پیام سپاهان

آخرين مطالب

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران:

آثار فاخر بسیاری در حوزه ایثار و شهادت تولید و نشر یافته است بنیاد شهید و امور ایثارگران

آثار فاخر بسیاری در حوزه ایثار و شهادت تولید و نشر یافته است
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: پس از تاکیدات مقام معظم رهبری، در حوزه ایثار و شهادت آثار فاخر بسیاری تولید و نشر یافت و در حقیقت جریان شهادت در حوزه تولیدات فرهنگی در حال غالب شدن است.

به گزارش «ایثار»، حجت الاسلام والمسلمین موسوی مقدم، نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در نشست صمیمانه با اهالی قلم و اندیشمندان حوزه ایثار و شهادت ضمن تسلیت فرارسیدن ایام ماه محرم و عزاداری سرور و سالار شهیدان، گفت: این نشست جهت تقدیر از زحمت‌کشان عرصه ایثار و شهادت به صورت نمادین برگزار شده تا قدمی جهت ارتقا گام‌های بالاتر بعدی در این عرصه باشد. 
وی ادامه داد: با توجه به صحبت‌های نویسندگان و هنرمندان حاضر در جمع، موارد اجرایی در مسائل فرهنگی و حوزه نشر مطرح شد و تلاش‌هایی هم در این زمینه صورت می‌گیرد که بسیار خوب است.
حجت الاسلام والمسلمین موسوی مقدم افزود: پس از تاکیدات مقام معظم رهبری، در حوزه ایثار و شهادت آثار فاخر بسیاری تولید و نشر یافت، جریان شهادت در حوزه تولیدات فرهنگی در حال غالب شدن است. 
وی ادامه داد: در حال حاضر ما در عصری زندگی می‌کنیم که ویژگی‌های خاصی دارد و در حقیقت شرایط خاصی بر این عصر حاکم است، لذا باید دید چقدر توانستیم ویژگی این عصر را بیان کرده و به نسل آینده منتقل کنیم.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به اینکه برخی از آثار کارهایی است که مقطع زمانی آن عرصه را به خوبی نشان داده است، تاکید کرد: برای نمونه مبارزه با فرهنگ غرب در آثار اقبال لاهوری کاملا قابل مشاهده است و با وجود اینکه چند نسل از آن گذشته، اما هنوز آن مبارزه در آثارش هویداست.
حجت الاسلام والمسلمین موسوی مقدم اضافه کرد: افرادی چون ملک‌الشعرای بهار نیز زمانی که دوران خود را بیان می‌کند، به نحو احسن آن را در سلسله ابیاتی نشان می‌دهد، در آن عصر، جنایت، ظلم و بی عدالتی به خوبی بیان شده است. 
وی تاکید کرد: ما نیاز داریم آثار موثرتری برای آیندگان ترسیم کنیم. نسل ما حوادث بسیاری دیده است که در تاریخ نمونه ندارد. در واقع ما حوادث بسیاری دیده‌ایم که در انقلاب‌های دیگر نبوده است، لذا رسالت بزرگی بر عهده ماست.
حجت الاسلام والمسلمین موسوی مقدم تشریح کرد: شعرا، ادبا و بزرگان مسئولیت سنگینی دارند که باید دلایل اصلی جریان مقاومت را در این پنج دهه و عصر و زمان امام خمینی (ره) ترسیم کنند و از این جهت رسالت سنگینی بر عهده ماست و یکی از اینها مبحث ایثار و شهادت است. 
وی افزود: در طول تاریخ مفهوم شهادت توسعه یافته است، یک انسان معمولی زمانی که به جبهه می‌رود، گویی فردی عارف مسلک شده است و حالات او متفاوت است. 
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه درگیری‌های سیاسی و روزمره گاهی مانع از نوشتن تاریخ می‌شود، اضافه کرد: هنرمندان و اندیشمندان باید واقعیت‌های نهفته تاریخ انقلاب اسلامی را ببینند، انقلاب اسلامی تنها راهی است که بنیان رژیم صهیونیستی را از ریشه می‌کند. 
وی خاطرنشان کرد: هنرمندان و شاعران برای ترسیم این دوران و عصر و زمان ما وظیفه سنگینی بر عهده دارند و اگر نتوانند عمق حقیقت را برملا کنند در این مسیر به خوبی کار نکرده‌اند؛ چراکه نسل آینده را باید نسبت به راه امام و انقلاب آگاه کرد.‌
حجت‌الاسلام‌والمسلمین موسوی مقدم در پایان خاطرنشان کرد: در عرصه مسائل معنوی باید توجه کنیم که مشکلات زیادی وجود دارد و هنر این است با وجود همین مشکلات در ذهن و جان مخاطب جا باز کنیم و باید بدانیم این کارها در ذات خود مظلومیت و سختی دارد ولی برای همیشه در تاریخ می‌شود از آن استفاده کرد.
در انتهای این مراسم نیز دو کتاب جدید نشر شاهد به‌ نام های «مشترک مورد نظر در دسترس نمی‌باشد» و «یک آرزوی کوچک»رونمایی شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/864129/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

