پیام سپاهان

آخرين مطالب

قاسمی در حاشیه هفدهمین نمایشگاه گردشگری تهران تاکید کرد؛

معرفی پایتخت با شعار "تهران دیدنی" به عنوان مقصد گردشگری شهرداری تهران

معرفی پایتخت با شعار "تهران دیدنی" به عنوان مقصد گردشگری
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران گفت: امسال اصلی‌ترین هدف در هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران مشخص شدن تهران به عنوان مقصد گردشگری با شعار "تهران دیدنی" است.

امیر قاسمی رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران در حاشیه برگزاری هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران و صنایع وابسته در گفت‌وگو با خبرنگار شهر درخصوص مشارکت شهرداری تهران و ارائه ظرفیت های این مجموعه در نمایشگاه اظهار کرد: نمایشگاه امسال متفاوت از سال گدشته است و بیشتر جنبه تعاملی با مخاطب دارد. اگر تهران را به صورت چهارسوق در نظر بگیریم، امسال در نمایشگاه گردشگری در چهار ضلع غرفه مختص شهرداری تهران موضوعات‌ مختلف ارائه شده است.
وی افزود: اصلی ترین نقطه کار در نمایشگاه امسال مشخص شدن تهران به عنوان مقصد گردشگری با شعار "تهران دیدنی" است. ضمن اینکه در بخش های مختلف غرفه، نقاطی برای تعاملات افراد با موضوعات شهر تهران پیش بینی شده است. بستری فراهم شده که در چهار روز برگزاری نمایشگاه از همه محلات شهر تهران برای بازدید از نمایشگاه حضور پیدا کنند و تورهایی را به مقصد نمایشگاه گردشگری تهران تعریف کرده ایم که همه مناطق و خصوصا افراد فعال در گردشگری در محلات از غرفه تهران و موضوعاتی که در جای جای نمایشگاه وجود دارد، استفاده کنند.
قاسمی ادامه داد: ما نیز تعامل با سایر بخش ها را در حوزه گردشگری آغاز کردیم و با بخش خصوصی که در توسعه گردشگری نقش بسزایی دارد مذاکراتی داشتیم. از این فرصت در جهت توسعه زیرساخت ها و جلب سرمایه گذار استفاده می کنیم تا تهران را معرفی کنیم، چرا که مهم‌ترین مشکل تهران عدم شناخت در مورد آن است.
رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران درباره نقش شهرداری تهران در حوزه گردشگری پایتخت، گفت: موضوع گردشگری وزارتخانه دارد که متولی اصلی آن است اما با توجه به اینکه شهرداری تهران زیرساخت های خوبی دارد و متولی شهر است به این حوزه ورود کرده است. بر همین اساس و با توجه به دغدغه شهردار تهران در حوزه گردشگری، موضوع تشکیل هلدینگ گردشگری رقم خورده است تا داشته های ما و سیاستگذاری و نظارت در حوزه گردشگری در شهر تهران یکپارچه شود و همه آنها را بتوان مدیریت کرد.
وی اضافه کرد: اگر هدف ما توسعه گردشگری نبود به دنبال افزایش زیرساخت نبودیم. همچنین بخشی از سفر شهردار تهران به چین درباره این بود که در شهر تهران مراکز تفریحی و گردشگری به‌روزی را احداث کنیم و از فضاهایی که در شهر تهران داریم نهایت استفاده را داشته باشیم. بر همین اساس ما برای مخاطب‌مان در حوزه گردشگری از نقطه فرودگاه امام خمینی (ره) تا بافت تاریخی و مراکز اقامتی فکر کرده ایم.
