پیام سپاهان

آخرين مطالب

کمبود گروه‌های خونی A و O در اصفهان / نیروی انسانی کافی نداریم اجتماعی

کمبود گروه‌های خونی A و O در اصفهان / نیروی انسانی کافی نداریم
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - مدیرکل انتقال خون استان اصفهان با اشاره به کمبود گروه‌های خونی A مثبت و منفی و O منفی گفت: کمبود فضای فیزیکی و نیروی انسانی منجر به ایجاد مشکلاتی شده که رفع آنها در دستور کار است و به طور قطع، شنوای گلایه‌های شهروندان هستیم.
کیان دهراب‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: میزان ذخیره خون استان اصفهان طی چند وقت اخیر روند کاهشی داشت و حتی به کمتر از پنج روز رسید و این در صورتی است که میزان مطلوب ذخیره خون برابر با هشت روز است.
وی با بیان اینکه با فراخوان‌ها و اطلاع‌رسانی‌های انجام شده، مراجعات شهروندان به مراکز انتقال خون استان اصفهان مقداری افزایش یافت، افزود: در حال حاضر میزان ذخیره خون استان برابر با 2562 واحد معادل 6.7 روز و میزان ذخیره خون شهرستان اصفهان برابر با 1658 واحد معادل 5.3 روز است.
مدیرکل انتقال خون استان اصفهان تصریح کرد: با توجه به میزان ذخیره خون حال حاضر، نیازمند اهدای تمام گروه‌های خونی به ویژه A مثبت و منفی و O منفی هستیم و در طول هشت ماه سال جاری ، شاهد افزایش 7.3 درصدی میزان اهدای خون نسبت به مدت مشابه سال گذشته بوده‌ایم.
وی ادامه داد: در واقع، 127 هزار و 407 نفر در طول مدت ذکر شده به منظور اهدای خون به مراکز انتقال خون استان اصفهان مراجعه کردند که از این تعداد 101 هزار و 137 نفر موفق به اهدای خون شدند، میزان اهدای خون بانوان نیز به 3.7 درصد رسیده است که شاهد افزایش شش درصدی میزان مراجعات نسبت به مدت مشابه سال گذشته هستیم.
دهراب‌پور با بیان اینکه 55.93 درصد اهداکنندگان خون در طول هشت ماه سال جاری از اهداکنندگان مستمر بودند، گفت: با توجه به کاهش ذخیره خون در طول چند وقت اخیر و با افزایش مراجعات به مرکز اهدای خون خواجو، شاهد تراکم جمعیت بودیم و به طور قطع شنوای گلایه‌ها هستیم.
وی با اشاره به ضعیف بودن زیرساخت‌های اهدای خون در استان اصفهان اضافه کرد: بیشترین تمرکز اهدای خون در شهر اصفهان، در مرکز اهدای خون خواجو است و با هماهنگی‌های انجام شده با شهرداری از طریق انجمن خیریه ترویج اهدای خون سالم، دو قطعه زمین در محدوده شهرداری‌های منطقه 11 و 13 در اختیار اداره‌کل انتقال خون استان قرار گرفت تا با همراهی خیران، این دو مرکز احداث شود.
مدیرکل انتقال خون استان اصفهان ضمن ابراز امیدواری از اضافه شدن این دو مرکز تا دو سال آینده به مجموعه انتقال خون استان، اظهار کرد: امیدواریم در طول یک تا دو سال آینده، در شهرستان آران و بیدگل نیز مرکز اهدای خون احداث شود و به بهره‌برداری برسد.
وی با بیان اینکه در شهر داران شهرستان فریدن نیز با همکاری شبکه بهداشت و درمان، ساختمانی در اختیار اداره‌کل انتقال خون قرار گرفته که در حال بازسازی است، افزود: در صورت اضافه شدن مراکز مذکور به مجموعه انتقال خون، مشکلات موجود از نظر فضای فیزیکی تا حدودی مرتفع خواهد شد.
دهراب‌پور تصریح کرد: کمبود نیروی انسانی نیز از دیگر مشکلاتی است که اداره‌کل انتقال خون استان از گذشته تاکنون با آن درگیر است و برای رسیدن به حداقل استاندارد لازم در بحث نیروی انسانی، نیازمند 30 تا 40 نیروی متخصص در حوزه انتقال خون از جمله پزشک، کارشناس خون‌گیری و کارشناس آزمایشگاهی هستیم.
وی با تاکید بر پیگیری اداره‌کل انتقال خون استان برای تأمین نیروی انسانی مورد نیاز و اخذ مجوز استخدام، ادامه داد: تأمین فرآورده‌های خونی مورد نیاز برای بیماران و افراد نیازمند خون و فرآورده‌های آن، بر عهده اداره‌کل انتقال خون است و حتی در صورت کمبود فضای فیزیکی و نیروی انسانی، این نیاز بیماران به حیات آنها وابسته است و باید تأمین شود، از همین رو فراخوان و اطلاع‌رسانی‌ها انجام می‌شود.
مدیرکل انتقال خون استان اصفهان گفت: نداشتن فضا و نیروی انسانی کافی و در مقابل وجود نیاز مستمر بیماران به خون و فرآورده‌های خونی، شرایطی به وجود آورده است که شرمنده شهروندان باشیم، اما رفع مشکلات موجود به جدیت در دستور کار است‌.
کد خبر 708217

