geekbench بودیم که ویژگی‌ها و قابلیت‌های کلیدی این گوشی پرچمدار را فاش می‌کند.
پس از اینکه در ماه‌های اخیر گمانه‌ زنی‌های فراوانی در مورد ویژگی‌ها و قابلیت‌های گوشی سونی Xperia 1 VII صورت گرفت امروز نتایج بنچمارک Geekbench از این گوشی منتشر شد تا بتوانیم با اطمینان بیشتری در مورد مشخصات آن صحبت کنیم. نتایج این بنچمارک از گوشی سونی Xperia 1 VII اطلاعات مهمی همچون، نام تراشه، ظرفیت حافظه رم، سیستم عامل و همچنین میزان عملکرد قابل انتظار از آن را فاش می‌کند.

پیام سپاهان

بازار
براساس گزارش Gsmarena، طبق انتظار نتایج بنچمارک Geekbench نشان می‌دهد که گوشی Xperia 1 VII قرار است از تراشه اسنپدراگون 8 الیت بهره ببرد. به این مفهوم که همچون سال‌های گذشته سونی قصد دارد از جدیدترین و بهترین تراشه خانواده اسنپدراگون در محصولات خود استفاده کند. این برای نخستین بار است که سونی از این تراشه در گوشی‌های هوشمند خود استفاده می‌کند. همچنین نسخه‌ای از این گوشی که در این بنچمارک حضور پیدا کرده است دارای 12 گیگابایت حافظه رم و سیستم عامل اندروید 15 نیز بوده است.
این گوشی پرچمدار جدید سونی توانسته است در بنچمارک Geekbench 6.4.0 امتیازات 2967 و 9017 را به ترتیب در دو بخش تک و چند هسته‌ای کسب کند که به خوبی حضور تراشه اسنپدراگون 8 الیت را در آن تایید می‌کند.
تصاویر رندر شده‌ای که چندی پیش از این گوشی منتشر شد نشان می‌داد که می‌توان به سختی آن را از نسخه پیشین خود یعنی گوشی Xperia 1 VI متمایز کرد. به نظر می‌رسد سونی همچنان درصدد است در تولید گوشی‌های هوشمند از زبان طراحی کلاسیک و قدیمی خود استفاده کند. به نظر می‌رسد که مهم‌ترین تغییر صورت گرفته در بخش ظاهری این گوشی هوشمند به ابعاد آن مربوط می‌شود که گزارش‌ها آن را 161.9 در 74.5 در 8.5 میلی‌متر اعلام کرده‌اند. البته این ضخامت در بخش دوربین می‌تواند به 11 میلی‌متر هم برسد. این تغییرات سبب می‌شود Xperia 1 VII نسبت به نسخه قبلی خود کمی کوتاه‌تر، عریض‌تر و ضخیم‌تر باشد.
گزارش‌های منتشر شده نشان می‌دهند که گوشی Xperia 1 VII بدون تغییر نسبت به نسخه پیشین خود دارای یک نمایشگر 6.5 اینچی است که حاشیه‌های نسبتاً زیادی در اطراف دارد. در پنل پشتی این گوشی می‌توان به دوربین اصلی و سه‌گانه آن دسترسی پیدا کرد که به صورت عموی در زیر یکدیگر قرار گرفته‌اند. هنوز اطلاعات دقیقی در مورد ویژگی‌های این دوربین منتشر نشده است اما گفته می‌شود سنسور اصلی دارای وضوح 48 مگاپیکسلی است و از قابلیت لرزش‌گیر اپتیکی یا OIS نیز بهره می‌برد. سنسور دیگر نیز وضوح 12 مگاپیکسلی دارد و زاویه دید فوق عریض را در دسترس قرار می‌دهد.
برخی از گزارش‌ها از حضور سنسور Periscope Telephoto در این دوربین نیز حکایت دارند. انتظار می‌رود این سنسور دارای وضوح 12 مگاپیکسلی باشد و امکان بزرگ‌نمایی اپتیکی را فراهم کند. گفته می‌شود این نسخه از پرچمداران سونی دارای یک دکمه اختصاصی برای ثبت تصاویر توسط دوربین نیز هست. به احتمال فراوانی باتری این گوشی نیز ظرفیتی در حدود 4850 تا 5000 میلی آمپر ساعت خواهد داشت تا از این نظر با نسخه پیشین خود برابری کند.
گوشی Xperia 1 VI سال گذشته در ماه می معرفی شد. به همین دلیل انتظار می‌رود پرچمدار جدید سونی طی روزهای آینده معرفی و عرضه شود. برخی از گزارش‌ها نشان می‌دهند که معرفی این گوشی در تاریخ 15 می (25 اردیبهشت) صورت خواهد پذیرفت و در ماه جولای نیز شاهد عرضه نسخه جهانی آن خواهیم بود. برخی از منابع خبری، قیمت 1400 دلاری را برای این پرچمدار متصور هستند.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/961907/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رسیدگی به 330 پرونده خانواده جانبازان و شهدای استان گلستان