قاسمی افزود: تا کنون نیز خدمات مناسبی از طریق مجموعه هایی مانند برج میلاد، اراضی عباس آباد، خلیج فارس و ... ارائه شده و مجموعه ای نیز در آینده در بوستان آزادگان خواهیم داشت. درواقع چه از طریق مجموعه هایی که در آن‌ها تملک داریم و چه مراکزی که شرکای اجتماعی ما هستند، برای شهروندان تسهیلات فراهم می کنیم تا بتوانند از خدمات آنها استفاده کنند.
رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران با بیان اینکه بحث "گردشگری آسان و ارزان" که از سال گذشته دنبال می شود نیز براساس تفاهم با اماکن است که در قالب مسئولیت های اجتماعی مان پیگیری می کنیم، تصریح کرد: در این راستا تخفیفاتی را از مراکز گردشگری می گیریم و به شهروندان ارائه می دهیم. در سطح محلات هم فعالین گردشگری داریم تا از این طریق نقاط مختلف گردشگری شهر تهران معرفی شوند که این هدف گذاری اصلی برای نوروز امسال است تا بتوانیم خدمات ویژه ای را به مردم ارائه دهیم.
وی در خصوص آخرین وضعیت تشکیل هلدینگ گردشگری در شهرداری تهران نیز توضیح داد: حکم 91 برنامه چهارم توسعه شهرداری تکلیفی برای شهرداری دارد که موضوع آن تشکیل "سازمان گردشگری و مراکز تفریحی" است. به جهت اینکه در این برنامه به سازمان گردشگری برسیم، نیاز است یک سری مقدمات را از طریق تشکیل هلدینگ برای آن مهیا کنیم. قبل از اینکه ارتباطات مالی این مجموعه ها به یکدیگر وصل شود باید در قالب هلدینگ بحث نظارت و برنامه ریزی مجموعه‌ ها را دنبال کنیم تا در نهایت تجربه موفق هلدینگ به سازمان گردشگری و مراکز تفریحی شهر تهران منجر شود.
قاسمی ادامه داد: تشکیل این هلدینگ در حال حاضر در مرحله چکش کاری اساسنامه است و شورای سیاستگذاری توسط شهردار تهران در این خصوص تعیین شده که جلسات آن در حال برگزاری است تا اساسنامه و سیاست های اصلی گردشگری شهرداری تهران در این اساسنامه بیاید و بعد از تایید اساسنامه توسط شورای شهر، هلدینگ تشکیل خواهد شد. امیدواریم در اوایل سال 1403 شاهد تشکیل این هلدینگ باشیم.
رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران در پایان خاطرنشان کرد: تهران شهری دیدنی است و ضعف بزرگ آن این است که حتی خود تهرانی ها نیز این شهر ر ا به خوبی نمی شناسند. تهران پتانسیل بی نظیری دارد چرا که در دنیا نمی توانید شهری را پیدا کنید که چهار اقلیم را در خودش داشته باشد. فقط باید این شهر را معرفی کنیم و توسعه بدهیم و زیرساخت‌هایی را برای آن مهیا کنیم تا مخاطب به سمت تهران جذب شود.
گفتنی است؛ هفدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری تهران و صنایع وابسته از 23 تا 26 بهمن در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می شود و شهرداری تهران نیز در سالن 38، غرفه 15 میزبان علاقمندان حوزه گردشگری است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/823744/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خدمات ویژه کمیته امداد به 368 بیمار سخت درمان

