پیام سپاهان

آخرين مطالب

چاپ بیست‌وهشتم کتاب «اتاق شماره 6» منتشر شد فرهنگی

چاپ بیست‌وهشتم کتاب «اتاق شماره 6» منتشر شد
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - مهر / چاپ بیست‌وهشتم کتاب «اتاق شماره 6» منتشر شد. این کتاب داستان کوتاهی است از آنتون چخوف (1904 – 1860) نویسنده روس که در نوشتن نمایشنامه و داستان‌های کوتاه مهارت دارد. داستان اتاق شماره 6 روایتگر ماجرای مردی است که گرفتار وسواس فکری شده و به بیمارستان روانی منتقل می‌شود؛ و بیمارانی که انگار بازتابی از تمام انسان‌ها و به خصوص جامعه‌ی روسیه هستند. ماجرا با آشنایی پزشک بخش با این فرد و رویدادهایی که میان آن‌ها اتفاق می‌افتد ادامه پیدا می‌کند. دکتری که به دنبال یافتن پاسخ برای پرسشهایی عمیق است، هم با کارکنان آسایشگاه و هم با بیماران وارد گفت و گو می‌شود و تلاش می‌کند تا به درکی بهتر از زندگی خود و تغییرات آن برسد.
این داستان بازتاب‌دهنده نگرش‌ها و دغدغه‌های ذهنی چخوف در اواخر دهه 1880 است. پزشکی به نام آرخانگلسکی کتابی درباره وضعیت بیمارستان‌های روانی منتشر کرده بود، که چخوف به آن توجه خاصی داشت.
نکته‌ای که در روایت چخوف توجه‌برانگیز است، واقع‌گرایی ملموس طرح‌هایی است که او ماهرانه به تصویر کشیده است؛ طرح‌هایی که به دلیل مشابهت زیاد با زندگی روزمره ترسناک به‌نظر می‌رسند. چخوف با شخصیت‌های همدلی‌برانگیز، روایت ساده و نوشتاری مختصر، پیچیدگی‌های روانی انسان را با مجموعه‌ای کامل از موضوعاتی چون جنون، بی‌وفایی و ملال آزاردهنده‌ای که طبقه متوسط را درگیر می‌کند، بیان می‌کند.
در بخشی از کتاب می‌خوانیم: «آندری یفیمیج بعد از بدرقهٔ دوستش می‌نشیند پشت میز و دوباره مشغول کتاب خواندن می‌شود. سکوت شب و بعد نیمه‌شب با هیچ صدایی شکسته نمی‌شود، انگار زمان ایستاده و همراه دکتر در کتاب غرق شده است، به نظر می‌رسد جز این کتاب و چراغ و حباب سبز رنگش چیز دیگری در دنیا وجود ندارد. چهرهٔ زمخت و دهاتی دکتر کم‌کم با لبخند تأثر و تحسین در برابر قدرت‌نمایی عقل بشر روشن می‌شود. با خود می‌گوید: آه ، چرا انسان زندگی جاودان ندارد؟ این‌همه شیارها و کانون‌های مغز به چه درد می‌خورند، قوهٔ بینایی، گفتار، احساس، نبوغ به چه درد می‌خورند اگر قرار است همگی بروند زیر خاک و در نهایت به همراه پوستهٔ زمین سرد بشوند و بعد میلیون‌ها سال بدون معنا و بدون هدف همراه زمین دور خورشید بچرخند؟ برای سرد شدن و چرخیدن که هیچ لازم نیست انسان را با این عقل والا و تقریباً الهی از نیستی آورد و بعد، انگار برای ریشخند کردنش دوباره او را به گِل تبدیل کرد.»
این کتاب با ترجمه آبتین گلکار توسط نشر هرمس ، در 96 صفحه و با قیمت 139 هزار تومان منتشر شده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/961733/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مهم‌ترین غایب امروز لیگ در اصفهان!

