پیام سپاهان

آخرين مطالب

رگبار باران و تنش دمایی در اصفهان اوج می‌گیرد؛ هوا گرم‌تر می‌شود اقتصادی

رگبار باران و تنش دمایی در اصفهان اوج می‌گیرد؛ هوا گرم‌تر می‌شود
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - ایمنا / کارشناس اداره کل هواشناسی استان اصفهان از صدور هشدار سطح نارنجی و زرد با تشدید فعالیت ناپایداری‌های همرفتی و همراه با رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، تنش دمایی، کاهش دید و کیفیت هوا با خیزش گردوخاک در استان خبر داد.
مینا معتمدی، درباره پیش‌بینی وضعیت جوی هوای استان اصفهان، اظهار کرد: براساس بررسی آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی نشان می‌دهد که از امروز تا پایان هفته آسمان در استان صاف در ساعات بعدازظهر افزایش ابر، وزش باد شدید، گاهی تندباد لحظه‌ای و در مناطق شمالی، شرقی و مرکزی همراه با کاهش دید و کیفیت هوا خواهد بود.
وی افزود: بر اساس این وضعیت جوی، از بعدازظهر امروز در نیمه شمالی استان شرایط ناپایداری‌های همرفتی سبب طوفان لحظه‌ای و رگبار و رعدوبرق خواهد شد، به طوری که طی روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه وضعیت ناپایداری جوی در مناطق غربی، شمالی و مرکزی استان افزایش پیدا کرده و طوفان لحظه‌ای در نواحی مستعد گردوخاک و کاهش دید افقی با بارش رگبار بهاری و احتمال تگرگ مورد انتظار است.
کارشناس اداره کل هواشناسی استان اصفهان درباره صدور هشدار سطح نارنجی با تشدید فعالیت ناپایداری‌های همرفتی از روز چهارشنبه همراه با رگبار شدید باران، رعدوبرق، وقوع صاعقه، وزش باد شدید موقتی و وقوع طوفان لحظه‌ای، گردوخاک با کاهش دید موقتی و نقاط مستعد بارش تگرگ در استان، تصریح کرد: فعالیت این سامانه در نیمه شمالی و مناطق شرقی آران و بیدگل، اردستان، انارک، بادرود، چوپانان، زواره، شاهین‌شهر و میمه، کاشان، کوهپایه، مهاباد، نائین، نطنز و هرند همراه خواهد بود.
وی نسبت به اختلال در تردد، بالا آمدن ناگهانی آب رودخانه‌ها و سیلابی شدن مسیل‌ها و آب‌گرفتگی معابر، لغزندگی جاده‌ها، احتمال انسداد گردنه‌های برف گیر، وزش باد شدید موقتی، مه گرفتگی، کاهش دید افقی، خسارت به سازه‌های موقت و محصولات کشاورزی و اختلال در انتقال حامل‌های انرژی هشدار داد.
معتمدی بر خودداری از سفرهای غیرضروری، ممنوعیت اتراق در حریم و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی و جابجایی عشایر و تردد دامداران در ارتفاعات، پرهیز از تفریحات نظیر طبیعت‌گردی و ضرورت آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی، پاک‌سازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها و آمادگی راهداری جهت برف‌روبی در مناطق سردسیر تاکید کرد.
وی پیرامون فعالیت سامانه همرفتی از فردا تا پایان وقت چهارشنبه هفته جاری در استان همراه با رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، تنش دمایی، کاهش دید و کیفیت هوا با خیزش گردوخاک، گفت: فعالیت این سامانه مناطق غربی، شمالی و شرقی مرکزی آران و بیدگل، اردستان، انارک، بادرود، بوئین میاندشت، چادگان، چوپانان، خوانسار، خوروبیابانک، فریدن، برخوار، شاهین‌شهر و میمه، فرودگاه اصفهان، کاشان، کبوترآباد، کوهپایه، گلپایگان، مورچه خورت، نائین، نجف‌آباد، نطنز، هرند، ورزنه، اصفهان و فریدونشهر تحت‌تأثیر خواهد بود.
کارشناس اداره کل هواشناسی استان اصفهان با بیان اینکه بیشینه دمای هوا از بعدازظهر در بیشتر مناطق استان دو تا سه درجه سلسیوس کاهش خواهد داشت، افزود: بیشینه دمای هوای کلان‌شهر اصفهان در گرم‌ترین ساعات امروز به 34 درجه و کمینه آن بامداد فردا به 18 درجه سانتی‌گراد می‌رسد.
وی با اشاره به ثبت دمای سه شهر اصفهان بالاتر از 40 درجه سانتی‌گراد ثبت شده است، خاطرنشان کرد: خوروبیابانک دمای 41 درجه سانتی‌گراد و بوئین میاندشت با کمینه دمای 4 درجه به ترتیب گرم‌ترین و گرم‌ترین مناطق استان هستند.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/960920/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حضور قدرتمند گروه فولاد مبارکه در هفتمین نمایشگاه بین‌المللی ایران‌ اکسپو 2025

