پیام سپاهان

آخرين مطالب

تعاونی منابع طبیعی اصفهان برای راه‌اندازی گردشگری مراتع آمادگی دارد اقتصادی

تعاونی منابع طبیعی اصفهان برای راه‌اندازی گردشگری مراتع آمادگی دارد
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - صفر علیمردانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: اتحادیه منابع طبیعی مرتع‌داران استان اصفهان به همراه 24 تعاونی تحت پوشش شهرستانی نقش بسیار مهمی در اجرای فعالیت‌های سازمان منابع طبیعی استان ایفا می‌کند.
وی، بذرپاشی و کپه کاری و کمک به تأمین سهمیه نهال استان توسط تشکل‌ها در راستای طرح ملی کاشت یک میلیارد درخت، توزیع رایگان نهال و همچنین گشت و مراقبت از مراتع را از جمله فعالیت‌های اتحادیه مرتع‌داران برشمرد و افزود: امسال در طول هفته منابع طبیعی تعاونی مرتع‌داران کاشان بیش از 100 هزار اصله نهال تولید شده را به صورت رایگان بین شهروندان توزیع کرد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
مدیرعامل اتحادیه کشاورزی منابع طبیعی و مرتع‌داران استان اصفهان خاطرنشان کرد: اگر مسئولان دولتی به نقش و جایگاه تعاونی‌ها باور پیدا کنند و حمایت لازم را طبق قانون داشته باشند این تعاونی‌ها به عنوان بازویی توانمند عمل خواهند کرد.
اگر حمایت ملی را داشته باشیم سهم خود را در اقتصاد کشور ایفا می‌کنیم
علیمردانی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب در خصوص تعاونی‌ها فرمودند بنده اعتقاد راسخ به تعاونی‌ها دارم، افزود: فرمایش ایشان بزرگترین پشتوانه تعاونی‌هاست؛ اتحادیه و تعاونی‌ها نقش بزرگی در رونق تولید، اشتغال پایدار و محرومیت زدایی دارند، حال اگر حمایت مسئولان دولتی را نیز داشته باشیم سهم خود را در اقتصاد ملی ایفا خواهیم کرد.
وی ادامه داد: باید توجه داشت که وضعیت مالی دولت و دستگاه‌های اجرایی خوب نیست و تنها راه، اعتماد به تعاونی‌ها و سپردن کارها به مردم است که تعاونی‌ها نمایندگان آنان محسوب می‌شود.
جای خالی اتحادیه‌ها در جلسات گفتگوی دولت و بخش خصوصی
مدیرعامل اتحادیه کشاورزی منابع طبیعی و مرتع‌داران استان اصفهان با اشاره به اینکه 70 میلیارد دلار تولید سالانه بخش کشاورزی استان است، ابراز کرد: 75 درصد تولید این بخش توسط تعاونی‌ها انجام می‌شود و این درحالی است که اعضای ما فقط تولید را در اختیار دارند اما شرایط قبل و پس از تولید را در دست ندارند.
علیمردانی اضافه کرد: با این حجم تولید باز هم همه نگاه‌ها به بانک است که متأسفانه بانک کشاورزی اهمیتی به این موضوع نمی‌دهد.
وی افزود: نکته جالب در مولدسازی این است که یکهزار و 300 ملک در جهاد کشاورزی به کمیسیون مولدسازی داده شده که ارزش ملک‌ها 40 هزار میلیارد تومان برآورد شده است اما صندوق‌ها و اتحادیه و تعاونی‌های ما نیازمند یک میلیارد تومان هستند.
مدیرعامل اتحادیه کشاورزی منابع طبیعی و مرتع‌داران استان اصفهان تصریح کرد: جای اتحادیه‌ها در جلسات گفتگوی دولت و بخش خصوصی خالی است که انتظار می‌رود استاندار محترم از این ظرفیت بزرگ استان نیز استفاده کنند.
علیمردانی با اشاره به اینکه یکی از محورها و برنامه‌های استاندار اصفهان رونق گردشگری در استان است، خاطرنشان کرد: اتحادیه ما آمادگی دارد با توجه به در اختیار داشتن مراتع استان، گردشگری طبیعت را راه اندازی کند که در این خصوص نیازمند حمایت مسئولان ذی ربط هستیم.
تعاونی مردمی‌ترین بخش اقتصاد کشور است
وی ابراز کرد: امید است دیده شدن تشکل‌ها فقط معطوف به یک روز و هفته خاص نباشد و در طول سال به تعاونی‌ها که مردمی‌ترین بخش اقتصاد کشور است اعتماد و باور داشته باشند.
مدیرعامل اتحادیه کشاورزی منابع طبیعی و مرتع‌داران استان اصفهان تصریح کرد: مهم‌ترین و تنها مسیر جلوگیری از جمع شدن ثروت در دست افراد خاص و کارفرمای مطلق شدن دولت تعاونی‌ها است.
علیمردانی افزود: امید است بتوانیم سهم بخش تعاون را از اقتصاد ملی رشد داده و طبق قوانین برنامه‌های توسعه کشور به سهم 25 درصد نزدیک و نزدیک‌تر شویم.
کد خبر 6406615

