پیام سپاهان

آخرين مطالب

قالیباف: اجازه نمی‌دهیم تصمیمی خارج از برنامه هفتم گرفته شود سیاسی

قالیباف: اجازه نمی‌دهیم تصمیمی خارج از برنامه هفتم گرفته شود
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان -
به گزارش تابناک، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز (پنج‌شنبه 29 شهریور) در نشست شورای اداری مشترک شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل با تبریک هفته وحدت و 17 ربیع‌الاول میلاد حضرت محمد (ص) گفت: باعث خرسندی است که به استان شهیدپرور، ولایتمدار و نامدار اصفهان سفر کردم و در جمع مسئولان شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل که نمادی از تمدن، فرهنگ و سرآمدان شعر، ادب و فلسفه است حضور یافتم.
امیدواریم بتوانیم گامی به جلو برداریم و این وظیفه ما است و جمهوری اسلامی و شهدا این انتظار را از ما دارند و البته ما نیز لحظه‌ای از این کار غفلت نخواهیم کرد.
وی افزود: به‌عنوان یک رزمنده و خادم مردم تأکید دارم که باید فرهنگ نحوه مدیریت‌مان در سطوح و مسائل مختلف کشور را اصلاح کنیم؛ این مهم در بخش اداری و مدیریت مسائل مهم‌تر از هر بخش دیگری است. 
قالیباف با اشاره به‌مشکلات این دو شهرستان و مطالبات مدیران آن با بیان اینکه نحوه مدیریت‌ مشکلات یکی از موضوعات اصلی است که باید دنبال شود گفت: به‌عنوان نماینده مردم مشکلات شما را حتماً پیگیری و دنبال می‌کنیم و معتقدم در شهرستان‌های کاشان، آران و بیدگل ظرفیت‌های خوبی وجود دارد که به سرعت می‌توان وضعیت را متحول کرد.
وی با اشاره به پیش‌بینی موضوع مولدسازی در برنامه هفتم توسعه و با تأکید بر اینکه مولدسازی می‌تواند بخش قابل توجهی از مشکلات شما را حل کند، گفت: توجه به این مهم کفایت می‌کند که استان اصفهان بتواند زیرساخت‌های خود را تکمیل کند به شرطی که دستگاه‌های مختلف همراهی لازم را داشته باشند و مدیران قوی و امین متولی این موضوع شوند.
رئیس مجلس با بیان اینکه نظارت با ترساندن مدیر متفاوت است گفت: قانون برنامه هفتم به مردم و مدیران اختیار می‌دهد که در چارچوب قانون برای حل مشکلات تلاش کنند و از مسائل مختلف گره‌گشایی می‌کند.
قالیباف در پاسخ به برخی مطالبات مطرح شده از سوی نمایندگان و مسئولان این دو شهرستان درباره مسائل این منطقه گفت: در مجلس موانع سد راه اختصاص منابع به کنارگذر کاشان - آران و بیدگل و اتصال به چرمشهر را پیگیری و برای حل آن تلاش خواهیم کرد؛ البته معتقدم اگر این پروژه منطق اقتصادی داشته باشد نباید برای اجرای آن منتظر بودجه دولتی ماند. 
وی در همین زمینه تأکید کرد: بخشی از مشکلاتی که با آن مواجه هستیم ریشه در تمرکزگرایی دارد، درحالی که نباید به دنبال حل تمامی مسائل و تعیین تکلیف آنها در تهران باشیم.
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجلس و دولت چهاردهم به طور مداوم بر اجرای برنامه هفتم توسعه تأکید دارند، گفت: با هدف حل مشکلات کشور و پاسخ به مطالبات مردم ما در مجلس به هیچ وجه اجازه نمی‌دهیم هیچ تصمیمی خارج از مدار برنامه هفتم توسعه گرفته شود، بلکه باید این برنامه را میثاق ملی بدانیم زیرا دولت و مجلس آن را با خرد جمعی تدوین و تصویب کرده‌اند و قابل تحقق و اجرا است.
رییس مجلس در همین زمینه تأکید کرد: ما در مجلس برای این برنامه وقت زیادی گذاشتیم و فراز و نشیب‌های زیادی برای تصویب آن طی کرده‌ایم و نتیجه آن شد که در قانون برنامه هفتم برای حل و فصل برخی مشکلات اساسی به صورت جدی و قطعی تعیین تکلیف شده است.
