پیام سپاهان

آخرين مطالب

مشخصات تراشه دایمنسیتی 9500 مدیاتک لو رفت اقتصادی

مشخصات تراشه دایمنسیتی 9500 مدیاتک لو رفت
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - تکفارس / شرکت مدیاتک سال گذشته از تراشه دایمنسیتی 9400 رونمایی کرد. حالا به نظر می‌رسد این شرکت تایوانی هم‌اکنون در حال توسعه تراشه دایمنسیتی 9500 است که ظاهرا در سه ماهه پایانی سال جاری میلادی عرضه خواهد شد. اخیراً، یک افشاگر معتبر در شبکه اجتماعی ویبو به نام دیجیتال چت استیشن، اطلاعاتی در مورد تراشه D9500 منتشر کرده است.
پست منتشر شده توسط DCS در ویبو نشان می‌دهد که نمونه‌های اولیه تراشه نسل بعدی مدیاتک آماده شده‌اند. طبق این اطلاعات، این تراشه از یک طراحی هشت هسته‌ای با معماری 1+3+4 بهره می‌برد و هدف آن کسب امتیاز حدود 3.5 میلیون در بنچمارک آنتوتو است. اگرچه این کاربر به طور صریح نام تراشه را ذکر نکرده، اما به نظر می‌رسد که منظور او پردازنده پرچمدار بعدی مدیاتک، یعنی دایمنسیتی 9500، است.
قبلا یک منبع خبری ادعا کرده بود که پردازنده دایمنسیتی 9500 از دو هسته “Travis” مدل Cortex-X930 بهره خواهد برد. اما، این منبع اکنون اطلاعات جدیدی ارائه کرده و مدعی است که این پردازنده تنها شامل یک هسته Travis خواهد بود. پیش‌بینی می‌شود که سرعت این هسته از 4 گیگاهرتز نیز فراتر رود. با در نظر گرفتن عواملی مانند استفاده از افزونه ماتریس مقیاس‌پذیر آرم (SME) و همچنین فناوری پیشرفته 3 نانومتری N3P شرکت TSMC، انتظار می‌رود که دایمنسیتی 9500 از نظر عملکرد تک هسته‌ای، توانایی رقابت با تراشه M4 اپل را داشته باشد.
بازار
این منبع خبری همچنین اعلام کرده که گوشی‌های هوشمندی که از پردازنده‌های دایمنسیتی 9500 و اسنپدراگون 8 الیت 2 کوالکام استفاده می‌کنند، در ماه اکتبر (مهرماه)رونمایی خواهند شد. برخی از تولیدکنندگان حتی ممکن است تلاش کنند تا این دستگاه‌ها را زودتر و در اواخر سپتامبر معرفی کنند، با این هدف که محصولات خود را قبل از ماه نوامبر در دسترس مشتریان قرار دهند.
پیش‌بینی می‌شود که برندهای مطرحی مانند ویوو و اوپو، از نخستین شرکت‌هایی باشند که تراشه دایمنسیتی 9500 را به کار می‌گیرند. این شرکت‌ها قصد دارند این پردازنده را در مدل‌های پرچمدار آتی خود، از جمله سری‌های ویوو X300 و اوپو فایند X8، ادغام کنند. همچنین، طبق گزارش‌ها سری آنر مجیک 9 نیز به این تراشه قدرتمند مجهز خواهد شد. شرکت مدیاتک همچنین در تدارک عرضه تراشه دایمنسیتی 9400 پلاس در ماه آینده میلادی است.
این تراشه که با فرکانس 3.73 گیگاهرتز عمل می‌کند و در واقع نسخه اورکلاک شده تراشه دایمنسیتی 9400 به شمار می‌رود، قرار است قدرت پردازشی طیف وسیعی از دستگاه‌ها، نظیر اوپو فایند X8s، فایند X8s+، ویوو X200S، ریلمی GT 7، iQOO نئو 10S، وان پلاس ایس 5S و ردمی K80 اولترا را تأمین کند.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/951440/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اولین نشست توجیهی و تبیینی دبیران شورای اقامه نماز مراکز تابعه بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

