پیام سپاهان

آخرين مطالب

اگر عدالت رفتاری حاکم بود، این اتفاق نمی افتاد که بخش هایی از سرزمین به عنوان مناطق محروم شناخته شوند سیاسی

اگر عدالت رفتاری حاکم بود، این اتفاق نمی افتاد که بخش هایی از سرزمین به عنوان مناطق محروم شناخته شوند
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - به گزارش خبرگزاری موج​، فرزانه صادق عصر امروز در سفر به استان‌های خراسان جنوبی و اصفهان در شورای اداری شهرستان‌های خور و بیابانک حاضر شد و بخشی از مطالبات مردم را در این حوزه‌ها بررسی کرد که در خصوص برخی از آنها با حضور استاندار اصفهان، نمایندگان مجلس و فرمانداران و دیگر مسئولان استانی تصمیماتی اتخاذ شد.
وزیر راه و شهرسازی در خصوص دلایل حضور خود و معاونانش در استان اصفهان و همچنین در حوزه انتخابیه خور و بیابانک و نایین گفت: علاقه‌مندی خودم به این خطه از سرزمین نه به دلیل محرومیت بلکه به دلیل سخت کوشی و پایبندی و وفاداری مردم این سرزمین به نظام جمهوری اسلامی ایران است.
تاکید وزیر راه و شهرسازی بر رعایت عدالت برای رفع محرومیت
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه محرومیت در این منطقه نه به شهروندان و ساکنان بلکه به بی‌توجهی و کم توجهی‌هایی مربوط می‌شود که در سالیان گذشته انجام شده است، تصریح کرد: اگر عدالت رفتاری بین همه سرزمین‌ها حاکم بود، این اتفاق نمی افتاد که بخش هایی از سرزمین به عنوان مناطق محروم شناخته شوند. بنابراین باید دارایی هایی چون صداقت، سخت‌کوشی، نجابت و وفاداری این خطه از سرزمینی را قدر بدانیم، زیرا دارایی های بی نظیری هستند که جزو سرمایه های اجتماعی به شمار می روند.
عضو دولت چهاردهم ضمن تقدیر و تشکر از زحمات سایر مسئولان در دولت‌های مختلف برای این خطه از سرزمین یادآور شد: اساساً شهرستان‌هایی که بعد مسافت بیشتری را تا مرکز استان و پایتخت دارند بعضاً دچار کم توجهی‌هایی شده‌اند که باید تلاش کنیم تا عدالت سرزمینی در تمامی نقاط کشورمان رخ دهد.
نحوه مدیریت با سرزمین خردمندانه باشد
صادق با اشاره به اینکه اساساً شهرستان‌های خور و بیابانک و سایر شهرستان‌های استان در قبل و بعد از انقلاب چندان با هم قابل مقایسه نیستند زیرا بعد از انقلاب رویدادهای مهمی در این خطه ایجاد شده است، گفت: اگر همان عدالتی که امام ما بر آن تاکید داشت و انقلاب ما بر اساس آن شکل گرفته است و رهبر انقلاب همواره بر آن تاکید دارند که موضوع عدالت محوری است در نحوه مدیریت ما حاکم باشد، دیگر شاهد برخورد غیر خردمندانه با سرزمین نخواهیم بود.
صادق گفت: در نحوه مدیریت سرزمینی بعضاً خردمندانه برخورد نکردیم و این عدالت همه جا ساری و جاری نشد. بنابراین در این دولت تلاش خواهیم کرد تا عدالت را در تمامی موارد ساری و جاری کنیم.
گزارش سفر برای تعامل بیشتر به دولت ارایه می‌شود
وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه گزارش مفصلی را از سفر خود به دولت ارائه خواهد داد، گفت: این بازدیدها صرفاً نه ماموریت کاری وزارت راه و شهرسازی بلکه ماموریتی است که در تعامل با وزارتخانه‌های دیگر در دولت به ثمر خواهد نشست.
وی تصریح کرد: می‌توانیم در تعامل با دیگر وزارتخانه‌ها و بخش‌های دولت گام‌های بلندتری را برداریم. از طرف نماینده دولت قول می‌دهم هر آنچه که لازم باشد را با پیگیری‌های نماینده مجلس و با تدبیر استاندار دنبال خواهم کرد و مسیری را فراهم می‌کنیم تا سرمایه‌گذاران راحت تر سرمایه گذاری کنند و انتفاع لازم، هم به منطقه خور و بیابانک و هم به استان اصفهان و هم به کشور برسد. با تدبیر زمینه صادرات پتاس را به خارج از کشور فراهم می‌کنیم و این موضوع دور نیست و امیدوارم که این موضوع هرچه سریعتر به نتیجه برسد.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/958065/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هشدار امام جمعه اصفهان درباره پیامدهای بی‌حجابی

واکنش مجتبی جباری به شایعه راه‌رفتن در اصفهان!