ارتباط پدر و دختر در مرکز توجه جشن خانوادگی فولاد مبارکه

پنل تخصصی تأمین پایدار مواد معدنی با رویکرد توسعه تعاملات بین‌المللی برگزار شد

فولاد مبارکه؛ نماد توانمندی صنعتی ایران با 30 هزار نیروی کار

انعقاد قرارداد همکاری تجاری بین اتاق بازرگانی اصفهان و 4کشور آفریقایی

کارترون: تمام تلاشمان را برای کسب 9 امتیاز باقی‌مانده می‌کنیم

تأمین مالی شرکت‌های بزرگ نظیر فولاد مبارکه از بورس اوراق بهادار

اصفهان و آفریقا تبادل دانش می‌کنند

حضور صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر فولاد مبارکه در چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری (INOTEX 2025)

اختصاص 50 میلیارد تومان برای جاده چمسرخ به دهلران

انگار که لال شده باشم ؛ شاید هم کور و کر !

«طهورا»؛ نگاهی متفاوت به زنان در دوره امامت امام رضا(ع)

گوشی اقتصادی ویوو Y19 5G با نمایشگر 90 هرتزی معرفی شد

استارتاپ سم آلتمن در زمینه اسکن چشم رسماً در آمریکا آغاز به کار می‌کند

جهان دیوانه‏‌وار تسلیحات می‏‌خرد

روایت زیدآبادی از مناظره با حسین الله‌کرم

ظرفیت اروپا در مذاکرات؛ سازنده یا تخریبی؟!

تحلیلگر ارشد آمریکایی: برچیدن برنامه غنی‌سازی ایران غیرممکن است

مقدار واقعی پول‌های بلوکه‌شده ایران چقدر است؟

آیا گاز ایران می‌تواند آینده انرژی اروپا را نجات دهد؟

ویتکاف؛ دیپلماتی که چیزی از دیپلماسی نمی‌داند

دلایل و زمینه‌های خودکشی دانش‌آموزان

احمد جمشیدی، مشاور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش شد

استاندار: مرکز همکاری‌های علمی ایران و آفریقا در اصفهان تاسیس شود

هیچ کس، هیچ کس اینجا به تو مانند نشد

نوجوانانی که عازم حج هستند این سفرنامه را بخوانند !

مدیرعامل گوگل از احتمال ادغام جمینای با آیفون در پایان 2025 خبر داد

قیمت ایکس‌باکس و بازی‌های این کنسول افزایش یافت

از اصفهان تا تهران پیامک برای زنان

مهرۀ CFT را قبل از توافق نسوزانیم

مذاکره‌‏کننده جدید آمریکا کیست و چه می‌‏خواهد؟

نفرین میانکاله

اشغالگران ناگهان در آتش؛ علت: نمی‌دانند

«توبه» بابک زنجانی

انگشت اتهام به سمت «اتابک» در انفجار اسکله شهید رجایی

بارش تگرگ در روستای نیسیان اردستان

انتصاب سرپرست جدید شرکت عمران، آب و خدمات کیش

درآمد 500 میلیون یورویی ایران از صنایع دستی

چاپ بیست‌وهشتم کتاب «اتاق شماره 6» منتشر شد

واتس‌اپ از مرز 3 میلیارد کاربر فعال ماهانه عبور کرد

متا روی نسخه پریمیوم هوش مصنوعی اختصاصی‌اش کار می‌کند

شیپور جنگ در هندوستان

راه حامیان دولت جدا شد؟

رژیم جولانی تسویه حساب با علوی‌ها و مصادره اموالشان را کلید زد

انفجار اسکله شهید رجایی؛ فرصت تندروها برای حذف؟

کشف مار پیتون در اتوبوس مسافربری نایین

نیروی کار، ستون فقرات توسعه پایدار جزیره است

گسترش خزنده پیامک‌های حجاب در ناتوانی دولت پزشکیان | یک استان دیگر هم شروع شد +عکس

گرد و غبار قم زیر ذره‌بین مجلسی ها

صحبت های شنیدنی دکتر انوشه