پیام سپاهان

آخرين مطالب

70 پنل خورشیدی در اردستان به بهره‌برداری رسید سیاسی

70 پنل خورشیدی در اردستان به بهره‌برداری رسید
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان اردستان گفت: پرداخت تسهیلات بیش از 70 پنل خورشیدی در اردستان که همگی به بهره‌برداری رسید. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردستان، سرهنگ روح‌اله صنعتکار ظهر امروز به مناسبت دوم اردیهشت روز تاسیس سپاه پاسداران در نشست صمیمی با خبرنگاران اظهار کرد: سپاه پاسداران در سال 58 به فرمان حضرت امام خمینی(ره) تاسیس شد.
وی افزود: اگر در حال حاضر دشمنان و آمریکا در خصوص موضوعات مختلف حاضر به مذاکره با ما هستند و رئیس جمهور آمریکا نامه می‌زند و رهبر معظم انقلاب آن را نمی‌پذیرد و یا وزارت امور خارجه با قاطعیت جواب آن‌ها را می‌دهد همه به برکت خون شهدای انقلاب اسلامی است. عملیات وعده صادق یک و دو که مجموعه نیروهای مسلح به ویژه سپاه پاسداران عملیات‌های بزرگ را انجام دادند همه مدیون شهداء بوده و سپاه در زمان دفاع مقدس هم درخشید و بعد از شهدای بسیج تعداد شهدای پاسدار بیشترین آمار را به خود اختصاص داده است و سپاه هم مولود بسیج است و در واقع فرزند بسیج محسوب می‌شود.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان اردستان گفت: سپاه اردستان در سال قبل در دو عنوان رتبه برتر استان اصفهان را به خود اختصاص داد یکی جهاد علمی و دیگری رتبه‌بندی سپاه‌های شهرستان‌ها با فعالیتی که پاسداران و بسیجیان داشتند به عنوان سپاه نمونه انتخاب شد.
وی ضمن اشاره به برگزاری ویژه‌برنامه‌های شهدایی در شهرستان اردستتن تصریح کرد: ناحیه مقاومت بسیج شهرستان اردستان در سال گذشته 122 یادواره شهدا را برگزار کرده که از این تعداد بیش از 20 مورد آن که جزو ابلاغیه هم نبوده و یک مورد آن یادواره شهدای دانش‌آموز بوده است.
صنعتکار تصریح کرد: ناحیه مقاومت بسیج اردستان در حوزه بسیج سازندگی هم 70 مورد پنل خورشیدی تسهیلات آن را به بسیجیان واگذار کرده که تسهیلات هر کدام بالغ بر 150 میلیون تومان و همگی هم به بهره‌برداری رسیده است و با توجه به ناترازی‌هایی که داریم استفاده از انرژی خورشیدی بسیار تاکید شده است و جزو کارهای مهمی بوده که سپاه آن را پیگیری می‌کند.
وی تاکید کرد: سال گذشته سپاه اردستان بیش از 700 تن قیر وارد شهرستان اردستان کرده که با همکاری شهرداران سه شهر اردستان، زواره و مهاباد به مصارف تخصیصی مربوطه رسیده است و خیلی از پروژه‌های آن هم هنوز افتتاح نشده است.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان اردستان تصریح کرد: توزیع بیش از پنج هزار بسته معیشتی در سال قبل و پرداخت بیش از 15 میلیارد تومان تسهیلات تبصره دو از فعالیت‌های دیگر بوده و سال گذشته افتتاح درمانگاه تخصصی دندانپزشکی را در شهرستان اردستان داشتیم.
وی در بیان جزئیات افتتاح درمانگاه دندانپزشکی شهرستان اردستان خاطرنشان کرد: درمانگاه دندانپزشکی بالغ بر 60 میلیارد ریال هزینه بهسازی و خرید دستگاه‌ها شده است که در بین 40 شهرستان استان اصفهان، شهرستان اردستان شهرستان سوم یا چهارم بوده که این مجموعه را ایجاد کرده است.
نصب 120 پنل خورشیدی و حذف خاموشی چاه موتورها در بردسکن صنعتکار با بیان اینکه در سال گذشته تعداد سه پایگاه مقاومت به بسیج اردستان افزوده شده است، گفت: سپاه در سال جدید در شش موضوع جهاد جوانی جمعیت و فرزندآوری، جهاد تبیین، جهاد علمی، جهاد اقتصادی و جهاد خدمت‌رسانی و امیدآفرینی فعالیت خواهد داشت.
انتهای پیام/802

