پیام سپاهان

آخرين مطالب

استاندار اصفهان:

مراقبت‌های ویژه برای کاهش تصادفات در پیک دوم نوروز تشدید می‌شود اجتماعی

مراقبت‌های ویژه برای کاهش تصادفات در پیک دوم نوروز تشدید می‌شود
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - استاندار اصفهان با اشاره به اینکه تدابیر ویژه برای کاهش تصادفات در پیک دوم تشدید می‌شود، گفت: با بررسی و پایش صورت‌گرفته و آمار تصادفات و تلفات جاده‌ای، فرمانداران مناطق پر تصادف اصفهان تذکر گرفتند.

به گزارش اداره کل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان، مهدی جمالی‌نژاد در شورای ترافیک و ایمنی راه‌های استان که در راستای پویش ‘نه به تصادف’ در محل استانداری اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: متأسفانه استان اصفهان همواره در سال‌های گذشته در رأس استان‌های پرتصادف کشور قرار داشته است و این موضوع کار را برای ما سخت می‌کند، چراکه مسافران از اقصی‌نقاط کشور به سمت فلات مرکزی کشور می‌آیند.
وی افزود: با وجود تدابیر ویژه کنترل راه‌های استان برای کاهش تصادفات اما برخی از راه‌های استان تلفات جاده‌ای داشته است که در جلسه امروز بیشتر به پایش اقدامات مصوب در حوزه اجتماعی پرداخته شد.
استاندار اصفهان با اشاره به گزارش‌های دریافتی از وضعیت ستادهای نوروزی، از رئیس پلیس راهور، اداره کل راهداری و فرمانداری‌های استان خواست تا تمهیدات لازم برای کاهش تصادفات در پیک دوم سفرهای نوروزی را دوچندان کنند.
وی با بیان اینکه برخی شهرستان‌ها در پیک نخست سفرهای نوروزی با افزایش تصادفات منجر به فوت مواجه بودند، به فرمانداران این مناطق تذکرات لازم را در خصوص رفع نقاط حادثه‌خیز و اجرای اقدامات پیشگیرانه و خلاقانه برای کنترل تصادفات صادر کرد.
وی بیان کرد: چهار محور اردستان، عسگران و تیران، شاهین‌شهر و بخش‌هایی از شهرضا، شاهد افزایش تصادفات بودیم که نیازمند توجه فوری است.
استاندار اصفهان با اشاره به گفتگو با چهار فرماندار این مناطق، اعلام کرد: به فرمانداران تذکرات لازم داده شد تا با رفع نقاط حادثه‌خیز و اجرای اقدامات ابتکاری، زمینه کاهش تصادفات در پیک دوم سفرها فراهم شود.
وی با تأکید به اینکه آمار تلفات جاده‌ای اواخر نوروز توسط پزشکی قانونی اعلام می‌شود، افزود: باید اقدامات پیشگیرانه را هر چه سریع‌تر اجرایی کنیم.
جمالی‌نژاد با اشاره به جایگاه نامطلوب اصفهان در آمار تصادفات سال‌های گذشته، علت اصلی را خستگی و خواب‌آلودگی رانندگان به‌ویژه در مسیرهای طولانی عنوان کرد و گفت: مسافران از شهرهای دور به سمت مرکز کشور می‌آیند و این مسافت طولانی خطر تصادف را بدلیل رانندگی بی‌وقفه افزایش می‌دهد.
استاندار اصفهان همچنین با اشاره به بازدیدهای میدانی از شهرستان‌های غرب و شمال استان گفت: در برخی شهرستان‌ها سنگ‌تمام گذاشته و متأسفانه در برخی از مناطق، علی‌رغم اعلام مکتوب استقرار کمپ‌ها و ستادهای نوروزی در عمل اقدامات شاخصی مشاهده نشد که از فرمانداران خواست تا در مدت باقیمانده از تعطیلات، این کمپ‌ها را برای خدمت‌رسانی به مسافران فعال و تکمیل کنند.
وی همچنین استفاده از موکب‌ها در جاده‌های پرتصادف را یکی از راهکارهای مؤثر برای کاهش تلفات جاده‌ای دانست و افزود: باید از هر روش ممکن، از جمله نصب چراغ‌های گردان و علائم هشداردهنده در جاده‌های پرخطر، برای جلب‌توجه رانندگان و کاهش خواب‌آلودگی استفاده شود.
استاندار همچنین به فعال‌سازی دوربین‌های ثبت تخلفات جاده‌ای و ارسال پیامک‌های هشدار تخلف در لحظه به رانندگان به‌عنوان اقدامات پیشگیرانه اشاره و تأکید کرد: تمام دستگاه‌های اجرایی و فرمانداری‌ها باید با همکاری پلیس راهور، برنامه‌های نوآورانه‌ای برای کاهش تصادفات اجرا کنند تا سفرهای نوروزی برای هم‌وطنان ایمن و به‌یادماندنی باشد.
وی در ادامه با اشاره به پیک دوم سفرها پس از بازگشایی ادارات و ماه مبارک رمضان، بر لزوم اجرای تدابیر ایمنی ویژه برای کاهش تصادفات و تلفات جاده‌ای تأکید کرد.
جمالی‌نژاد با بیان اینکه پیش از عید نوروز برنامه‌ریزی‌های گسترده‌ای در سطح استان و شهرستان‌ها انجام شده بود، افزود: خوشبختانه در آن دوره با فعالیت‌های هماهنگ توانستیم شرایط را مدیریت کنیم، اما جلسه امروز بیشتر به پایش اقدامات گذشته و رفع کاستی‌ها اختصاص داشت.
وی ادامه داد: بااین‌حال، این موضوع نباید بهانه‌ای برای کوتاهی مسئولان باشد و ما از فرمانداران و دستگاه‌های اجرایی خواسته‌ایم با نوآوری و برنامه‌ریزی دقیق، هم خواب‌آلودگی را کاهش دهند و هم بر سرعت غیرمجاز نظارت کنند.
وی به اقدامات مؤثر پیشین مانند نصب چراغ‌های هشدار و کنترل سرعت اشاره کرد و افزود: خوشبختانه در سایر شهرستان‌ها آمار تصادفات قابل‌توجه نبوده، اما هوشیاری باید ادامه یابد.
استاندار اصفهان همچنین از مسافران و رانندگان خواست تا پیش از رسیدن به شهرهای بزرگ در فاصله 30 کیلومتری توقف کنند، استراحت نمایند و با پیاده‌روی و نرمش، خستگی را از تن بیرون کنند.
وی از حرکت پلیس راهور نیز که اخیراً رانندگان خسته را مجبور به توقف می‌کند تشکر و گفت: این رویکرد باید به یک فرهنگ تبدیل شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/950774/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چانگان های سایپا به تاکسی های بابک زنجانی تبدیل شدند؟