قالیباف با بیان اینکه گاهی مسائل مختلف از جمله اقتصادی به دلیل تصمیمات نسنجیده عقب افتاده است افزود: ما نیازمند همکاری مسئولان دولتی استان‌ها و شهرستان‌ها برای تحقق برنامه هفتم به منظور حل اساسی مشکلات کشور هستیم.
وی با تاکید بر اینکه باید نحوه قانونگذاری و اجرای قانون را اصلاح کنیم، گفت: همه ما باید بدانیم زمانی ایران قوی می‌شود که مردم قوی شوند؛ ما دفاع مقدس را با مردم اداره کردیم و مشکلات اقتصادمان را هم باید با کمک مردم حل کنیم.
رئیس مجلس خطاب به مسئولان حاضر در نشست افزود: راه حل‌وفصل تمامی مسائل و مشکلات مطرح شده در این جلسه در قانون برنامه هفتم وجود دارد و نیاز است آن را مطالعه و موضوعات را احصاء کنید البته لازم است دولت باید آیین‌نامه‌های آن را تصویب کند.
باید به توسعه منطقه ویژه اقتصادی کمک کنیم
همچنین قالیباف در جمع خبرنگاران گفت: فرصت‌های بسیار خوبی در کاشان و آران و بیدگل وجود دارد، آمار بیکاری در بخش نیروهای کارگری صفر است و در این بخش کارگری بیکار نیست، از طرفی امروز بحث دانش‌بنیان و توسعه منطقه ویژه اقتصادی مطرح است تا بتوانیم به این حوزه کمک کنیم.
رئیس مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران ضمن تبریک میلاد نبی مکرم اسلام(ص) و هفته دفاع مقدس به ملت ایران گفت: توفیق یافتیم که امروز در شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل حضور یابیم، البته مقصد اصلی سفر بازدید از چند پروژه از جمله راه آران و بیدگل و وصل شدن آن به مسیر تهران – مشهد در ورودی چرمشهر بوده که مسیر خوبی است، اکنون حرکت عمده بار از جنوب به شمال یعنی بندرعباس به سمت تهران و غرب کشور می‌رود، حال بخشی از انتقال بار این حوزه که از سمت مرکزی و شمال منتقل می‌شود باید مسیر دیگری را طی کند که ما از آنجا بازدید و این بحث را دنبال کردیم.
وی ادامه داد: فرصت‌های بسیار خوبی در کاشان، آران و بیدگل وجود دارد، آمار بیکاری در بخش نیروهای کارگری صفر است و در این بخش کارگری بیکار نیست، از طرفی امروز بحث دانش‌بنیان و توسعه منطقه ویژه اقتصادی بررسی شد تا بتوانیم به این حوزه کمک کنیم، البته برای توسعه این بخش، قانون جهش تولید دانش‌بنیان در مجلس تصویب شد، حتماً باید دوستان ایمیدور برای این حوزه و روش تأمین مالی آن که اخیراً تصویب شده است کمک کنند، از این رو ظرفیت‌های خوبی برای این دو شهرستان از نظر اقتصادی، تولید و صنعتی وجود دارد که باید در این عرصه کمک شود. مجلس به عنوان قانونگذار و دولت باید تسهیل‌گری کرده تا ان شاء الله بتوانند مسیر را به خوبی طی کنند.
قالیباف افزود: البته مراسمی هم در مشهد اردهال برگزار خواهد شد که امیدواریم توفیق حضور و زیارت داشته باشم.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/888628/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جامعه توسعه یافته از بنیان آموزش‌وپرورش می‌گذرد

فراهم شدن امکان تغییر رشته شغلی برای نیروهای جدید الستخدام

علم و دین دو بال آموزش‌وپرورش کشور ما است

با گذشت زمان حوزه مسئولیت‌های تحول آفرین و نقش آفرینی معلمان افزایش پیدا کرده است

دانشگاه خوب می‌تواند ملت خود را به سعادتی واقعی برساند/ دانشگاه شاهد باید در مسیر توسعه علومی گام بردارد که برای جامعه منفعت داشته باشد

اداره مالیات، سنگر راهبردی در مسیر جذب سرمایه‌گذاران است

سرپرست مدیریت حسابرسی مالیاتی منطقه آزاد کیش منصوب شد.

