پیام سپاهان

آخرين مطالب

توکلی‌زاده:

«شهر شهدا» با حلول ماه رمضان «شهر رمضان» می‌شود شهرداری تهران

«شهر شهدا» با حلول ماه رمضان «شهر رمضان» می‌شود
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - ویژه برنامه شهر شهدا عصر امروز در فرهنگسرای خاوران افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار شهر ، افتتاحیه ویژه برنامه شهر شهدا عصر امروز -یکشنبه، 29 بهمن 1402- با حضور امین توکلی زاده معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران و جمعی از مدیران شهری برگزار شد. 
امین توکلی زاده، معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در این مراسم بیان کرد: تهران مبدا بزرگ‌ترین تحولات این قرن بوده و خواهد بود، بزرگ‌ترین تحولاتی که جهان‌ در تفسیر آن‌ همچنان تلاش می‌کند. استان تهران با 36 هزار شهید و شهر تهران با بیش از 24 هزار شهید یکی از موثرترین شهرها در مسیر انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس است.
وی افزود: بهترین‌ تفسیر و نگرش را به تهران رهبر معظم انقلاب اسلامی در کنگره شهدا به‌ ما آموختند که فرمودند هویت این شهر را با شهدا و افتخاراتش در 150 سال گذشته پیدا کنید.
به گزارش شهر وی در حاشیه این افتتاحیه در جمع اصحاب رسانه درخصوص ویژه برنامه‌ شهر شهدا گفت: ایجاد اتمسفرهای منطقه‌ای و پهنه‌ای با موضوعات تخصصی یکی از رویدادهای جدید به شمار می‌رود که در مدیریت جدید شهر تهران تعریف شده است. این تجربه را در موضوعات مختلف مانند ایجاد دهکده‌های ورزشی و دهکده‌های نوروزی داشتیم. سپس موضوعات آئینی را هم در نظر گرفتیم که در همین راستا محرم شهر در میدان آزادی در دهه سوم محرم و ابتدای صفر برگزار شد.
معاون شهردار پایتخت همچنین گفت: امسال کنگره شهدای 24 هزار شهید تهرانی که نماد هویتی شهر تهران هستند، برگزار شد و این کنگره با رخدادهایی که در حال برگزاری است، ادامه خواهد یافت تا این کنگره محدود به یک مراسم و مقطع زمانی نشود و یادواره شهدای تهران و 24 هزار شهید تهرانی بتواند در طول سال مداومت داشته باشد.
وی در ادامه اظهار کرد: در راستای برگزاری کنگره 24 هزار شهید تهرانی پروژه ای طراحی شد تا بتوانیم میزبان خانواده ها و کودکان و نوجوانان هم باشیم. به طوری که در طی روز از ابتدای صبح تا ظهر میزبان مدارس هستیم. به نوعی تورها و گشت های ویژه شهر شهدا از مدارس تهران به شهر شهدا می آیند و میزبان آن‌ها خواهیم بود. بعدازظهرها تا پاسی از شب هم میزبان عموم مردم هستیم.
معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با بیان اینکه مراسم شهر شهدا امشب با حضور 40 مادر شهید به نیابت از تمام مادران شهدای ایران و ملت ایران کار خودش را آغاز کرد، گفت: در این مراسم غرفه هایی مانند غرفه ویژه کودک و نوجوان، غرفه آشنایی با انقلاب اسلامی و غرفه هایی با موضوع جبهه مقاومت و فرهنگ مقاومت و ایثار تدارک دیده شده است.
توکلی زاده تاکید کرد: فضای شهر شهدا را تا ماه رمضان حفظ خواهیم کرد و پس از آن تبدیل به شهر رمضان خواهد شد.
وی ادامه داد: شهر شهدا با موضوع آئین‌های رمضانی و ماه رحمت الهی کار خود را تا پایان ماه رمضان ادامه‌ خواهد داد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/826002/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ارائه گزارشی از سیاست‌های پژوهشی دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران

پیکسل بعدی، بزرگ‌ترین باتری تاریخ گوشی‌های گوگل را خواهد داشت

کیف پول گوگل هم آپدیت شد؛ رونمایی از طراحی جدید

تقویم گوگل به اپل واچ آمد

سرمقاله کیهان/ محاسبات دشمن صهیونیستی چگونه خنثی شد؟

افسر امنیتی اسرائیلی: هیچ عقبگرد و تسلیم‌ شدنی از ایرانیان ندیده‌ام

سرمقاله همشهری/ فراتر از ­له ‌شدن

روایت «فارن افرز» از مخاطرات توهم پیروزی در خاورمیانه

سرمقاله شرق/ ضرورت نوع متفاوتی از دیپلماسی

کشف مواد منفجره در کاشان تکدیب شد

تداوم وزش بادهای جنوب شرقی در آب‌های شرقی هرمزگان

ماجرای شکار ابدی میگ 25 در آسمان اصفهان

ورود 4887 زائر خانه خدا به اصفهان با حمل و نقل زمینی

مهران، کربلای کوچک ایران؛ قهرمانی که خدا آزادش کرد!

مدیرمسئول کیهان: مذاکره با آمریکا خیانت اگر نباشد، حماقت است!

سرمقاله اعتماد/ منتظر چه تصمیمی باشیم؟

4887 حاجی با اتوبوس به اصفهان بازگشتند

تولید و عرضه دستگاه اره نواری فولادی در گلپایگان

برنامه Microsoft Authenticator به‌زودی با رمز عبور خداحافظی می‌کند

سرمقاله دنیای اقتصاد/ حباب‌های سیاسی

سرمقاله هم میهن/ برای خالی نبودن عریضه

اطلاعیه سپاه آران و بیدگل درباره شنیده شدن صدای انفجار

مناسبت روز/ سه‌شنبه، 10 تیرماه

آبرسانی سیار به 2500 خانوار عشایری سمیرم

نسخه آزمایشی One UI 8 Watch سامسونگ بالاخره از راه رسید

سرمقاله خراسان/ کلاس درسی برای سیاست ورزان

سکونت اتباع در 14 شهرستان استان اصفهان ممنوع شد

صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (دهم تیرماه 1404)

چگونه حمله آمریکا به ایران، پکن را مجبور به تجدیدنظر می‌کند؟

ادامه وزش بادهای جنوب شرقی در آب‌های هرمزگان

برنامه های هیات های مذهبی کیش در دهه اول محرم؛ موج دلدادگی و معنویت در قلب خلیج فارس

تغییر ساعات کاری بانک‌ها و مؤسسات اعتباری کیش

مدیرعامل منطقه آزاد کیش با ابراز رضایت از ذخیره کالاهای اساسی، بر نظارت مستمر بر قیمت ها تاکید کرد

الجزیره: چرا روسیه در جنگ اخیر به ایران کمک نکرد؟

زیان 2 میلیارد دلاری ماینرها به اقتصاد برق

آوار جنگ بر سر مادران

ایرانی‏‌ها نه فراموش می‌‏کنند و نه می‌‏بخشند

مشاغل گرفتار زیر دکمه قطع اینترنت

روایتی دلخراش از «بازی مرکب» در جهان واقعی

سپاهان با نویدکیا در چهارمین روز محرم استارت زد

یک زلزله‌شناس: حملات اسرائیل حدود 1500 زلزله ناشی از انفجار ایجاد کرد

اسلام یا ایران؛ مسأله این است؟

تحلیلگر آمریکایی مطرح کرد: خطر اشتباه استراتژیک از سوی ترامپ

آرزو داشت روان‌پزشک شود

آرایش نظامی بودجه ترامپ

تولد نوزادان 4 قلو در اصفهان

ممنوعیت به کارگیری اتباع خارجی در واحدهای صنعتی آران و بیدگل

احتمال وقوع توفان گردوخاک از روز چهارشنبه در استان

شهردار اصفهان سفیر افتخاری اورژانس شد

آغاز عصر ابهام هسته‌ای