پیام سپاهان

آخرين مطالب

اعلام شانس‌های نهایی جایزه «دیلن توماس» فرهنگی

اعلام شانس‌های نهایی جایزه «دیلن توماس»
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - ایسنا / فهرست نامزدهای نهایی جایزه ادبی «دیلن توماس» درحالی اعلام شد که نام «الی ویلیامز» و «فردیا لنون» نیز در بین نامزدها به چشم می‌خورد
«الی ویلیامز»، «یائل فان در وودن» و «فردیا لنون» از جمله نویسندگان جوانی هستند که به فهرست نهایی جایزه ادبی «دیلان توماس» متعلق به دانشگاه سوانسی در سال جاری راه یافته‌اند.
«گاردین» نوشت، «شان هیوئیت»، «یاسمین ظاهر» و «ربکا واتسون» نیز در میان نامزدهای دریافت این جایزه 20,000 پوندی قرار دارند. این جایزه به افتخار، دیلان توماس، شاعر ولزی که در سن 39 سالگی درگذشت، به نویسندگانی که در این سن یا کمتر باشند و آثار داستانی در هر قالبی از جمله رمان، داستان کوتاه، شعر و نمایشنامه را خلق کرده باشند، اعطا می‌شود.
نامیتا گوکله، نویسنده و رئیس هیئت داوران، اعلام کرد که فهرست نهایی «متنوع و گسترده» است و «شامل آثار تاریخی، معاصر و جاودانه» می‌شود و در عین حال، «سبکی تازه، پرانرژی و خلاقانه» را به نمایش می‌گذارد.
«ویلیامز» برای نگارش مجموعه داستان کوتاه «متوسط تا ضعیف، گاهی خوب» انتخاب شده است که تنها مجموعه داستان این فهرست است. 
فان در وودن برای رمان «امانت‌داری» به فهرست نهایی راه یافته است؛ این کتاب پیش‌تر در فهرست نهایی جایزه بوکر 2024 نیز قرار داشت و اکنون در فهرست اولیه جایزه زنان ادبیات داستانی امسال نیز دیده می‌شود.
«لنون» نیز برای رمان «بهره‌کشی باشکوه» انتخاب شد که تابستان گذشته جایزه داستان اول واتراستونز را از آن خود کرد. این رمان در سال 412 قبل از میلاد روایت می‌شود و داستان دو سفالگر را دنبال می‌کند که تصمیم می‌گیرند در یک معدن، که محل نگهداری سربازان اسیر آتنی است، نسخه‌ای از نمایشنامه مده‌آ را اجرا کنند و از اسرا به‌عنوان بازیگر استفاده کنند.
مجموعه شعر Rapture’s Road اثر «هیوئیت»، که به موضوع عشق و فقدان می‌پردازد، تنها مجموعه شعر در فهرست امسال است.
واتسون برای رمان «من در هم می‌شکنم» نامزد شده است که داستان زنی را روایت می‌کند که با مرگ برادر بدرفتارش دست‌وپنجه نرم می‌کند. آخرین اثر فهرست نهایی نیز «سکه» نوشته «یاسمین ظاهر» است.
این فهرست 6 نفره از میان فهرست اولیه 12 نفری انتخاب شده است برنده نهایی در 15 می طی مراسمی در سوانسی، زادگاه دیلان توماس، اعلام خواهد شد.
جایزه «دیلن توماس» که توسط دانشگاه «سوانسی» بنیان‌گذاری شده، از سال 2006 به عنوان یکی از گران‌ترین جوایز ادبی جهان شناخته می‌شود، این جایزه به آثار چاپ‌شده به زبان انگلیسی از نویسندگان نوقلم 39 سال به پایین تعلق می‌گیرد و گونه‌های ادبی رمان، شعر و نمایشنامه را دربرمی‌گیرد.
«توماس» که در سن 39 سالگی درگذشت اکثر کارهایش را از 20 تا 30 سالگی به نگارش درآورد، از برندگان پیشین این جایزه می‌توان به «مکس پورتر»، «جاشوا فریس» و «مگی شیپستد» اشاره کرد.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/949337/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چشم نوازی کاکتوس‌ها از مزارع آران و بیدگل + فیلم