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/959037/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ترامپ به اروپایی‌ها: ما نبودیم زبان‌تان آلمانی و ژاپنی شده بود (زیرنویس فارسی)

توهین ترامپ به اروپایی‌ها: ما نبودیم زبان‌تان آلمانی و ژاپنی شده بود (زیرنویس فارسی)

خرما یک میلیارد دلار درآمد به ایران می‌آورد

کدام چهره‌ها بیشترین شانس را برای جانشینی همتی دارند؟ | گزینه پیشنهادی وزارت اقتصاد، به زودی روی میز بهارستان

جابری سرمربی پالایش نفت اصفهان شد

5 خواسته معدن‌داران قیر طبیعی در آستانه سفر وزیر صمت به کرمانشاه

افتتاح 5 پردیس بزرگ سینمایی و 20 بازی مهیج در اصفهان

اولین پروژه ربات سرباره‌گیری کشور توسط شرکت سرمایه‌پذیر MSTID FUND انجام شد

آغاز بکار نخستین پرواز شرکت فلای‌ناس ویژه حج تمتع 1404

اصفهان صاحب نخستین پردیس سینمایی کودکان کشور شد

برگزاری سوگواره شعر سید الشهداء خدمت شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و یارانش/ رونمایی از مستند پرواز تا خورشید

دستاورد‌های فولاد مبارکه در نخستین همایش ملی تجارب مسوولیت اجتماعی معرفی می‌شود

تبدیل چهارمحال و بختیاری به قطب تولید ورق گالوانیزه خودرو

آپدیت One UI 8 سامسونگ شما را از شر کلاهبرداران و سارقین راحت می‌کند

پایان 7 سال رسوب پالرمو در مجمع تشخیص

مصیبت ناترازی

مشکل حسن روحانی بود؟

کنوانسیون پالرمو چیست و نپیوستن ایران به آن چه تبعاتی داشت؟

آیا ترامپ آماده است خط قرمز جمهوری‌خواهان را زیر پا بگذارد؟

ایجاد زیست‌بوم کتابخانه‌ای در گروه فولاد مبارکه

استفاده از ابزار نوین مالی و بانکی با نام برات الکترونیکی برای نخستین بار در فولاد مبارکه

برنامه‌ریزی فولاد مبارکه برای جلوگیری از خروج 16 میلیون یورو از کشور با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان

تمرکز بر تأمین بازار داخل با هدف کاهش واردات

اعتماد به شرکت‌های سازنده داخلی و کاهش خرید‌های خارجی به یک‌ششم

آئیین واگذاری 8 دستگاه ماشین‌ آلات به دهیاری‌ های گیلان در لنگرود

رونمایی از کتاب «روایت‌های ناتمام»

کسب رتبه‌های برتر کانون‌های فرهنگی دانشگاه کاشان در دوازدهمین جشنواره ملی رویش

اپل بار دیگر به عنوان ارزشمندترین برند جهان شناخته شد

ترامپ کدام مصاحبه را بازنشر کرد؟

دیپلمات پیشین: آیا کنسرسیوم غنی‌سازی راه‌حل است؟

خودکشی رزیدنت‌ها 6 برابر بیشتر از جمعیت عمومی

پهپاد ایرانی‌ام آرزوست!

جنجال در آمریکا؛ ترامپ توسط مدیر سابق «اف‌بی‌آی» تهدید به قتل شد

امضای حاشیه‌ساز

چرا امروز مذاکره با آمریکا برای ایران سخت شده است؟

خدمات فرهنگی شهید رئیسی در نصف‌جهان

عملیات دستگیری موادفروشان و معتادان متجاهر در اصفهان

جزیره کیش در خرداد ماه میزبان رویدادهای ملی و مذهبی است

قاچاق سوخت ، فراتر از دبه و گالن

اعلام اسامی نفرات دعوت شده به انتخابی اسلحه اپه بانوان

ماجرای جنجال بزرگ درباره تنیسور ایرانی

69 هزار عدد قرص روانگردان در مهاباد کشف شد

جنگ حقوقی اپیک و اپل دوباره شعله‌ور شد؛ سرنوشت فورتنایت چه خواهد شد؟

پینگ پنگ شمخانی- ترامپ

امیدواری تکنوکرات‌ها

دوشید و رفت

اول من

دیپلماسی چهارراه استانبول

شرق گزارش داد: زنان، زیر ذره‌بین

سریال خودکشی دانش‌آموزان

ویکی پدیاجستجو