پیام سپاهان

آخرين مطالب

جایگاه دومی تیم والیبال «گیتی‌پسند اصفهان» در لیگ برتر مستحکم‌تر شد ورزشی

جایگاه دومی تیم والیبال «گیتی‌پسند اصفهان» در لیگ برتر مستحکم‌تر شد
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان- «تیم والیبال گیتی پسند اصفهان» شامگاه چهارشنبه در چارچوب هفته هشتم لیگ برتر والیبال مردان ایران، در مهم‌ترین و سرنوشت‌سازترین دیدار هفته در «ورزشگاه شهدای مخابرات اصفهان»، مقابل تیم «شهداب یزد» به پیروزی سه بر یک رسید.

تیم والیبال «گیتی‌پسند اصفهان» که با پیروزی مهم امشب جایگاه خود را در رُتبه دوم جدول رده‌بندی لیگ برتر والیبال مردان کشور مستحکم‌تر کرد، موفق شد در یک دیدار پایاپای و نزدیک در دست‌اول با نتیجه 25 بر 21 و در دست های سوم وچهارم با نتایج مشابه 25 بر 23 حریف یزدی خود را با شکست بدرقه کند.

تیم «شهداب یزد» که در این دیدار از حضور بازیکنان ارزشمند خود، شامل مهدی مهدوی، رادوسلاو پاراپانوف، محمد ولی‌زاده، مسعود غلامی، سینا نیک‌پور،میثم صالحی و محمدرضا حضرت‌پور بهره می بُرد تنها توانست در دست دوم و با نتیجه 25 بر 19 «گیتی پسند اصفهان» را با شکست به رختکن بفرستد و در این دست یاران شهداب یزد روی تور مانع گیتی پسندی ها شدند ولی نتوانستند این روند را در 2 دست پایانی ادامه دهند.

«تیم والیبال گیتی‌پسند اصفهان» که تا این جای این فصل عملکردی رویایی داشته است در دیدار امشب به دنبال حفظ جایگاه دوم خود در جدول رده‌بندی بود و نیم‌نگاهی نیز به صدرنشینی داشت و از این رو از همان ابتدای بازی جنگنده و طوفانی بازی را آغاز کرد و هواداران پٌرشور این تیم نیز با تشویق های بی امان خود کمک زیادی به تیم محبوبشان بویژه در زمان ارسال سرویس‌های تیم مقابل کردند و رفته رفته گیتی پسند توانست چند امتیاز جلوتر قرار بگیرد.

شاگردان سعید عقیلی در تیم «گیتی پسند اصفهان» در دیدار امشب، هومن باقری، مرصاد آقاجانی، سعید آقاجانی، علی زارع، رمضان صحبتی، آرمین رنجبر و مهران توانا بودند که همگی عملکرد خوبی بویژه در 2 دست پایانی داشتند.

شاگردان محمدرضا تُندروان در تیم شهداب یزد نیز که به دنبال گرفتن جایگاه دومی از «گیتی پسند اصفهان» بودند، هرچند بازی خوبی را به نمایش گذاشتند ولی بنظر می رسید تشویق های هواداران تیم اصفهانی بر تمرکز آن ها تاثیر منفی گذاشته است.

تیم والیبال «گیتی‌پسند اصفهان» با پیروزی امشب،20 امتیازی شد و جایگاه دوم خود در جدول رده بندی را مستحکم‌تر و این تیم همکنون تنها با یک امتیاز کمتر و با معدل 1.058 در تعقیب تیم رده اول «فولاد سیرجان» است.