زن 50 ساله در استخر کشاورزی در فلاورجان غرق شد

شاعرانه/باغ جان را صبوحی آب دهید

هیولای گیمینگ با نمایشگر سه‌بعدی و بدنه فیبر کربن؛ این لپ‌تاپ جدید لنوو است

افشای تجارت مقامات اوکراینی با پیکر سربازان کشته‌شده

چانگان های سایپا به تاکسی های بابک زنجانی تبدیل شدند؟

عینک هوشمند با توانایی تشخیص چهره؛ متا پروژه بزرگی در سر دارد

معاون وزیر آموزش و پرورش: از نسل جدید جاماندیم

احتمال یک اشتباه محاسباتی

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

ساخت 39 مدرسه جدید در بهارستان کلید خورد

رسمی؛ نساجی مازندران به لیگ دسته یک سقوط کرد

پسندیده : بازی در خور و شأن خوزستان را انجام دادیم

معنی ضرب المثل "نفسش از جای گرم درمی‌آید"

کتاب‌های تازه محمدرضا شفیعی کدکنی در نمایشگاه امسال

قیمت کنسول بازی ممکن است تا 70 درصد به دلیل تعرفه‌های ترامپ افزایش یابد

این ربات کوچک 25 گرمی می‌تواند دنیا را نجات دهد

گوگل مپ از این‌ پس اسکرین‌شات‌های شما را اسکن می‌کند

اپلیکیشن هوش مصنوعی جمنای برای آیپد سرانجام منتشر شد

ما به تو افتخار می‌کنیم

تنها راه نجات تهران از زیر زمین می‌گذرد

جلف و سخیف نباش وزیر سابق!

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار

کیش، قطب تجاری جدید ایران و پاکستان؛ تأکید بر آغاز عملیاتی همکاری‌ها از امروز

مسابقه بزرگ فرهنگی «شهدای خدمت»برگزار می‌شود

برگزاری نشست بررسی مطالبات خانواده‌های شهدا و ایثارگران استان مازندران با حضور رئیس بنیاد شهید

گز، مزه ماندگار هویت ایرانی؛ اصفهان صحنه شیرین یک رویداد ملی شد

نتایج زنده 8 دیدار لیگ‌برتر فوتبال تا دقیقه 40/ پرسپولیس و تراکتور گل خوردند

مجموعه کامل آثار نادر ابراهیمی در نمایشگاه کتاب تهران

آپدیت One UI 7 برای گلکسی A35 منتشر شد

رفراندوم علیه پاپ فرانسیس

تکلیف خانواده قربانیان مفقود چیست؟

علیه هم‌صدایی با نتانیاهو؛ واکنش مدیرمسئول «هم میهن» به منتقدانش

ربع‌قرن در قدرت

خاموشی‏‌های تبعیض‌‏آمیز در تهران

وزش باد شدید و گردوخاک در انتظار مناطق مختلف استان اصفهان

گام بلند کیش برای تبدیل شدن به قطب سرمایه‌گذاری بین‌المللی

انهدام باند تولید روغن تقلبی

ورود تیم ملوان به ورزشگاه امام خمینی شهر اراک

تجلیل از برگزیدگان المپیاد علمی طلاب مدارس علمیه منطقه کاشان

جام تختی پیامی از ایران برای مشارکت بین‌المللی با محوریت ورزش است

جام بین‌المللی تختی؛ فرصت طلایی برای کشتی‌گیران ایرانی/ یزدانی در مسابقات جهانی غایب است

استاندار اصفهان در مراسم افتتاحیه جام تختی: کشتی پیوند دهنده دل‌ها در جهان است

تمرکز آموزش و پرورش خوانسار بر نوسازی مدارس برای ارتقای محیط‌های آموزش

حضور استاندار اصفهان و علیرضا دبیر در سالن مسابقات جام تختی

«استراتژی‌های کوچینگ» روانه بازار نشر شد

طراحی خطرناک

وقتی تاریخ بازیچه سیاست می‌شود

تکرار مواضع و کارشکنی های ادامه دار