پیام سپاهان

آخرين مطالب

کیش می تواند نمونه موفق شهر هوشمند در کشور باشد گفتگو

کیش می تواند نمونه موفق شهر هوشمند در کشور باشد
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش و مدیرعامل شرکت ملی انفورماتیک، با هدف تدوین مسیری مشترک برای توسعه زیرساخت‌های هوشمند در جزیره کیش دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، دراین دیدار محمد کبیری با تاکید بر لزوم ایجاد یک اکوسیستم کامل مبتنی بر هویت دیجیتال، خدمات نوین بانکی، دستیارهای هوش مصنوعی و شهر هوشمند گفت: برای حضور در عرصه های مالی و رقابت درجهان امروز باید از نظر فناوری نیز در مقیاس واندازه جهانی ظاهر شد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش افزود: جزیره کیش می تواند محل اجرای پروژه های ملی فناورانه و دیجیتال بوده و باتوجه به بهره وری اقتصادی، سرعت بالا و ریسک پایین، به عنوان یک جزیره هوشمند الگویی برای سایر نقاط کشور باشد.
وی با اشاره به پیگیریهای انجام شده اظهار داشت: اجرای طرح هویت دیجیتال برای دریافت خدمات بانکی، قضایی، دولتی وشهری می تواند از جزیره کیش آغاز شود.
مدیرعامل شرکت ملی انفورماتیک نیز دراین نشست با اشاره به پروژه‌های موفق کشورهایی چون امارات گفت: ما با استفاده از تجربیات بین‌المللی و زیرساخت‌های بومی خود، در حال طراحی شهری هوشمند هستیم که از دل بانکداری بدون کاغذ، دستیارهای هوش مصنوعی، و خدمات مبتنی بر داده بیرون بیاید. طرح‌هایی مانند شبیه‌سازی مقررات در جلسات بانکی، دستیار مقرراتی و حقوقی برای تصمیم‌سازی سریع‌تر، نمونه‌ای از این پروژه‌هاست که می توان از کیش به عنوان پایلوت طراحی واجرای این پروژه ها استفاده کرد.
علیرضا ماهیار افزود: این سامانه می‌تواند به‌صورت لحظه‌ای تعارضات قانونی را شناسایی کرده و فرآیند تصمیم‌سازی در جلسات را سرعت بخشد و با پایان‌جلسات صورتجلسه آن روز را نیز بدون هیچ اشتباه و‌خطایی تحویل دهد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: بدون شک با وجود زیرساخت‌های موجود و مشارکت بخش خصوصی، کیش می تواند به نمونه موفقی در زمینه بانکداری بدون شعبه، اعتبارسنجی لحظه‌ای، و سیستم‌های پاداش مصرف بهینه انرژی در آینده نه چندان دور تبدیل شود.
گفتنی است ایجاد شهرک فناوری ، ایجاد داشبوردهای هوش مصنوعی برای مدیریت شهری و انرژی، و الگوبرداری از پروژه‌های موفق جهانی از جمله پروژه Ras Al امارات و بررسی راهکارهای سرمایه‌گذاری فوری در زیرساخت‌های سخت‌افزاری نظیر دیتاسنتر و تجهیزات پردازشی پیشرفته (GPU) از دیگر موضوعات طرح وبررسی شده دراین نشست بود.
شایان ذکر است در پایان این جلسه، مقرر شد کارگروهی بین سازمان منطقه آزاد کیش وشرکت ملی انفورماتیک با هدف تدوین نقشه راه اجرایی، اولویت‌بندی پروژه‌ها، زیرساخت‌های لازم و برنامه زمان‌بندی آن ها ایجاد شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/959730/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ارتباط پدر و دختر در مرکز توجه جشن خانوادگی فولاد مبارکه

