انجام بیش از یکمیلیون آزمایش تخصصی بر روی آب شرب اصفهان
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - مدیرعامل آبفای استان اصفهان از انجام بیش از یکمیلیون آزمایش در بخش بهداشت آب در سال 1403 خبر داد. - اخبار استانها -
ناصر اکبری در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در اظهار داشت: آزمایشهای انجام شده به منظور تامین سلامت آب شرب و ارتقای شاخصهای بهداشتی، شامل آزمونهای میکروبی،کلرسنجی و کدورت سنجی در سطح شهرها و روستاهای استان بوده است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی گفت: سال گذشته فقط در بخش آزمایشهای میکروبی تعداد459 هزار 524 آزمون در روستاها و 6 هزار و 232 آزمون در شهرهای استان انجام شد.
مدیرعامل آبفای استان اصفهان با بیان اینکه سلامت آب شرب، خط قرمز وزارت نیرو است، خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت آب شرب در سلامت و بهداشت جامعه، پایشها و نظارتها در زمینه بهداشت آب شرب با جدیت هر چه بیشتر بهصورت شبانهروزی توسط کارشناسان مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و کارشناسان مراکز بهداشت در سطح استان در حال انجام است.
انتهای پیام/163
-
دوشنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۷:۴۲
-
۱۶ بازديد
-

-
پیام سپاهان
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/958946/