پیام سپاهان

آخرين مطالب

استفاده از اتوبوس‌ها و متروی اصفهان تا ساعت 15:00 امروز رایگان است اقتصادی

استفاده از اتوبوس‌ها و متروی اصفهان تا ساعت 15:00 امروز رایگان است
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با اشاره به خدمات ویژه ناوگان حمل‌ونقل عمومی برای رفاه حال شرکت‌کنندگان در راهپیمایی روز قدس گفت: برای تسهیل جابه‌جایی مردم، ناوگان اتوبوسرانی و خط یک مترو از صبح تا ساعت 15:00 امروز (جمعه) به‌صورت رایگان خدمت‌رسانی خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری ایمنا، سعید ساکت امروز _جمعه هشتم فروردین_ در حاشیه راهپیمایی روز قدس با اشاره به شور و اشتیاق گسترده مردم در راهپیمایی روز قدس سال جاری اظهار کرد: حضور چشمگیر اقشار مختلف در راهپیمایی امروز، یکی از ویژگی‌های متمایز این مراسم نسبت به سال‌های گذشته است.
وی با تأکید بر حضور پرشور مردم ولایت‌مدار و هویت‌محور از سراسر ایران افزود: سال جاری نیز شاهد حضور پرشور و پرانگیزه مردم انقلابی و ولایی در راهپیمایی روز قدس هستیم و آنچه این دوره را از سال‌های گذشته متمایز می‌کند، حضور گسترده اقشار مختلف مردم و جمع کثیری از هم‌وطنان ولایت‌مدار و انقلابی از نقاط مختلف کشور است.
معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان تاکید کرد: بر اساس بررسی‌های آماری و داده‌محور ما، روزانه بین 50 تا 60 هزار خودرو با پلاک یکتا وارد شهر اصفهان می‌شود که اکثریت آن‌ها از مسافران نوروزی هستند.
ساکت گفت: نکته جالب این است که سال جاری شاهد حضور گسترده این مسافران در راهپیمایی روز قدس هستیم و این امر فضای راهپیمایی را متفاوت‌تر از سال‌های قبل کرده است.
وی ادامه داد: این حضور پرشور، پاسخی به دعوت رهبر معظم انقلاب است که تأکید کردند مراسم سال جاری باید باشکوه‌تر از سال‌های گذشته برگزار شود.
معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با اشاره به تمهیدات ویژه مدیریت ترافیکی برای این راهپیمایی خاطرنشان کرد: در تعامل با پلیس راهور، محورهای منتهی به میدان امام خمینی (ره) از قبل اطلاع‌رسانی شده و دسترسی‌ها به این محدوده کنترل و محدود شده است، همچنین پارکینگ‌های هسته مرکزی شهر از جمله پارکینگ کرمانی و پارکینگ حکیم تا ساعت 15:00 به طور کامل تعطیل خواهند بود.
ساکت گفت: پارکینگ‌های مجاور میدان تاریخی امام خمینی (ره) تا ساعت 15:00 به‌صورت رایگان در اختیار راهپیمایان قرار خواهد گرفت تا مردم بتوانند بدون دغدغه از این ظرفیت‌ها بهره‌مند شوند.
وی با اشاره به خدمات ویژه ناوگان حمل‌ونقل عمومی برای رفاه حال شرکت‌کنندگان در این راهپیمایی افزود: برای تسهیل جابه‌جایی مردم، ناوگان اتوبوسرانی و خط یک مترو از صبح تا ساعت 15:00 به صورت رایگان خدمت‌رسانی خواهند کرد.
معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان تاکید کرد: این اقدام با هدف همراهی هرچه بیشتر مردم و گردشگران ولایی با این راهپیمایی باشکوه صورت گرفته است که امیدواریم با این خدمات، امکان حضور پرشورتر مردم در این مراسم تاریخی فراهم شود.
ساکت گفت: مدیریت شهری اصفهان با همکاری پلیس راهور و ناوگان حمل‌ونقل عمومی، تلاش کرده است تا شرایطی مناسب را برای حضور گسترده و بی‌دغدغه مردم در این راهپیمایی فراهم آورد و شاهد برگزاری مراسمی باشکوه و متفاوت‌تر از سال‌های گذشته باشیم.
کد خبر 853103

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/951504/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

انتقال مجید علیاری به سپاهان اصفهان

رونمایی از تمبر مسابقات کشتی جام تختی

این درخت کهن منم

مقاومت غیرمنتظره؛ گوشی گوگل 4 روز در جکوزی ماند و سالم بیرون آمد

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

سرمایه‌گذاری بر سلامت روان کارکنان، تضمین بهره‌وری سازمانی است

امیرحسین زارع پس از واکنش احساسی پدر: او ناراحتی قلبی دارد و خواستم به ورزشگاه نیاید، اما آمد!

