پیام سپاهان

آخرين مطالب

ایمنی قهرمانان خاموش را فراموش نکنیم اقتصادی

ایمنی قهرمانان خاموش را فراموش نکنیم
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - مهر / اصفهان - کارگران قهرمانان خاموش و ستون‌های صنعت و اقتصاد کشور هستند که بدون آنها نمی‌توان آینده ایران را ساخت، باید همه افراد جامعه مطالبه تأمین ایمنی آنها را مسئولیتی اجتماعی بدانیم.
خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها - مریم یاوری*: روز کارگر، روزی است که در آن باید به عمق وجود خود نگاهی بیندازیم و از زحمات بی‌پایان کارگران، این قهرمانان خاموش، قدردانی کنیم. این روز، نه تنها یک مناسبت تقویمی، بلکه فرصتی است برای تجدید عهد با ارزش‌های انسانی و اجتماعی که در سایه تلاش‌های این عزیزان شکل می‌گیرد.
بازار
در این روز خاص، بیایید با قلبی پر از احترام و قدردانی، به کارگران نگاه کنیم. آنها که با دستانی خسته و دل‌هایی پر از امید، در دل شب‌های تاریک و روزهای سخت، به آفرینش زندگی و ساختن آینده‌ای بهتر مشغول‌اند. کارگران، با هر ضربه چکش و هر حرکت دست، داستانی از ایثار و فداکاری را روایت می‌کنند. این داستان‌ها، نه تنها در کارخانه‌ها و کارگاه‌ها، بلکه در دل هر خانواده‌ای که به برکت زحمات آنها روزگار می‌گذرانند، جاری است.
کارگران، نه تنها نیروی کار، بلکه ستون فقرات اقتصاد و جامعه‌اند. آنها با تلاش‌های خود، نه تنها اقتصاد را به حرکت درمی‌آورند، بلکه فرهنگ و هویت یک ملت را نیز شکل می‌دهند. هر کارگری که صبح‌ها با امید به آینده از خواب برمی‌خیزد، در واقع در حال نوشتن فصلی جدید از تاریخ زندگی خود و جامعه‌اش است. این فصول، پر از چالش‌ها و پیروزی‌هاست و هر یک از آنها نشان‌دهنده عزم و اراده‌ای است که در دل کارگران نهفته است.
اما در کنار این همه تلاش و فداکاری، باید به شرایط معیشتی کارگران نیز توجه کنیم. آیا شایسته است که کارگری که با عرق جبین خود نان می‌آورد، در شرایطی ناامن و ناپایدار کار کند؟ آیا درست است که او برای تأمین نیازهای اولیه زندگی خود و خانواده‌اش، با چالش‌های فراوانی روبرو باشد؟
دستمزد عادلانه، بیمه‌های اجتماعی و دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی، از حقوق اولیه هر کارگری است. بی‌توجهی به این حقوق، نه تنها به کارگران آسیب می‌زند، بلکه به کل جامعه لطمه می‌زند. از این رو باید همه بهبود کیفیت زندگی کارگران را مطالبه کنیم و با حمایت از آنها آینده‌ای بهتر برای خود و نسل‌های آینده بسازیم.
ایمنی در محل کار نیز حق مسلم هر کارگری است، باید به این نکته توجه کنیم که هر حادثه‌ای که در محل کار رخ می‌دهد، نه تنها جان یک انسان را به خطر می‌اندازد، بلکه خانواده‌ای را نیز تحت تأثیر قرار می‌دهد. بنابراین، ایجاد محیط‌های کاری ایمن و سالم، نه تنها وظیفه کارفرمایان، بلکه مسئولیت اجتماعی همه ماست.
ایمنی کارگران، همچون نوری در تاریکی، باید در دل هر کارگاه و کارخانه‌ای درخشان باشد. حوادث دلخراش، یادآور این حقیقت‌اند که هر لحظه غفلت، می‌تواند جان‌های ارزشمندی را به خطر اندازد؛ ایمنی کارگران نه تنها به حفظ جان و سلامت آن‌ها کمک می‌کند، بلکه به تقویت روحیه و افزایش بهره‌وری در محیط کار نیز می‌انجامد.
هر ساله، میلیون‌ها کارگر در سراسر جهان قربانی حوادث ناشی از کار می‌شوند که این امر به از دست رفتن سرمایه‌های انسانی و اقتصادی منجر می‌شود.
آمارها نشان می‌دهد که در کشورهای در حال توسعه، از هر 10 کارگر، یکی دچار سانحه می‌شود و این حوادث، روزهای کاری زیادی را به هدر می‌دهند. شناسایی خطرات موجود در محیط کار و اتخاذ تدابیر لازم برای پیشگیری از آن‌ها، آموزش کارگران در زمینه رعایت اصول ایمنی و استفاده از تجهیزات حفاظتی، ایجاد فرهنگ ایمنی در سازمان‌ها که همه کارکنان را به رعایت نکات ایمنی ترغیب کند، از اقداماتی است که می‌توان برای تقویت ایمنی در محیط کار دنبال کرد.
روز کارگر را گرامی می‌داریم و به همه کارگران، این قهرمانان بی‌نام و نشان، ادای احترام می‌کنیم. باشد که همواره در کنار آنها باشیم و برای حقوق و رفاه آنها تلاش کنیم. روز کارگر، روز همبستگی و اتحاد ماست؛ روزی که باید به یاد آوریم که با هم، می‌توانیم دنیایی بهتر بسازیم.
*فعال رسانه‌ای

