پیام سپاهان

آخرين مطالب

سایه سنگین آلودگی هوا، دست بردار اصفهان نیست اجتماعی

سایه سنگین آلودگی هوا، دست بردار اصفهان نیست
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - شاخص کیفیت هوای کلانشهر اصفهان، کاشان، نجف آباد، زرین‌شهر، مبارکه، خمینی‌شهر، قهجاورستان و سجزی صبح پنجشنبه 11 مرداد وضعیت ناسالم را نشان می‌دهد.
به گزارش خبرگزاری برنا از اصفهان، شاخص کیفی هوای کلان‌شهر اصفهان بر اساس داده‌های 16 ایستگاه سنجش فعال در 24 ساعت منتهی به 9 صبح پنجشنبه یازدهم مردادماه با میانگین 132 وضعیت نارنجی و ناسالم برای گروه‌های حساس را نشان می‌دهد.
بر اساس داده‌های سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان محیط‌زیست (منطقه اصفهان) شاخص هوای این کلان‌شهر امروز در ساعت انتشار این گزارش در ایستگاه خیابان احمدآباد با عدد 161، بزرگراه خرازی 158 و خیابان فیض 152 AQI در وضعیت قرمز و ناسالم برای عموم افراد جامعه است.
شاخص هوای اصفهان همچنین در منطقه ولدان (ایستگاه ورزشگاه میثاق) با عدد 238 AQI وضعیت بنفش و بسیار ناسالم را نشان می‌دهد و در 2 ایستگاه خیابان رودکی و پارک زمزم به ترتیب با عدد 66 و 76 در وضعیت قابل قبول است.
هوای اصفهان امروز در ایستگاه میدان انقلاب با عدد 150، دانشگاه صنعتی 148، رهنان 129، زینبیه 117، سپاهان شهر 112، خیابان فرشادی 107، بولوار کاوه 121، کردآباد 120 و خیابان میرزا طاهر با عدد 126 AQI وضعیت نارنجی و ناسالم برای گروه‌های حساس را نشان می‌دهد.
همچنین شاخص هوای خمینی‌شهر با میانگین 109، زرین شهر 128، قهجاورستان 133، مبارکه با میانگین 119، نجف آباد 140 ناسالم برای گروه‌های حساس، شاهین شهر با میانگین 86 قابل قبول و کاشان با میانگین 171 و سجزی با میانگین 170 AQI در وضعیت قرمز و ناسالم برای عموم افراد جامعه ثبت شد.
بنا بر اعلام اداره کل هواشناسی استان اصفهان، به دلیل تداوم شیب فشاری جو که وزش باد به نسبت شدید تا شدید و گاهی تندباد لحظه‌ای به همراه دارد، کانون‌های گردوخاک داخلی در مناطق شرق و شمال استان فعال شده و این شرایط سبب افزایش غلظت آلایندگی هوای مناطق مرکزی از جمله کلان‌شهر اصفهان و شهرهای مجاور آن شده است.
اداره کل هواشناسی استان اصفهان روز گذشته نسبت به تشدید آلودگی هوا بر اثر خیزش ریزگردها طی ساعات ابتدایی روز سه‌شنبه 9 مرداد هشدار سطح زرد صادر کرد. بنا به اعلام این سازمان، غبارآلودی هوا تا پایان هفته ادامه خواهد داشت.
همچنین بر اثر افزایش دما و اشعه فرابنفش در طول روز به ویژه ساعات ظهر و بعد از ظهر میزان آلاینده ثانویه ازن نیز در هوای اصفهان بالا می‌رود و در شرایط بسیار ناسالم قرار می‌گیرد.
آلودگی هوای اصفهان ناشی از خیزش گردوخاک و ازن از اواخر خرداد ماه امسال استمرار داشته و بنا به پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان تا پایان مردادماه نیز ادامه خواهد داشت.
شاخص کیفی هوا از صفر تا 50 هوای پاک، 51 تا 100 هوای سالم، 101 تا 150 ناسالم برای گروه‌های حساس، 151 تا 200 ناسالم برای عموم، 201 تا 300 بسیار ناسالم و 301 تا 500 خطرناک است.
این شاخص به طور معمول برای پنج آلاینده هوا شامل مونوکسیدکربن (CO) ، اُزن (O3)، دی اکسید نیتروژن (NO2)، دی اکسید گوگرد (SO2) و ذرات معلق زیر 2.5 میکرون (PM2.5) اندازه گیری و به طور روزانه در ایستگاه‌های پایش هوا، ثبت می‌شود.
شاخص کیفی هوا ( Air Quality Index ) معیاری است که غلظت ترکیبات مختلف آلاینده موجود در هوا نظیر مونوکسید کربن، دی اکسید گوگرد، ترکیبات نیتروژن دار، اوزون و ذرات معلق ( ذرات کوچک‌تر از 10 میکرومتر و ذرات کوچک‌تر از 2.5 میکرومتر) را که دارای حدود مجاز متفاوت با واحدهای مختلف است به یک عدد بدون واحد تبدیل می‌کند و وضعیت آلودگی هوا را نمایش می‌دهد.
انتهای پیام 

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/871691/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جدول لیگ برتر پس از باخت پرسپولیس و برتری تراکتور و سپاهان + عکس

10 هزار پروژه راهداری در کشور فعال است که بخشی از آن امسال و مابقی سال‌های آینده به بهره‌برداری می‌رسد