هوای استان اصفهان 2 تا 4 درجه گرم‌تر می‌شود

شورای گفت‌وگوی ملی باید به استان‌ها برود

اصفهان، روایت عشق و هنرخاستگاه توسعه گردشگری معنوی و مذهبی در اصفهان

نخستین گردهمایی توجیهی رؤسای ادارات آموزش بنیاد شهید «منطقه 1» کشور برگزار شد

متولدان 1386 بدون مجوز و با گذرنامه مجاز به سفر اربعین

اصفهان از مناطق بحرانی بیابانی زایی در کشور

برنامه‌ریزی هدفمند آموزش‌وپرورش ناحیه 3 اصفهان برای ارتقای عدالت آموزشی

«مدرسه، مسجد، منزل» راهبرد مبارکه برای پیوند مؤثر خانه و مدرسه است

اعزام 84 مددجوی زیارت‌اولی از اصفهان به کربلای معلی

آغاز عملیات آماده‌سازی سایت 67 هکتاری مسکن ملی در گلپایگان

پرداخت 174 میلیارد تومان به کار آفرینان در منطقه کاشان

بررسی79مصوبه معوقه شهرستان‌ها درنشست معاون استانداربا برخی فرمانداران

احیای کریدورفناوری اصفهان پس از20سال/تحقق رویای ملی با تعیین دبیرویژه منطقه

دیدار مدیر کل بنیاد مازندران با خانواده پاسدار شهید مجید آل ابراهیم در چالوس

احداث پارک‌های تخصصی ساختمانی در کشور؛ نیاز به ساماندهی مراکزتحقیقاتی است

نگاهی گذرا به سابقه شرارت‌های آمریکا علیه مردم ایران

پر کردن 11 هزار حلقه چاه آب غیر مجاز در استان اصفهان

جریمه بیش از 20 هزار میلیار د ریالی اصناف متخلف در استان

کوسه های جزیره کیش؛ زیبا و بی خطر

کشف 17 هزار لیتر نفت کوره خارج از شبکه توزیع در نجف‌آباد

وصول 1870 میلیارد ریال مالیات از محل کتمان درآمد‌ها در اصفهان

بهره‌برداری از 8 پروژه عمرانی و تجهیز 150 کلاس هوشمند در نجف‌آباد

با گفتمان‌سازی سند تحول، آموزش‌وپرورش ناحیه 2 اصفهان در مسیر تربیت تمام‌ساحتی گام برمی‌دارد

حجاب و عفاف یکی از مهمترین وصایای شهدا بوده است/ خطر دوگانگی ارزشی یکی از تهدیدهای هویتی است

سازمان منطقه آزاد کیش به دنبال توسعه تولید برق از انرژی خورشیدی/ رشد بی‌سابقه سرمایه‌گذاری در جزیره

انعقاد قرار داد سازندگی 58 هزار واحد مسکن ملی در استان

بهره برداری از پارکینگ کامیون داران خوانسار

طرح «میدان پویا» محور فعالیت‌های تابستانی دانش‌آموزان برای ارتقای سلامت و نشاط اجتماعی است

اصفهان میزبان اردوی تیم ملی ووشو

برگزاری مراسم بزرگداشت روز حماسه و ایثار شهرستان گلپایگان

ممنوعیت ثبت اظهارنامه مالیاتی از طریق دستگاه ها

شهدا با انتخاب مرگ، به حیات جاودان رسیدند / شهادت مفهومی از هستی‌بخشی است

بهره برداری از سالن چندمنظوره رزمی در خورزوق

معرفی کادر مدیریتی و فنی فوتبال ذوب آهن

تکمیل 2 پروژه آموزشی ناحیه 1 با مشارکت مردمی برای بهره‌برداری در مهرماه

برنامه‌ریزی آموزش‌وپرورش ناحیه چهار برای ارتقای کیفیت زیست مدرسه‌ای

آموزش و پرورش کاشان به دنبال توسعه مدارس انرژی‌پایه است

لزوم تشکیل شورای سیاست‌گذاری علم وفناوری برای تحقق اقتصاد دانش‌بنیان

منطقه ویژه علم و فناوری اصفهان نیازمند نقشه راه عملیاتی است

نان آزاد مشمول قیمت گذاری دولتی نیست، اما نظارت می‌کنیم

امنیت، محور اصلی توسعه پایدار در استان

تشکیل قرارگاه شهید سلامی برای رصد و کنترل بازار در لنجان

آغاز ثبت نام پیاده روی اربعین دراصفهان

تمرکز جدی آموزش‌وپرورش ناحیه 5 اصفهان بر حل بحران فضای آموزشی

🎙️صحبت‌های استاندار در برنامه سلام اصفهان

رهروان واقعی سیره شهدا باشیم

جنبه مردمی انقلاب مردم را پای‌کار ایران نگه‌داشت

تقویت اتحاد و وفاق ملی در کشور نتیجه جنگ 12 روزه

کیش در مسیر معماری نوین فرهنگی؛ از زیرساخت و هویت تا عدالت و مشارکت