فولاد مبارکه؛ تامین‌کننده کلیدی مواد اولیه در پروژه‌های خطوط انتقال

همایش آشنایی با واحد رباتیک و هوش مصنوعی آزمایشگاه صنعت 4.0

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

تو شبی تنگ در آغوشم کش!

طراحی دایره‌ای گلکسی واچ سامسونگ اصلاح می‌شود

عضو سابق راکستار: GTA 6 در مقایسه با دیگر عناوین ارزش 80 دلار را دارد

احتمال استفاده از تراشه اگزینوس 2600 در سری گلکسی S26 افزایش یافت

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

هشدار امام جمعه اصفهان درباره پیامدهای بی‌حجابی

واکنش مجتبی جباری به شایعه راه‌رفتن در اصفهان!

زارع: رقابت‌های سختی داشتیم؛ برای جهانی تلاش مضاعفی خواهیم داشت

شبا نذاره غصه و تنهایی مزاحمت شه!

ز دور باش حوادث دلم

جدیدترین تصاویر تبلیغاتی گلکسی S25 اج از عمر باتری 1 روزه خبر می‌دهند

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

صعود مقتدرانه بسیجیان منتخب به قله برف انبار

حقایق تاریخی ایران با سیاست بازی قابل حذف و انکار نیست

لیموچی به اصفهان برنگشت!

امام جمعه اصفهان: بی‌حجابی و بی‌عفتی نشانه کم‌حیایی است/ اگر انسان از درون اهل حیا باشد، این ویژگی در پوشش و رفتار او نیز تجلی می‌یابد

اصفهان، آیینه‌ای از حرم در شب میلاد امام رضا(ع)

وضع مالی بد فردوسی!

داره فعل مجهول رو درس میده!

ویجت نوار جستجو گوگل در اندروید بازطراحی خواهد شد

سهمیه قیر استان اصفهان کفاف نیاز استان را نمی‌دهد/

تحقق شعار استفاده بهینه از سوخت و هوای پاک با توسعه خودروهای برقی در شهرها

افتتاح بوستان شورا در گلپایگان با حضور معاون عمرانی استاندار اصفهان

کشف نیمه پنهان اصفهان هدفگذاری آینده جذب گردشگر در اصفهان است

اصفهان به دنبال احیای گونه‌های متنوع گردشگری است

برگزاری رویدادهای بین‌المللی ورزشی در اصفهان پیام‌های مثبتی دارد

دیگه به هیچ خوشی اعتماد ندارم!

حتی اگر نباشی می آفرینمت!

نینتندو به پشتیبانی از کنسول سوییچ ادامه می‌دهد

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

پیگیری رقابت‌های کشتی آزاد جام تختی در اصفهان

آمریکا در تیران و صنافیر مستقر می‌شود؟؛ تشدید رقابت میان واشنگتن و پکن – آفتاب نو | اخبار ورزشی

نفرات راه یافته به مرحله نیمه نهایی پنج وزن دوم کشتی آزاد جام تختی مشخص شد

امام جمعه موقت اصفهان: مدیریت ناترازی انرژی نیازمند همکاری همگانی است

سازمان‌های بین المللی در زمینه جنایات رژیم صهیونیستی سکوت کرده‌اند

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

اپراتور آمریکایی با تحویل‌گرفتن گوشی‌های شکسته، دستگاه نو به مردم تحویل می‌دهد

گریۀ شهید رئیسی با شنیدن رنج کشاورزان اصفهانی

آمریکا در تیران و صنافیر مستقر می‌شود؟؛ تشدید رقابت میان واشنگتن و پکن

یک هندی طلایی وزن عموزاد شد؛ چهارمین ملی‌پوش از اصفهان درآمد/ بذری قهرمان غیرمنتظره!