اگر عدالت رفتاری حاکم بود، این اتفاق نمی افتاد که بخش هایی از سرزمین به عنوان مناطق محروم شناخته شوند

شعر ترکی استاد شهریار

لپ‌تاپ ایسوس TUF Gaming A14 2025 با نمایشگر 165 هرتزی و RTX 5060 معرفی شد

اروپا ظاهرا جریمه سنگین اپل را به‌تعویق انداخته است

ادعای رویترز: ترامپ با کمک اسپیس‌ایکس سامانه دفاع هوایی «گنبد طلایی» را راه‌اندازی می‌کند

دستاورد محققان چینی:‌ توسعه چشم مجهز به هوش مصنوعی که به نابینایان در راه رفتن کمک می‌کند

افتتاح بیش از 5 کیلومتر از باند دوم چادگان_ اصفهان با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی

سهام‌داران چشم انتظار نتیجه دور دوم مذاکرات

جملاتی دردناک از کتاب های داستایوفسکی

مشخصات دوربین CMF Phone 2 Pro رسماً تأیید شد: بهترین سیستم دوربین در رده قیمتی

نماینده سابق ترامپ در امور ایران: تهران برنده دور اول مذاکرات مسقط شد

دلار دیجیتال به استقبال جلسه رم رفت/ عکس

پرسپولیس صفر - سپاهان 2؛ جام از تهران خارج شد!

عوامل تأثیرگذار بر قیمت تیرآهن اصفهان

درگذشت 2 قاضی در یک سانحه تصادف+ عکس

پیکر جانباز 70 درصد در گلپایگان تشییع شد

تصاویر/ نماز عبادی سیاسی جمعه اصفهان

16 طرح بیمارستانی تا پایان سال در کشور به بهره‌برداری می‌رسد

اجرای طرح «اصفهان‌گردی» برای بازدید رایگان شهروندان منطقه 14 از اماکن تاریخی اصفهان

اجازه نمی‌دهیم به اصفهان ظلم شود

پرسپولیس صفر – سپاهان 2/ پرسپولیس به نفع سپاهان و تراکتور کنار کشید! / پایان رویای سرخ؛ شایسته مثل سپاهان، برنده مثل اصفهان!

شعرخوانی زیبا از رشید کاکاوند

رمانی تازه از نویسنده برنده نوبل در بازار کتاب ایران

ویژگی ریستارت خودکار اندروید هنوز فعال نشده است

انجام مطالعات طرح توجیهی بازگشایی جاده خور و بیابانک-عشق آباد با دستور وزیر راه و شهرسازی آغاز شد

استاندار اصفهان: پروژه‌های نهضت ملی مسکن و راه‌های استان در اولویت رسیدگی وزیر راه قرار دارد

آغاز عملیات اجرایی محوطه‌سازی راهدارخانه مرکزی خوانسار

حذف 693 هزار کیلوگرم آلایندگی با احداث مجموعه پل‌ها و زیرگذر شهید فخری‌زاده

وزیر راه و‌شهرسازی به مقام شهدای خورو بیابانک ادای احترام کرد

سرپرست فرمانداری خوروبیابانک: بیابانک نیازمند توجه فوری به جاده‌ها و رفع محرومیت است

وزیر راه و‌شهرسازی: سرمایه‌گذاری پروژه‌های زیرساختی خوروبیابانک تسهیل می‌شود

وزیر راه:راه‌های 2 بانده خور تا پایان سال جاری تکمیل می‌شود

استاندار اصفهان: مجموعه‌های صنعتی بزرگ باید به کمک مناطق محروم بیایند

امام جمعه موقت اصفهان: با تقویت تولید داخلی، میتوان تحریم را خنثی کرد

حجم سرمایه‌گذاری خطرپذیر فولاد مبارکه در سال 1403 در مقایسه با رقبای داخلی و خارجی

استاندار اصفهان: مدیریت استان متمرکز بر حل مشکلات روستاها و شهرهای کوچک در جهت رفع محرومیت است

پیش بینی هواشناسی اصفهان 24 ساعت آینده | وضعیت آب و هوا اصفهان فردا شنبه 30 فروردین ماه 1404 | آب و هوای اصفهان

چاپ دوم رمان «چگونه قایق بسازیم» روانه بازار شد

اولترای تمام‌صفحه؛ پرچمدار متفاوت نوبیا به‌زودی از راه می‌رسد

گوگل به سوء‌استفاده از انحصار در تبلیغات آنلاین محکوم شد

اولین کتابخوان الکترونیکی تاشو جهان با نمایشگر 8 اینچی معرفی شد

وزیر کار: طرح کالابرگ الکترونیکی ادامه می‌یابد

مدیریت استان متمرکز برحل مشکلات روستاهاوشهرهای کوچک درجهت رفع محرومیت است

عملیات اجرایی تعریض جاده بندرانزلی به رضوانشهر آغاز شد

شریعتی دهاقان: تا سفر ماه آینده ترامپ به عربستان، باید دو مسأله جنگ غزه و مذاکرات با ایران حل شود

ای دل غم این جهان فرسوده مخور

نگرانی جمهوری‌خواهان از به زیر کشیده شدن با سیاست های ترامپ

سرمایه‌گذاری پروژه‌های زیرساختی در خورو بیابانک تسهیل و اولویت‌بندی می‌شود