پیام سپاهان

آخرين مطالب

امام جمعه اهل سنت کیش: با تحقق وعده الهی، شاهد محو اسرائیل خواهیم بود. منطقه آزاد کیش

امام جمعه اهل سنت کیش: با تحقق وعده الهی، شاهد محو اسرائیل خواهیم بود.
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - شیخ یعقوب شمس گفت: مسیر نورانی جبهه مقاومت در مبارزه با استکبار جهانی با شهادت رهبران شجاع و دلیر در راه آزادی بیت المقدس دچار خلا نمی شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، سومین مراسم از ویژه برنامه های گرامیداشت شهادت رهبر مقاومت و دبیرکل حزب الله لبنان شهید سید حسن نصرالله و شهدای گرانقدر همراه با حضور رحیم سرهنگی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، حجت الاسلام و المسلمین علیرضا بی نیاز امام جمعه کیش و فرماندهان نیروهای نظامی و انتظامی و اقشار مختلف مردم دوشنبه شب 9 مهر در مسجد نور اهل سنت برگزار شد.
شیخ یعقوب شمس امام جمعه اهل سنت کیش در این مراسم با تبریک و تسلیت شهید سرافراز و رهبرجبهه مقاومت سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان گفت: این شهید سرافراز با شجاعت و عقلانیت در عمر با عزت خود در سنگر خدمت به اسلام و ملت های ستمدیده با رژیم جعلی جنایتکار مبارزه کرد و در این راه شهید شد. بی گمان خون این شهید بزرگوار انگیزه بیشتری به جریان مقاومت می دهد.
وی با تشریح نقش و جایگاه حسن نصرالله به عنوان محبوبترین شخصیت در جهان عرب و خاورمیانه اظهار داشت: حزب‌الله در دوران دبیرکلی این شهید بزرگوار‌ به قدرتی منطقه‌ای تبدیل شد. آزادسازی جنوب لبنان در سال 2000میلادی از اشغال رژیم صهیونیستی، آزادی اسیران لبنانی و بازپس‌گیری پیکر شهدای مقاومت از دست اسرائیل در سال 2004میلادی و پیروزی در جنگ 33 روزه در زمان رهبری شهید سید حسن نصرالله روی داد. به همین جهت نیز او را سید مقاومت نامیده‌اند.
امام جمعه اهل سنت کیش با بیان این که رژیم جنایتکار صهیونیستی پس از شکست مفتضحانه عملیات طوفان الاقصی و کشتار کور زنان، کودکان و افراد بی گناه و عیان شدن خوی وحشیگری خود برای جهانیان اینک به ترور رهبران و سرداران جبهه مقاومت روی آورده است؛ افزود: رژیم اشغالگر قدس می پندارد که با ریختن خون پاک مجاهدان جبهه مقاومت در لبنان و فلسطین، نور الهی را خاموش و بقای خود را تثبیت می کند؛ غافل از این که در طول تاریخ خون سرخ شهیدان و مقربان الهی موجب ثبات و پایداری جریان حق شده است.
وی با اشاره به اقدامات وحشیانه رژیم اشغالگر قدس در به شهادت رساندن رهبران و به خاک و خون کشیدن مردم مظلوم فلسطین و لبنان در طول تاریخ شکل گیری این رژیم جعلی، تاکید کرد: مبارزه ادامه خواهد داشت و روزی فراخواهد رسید که مجاهدان پیروز خواهند شد و با تحقق وعده الهی، شاهد محو اسرائیل خواهیم بود.
همچنین مهدی عزیزی کارشناس و تحلیل گر بین الملل و غرب آسیا و مدیر تحقیقات استراتژیک نگاه نو در این مراسم با بیان این که اسرائیل در زمان به شهادت رساندن سید عباس موسوی دبیرکل پیشین حزب الله اعلام کرد که کار حزب الله تمام شد؛ افزود: این در حالی بود که حزب الله در آن مقطع زمانی به تکامل و انسجام سیاسی در سطح نظامی، فرماندهان ، تربیت کادر جدید کارآزموده، مومن و اعتقادی رسیده بود اما در سطح یک تکامل و پختگی کامل قرار نداشت و حال پس از گذشت 32 سال وضعیت کنونی حزب الله با گذشته قبال قیاس نیست.
عزیزی تاکید کرد: سیاست رژیم اشغالگر قدس پس از به شهادت رساندن سید حسن نصرالله، ایجاد فضای یاس و نامیدی و ترور حرکت مقاومت با کمک ماشین رسانه ای خود و سرپوش گذاشتن بر اعتراضات داخلی اسرائیل علیه نتانیاهو و سیاستمدارن دولت با کمک سربازان پیاده نظام رسانه ای در شبکه های اجتماعی، تلویزیونی، ماهواره ای و روزنامه ها است.
وی ادامه داد: فقدان رهبران مقاومت، خسارتی غیرقابل جبران است اما حرکت جهاد متوقف نمی شود و رهبران جدید خواهند آمد و مبارزه تا پیروزی ادامه خواهد داشت.
گفتنی است ویژه برنامه های گرامیداشت شهادت رهبر مقاومت و دبیرکل حزب الله لبنان شهید سید حسن نصرالله و شهدای گرانقدر امشب 10 مهر بعد از نماز مغرب و عشاء در مسجد امیر المومنین(ع) و چهارشنبه 11 مهر ساعت 19 و 30 دقیقه در مصلی کیش برگزار می شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/892954/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله کیهان/ از «صبر استراتژیک» تا «ابهام استراتژیک»