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/961657/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

استاندار: مرکز همکاری‌های علمی ایران و آفریقا در اصفهان تاسیس شود

هیچ کس، هیچ کس اینجا به تو مانند نشد

نوجوانانی که عازم حج هستند این سفرنامه را بخوانند !

مدیرعامل گوگل از احتمال ادغام جمینای با آیفون در پایان 2025 خبر داد

قیمت ایکس‌باکس و بازی‌های این کنسول افزایش یافت

از اصفهان تا تهران پیامک برای زنان

مهرۀ CFT را قبل از توافق نسوزانیم

مذاکره‌‏کننده جدید آمریکا کیست و چه می‌‏خواهد؟

نفرین میانکاله

اشغالگران ناگهان در آتش؛ علت: نمی‌دانند

«توبه» بابک زنجانی

انگشت اتهام به سمت «اتابک» در انفجار اسکله شهید رجایی

بارش تگرگ در روستای نیسیان اردستان

انتصاب سرپرست جدید شرکت عمران، آب و خدمات کیش

درآمد 500 میلیون یورویی ایران از صنایع دستی

چاپ بیست‌وهشتم کتاب «اتاق شماره 6» منتشر شد

واتس‌اپ از مرز 3 میلیارد کاربر فعال ماهانه عبور کرد

متا روی نسخه پریمیوم هوش مصنوعی اختصاصی‌اش کار می‌کند

شیپور جنگ در هندوستان

راه حامیان دولت جدا شد؟

رژیم جولانی تسویه حساب با علوی‌ها و مصادره اموالشان را کلید زد

انفجار اسکله شهید رجایی؛ فرصت تندروها برای حذف؟

کشف مار پیتون در اتوبوس مسافربری نایین

نیروی کار، ستون فقرات توسعه پایدار جزیره است

گسترش خزنده پیامک‌های حجاب در ناتوانی دولت پزشکیان | یک استان دیگر هم شروع شد +عکس

گرد و غبار قم زیر ذره‌بین مجلسی ها

صحبت های شنیدنی دکتر انوشه

«معمای هوش مصنوعی» منتشر شد

تعهد بیش از 2 تریلیون دلاری غول‌های فناوری برای سرمایه‌گذاری در خاک آمریکا

پشت پرده استیضاح «صادق»

نفوذ در اسرائیل با هزار ترفند

تحقق وعده مدیرکل به دانش آموزان هرندی در کمتر از ده روز / اعزام مشاوران تحصیلی به منطقه هرند

تجلیل از دختران معظم شهدا و بانوان شاغل در بنیاد شهید قم به مناسبت روز دختر

قوانین ایثارگری بازنگری می‌شود

کارگر، ستون ناپیدای فوتبال اصفهان / اگر چرخ کارخانه نچرخد، توپ هم نمی‌چرخد

وزیر صنعت مالی: روابط تجاری ایران و کشورهای آفریقایی گسترش می‌یابد

افزایش غلظت آلاینده‌ها و کاهش دید در پی وزش باد شدید در اصفهان

حضور 400 میهمان خارجی در سومین اجلاس همکاری‌های ایران و آفریقا

صحبت هایی دلنشین از باران نیکراه

بازی FBC Firebreak خرداد ماه منتشر می‌شود

سامسونگ مشغول احداث «کارخانه‌های عظیم» در خاک آمریکا است

استراتژی ویکی‌پدیا درباره هوش مصنوعی؛ نیروی انسانی در اولویت خواهد بود

توسعه صادرات و گردشگری؛ مهم‌ترین دستاورد منطقه آزاد کیش در نمایشگاه ایران اکسپو 2025

آزمایشگاه استاندارد صنعت سنگ در دانشگاه آزاد خمینی‌شهر راه‌اندازی شد

سپاه هرچه دارد مدیون اخلاص پیشکسوتان است

«کلاه کیه؟» کتاب جدید مجید راستی منتشر شد

ایکس‌باکس حالا بزرگ‌ترین ناشر پلی‌استیشن است

هشدار اپل به کاربران آیفون در 100 کشور درباره حملات جاسوس‌افزار

اندیشکده آمریکایی: ترامپ صد روزه با خاورمیانه چه کرد؟

واشنگتن پست: آیا دیپلماسی ضرب‌الاجلی ترامپ جواب می‌دهد؟