از تزیین کیک تا بازی آنلاین؛ نوآوری در جشن دخترانه فولاد مبارکه

هزینه عمل بینی در بیمارستان دولتی اصفهان

کرمانشاه قهرمان مسابقات ووشو دختران کشور شد

برنامه‌های رفاهی جدید صندوق بازنشستگی کشوری

بعد از اصفهان و تهران، نوبت به شیراز رسید/ پیامک حجاب+ عکس

تماشای تلویزیون بدون نیاز به اینترنت و وای‌فای؛ مالک نوکیا گوشی متفاوتی می‌سازد

رده بندی بهترین دوربین گوشی جهان در ماه آوریل؛ خبری از سامسونگ نیست

نان و ملیت؛ درباره پیشنهاد برداشتن یارانه مهاجران افغانستانی

خطای خانم وزیر

اطلاعات: محموله خطرناک را چه کسی به بندر آورد؟

بازخوانی تاریخی مهم ترین فجایع رخ داده در بنادر دنیا

چرا اسرائیل از عادی شدن روابط ایران و آمریکا نگران است؟

روایتی از پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و نتانیاهو

گردوغبار پروازهای فرودگاه کاشان را لغو کرد

برخورد مینی‌بوس و پراید در آران و بیدگل 6 مصدوم بر جای گذاشت

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

وزش باد شدید در 5 روز آینده در نوار غربی کشور

اعلام برنامه خاموشی استان قم در روز پنجشنبه

باز آمدم چون ماه نو!

شاعرانه/ نه دست مانده نه تاب و توان به پیکر من

پوکو F7 حالا فاصله چندانی تا عرضه رسمی ندارد

گام بلند سامسونگ برای ایجاد انقلاب در گوشی های آینده

ایرلاین هفت دست؛ هواپیما هیچی!

پاس گل ناخواسته ترامپ به لیبرال‌های کانادا

کودکان غزه در مرز مرگ از گرسنگی

کدام کشورها به مردم ایران تسلیت نگفتند؟

دستاوردهای دولت شهید رئیسی در بزرگداشت شهدای خدمت بیان شود

بزرگداشت شهدای خدمت مظهر وحدت‌بخشی باشد

امیدآفرینی و توجه به محرومان محور بزرگداشت شهدای خدمت باشد

روایتی از توانمندی‌های اصفهان در بازدید هیأت آفریقایی از ذوب‌آهن

توسعه تعاملات تجاری با حضور فعالان اقتصادی آفریقا در صنایع اصفهان

پروژه‌های زیرساختی رشته اسکیت در سراسر استان تکمیل شود

پیگیری عوارض سبز دردیدارمدیران‌کل دفتر امور شهری وامور مالیاتی استان اصفهان

تأکید استاندار اصفهان بر ضرورت سرمایه‌گذاری در فرآوری و فناوری‌های نوین سنگ

بازی چادرملو – ذوب آهن فصل آینده در اصفهان با 50 درصد تماشاگران

حمایت همه‌جانبه ارشاد تهران از هنرمندان و رسانه‌های بهارستان

زمان تسویه حساب کسورات معوقه بازنشستگان اعلام شد

طرح ویژه مقابله با دور دور / 51 دستگاه خودرو در کاشان توقیف شد!

کاهش متراژ غرفه‌ها برای حضور تعداد بیشتر ناشران است

احتمال وجود بخش چندنفره در بازی Assassin’s Creed: Shadows قوت گرفت

سامسونگ بار دیگر به گوشی تاشو سه لایه خود اشاره کرد

سفرای ایران در پکن و مسکو روی استیج

بی اعتمادی کردها به نظام جولانی

پازل بهارستانی ها برای استیضاح «صادق»

سقوط در دریای سرخ

چاقویی در چمدان؛ ماجرای قتل‏‌های خانگی زنان مهاجر ایرانی

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری فولاد مبارکه و بانک سپه

رژه یکدست کامیون‌داران به خیابان‌ها بندرعباس هم رسید | فیلم

چالش‌های صادرات فولاد مبارکه در پنل تخصصی ایران اکسپو 2025 بررسی شد