پیام سپاهان

آخرين مطالب

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در شورای اقامه نماز:

بنیاد شهید و امور ایثارگران باید در عرصه‌های معنوی و ترویج و اقامه نماز پیشگام باشد گفتگو

بنیاد شهید و امور ایثارگران باید در عرصه‌های معنوی و ترویج و اقامه نماز پیشگام باشد
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در اولین جلسه شورای اقامه نماز گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران باید در عرصه‌های معنوی نیز الگو و در زمینه ترویج و اقامه نماز، پیشگام و پرچمدار باشد.

به گزارش «ایثار»، یعقوب سلیمانی، معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد و امورایثارگران، در نخستین جلسه شورای اقامه نماز بنیاد شهید و امور ایثارگران که امروز دوم اردیبهشت‌ماه در سالن جلسات ستاد مرکز بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد، با اشاره به جایگاه نماز در آموزه‌های دینی، اهمیت ویژه این فریضه الهی را مورد تأکید قرار داد و اظهار کرد: نماز ستون دین و نخستین عمل فرد در پیشگاه الهی است که در روز قیامت مورد بازخواست قرار می‌گیرد. بنا بر روایات، اولین چیزی که از انسان سؤال می‌شود، نماز است، اگر نماز قبول شود، سایر اعمال او نیز مقبول واقع می‌شود و اگر نماز پذیرفته نشود، سایر اعمال نیز بی‌ارزش خواهد بود. این نشان می‌دهد که نماز، معیار سنجش کلی اعمال انسان در دنیا و آخرت است.
وی افزود: نماز و دعا، ارتباط مستقیم انسان با خداوند است. دعا کلید رحمت پروردگار و نماز کلید بهشت است. اگر این ارتباط معنوی حفظ شود، درهای رحمت و هدایت الهی به روی انسان باز خواهد شد. ما باید به گونه‌ای رفتار کنیم که نماز، روح حاکم بر زندگی فردی و اجتماعی‌مان باشد.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امورایثارگران با بیان اینکه اهتمام به نماز، به ویژه نماز اول وقت، آثار و برکات بی‌شماری در زندگی دارد، گفت: نماز اول وقت، نه تنها یک توصیه دینی بلکه ضرورتی برای موفقیت و آرامش در زندگی فردی و اجتماعی است. اقامه نماز در اول وقت سبب برکت در کارها، رفع مشکلات و گشایش در امور می‌شود. ما بارها شاهد بوده‌ایم که توجه به این امر، چه تأثیرات شگرفی در مسیر زندگی افراد ایجاد کرده است.
سلیمانی بنیاد شهید و امور ایثارگران را نهادی ممتاز در نظام مقدس جمهوری اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: بنیاد شهید افضل نهادهاست، چرا که وظیفه پاسداشت خون شهدا و خدمت به ایثارگران را بر عهده دارد. چنین نهادی باید در عرصه‌های معنوی نیز الگو باشد و در زمینه ترویج و اقامه نماز، پیشگام و پرچمدار شود. این موضوع باید به یک باور و فرهنگ سازمانی تبدیل شود.
وی با اشاره به برنامه‌های پیش‌رو گفت: در سال جاری، با برنامه‌ریزی دقیق‌تر و تلاش مضاعف، اهتمام ویژه‌ای به توسعه و ترویج فرهنگ نماز خواهیم داشت. شورای اقامه نماز باید با هدفمندی و پیگیری مستمر، زمینه برگزاری باشکوه نماز جماعت، آموزش معارف نماز، و ترویج فرهنگ معنویت را در سراسر بنیاد فراهم کند.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امورایثارگران در پایان با تأکید بر ضرورت تداوم این حرکت الهی اظهار داشت: اقامه نماز تنها یک وظیفه فردی نیست، بلکه رسالتی اجتماعی و سازمانی است که در بنیاد شهید و امور ایثارگران باید به آن پرداخته شود. امید است با اتکا به خداوند متعال و همکاری صمیمانه همه مدیران و کارکنان بنیاد، گام‌های مؤثری در جهت اعتلای معنوی و تحقق اهداف عالیه انقلاب اسلامی برداریم.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/959356/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حضور قدرتمند گروه فولاد مبارکه در هفتمین نمایشگاه بین‌المللی ایران‌ اکسپو 2025