تیم والیبال «شهداب یزد» نیز با شکست امشب،16 امتیازی باقی ماند و از جایگاه سوم به رده چهارم جدول رده بندی سقوط کرد.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/798137/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چانگان های سایپا به تاکسی های بابک زنجانی تبدیل شدند؟

عینک هوشمند با توانایی تشخیص چهره؛ متا پروژه بزرگی در سر دارد

معاون وزیر آموزش و پرورش: از نسل جدید جاماندیم

احتمال یک اشتباه محاسباتی

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

ساخت 39 مدرسه جدید در بهارستان کلید خورد

رسمی؛ نساجی مازندران به لیگ دسته یک سقوط کرد

پسندیده : بازی در خور و شأن خوزستان را انجام دادیم

معنی ضرب المثل "نفسش از جای گرم درمی‌آید"

کتاب‌های تازه محمدرضا شفیعی کدکنی در نمایشگاه امسال

قیمت کنسول بازی ممکن است تا 70 درصد به دلیل تعرفه‌های ترامپ افزایش یابد

این ربات کوچک 25 گرمی می‌تواند دنیا را نجات دهد

گوگل مپ از این‌ پس اسکرین‌شات‌های شما را اسکن می‌کند

اپلیکیشن هوش مصنوعی جمنای برای آیپد سرانجام منتشر شد

ما به تو افتخار می‌کنیم

تنها راه نجات تهران از زیر زمین می‌گذرد

جلف و سخیف نباش وزیر سابق!

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار

کیش، قطب تجاری جدید ایران و پاکستان؛ تأکید بر آغاز عملیاتی همکاری‌ها از امروز

مسابقه بزرگ فرهنگی «شهدای خدمت»برگزار می‌شود

برگزاری نشست بررسی مطالبات خانواده‌های شهدا و ایثارگران استان مازندران با حضور رئیس بنیاد شهید

گز، مزه ماندگار هویت ایرانی؛ اصفهان صحنه شیرین یک رویداد ملی شد

نتایج زنده 8 دیدار لیگ‌برتر فوتبال تا دقیقه 40/ پرسپولیس و تراکتور گل خوردند

مجموعه کامل آثار نادر ابراهیمی در نمایشگاه کتاب تهران

آپدیت One UI 7 برای گلکسی A35 منتشر شد

رفراندوم علیه پاپ فرانسیس

تکلیف خانواده قربانیان مفقود چیست؟

علیه هم‌صدایی با نتانیاهو؛ واکنش مدیرمسئول «هم میهن» به منتقدانش

ربع‌قرن در قدرت

خاموشی‏‌های تبعیض‌‏آمیز در تهران

وزش باد شدید و گردوخاک در انتظار مناطق مختلف استان اصفهان

گام بلند کیش برای تبدیل شدن به قطب سرمایه‌گذاری بین‌المللی

انهدام باند تولید روغن تقلبی

ورود تیم ملوان به ورزشگاه امام خمینی شهر اراک

تجلیل از برگزیدگان المپیاد علمی طلاب مدارس علمیه منطقه کاشان

جام تختی پیامی از ایران برای مشارکت بین‌المللی با محوریت ورزش است

جام بین‌المللی تختی؛ فرصت طلایی برای کشتی‌گیران ایرانی/ یزدانی در مسابقات جهانی غایب است

استاندار اصفهان در مراسم افتتاحیه جام تختی: کشتی پیوند دهنده دل‌ها در جهان است

تمرکز آموزش و پرورش خوانسار بر نوسازی مدارس برای ارتقای محیط‌های آموزش

حضور استاندار اصفهان و علیرضا دبیر در سالن مسابقات جام تختی

«استراتژی‌های کوچینگ» روانه بازار نشر شد

طراحی خطرناک

وقتی تاریخ بازیچه سیاست می‌شود

تکرار مواضع و کارشکنی های ادامه دار

سناریوهای حضور ترامپ در خاورمیانه

دیدار مدیرعامل صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران با مادران شهدای محله جوادیه

جشن کیلومتری غدیر در سراسر استان اصفهان برگزار می‌شود

گزارش تصویری از یخ زدگی مزارع گندم در بوئین میاندشت

صحبت های میرزایی رئیس هیئت کشتی اصفهان