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/798150/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چشم نوازی کاکتوس‌ها از مزارع آران و بیدگل + فیلم

زن 50 ساله در استخر کشاورزی در فلاورجان غرق شد

شاعرانه/باغ جان را صبوحی آب دهید

هیولای گیمینگ با نمایشگر سه‌بعدی و بدنه فیبر کربن؛ این لپ‌تاپ جدید لنوو است

افشای تجارت مقامات اوکراینی با پیکر سربازان کشته‌شده

چانگان های سایپا به تاکسی های بابک زنجانی تبدیل شدند؟

عینک هوشمند با توانایی تشخیص چهره؛ متا پروژه بزرگی در سر دارد

معاون وزیر آموزش و پرورش: از نسل جدید جاماندیم

احتمال یک اشتباه محاسباتی

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

ساخت 39 مدرسه جدید در بهارستان کلید خورد

رسمی؛ نساجی مازندران به لیگ دسته یک سقوط کرد

پسندیده : بازی در خور و شأن خوزستان را انجام دادیم

معنی ضرب المثل "نفسش از جای گرم درمی‌آید"

کتاب‌های تازه محمدرضا شفیعی کدکنی در نمایشگاه امسال

قیمت کنسول بازی ممکن است تا 70 درصد به دلیل تعرفه‌های ترامپ افزایش یابد

این ربات کوچک 25 گرمی می‌تواند دنیا را نجات دهد

گوگل مپ از این‌ پس اسکرین‌شات‌های شما را اسکن می‌کند

اپلیکیشن هوش مصنوعی جمنای برای آیپد سرانجام منتشر شد

ما به تو افتخار می‌کنیم

تنها راه نجات تهران از زیر زمین می‌گذرد

جلف و سخیف نباش وزیر سابق!

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار

کیش، قطب تجاری جدید ایران و پاکستان؛ تأکید بر آغاز عملیاتی همکاری‌ها از امروز

مسابقه بزرگ فرهنگی «شهدای خدمت»برگزار می‌شود

برگزاری نشست بررسی مطالبات خانواده‌های شهدا و ایثارگران استان مازندران با حضور رئیس بنیاد شهید

گز، مزه ماندگار هویت ایرانی؛ اصفهان صحنه شیرین یک رویداد ملی شد

نتایج زنده 8 دیدار لیگ‌برتر فوتبال تا دقیقه 40/ پرسپولیس و تراکتور گل خوردند

مجموعه کامل آثار نادر ابراهیمی در نمایشگاه کتاب تهران

آپدیت One UI 7 برای گلکسی A35 منتشر شد

رفراندوم علیه پاپ فرانسیس

تکلیف خانواده قربانیان مفقود چیست؟

علیه هم‌صدایی با نتانیاهو؛ واکنش مدیرمسئول «هم میهن» به منتقدانش

ربع‌قرن در قدرت

خاموشی‏‌های تبعیض‌‏آمیز در تهران

وزش باد شدید و گردوخاک در انتظار مناطق مختلف استان اصفهان

گام بلند کیش برای تبدیل شدن به قطب سرمایه‌گذاری بین‌المللی

انهدام باند تولید روغن تقلبی

ورود تیم ملوان به ورزشگاه امام خمینی شهر اراک

تجلیل از برگزیدگان المپیاد علمی طلاب مدارس علمیه منطقه کاشان

جام تختی پیامی از ایران برای مشارکت بین‌المللی با محوریت ورزش است

جام بین‌المللی تختی؛ فرصت طلایی برای کشتی‌گیران ایرانی/ یزدانی در مسابقات جهانی غایب است

استاندار اصفهان در مراسم افتتاحیه جام تختی: کشتی پیوند دهنده دل‌ها در جهان است

تمرکز آموزش و پرورش خوانسار بر نوسازی مدارس برای ارتقای محیط‌های آموزش

حضور استاندار اصفهان و علیرضا دبیر در سالن مسابقات جام تختی

«استراتژی‌های کوچینگ» روانه بازار نشر شد

طراحی خطرناک

وقتی تاریخ بازیچه سیاست می‌شود

تکرار مواضع و کارشکنی های ادامه دار