پنل تخصصی تأمین پایدار مواد معدنی با رویکرد توسعه تعاملات بین‌المللی برگزار شد

فولاد مبارکه؛ نماد توانمندی صنعتی ایران با 30 هزار نیروی کار

انعقاد قرارداد همکاری تجاری بین اتاق بازرگانی اصفهان و 4کشور آفریقایی

کارترون: تمام تلاشمان را برای کسب 9 امتیاز باقی‌مانده می‌کنیم

تأمین مالی شرکت‌های بزرگ نظیر فولاد مبارکه از بورس اوراق بهادار

اصفهان و آفریقا تبادل دانش می‌کنند

حضور صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر فولاد مبارکه در چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری (INOTEX 2025)

اختصاص 50 میلیارد تومان برای جاده چمسرخ به دهلران

انگار که لال شده باشم ؛ شاید هم کور و کر !

«طهورا»؛ نگاهی متفاوت به زنان در دوره امامت امام رضا(ع)

گوشی اقتصادی ویوو Y19 5G با نمایشگر 90 هرتزی معرفی شد

استارتاپ سم آلتمن در زمینه اسکن چشم رسماً در آمریکا آغاز به کار می‌کند

جهان دیوانه‏‌وار تسلیحات می‏‌خرد

روایت زیدآبادی از مناظره با حسین الله‌کرم

ظرفیت اروپا در مذاکرات؛ سازنده یا تخریبی؟!

تحلیلگر ارشد آمریکایی: برچیدن برنامه غنی‌سازی ایران غیرممکن است

مقدار واقعی پول‌های بلوکه‌شده ایران چقدر است؟

آیا گاز ایران می‌تواند آینده انرژی اروپا را نجات دهد؟

ویتکاف؛ دیپلماتی که چیزی از دیپلماسی نمی‌داند

دلایل و زمینه‌های خودکشی دانش‌آموزان

احمد جمشیدی، مشاور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش شد

استاندار: مرکز همکاری‌های علمی ایران و آفریقا در اصفهان تاسیس شود

هیچ کس، هیچ کس اینجا به تو مانند نشد

نوجوانانی که عازم حج هستند این سفرنامه را بخوانند !

مدیرعامل گوگل از احتمال ادغام جمینای با آیفون در پایان 2025 خبر داد

قیمت ایکس‌باکس و بازی‌های این کنسول افزایش یافت

از اصفهان تا تهران پیامک برای زنان

مهرۀ CFT را قبل از توافق نسوزانیم

مذاکره‌‏کننده جدید آمریکا کیست و چه می‌‏خواهد؟

نفرین میانکاله

اشغالگران ناگهان در آتش؛ علت: نمی‌دانند

«توبه» بابک زنجانی

انگشت اتهام به سمت «اتابک» در انفجار اسکله شهید رجایی

بارش تگرگ در روستای نیسیان اردستان

انتصاب سرپرست جدید شرکت عمران، آب و خدمات کیش

درآمد 500 میلیون یورویی ایران از صنایع دستی

چاپ بیست‌وهشتم کتاب «اتاق شماره 6» منتشر شد

واتس‌اپ از مرز 3 میلیارد کاربر فعال ماهانه عبور کرد

متا روی نسخه پریمیوم هوش مصنوعی اختصاصی‌اش کار می‌کند

شیپور جنگ در هندوستان

راه حامیان دولت جدا شد؟

رژیم جولانی تسویه حساب با علوی‌ها و مصادره اموالشان را کلید زد

انفجار اسکله شهید رجایی؛ فرصت تندروها برای حذف؟

کشف مار پیتون در اتوبوس مسافربری نایین

نیروی کار، ستون فقرات توسعه پایدار جزیره است

گسترش خزنده پیامک‌های حجاب در ناتوانی دولت پزشکیان | یک استان دیگر هم شروع شد +عکس

گرد و غبار قم زیر ذره‌بین مجلسی ها

صحبت های شنیدنی دکتر انوشه

«معمای هوش مصنوعی» منتشر شد