اختتامیه نوزدهمین جشنواره فن‌آفرینی شیخ بهایی در اصفهان برگزار می‌شود

نوغان‌داری ارزآور و صادراتی است

عکس نوشته: پله پله تا ملاقات خدا در تنها مسجد 5 طبقه جهان

نیروگاه خورشیدی 8 مگاواتی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان کلنگ‌زنی شد

یک نگرانی برای ورزش اصفهان؛ پالایش نفت در لیگ برتر می‌ماند؟

مادسازان Starfield از این بازی خسته شده‌اند

گوشی ارزان جدید هواوی Hi Enjoy 80 با طراحی پرچمدار معرفی شد

سرمقاله ایران/ ایران و زنان

سرمقاله شرق/ استقلال و آزادی دانشگاه قلب سیاست امنیت ملی

تکمیل، بهسازی و مرمت پشت بام موزه مردم شناسی جوشقان قالی

آزادی 47 زندانی مالی و جرایم غیرعمد استان در دهه کرامت

مراسم تجلیل از معلمان و اساتید شاهد و ایثارگر استان اصفهان برگزار شد

برگزاری بوت‌کمپ تخصصی خوانش نستعلیق برای طراحان تایپ

توزیع بیش از 2600 جعبه تخم نوغان در شهرستان بابل

سهمیه‌بندی واردات موبایل در 1404؛ فرصت یا تهدید برای بازار تلفن همراه؟

تریلر جدید جی‌تی‌ای 6 در روز اول رکوردی تاریخی ثبت کرد

سرمقاله اعتماد/ ظرف و مظروف آموزش

بی‌اعتبار

سرمقاله جام جم/ خبرسازی برای خروج از بن‌بست

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «دیانتی»

کاپیتان استقلال به بازی با سپاهان نمی‌رسد؟

تاکید بر اثبات کارایی و کارآمدی دین در اداره جامعه

دورهمی بزرگ طراحان تایپ در باغ هنر

نگاه هزینه‌ای به برنامه‌های فرهنگی ناصواب است

دکتر ظریف برای دیدار با مردم و جشن امضای کتابش به نمایشگاه کتاب می‌رود

فعال‌سازی 5G روی گوشی‌های سامسونگ در ایران

تصویر خبرساز از پاپ جدید؛ لئون چهاردهم اپل واچ به دستش می‌بندد

سرمقاله هم میهن/ توسعه مفهوم کارگر

فارن‌افرز: ایران از تاریخ آموخته به آمریکا اعتماد نکند

پیش‌پرده مذاکراتی ایران و آمریکا

سرمقاله آرمان ملی/ دولت از هجمه‌های مخالفان نترسد

سند سواحل برای کیش؛ تثبیت رسمی مالکیت 60 متر حریم ساحلی به نام سازمان منطقه آزاد پس از نیم قرن

حل چالش‌های صنعت گیاهان دارویی اصفهان به شورای گفتگو می‌رود

پروژه پایانه صادرات محصولات کشاورزی در اصفهان در دستور کار است

تکلیف جانمایی دهکده لجستیک اصفهان مشخص شود

کاپیتان استقلال به بازی با سپاهان هم نمی‌رسد

گشتی در نمایشگاه کتاب تهران

رونمایی از 2 کتاب در غرفه وزارت خارجه در نمایشگاه کتاب

ساندکلاد از موسیقی‌های شما برای تعلیم هوش مصنوعی استفاده نمی‌کند

گوشی پیکسل 9a در کمال ناباوری یکی از اپ‌های مهم گوگل را ندارد

سرمقاله سازندگی/ دروغ و فریبکاری اسرائیل

حمله «کیهان» به «هم‌میهن»: اشک تمساح برای اعصاب مردم

مناسبت روز/ یکشنبه، 21 اردیبهشت‌ماه

صفحه اول روزنامه‌های اصفهان یکشنبه 21 اردیبهشت ماه

بازگشت موج کرونا به اصفهان؛ موارد ابتلا رو به افزایش است

حادثه برق گرفتگی در ارغوانیه اصفهان یک فوتی و یک مورد سوختگی داشت

استیو ویتکاف:نطنز، فردو و اصفهان سه تأسیسات اصلی باید برچیده شوند

هوای شهر اصفهان در 9 منطقه سالم است

سامسونگ با گلکسی اس 25 اج، به مسیر اشتباهی می‌رود