پیام سپاهان

آخرين مطالب

رئیس سازمان بسیج شهرداری:

آئین بدرقه اولین کاروان راهیان نور انجام شد شهرداری تهران

آئین بدرقه اولین کاروان راهیان نور انجام شد
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - رئیس سازمان بسیج شهرداری تهران گفت: آئین بدرقه اولین کاروان راهیان نور امروز از مبدا بهشت‌زهرا سلام الله علیها صورت گرفت.

محمد مهدی حسن‌زاده، رئیس سازمان بسیج شهرداری تهران در گفت‌وگو با خبرنگار شهر گفت: توفیق حاصل شد سال دیگری را پشت سر بگذاریم و در انتهای آن سال ماموریت مقدس، معنوی و انقلابی راهیان نور را بتوانیم برگزار کنیم. این ماموریت هرساله توسط رده‌های بسیج در سراسر کشور پیگیری می‌شود و در مجموع شهرداری با تدبیر شهردار پایتخت توسط سازمان مستضعفین شهرداری برنامه‌ریزی و برگزار می‌شود.
وی افزود: امسال ایام انتخابات را در یازدهم اسفند ماه داریم و نیاز است که در جهت افزایش مشارکت، نقش داشته باشیم و به نحوی کاروان‌ها مدیریت شوند که مانعی برای شرکت در انتخابات نباشد و در آن ایام در تهران حضور داشته باشند. لذا کاروان‌ها به دو دسته تقسیم شدند، پنج کاروان اول قبل از انتخابات اعزام خواهند شد و پنج کاروان دوم نیز بلافاصله پس از انتخابات اعزام می‌شوند. از سوی دیگر در انتهای سال نیز ماه مبارک رمضان است. امیدواریم برنامه‌ریزی های انجام شده به نحو مطلوب پیش روند.
او ادامه داد: قبل از اعزام زائرین در روز گذشته اعزام خدام را داشتیم که در خوزستان، منطقه‌ی اندیمشک و پادگان دوکوهه به عنوان محور شمالی، پادگان شهید حبیب‌الهی اهواز به عنوان مقر اصلی ستاد راهیان نور شهرداری و محور جنوبی هم‌ در آبادان و اردوگاه میثاق مستقر خواهند شد.
حسن زاده همچنین بیان کرد: در روز گذشته آئین اعزام خادمین را از شهرداری مرکز داشتیم که پس از گذشتن از زیر قرآن کریم توسط تعدادی از مسئولین بدرقه آن‌ها صورت گرفت.
او بیان کرد: آئین بدرقه اولین‌ کاروان امروز -چهارشنبه مورخ دوم اسفندماه 1402- از مبدا بهشت زهرا سلام الله علیها صورت گرفت. آئین استقبال نیز مانند آئین بدرقه در این مکان مقدس خواهد بود ان شاالله. در این اردوها خانواده‌ بزرگ کارکنان شهرداری و فرزندان ایشان در سنین مختلف حضور دارند. ویژه برنامه‌های فرهنگی نیز بابت فرزندان کارکنان از سمت معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان بسیج که دبیر اجرایی اردوها می‌باشد، برنامه‌ریزی شده است.


انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/826824/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مهم‌ترین غایب امروز لیگ در اصفهان!

ارتباط پدر و دختر در مرکز توجه جشن خانوادگی فولاد مبارکه

پنل تخصصی تأمین پایدار مواد معدنی با رویکرد توسعه تعاملات بین‌المللی برگزار شد

فولاد مبارکه؛ نماد توانمندی صنعتی ایران با 30 هزار نیروی کار

انعقاد قرارداد همکاری تجاری بین اتاق بازرگانی اصفهان و 4کشور آفریقایی

کارترون: تمام تلاشمان را برای کسب 9 امتیاز باقی‌مانده می‌کنیم

تأمین مالی شرکت‌های بزرگ نظیر فولاد مبارکه از بورس اوراق بهادار

اصفهان و آفریقا تبادل دانش می‌کنند

حضور صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر فولاد مبارکه در چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری (INOTEX 2025)

اختصاص 50 میلیارد تومان برای جاده چمسرخ به دهلران

انگار که لال شده باشم ؛ شاید هم کور و کر !

«طهورا»؛ نگاهی متفاوت به زنان در دوره امامت امام رضا(ع)

گوشی اقتصادی ویوو Y19 5G با نمایشگر 90 هرتزی معرفی شد

استارتاپ سم آلتمن در زمینه اسکن چشم رسماً در آمریکا آغاز به کار می‌کند

جهان دیوانه‏‌وار تسلیحات می‏‌خرد

روایت زیدآبادی از مناظره با حسین الله‌کرم

ظرفیت اروپا در مذاکرات؛ سازنده یا تخریبی؟!

تحلیلگر ارشد آمریکایی: برچیدن برنامه غنی‌سازی ایران غیرممکن است

مقدار واقعی پول‌های بلوکه‌شده ایران چقدر است؟

آیا گاز ایران می‌تواند آینده انرژی اروپا را نجات دهد؟

ویتکاف؛ دیپلماتی که چیزی از دیپلماسی نمی‌داند

دلایل و زمینه‌های خودکشی دانش‌آموزان

احمد جمشیدی، مشاور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش شد

استاندار: مرکز همکاری‌های علمی ایران و آفریقا در اصفهان تاسیس شود

هیچ کس، هیچ کس اینجا به تو مانند نشد

نوجوانانی که عازم حج هستند این سفرنامه را بخوانند !

مدیرعامل گوگل از احتمال ادغام جمینای با آیفون در پایان 2025 خبر داد

قیمت ایکس‌باکس و بازی‌های این کنسول افزایش یافت

از اصفهان تا تهران پیامک برای زنان

مهرۀ CFT را قبل از توافق نسوزانیم

مذاکره‌‏کننده جدید آمریکا کیست و چه می‌‏خواهد؟

نفرین میانکاله

اشغالگران ناگهان در آتش؛ علت: نمی‌دانند

«توبه» بابک زنجانی

انگشت اتهام به سمت «اتابک» در انفجار اسکله شهید رجایی

بارش تگرگ در روستای نیسیان اردستان

انتصاب سرپرست جدید شرکت عمران، آب و خدمات کیش

درآمد 500 میلیون یورویی ایران از صنایع دستی

چاپ بیست‌وهشتم کتاب «اتاق شماره 6» منتشر شد

واتس‌اپ از مرز 3 میلیارد کاربر فعال ماهانه عبور کرد

متا روی نسخه پریمیوم هوش مصنوعی اختصاصی‌اش کار می‌کند

شیپور جنگ در هندوستان

راه حامیان دولت جدا شد؟

رژیم جولانی تسویه حساب با علوی‌ها و مصادره اموالشان را کلید زد

انفجار اسکله شهید رجایی؛ فرصت تندروها برای حذف؟

کشف مار پیتون در اتوبوس مسافربری نایین

نیروی کار، ستون فقرات توسعه پایدار جزیره است

گسترش خزنده پیامک‌های حجاب در ناتوانی دولت پزشکیان | یک استان دیگر هم شروع شد +عکس

گرد و غبار قم زیر ذره‌بین مجلسی ها

صحبت های شنیدنی دکتر انوشه