بازرسان آژانس در ایران عامل سرویس‌های اطلاعاتی خارجی هستند

نقطه‌زنی در العدید

سرمقاله همشهری/ با همدلی خادمان و شهروندان، دوباره می‌سازیمت وطن

راه‌اندازی خط جدید 122 اتوبوسرانی اصفهان

باد و باران همرفتی تا سه‌شنبه ادامه دارد

وصول یک هزار و 63 نامه سفر ریاست جمهوری در بنیاد شهید استان ایلام

پرچمدارهای پرهیاهو 2025 هواوی وارد بازارهای جهانی شدند

نشریه آمریکایی: ایران در جنگ اخیر شکست نخورد، بلکه تهاجمی‌تر شد

سرمقاله اعتماد/ جاسوسی و دسترسی آزاد به اطلاعات؟

مادر شهیدان صالحی به فرزندان شهیدش پیوست

انجام موفق جراحی پیوند روده استان در مرکز آموزشی درمانی الزهرا (س)

پیش‌ثبت‌نام بیش از 5800 دانش‌آموز پایه هفتم در مدارس شاهد استان

هشدار هواشناسی درباره تشدید ناپایداری‌های جوی و دریایی در هرمزگان

راه اندازی خط جدید 122 اتوبوسرانی اصفهان

سرمقاله هم میهن/ کدام مسیر؟

مدیرمسئول کیهان: مکانیسم ماشه کاغذ پاره است، فریب نخورید!

برگزاری مراسم تشییع و خاکسپاری 7 شهید راه قدس در کاشان

برگزاری مراسم تشییع و خاکسپاری هفت شهید راه قدس در کاشان

یک گوشی ارزان سامسونگ آپدیت امنیتی دریافت کرد

سرمقاله دنیای اقتصاد/ جنگ، بورس و سهامدار خرد

سرمقاله سازندگی/ رفتارهای خودسرانه و قبیله‌ای

مناسبت روز/ شنبه، 21 تیر ماه

هوای اصفهان همچنان در مدار آلودگی

اهدای هزینه یک شب عزاداری امام حسین(ع) برای آزادی زندانیان

شهدای اخیر گلستان نماد وحدت و همبستگی اقوام و مذاهب مختلف کشورند

سرمقاله خراسان/ احیای توس، راه‌های رفته و نرفته

هوای اصفهان برای دهمین روز پیاپی ناسالم است

عناوین روزنامه های اصفهان شنبه بیست و یکم تیر ماه

دیدار استاندار گیلان و سخنگوی وزارت خارجه با خانواده شهید دانشمند هسته‌ای

روایتی از محرم در هند

هوش مصنوعی سامسونگ وارد 400 میلیون دستگاه هوشمند می‌شود

گوشی قدرتمند شیائومی آپدیت HyperOS 2.2 را دریافت کرد

این گوشی‌ها تا 2 هفته دیگر آپدیت بزرگ HyperOS شیائومی را دریافت می‌کنند

دانش بنیان ها در خدمت کشاورزی

گوگل رقیب گلکسی زد فولد 7 را با 16 گیگابایت رم و تراشه اختصاصی عرضه می‌کند

الهام‌گرفتن از iOS 26؟ پلیر جدید یوتیوب با طراحی شیشه‌ای معرفی شد

مخالفان مذاکره یا درکی از واقعیت ندارند یا منافع گروهی را بر منافع ملی ترجیح می‌دهند

سفر استاندار به هرند

اسارت در اوج عزت

خودداری از کشتن مارها

بررسی انواع مشکلات و خرابی‌های احتمالی کنسول های بازی (PS و XBOX)

دانش بنیان اصفهانی در خدمت کشاورزی

ارزان ترین مانیتور 240 هرتزی دنیا با قیمت زیر 100 دلار عرضه شد

اجتماع زینبیون در بویین میاندشت

وحدت و انسجام ملی

تولیدات مردمی در خبر

آیا چین به ایران اسلحه می فروشد؟

صفحه آبی مرگ پس از 40 سال حذف شد؛ ورود صفحه مشکی مرگ به ویندوز 11

نسل امروز بیش از هر زمان نیازمند شناخت ایثار و وفاداری است