انتقال مجید علیاری به سپاهان اصفهان

رونمایی از تمبر مسابقات کشتی جام تختی

این درخت کهن منم

مقاومت غیرمنتظره؛ گوشی گوگل 4 روز در جکوزی ماند و سالم بیرون آمد

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

سرمایه‌گذاری بر سلامت روان کارکنان، تضمین بهره‌وری سازمانی است

امیرحسین زارع پس از واکنش احساسی پدر: او ناراحتی قلبی دارد و خواستم به ورزشگاه نیاید، اما آمد!

فولاد مبارکه؛ تامین‌کننده کلیدی مواد اولیه در پروژه‌های خطوط انتقال

همایش آشنایی با واحد رباتیک و هوش مصنوعی آزمایشگاه صنعت 4.0

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

تو شبی تنگ در آغوشم کش!

طراحی دایره‌ای گلکسی واچ سامسونگ اصلاح می‌شود

عضو سابق راکستار: GTA 6 در مقایسه با دیگر عناوین ارزش 80 دلار را دارد

احتمال استفاده از تراشه اگزینوس 2600 در سری گلکسی S26 افزایش یافت

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

هشدار امام جمعه اصفهان درباره پیامدهای بی‌حجابی

واکنش مجتبی جباری به شایعه راه‌رفتن در اصفهان!

زارع: رقابت‌های سختی داشتیم؛ برای جهانی تلاش مضاعفی خواهیم داشت

شبا نذاره غصه و تنهایی مزاحمت شه!

ز دور باش حوادث دلم

جدیدترین تصاویر تبلیغاتی گلکسی S25 اج از عمر باتری 1 روزه خبر می‌دهند

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

صعود مقتدرانه بسیجیان منتخب به قله برف انبار

حقایق تاریخی ایران با سیاست بازی قابل حذف و انکار نیست

لیموچی به اصفهان برنگشت!

امام جمعه اصفهان: بی‌حجابی و بی‌عفتی نشانه کم‌حیایی است/ اگر انسان از درون اهل حیا باشد، این ویژگی در پوشش و رفتار او نیز تجلی می‌یابد

اصفهان، آیینه‌ای از حرم در شب میلاد امام رضا(ع)

وضع مالی بد فردوسی!

داره فعل مجهول رو درس میده!

ویجت نوار جستجو گوگل در اندروید بازطراحی خواهد شد

سهمیه قیر استان اصفهان کفاف نیاز استان را نمی‌دهد/

تحقق شعار استفاده بهینه از سوخت و هوای پاک با توسعه خودروهای برقی در شهرها

افتتاح بوستان شورا در گلپایگان با حضور معاون عمرانی استاندار اصفهان

کشف نیمه پنهان اصفهان هدفگذاری آینده جذب گردشگر در اصفهان است

اصفهان به دنبال احیای گونه‌های متنوع گردشگری است

برگزاری رویدادهای بین‌المللی ورزشی در اصفهان پیام‌های مثبتی دارد

دیگه به هیچ خوشی اعتماد ندارم!

حتی اگر نباشی می آفرینمت!

نینتندو به پشتیبانی از کنسول سوییچ ادامه می‌دهد

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

پیگیری رقابت‌های کشتی آزاد جام تختی در اصفهان

آمریکا در تیران و صنافیر مستقر می‌شود؟؛ تشدید رقابت میان واشنگتن و پکن – آفتاب نو | اخبار ورزشی

نفرات راه یافته به مرحله نیمه نهایی پنج وزن دوم کشتی آزاد جام تختی مشخص شد

امام جمعه موقت اصفهان: مدیریت ناترازی انرژی نیازمند همکاری همگانی است

سازمان‌های بین المللی در زمینه جنایات رژیم صهیونیستی سکوت کرده‌اند

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

اپراتور آمریکایی با تحویل‌گرفتن گوشی‌های شکسته، دستگاه نو به مردم تحویل می‌دهد

گریۀ شهید رئیسی با شنیدن رنج کشاورزان اصفهانی

آمریکا در تیران و صنافیر مستقر می‌شود؟؛ تشدید رقابت میان واشنگتن و پکن

یک هندی طلایی وزن عموزاد شد؛ چهارمین ملی‌پوش از اصفهان درآمد/ بذری قهرمان غیرمنتظره!