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/946523/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

راهپیمایی روز قدس در 200 نقطه اصفهان برگزار می‌شود

اعتبار 160 میلیارد ریالی منطقه 5 اصفهان برای آماده‌سازی پارک کوهستانی صفه

ماجرای زن و مردی در اصفهان 400 بار سرقت کردند

امام جمعه بهارستان: روز قدس نماد بیداری اسلامی است

3 عضو خانواده کرجی از مرگ بر اثر گازگرفتگی در اصفهان نجات یافتند

پردیس سینمایی شهر رویاها از پروژه‌های کم‌نظیر فرهنگی در کشور است

مهر؛ یادگار هخامنشیان برای ایران

تیپ شخصیتی خود را بشناسید

مبارزات نوبتی به بازی Pillars of Eternity اضافه خواهد شد

ماه هفتم 1403؛ 80 تُن بمب بر سر بیروت با هدف سیدحسن نصرالله

شهرضا پذیرای مسافران نوروزی

اختصاص 282 پلاک زمین به مشمولان جوانی جمعیت در خوروبیابانک

پیش بینی آسمانی صاف در سراسر استان

شهر زیر زمینی کوهپایه اصفهان ثبت ملی می‌شود

بازدید وزیر ورزش و جوانان از اردوی کمان داران المپیک دانش آموزی

پیش بینی آب و هوای اصفهان در 24 ساعت آینده امروز پنجشنبه 7 فروردین

عکس/ منارجنبان و کوه آتشگاه در اصفهان

شهرداری اصفهان تمام امکانات لازم برای میزبانی شایسته از مسافران را فراهم کرده است

قیمت چلو کباب شوک‌برانگیز شد + عکس

اقدام کثیف و شرم آور رمال شیطان صفت با زنان نابارور

تبریک نوروزی فارسی‌آموزان بوسنی و هرزگوین

هوش مصنوعی مدیریت تب‌ها در مرورگر اپرا وان را ساده‌تر می‌کند

ادامه تغییرات مدیریتی اپل؛ رئیس جهانی فروشگاه‌ها هم تغییر کرد

بازی Astro Bot تنها 12.5 دقیقه صحنه سینمایی دارد

آیا ترکیه و اسرائیل در سوریه درگیر می‌شوند؟

ادعای هک اطلاعات بانک سپه تکذیب شد

تشکیل کارگروه سرمایه گذاری برای تولید در اردستان

آزادی 22 زندانی با کمک 6 میلیارد و 500 میلیون تومانی خیران

برخورد قانونی با متخلف خرید و فروش حیات وحش در اصفهان

کشف 500 میلیارد لوازم خانگی قاچاق دراصفهان

خواب آلودگی پدر در آزادراه اصفهان - کاشان جان دختر 9 ساله را گرفت

توسعه شهرک صنعتی خوانسار با اولویت صنایع سبز

مرکز انتقال خون خواجو فردا فعال است

بازدید 60 هزار گردشگر از گلپایگان در نوروز 1404

دعوت از مردم گلپایگان برای حضور پرشور درراهپیمایی روزقدس

افزایش استقبال مسافران نوروزی از ستاد هدایت شرق اصفهان

استاندار اصفهان مطرح کرد؛ لزوم بهره‌گیری فناوری‌های نوین در امدادونجات

کوهپایه شهر زیرزمینی باستانی اصفهان ثبت ملی می‌شود

ثبت 12 میلیون تردد در راه‌های استان اصفهان

«ستاره‌ای که ماه شد»؛ 50 برش خواندنی از زندگی سیدحسن نصرالله

پوکو F7 پرو رونمایی شد؛ گوشی بسیار ارزشمند با باتری بزرگ و قیمت منطقی

جنجال تازه تعرفه‌های ترامپ

نرخ جدید سود بین‌بانکی اعلام شد/ جدول تغییرات نرخ سود

مادر شهیدان پورزعفرانی آسمانی شد

پذیرایی از 10 میلیون مسافر ارمغان نوروزگاه‌ها دراستان

برپایی نمایشگاه صنایع دستی و سوغات محلی اردستان

یک فوتی و سه مصدوم حادثه واژگونی در آزادراه کاشان-قم

آیین بزرگداشت شهادت سرداران زاهدی وحجازی در اصفهان

امضاء تفاهنامه 100میلیاردی رفع مشکلات شرکت‌های صنعتی نطنز

بازدید نوروزی دادستان اصفهان از محورهای پرتردد استان