عینک هوشمند با توانایی تشخیص چهره؛ متا پروژه بزرگی در سر دارد

معاون وزیر آموزش و پرورش: از نسل جدید جاماندیم

احتمال یک اشتباه محاسباتی

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

ساخت 39 مدرسه جدید در بهارستان کلید خورد

رسمی؛ نساجی مازندران به لیگ دسته یک سقوط کرد

پسندیده : بازی در خور و شأن خوزستان را انجام دادیم

معنی ضرب المثل "نفسش از جای گرم درمی‌آید"

کتاب‌های تازه محمدرضا شفیعی کدکنی در نمایشگاه امسال

قیمت کنسول بازی ممکن است تا 70 درصد به دلیل تعرفه‌های ترامپ افزایش یابد

این ربات کوچک 25 گرمی می‌تواند دنیا را نجات دهد

گوگل مپ از این‌ پس اسکرین‌شات‌های شما را اسکن می‌کند

اپلیکیشن هوش مصنوعی جمنای برای آیپد سرانجام منتشر شد

ما به تو افتخار می‌کنیم

تنها راه نجات تهران از زیر زمین می‌گذرد

جلف و سخیف نباش وزیر سابق!

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار

کیش، قطب تجاری جدید ایران و پاکستان؛ تأکید بر آغاز عملیاتی همکاری‌ها از امروز

مسابقه بزرگ فرهنگی «شهدای خدمت»برگزار می‌شود

برگزاری نشست بررسی مطالبات خانواده‌های شهدا و ایثارگران استان مازندران با حضور رئیس بنیاد شهید

گز، مزه ماندگار هویت ایرانی؛ اصفهان صحنه شیرین یک رویداد ملی شد

نتایج زنده 8 دیدار لیگ‌برتر فوتبال تا دقیقه 40/ پرسپولیس و تراکتور گل خوردند

مجموعه کامل آثار نادر ابراهیمی در نمایشگاه کتاب تهران

آپدیت One UI 7 برای گلکسی A35 منتشر شد

رفراندوم علیه پاپ فرانسیس

تکلیف خانواده قربانیان مفقود چیست؟

علیه هم‌صدایی با نتانیاهو؛ واکنش مدیرمسئول «هم میهن» به منتقدانش

ربع‌قرن در قدرت

خاموشی‏‌های تبعیض‌‏آمیز در تهران

وزش باد شدید و گردوخاک در انتظار مناطق مختلف استان اصفهان

گام بلند کیش برای تبدیل شدن به قطب سرمایه‌گذاری بین‌المللی

انهدام باند تولید روغن تقلبی

ورود تیم ملوان به ورزشگاه امام خمینی شهر اراک

تجلیل از برگزیدگان المپیاد علمی طلاب مدارس علمیه منطقه کاشان

جام تختی پیامی از ایران برای مشارکت بین‌المللی با محوریت ورزش است

جام بین‌المللی تختی؛ فرصت طلایی برای کشتی‌گیران ایرانی/ یزدانی در مسابقات جهانی غایب است

استاندار اصفهان در مراسم افتتاحیه جام تختی: کشتی پیوند دهنده دل‌ها در جهان است

تمرکز آموزش و پرورش خوانسار بر نوسازی مدارس برای ارتقای محیط‌های آموزش

حضور استاندار اصفهان و علیرضا دبیر در سالن مسابقات جام تختی

«استراتژی‌های کوچینگ» روانه بازار نشر شد

طراحی خطرناک

وقتی تاریخ بازیچه سیاست می‌شود

تکرار مواضع و کارشکنی های ادامه دار

سناریوهای حضور ترامپ در خاورمیانه

دیدار مدیرعامل صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران با مادران شهدای محله جوادیه

جشن کیلومتری غدیر در سراسر استان اصفهان برگزار می‌شود

گزارش تصویری از یخ زدگی مزارع گندم در بوئین میاندشت

صحبت های میرزایی رئیس هیئت کشتی اصفهان