از تزیین کیک تا بازی آنلاین؛ نوآوری در جشن دخترانه فولاد مبارکه

هزینه عمل بینی در بیمارستان دولتی اصفهان

کرمانشاه قهرمان مسابقات ووشو دختران کشور شد

برنامه‌های رفاهی جدید صندوق بازنشستگی کشوری

بعد از اصفهان و تهران، نوبت به شیراز رسید/ پیامک حجاب+ عکس

تماشای تلویزیون بدون نیاز به اینترنت و وای‌فای؛ مالک نوکیا گوشی متفاوتی می‌سازد

رده بندی بهترین دوربین گوشی جهان در ماه آوریل؛ خبری از سامسونگ نیست

نان و ملیت؛ درباره پیشنهاد برداشتن یارانه مهاجران افغانستانی

خطای خانم وزیر

اطلاعات: محموله خطرناک را چه کسی به بندر آورد؟

بازخوانی تاریخی مهم ترین فجایع رخ داده در بنادر دنیا

چرا اسرائیل از عادی شدن روابط ایران و آمریکا نگران است؟

روایتی از پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و نتانیاهو

گردوغبار پروازهای فرودگاه کاشان را لغو کرد

برخورد مینی‌بوس و پراید در آران و بیدگل 6 مصدوم بر جای گذاشت

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

وزش باد شدید در 5 روز آینده در نوار غربی کشور

اعلام برنامه خاموشی استان قم در روز پنجشنبه

باز آمدم چون ماه نو!

شاعرانه/ نه دست مانده نه تاب و توان به پیکر من

پوکو F7 حالا فاصله چندانی تا عرضه رسمی ندارد

گام بلند سامسونگ برای ایجاد انقلاب در گوشی های آینده

ایرلاین هفت دست؛ هواپیما هیچی!

پاس گل ناخواسته ترامپ به لیبرال‌های کانادا

کودکان غزه در مرز مرگ از گرسنگی

کدام کشورها به مردم ایران تسلیت نگفتند؟

دستاوردهای دولت شهید رئیسی در بزرگداشت شهدای خدمت بیان شود

بزرگداشت شهدای خدمت مظهر وحدت‌بخشی باشد

امیدآفرینی و توجه به محرومان محور بزرگداشت شهدای خدمت باشد

روایتی از توانمندی‌های اصفهان در بازدید هیأت آفریقایی از ذوب‌آهن

توسعه تعاملات تجاری با حضور فعالان اقتصادی آفریقا در صنایع اصفهان

پروژه‌های زیرساختی رشته اسکیت در سراسر استان تکمیل شود

پیگیری عوارض سبز دردیدارمدیران‌کل دفتر امور شهری وامور مالیاتی استان اصفهان

تأکید استاندار اصفهان بر ضرورت سرمایه‌گذاری در فرآوری و فناوری‌های نوین سنگ

بازی چادرملو – ذوب آهن فصل آینده در اصفهان با 50 درصد تماشاگران

حمایت همه‌جانبه ارشاد تهران از هنرمندان و رسانه‌های بهارستان

زمان تسویه حساب کسورات معوقه بازنشستگان اعلام شد

طرح ویژه مقابله با دور دور / 51 دستگاه خودرو در کاشان توقیف شد!

کاهش متراژ غرفه‌ها برای حضور تعداد بیشتر ناشران است

احتمال وجود بخش چندنفره در بازی Assassin’s Creed: Shadows قوت گرفت

سامسونگ بار دیگر به گوشی تاشو سه لایه خود اشاره کرد

سفرای ایران در پکن و مسکو روی استیج

بی اعتمادی کردها به نظام جولانی

پازل بهارستانی ها برای استیضاح «صادق»

سقوط در دریای سرخ

چاقویی در چمدان؛ ماجرای قتل‏‌های خانگی زنان مهاجر ایرانی

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری فولاد مبارکه و بانک سپه

رژه یکدست کامیون‌داران به خیابان‌ها بندرعباس هم رسید | فیلم

چالش‌های صادرات فولاد مبارکه در پنل تخصصی ایران اکسپو 2025 بررسی شد