زارع: رقابت‌های سختی داشتیم؛ برای جهانی تلاش مضاعفی خواهیم داشت

شبا نذاره غصه و تنهایی مزاحمت شه!

ز دور باش حوادث دلم

جدیدترین تصاویر تبلیغاتی گلکسی S25 اج از عمر باتری 1 روزه خبر می‌دهند

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

صعود مقتدرانه بسیجیان منتخب به قله برف انبار

حقایق تاریخی ایران با سیاست بازی قابل حذف و انکار نیست

لیموچی به اصفهان برنگشت!

امام جمعه اصفهان: بی‌حجابی و بی‌عفتی نشانه کم‌حیایی است/ اگر انسان از درون اهل حیا باشد، این ویژگی در پوشش و رفتار او نیز تجلی می‌یابد

اصفهان، آیینه‌ای از حرم در شب میلاد امام رضا(ع)

وضع مالی بد فردوسی!

داره فعل مجهول رو درس میده!

ویجت نوار جستجو گوگل در اندروید بازطراحی خواهد شد

سهمیه قیر استان اصفهان کفاف نیاز استان را نمی‌دهد/

تحقق شعار استفاده بهینه از سوخت و هوای پاک با توسعه خودروهای برقی در شهرها

افتتاح بوستان شورا در گلپایگان با حضور معاون عمرانی استاندار اصفهان

کشف نیمه پنهان اصفهان هدفگذاری آینده جذب گردشگر در اصفهان است

اصفهان به دنبال احیای گونه‌های متنوع گردشگری است

برگزاری رویدادهای بین‌المللی ورزشی در اصفهان پیام‌های مثبتی دارد

دیگه به هیچ خوشی اعتماد ندارم!

حتی اگر نباشی می آفرینمت!

نینتندو به پشتیبانی از کنسول سوییچ ادامه می‌دهد

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

پیگیری رقابت‌های کشتی آزاد جام تختی در اصفهان

آمریکا در تیران و صنافیر مستقر می‌شود؟؛ تشدید رقابت میان واشنگتن و پکن – آفتاب نو | اخبار ورزشی

نفرات راه یافته به مرحله نیمه نهایی پنج وزن دوم کشتی آزاد جام تختی مشخص شد

امام جمعه موقت اصفهان: مدیریت ناترازی انرژی نیازمند همکاری همگانی است

سازمان‌های بین المللی در زمینه جنایات رژیم صهیونیستی سکوت کرده‌اند

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

اپراتور آمریکایی با تحویل‌گرفتن گوشی‌های شکسته، دستگاه نو به مردم تحویل می‌دهد

گریۀ شهید رئیسی با شنیدن رنج کشاورزان اصفهانی

آمریکا در تیران و صنافیر مستقر می‌شود؟؛ تشدید رقابت میان واشنگتن و پکن

یک هندی طلایی وزن عموزاد شد؛ چهارمین ملی‌پوش از اصفهان درآمد/ بذری قهرمان غیرمنتظره!

اصفهان گرم‌تر می‌شود

غزل زیبای سعدی

مشخصات کلیدی سری وان پلاس Ace 6 لو رفت: تراشه اسنپدراگون و باتری 7800mAh

تلاش خاموش هند و پاکستان برای تنش زدایی در میانه‌ی موشک‌پراکنی

آخرین قیمت سوییت‌های فروشی در اصفهان + جدول

برگزاری گردهمایی دوست‌داران امام رضا (ع) فردا در دانشگاه الزهرا (س)

رقابت حساس سنگین وزن ها در اصفهان/ زارع و معصومی یک گام تا فینال

امیرحسین زارع، محبی را شکست داد؛ پادشاه در اصفهان تاج گذاری می کند

سخنان دلنشین دکتر کاکایی

سخنان ارزشمند دکتر قمشه ای

فناوری نمایشگر آیفون تاشو اپل استانداردهای جدیدی را تعیین خواهد کرد

مدیر سابق اپلیکیشن فیسبوک به استخدام OpenAI درآمد

دستیار ویژه ریگان: آیا ترامپ به جنگ با ایران «نه» می‏‌گوید؟

بیداری ظرفیت‌های خفته جامعه در راستای گفتمان دولت وظیفه فرمانداران است

هیئت‌های مذهبی نقش مهمی در همبستگی اجتماعی مردم دارند