پرونده‌های قضایی مزدوران جنگ سریع رسیدگی می‌شود

گرامیداشت شهدای اقتدار و امنیت پلیس استان در فریدن و جرقویه

کاهش 3 تا درجه ای دمای اصفهان

تشییع پیکر پدر شهید متقی نژاد در نوش آباد

برگزاری سنت دیرینه اطعام حسینی در بادرود

استقرار الگو‌های گرم تابستانه از چهارشنبه

سنجش عیار شناگران نونهال استان در رقابت‌های جام چهلستون

لژیونر فوتبال ایران به ذوب آهن پیوست

اعمال محدودیت‌های مشخص در تردد وسایل نقلیه سنگین

راهپیمایی عفاف و حجاب در فولادشهر

شهروندان مصرف آب را 20 لیتر کاهش دهند

تشییع پیکر شهید راه قدس در روستای محمد آباد

آغاز اجلاس 3 روزه رؤسا و مدیران آموزش‌وپرورش استان اصفهان

محمدی قراردادش را با سپاهان تمدید کرد

هافبک ذوب آهن ماندنی شد

دیدار چهره‌به‌چهره مدیرکل بنیاد شهید منطقه دو استان قم با خانواده شهدا و ایثارگران

استاندار یزد زنده نگه داشتن خاطره شهدای اقتدار را خواستار شد.

تشییع باشکوه پیکر شهید حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی به خاک مقدس ایران اسلامی در زاهدان

تشییع پیکر پدر شهید علیشاهی در گلپایگان

ناکامی دشمنان در تجاوز اخیر با همراهی و وحدت مردم

توزیع غذای نذری در زرین شهر

دستگیری دو نفر از متخلفان قطع غیرقانونی درختچه‌های تاغ

اجرای طرح شهید عجمیان در 200 مدرسه استان اصفهان

اجتماع بزرگ زینبیون در نیک آباد و سمیرم

برگزاری دومین نوبت آزمون سراسری 1404 همزمان با سراسر کشور در کیش

شور تابستانی کودکان و نوجوانان در فرهنگسراهای کیش

آبرسانی به 6078 واحد مسکونی نهضت ملی مسکن در استان

ارسالی‌های شما به با مخاطبان در 22 تیرماه

تبلت بعدی شیائومی هم به نمایشگر اولد مجهز نمی‌شود

سرمقاله شرق/ دل و پشت ایرانیان نشکنید

سرمقاله جوان/ کارگر هست، دستمزد نیست!

سرمقاله فرهیختگان/ راهبرد کنونی

محدودیت‌های مشخص در تردد وسایل نقلیه سنگین در اصفهان اعمال می‌شود

تمدید سه‌ساله ملی‌پوش امید با ذوب‌آهن

رضاوند به سپاهان پیوست

قنات دو طبقه مون در اردستان در انتظار تهیه طرح جامع

انتصاب مدیرکل مصدومین شیمیایی بنیاد شهید و امور ایثارگران

اتصال سامانه‌های ثنا، تامین اجتماعی و مالیاتی

تکنولوژی جدید انویدیا نرخ فریم بازی‌ها را دو برابر می‌کند!

سرمقاله همشهری/ این مذاکره آن مذاکره نیست

سرمقاله آرمان ملی/ اهداف سفر الجولانی به باکو

حفظ حجاب بانوی شهید کاشانی به قیمت 7 سال خانه‌نشینی!

برانکو به سپاهان پیوست