معلمان شهید، ایران اسلامی را به قله دانش رساندند

عشق در روزگارِ تبعید

مدیرعامل اپل می‌گوید نصف محموله‌های آیفون در آمریکا از هند می‌آید

سرمقاله خراسان/ نیروی کار؛ دارایی استراتژیک

هوای اصفهان در مرز آلودگی است

مشخصات کلیدی آنر 400 پرو در بنچمارک Geekbench مشاهده شد

پلنگ وحشی مرد فریدونشهری را از کوه پرت کرد

ریزش تگرگ در نواحی غربی کشور تا اواسط هفته

رزاقی‌نیا: کار کردن با تارتار سخت، اما شیرین است / به احترام مردم بندرعباس شادی گل نکردم

تارتار: این بُرد را به کارگران تقدیم می‌کنم

شرایط خرید اقساطی کالا‌های اساسی برای بازنشستگان فراهم شد

فروش فوق‌العاده وان پلاس 13T؛ رکوردشکنی در 10 دقیقه اول عرضه

آپدیت جدید نسخه کامپیوتر The Last of Us Part 2 Remastered باگ‌های بیشتری را برطرف می‌کند

استقلال، آلومینیوم را 5 گله کرد/ تراکتور با 3 گل پیش افتاد

معلمان طلایه‌داران جهاد تربیتی و فرهنگی هستند

سخنان شنیدنی حامد عسکری

خواندن مثنوی چه فایده ای دارد؟

رستوران سامسونگ با سرآشپز هوش مصنوعی به‌زودی افتتاح می‌شود

گوشی فوق مقاوم یولفون با دوربین دید در شب و قیمت منطقی معرفی شد

آمیتاب باچان استودیوی بازی‌سازی می‌زند!

به‌روزرسانی جدید تلگرام از راه رسید؛ ترکیبی از نوآوری، امنیت و کارایی

سپاهان 1 - گل‌گهر 2؛ وداع با رویا در نقش جهان

پای درس ایثار | روایت خانم معلم نطنزی که روژینا را به زندگی برگرداند

نتایج زنده هفته 28 لیگ برتر فوتبال/ استقلال 3 بر صفر از آلومینیوم پیش افتاد

نتایج زنده هفته 28 لیگ برتر فوتبال/ استقلال 3 گل و تراکتور 2 گل پیش افتادند

شور و نشاط در مهد چوگان ایران

نتایج زنده هفته 28 لیگ برتر فوتبال/ استقلال، آلومینیوم را 5 گله کرد!

استقلال، آلومینیوم را 5 گله کرد/ تراکتور با 2 گل پیش افتاد

شعری از مریم دلدار بهاری، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

انویدیا احتمالا به‌زودی تراشه‌های پیشرفته‌ای برای بازار چین می‌سازد

ساتیا نادلا: عملکرد مدل‌های هوش مصنوعی مایکروسافت هر 6 ماه دو برابر بهتر می‌شود

انتشار بازی GTA VI با تاخیر یک ساله؛ قرار ما سال بعد همین موقع!

پینترست به زودی تصاویر ساخته شده با هوش مصنوعی را برچسب‌گذاری می‌کند

اندیشکده آمریکایی: خراب کردن «توافق ترامپی» برای اسرائیل راحت نیست

گزارش زنده: ملوان 0 – ذوب آهن 0

گزارش زنده: ملوان 0 - ذوب آهن 0

نتایج زنده هفته 28 لیگ برتر فوتبال/ استقلال یک بر صفر از آلومینیوم پیش افتاد

نتایج زنده هفته 28 لیگ برتر فوتبال/ برتری استقلال مقابل آلومینیوم در نیمه اول

خدا دلش به حال مردم اصفهان بسوزد!

هرچه کردم شکر آن را، روزگار از من گرفت!

ریلمی C75 5G با استاندارد نظامی و باتری 6000mAh معرفی شد

مدیرعامل انویدیا از فاصله اندک چین با آمریکا در حوزه هوش مصنوعی می‌گوید

چرا اروپا از روند مذاکرات ایران و آمریکا شاکی است؟

دیدار سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با جانبازان گرانقدر به مناسبت روز معلم و دهه کرامت

اعلام ترکیب ملوان برای تکراری‌ترین بازی فصل

بولینگ و بیلیارد در تمامی 31 استان کشور فعال است

نتایج زنده هفته 28 لیگ برتر فوتبال/ اولین تجربه استقلال با جباری در لیگ

شاعرانه/خوشحال باش ای بی‌وفا! خوش نیست حالم

وظیفه عاشق فقط آرامش معشوق هست!