پیام سپاهان

آخرين مطالب

تهدید رژیم صهیونیستی به گسترش دامنه جنگ در غزه اجتماعی

تهدید رژیم صهیونیستی به گسترش دامنه جنگ در غزه
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - ‌به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه الجزیره، روزنامه صهیونیستی «اسرائیل هیوم» در گزارشی به نقل از یک منبع عالی رتبه صهیونیستی تهدید کرد که در صورتی که پیشرفتی در مذاکرات سازش طی دو هفته آینده به دست نیاید، ارتش رژیم صهیونیستی دامنه جنگ در نوار غزه را گسترش خواهد داد.
این گزارش در عین حال تصریح کرد که گسترش دامنه جنگ در غزه نیازمند بسیج تعداد بیشتری از نیروهای ذخیره ارتش است.
این در حالی است که «یائیر لاپید» رئیس اپوزیسیون کابینه رژیم صهیونیستی گفت که کابینه به جای فرستادن عناصر وابسته به حریدیم به خدمت سربازی، مسئولیت‌های بیشتری را به نیروهای ذخیره تحمیل می‌کند.
روزنامه عبری زبان یدیعوت آحارونوت نیز در همین رابطه اعلام کرد که ارتش صهیونیستی در حال وضع اصلاحیه‌ای است که به دلیل کمبود نیرو، نظامیان ارتش را ملزم می‌کند پس از اتمام خدمت وظیفه عادی خود، در ارتش بمانند. این بخشنامه، نظامیان عادی را ملزم می‌کند که چهار ماه دیگر در ارتش خدمت کنند.
ارتش اسرائیل اعلام کرده است که به دلیل جنگ جاری و بی نتیجه ماندن تلاش‌ها برای جذب یهودیان مذهبی «حریدی»، تقریباً 10000 نیرو کم دارد. ارتش همچنین خاطر نشان کرده است که سربازان ذخیره تقریباً 500 روز متوالی خدمت کرده‌اند.
این روزنامه عبری زبان همچنین فاش کرد که مقامات ارشد صهیونیست به دنبال حذف قطر از میانجگری در روند مذاکرات سازش هستند و معتقدند باید به همکاری با مصر در این زمینه ادامه داده شود.
این مقامات مدعی شده اند که مداخله قطر به حماس کمک می‌کند تا سقف خواسته‌ها را در مذاکرات برای آزادی اسرای اسرائیلی افزایش دهد.
در همین حال، با متوقف شدن مذاکرات و خستگی ارتش اسرائیل از جنگ، وزرای دولت صهیونیستی تلاش دارند با حمایت نخست‌وزیر، رئیس ستاد کل را آماج حملات خود قرار دهند.
این روزنامه همچنین اعلام کرد که در واقع، نه تنها مذاکرات متوقف شده است، بلکه ارتش اسرائیل در برابر سازمانی که در جنگ‌های چریکی تجربه زیادی دارد، دچار جنگ فرسایشی شده است.
به گزارش این روزنامه، مقامات ارشد اسرائیلی بر این باورند که ادامه مذاکرات تنها با میانجیگری مصر مناسب‌تر است و تل‌آویو تنها از طریق مصر می‌تواند به تحقق خواسته‌هایش در روند مذاکرات نزدیک‌تر باشد.
کد خبر 6448167

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/960600/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مهم‌ترین غایب امروز لیگ در اصفهان!

ارتباط پدر و دختر در مرکز توجه جشن خانوادگی فولاد مبارکه

پنل تخصصی تأمین پایدار مواد معدنی با رویکرد توسعه تعاملات بین‌المللی برگزار شد

فولاد مبارکه؛ نماد توانمندی صنعتی ایران با 30 هزار نیروی کار

انعقاد قرارداد همکاری تجاری بین اتاق بازرگانی اصفهان و 4کشور آفریقایی

کارترون: تمام تلاشمان را برای کسب 9 امتیاز باقی‌مانده می‌کنیم

تأمین مالی شرکت‌های بزرگ نظیر فولاد مبارکه از بورس اوراق بهادار

اصفهان و آفریقا تبادل دانش می‌کنند

حضور صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر فولاد مبارکه در چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری (INOTEX 2025)

اختصاص 50 میلیارد تومان برای جاده چمسرخ به دهلران

انگار که لال شده باشم ؛ شاید هم کور و کر !

«طهورا»؛ نگاهی متفاوت به زنان در دوره امامت امام رضا(ع)

گوشی اقتصادی ویوو Y19 5G با نمایشگر 90 هرتزی معرفی شد

استارتاپ سم آلتمن در زمینه اسکن چشم رسماً در آمریکا آغاز به کار می‌کند

جهان دیوانه‏‌وار تسلیحات می‏‌خرد

روایت زیدآبادی از مناظره با حسین الله‌کرم

ظرفیت اروپا در مذاکرات؛ سازنده یا تخریبی؟!

تحلیلگر ارشد آمریکایی: برچیدن برنامه غنی‌سازی ایران غیرممکن است

مقدار واقعی پول‌های بلوکه‌شده ایران چقدر است؟

آیا گاز ایران می‌تواند آینده انرژی اروپا را نجات دهد؟

ویتکاف؛ دیپلماتی که چیزی از دیپلماسی نمی‌داند

دلایل و زمینه‌های خودکشی دانش‌آموزان

احمد جمشیدی، مشاور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش شد

استاندار: مرکز همکاری‌های علمی ایران و آفریقا در اصفهان تاسیس شود

هیچ کس، هیچ کس اینجا به تو مانند نشد

نوجوانانی که عازم حج هستند این سفرنامه را بخوانند !

مدیرعامل گوگل از احتمال ادغام جمینای با آیفون در پایان 2025 خبر داد

قیمت ایکس‌باکس و بازی‌های این کنسول افزایش یافت

از اصفهان تا تهران پیامک برای زنان

مهرۀ CFT را قبل از توافق نسوزانیم

مذاکره‌‏کننده جدید آمریکا کیست و چه می‌‏خواهد؟

نفرین میانکاله

اشغالگران ناگهان در آتش؛ علت: نمی‌دانند

«توبه» بابک زنجانی

انگشت اتهام به سمت «اتابک» در انفجار اسکله شهید رجایی

بارش تگرگ در روستای نیسیان اردستان

انتصاب سرپرست جدید شرکت عمران، آب و خدمات کیش

درآمد 500 میلیون یورویی ایران از صنایع دستی

چاپ بیست‌وهشتم کتاب «اتاق شماره 6» منتشر شد

واتس‌اپ از مرز 3 میلیارد کاربر فعال ماهانه عبور کرد

متا روی نسخه پریمیوم هوش مصنوعی اختصاصی‌اش کار می‌کند

شیپور جنگ در هندوستان

راه حامیان دولت جدا شد؟

رژیم جولانی تسویه حساب با علوی‌ها و مصادره اموالشان را کلید زد

انفجار اسکله شهید رجایی؛ فرصت تندروها برای حذف؟

کشف مار پیتون در اتوبوس مسافربری نایین

نیروی کار، ستون فقرات توسعه پایدار جزیره است

گسترش خزنده پیامک‌های حجاب در ناتوانی دولت پزشکیان | یک استان دیگر هم شروع شد +عکس

گرد و غبار قم زیر ذره‌بین مجلسی ها

صحبت های شنیدنی دکتر انوشه