پیام سپاهان

آخرين مطالب

قتل هولناک برای سرقت بیت‌ کوین اجتماعی

قتل هولناک برای سرقت بیت‌ کوین
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - دو سارق آدمکش که برای سرقت 20 میلیارد تومان بیت کوین و گرفتن ولت‌ها جوانی را شکنجه کرده و به قتل رسانده‌اند در دادگاه کیفری استان تهران محاکمه شدند

قتل دوست به خاطر 20 میلیارد تومان بیت کوین
این قتل دردناک سال گذشته اتفاق افتاد. ابتدا مادر پسری جوان به نام مازیار به ماموران گزارش داد پسرش گم شده است. او گفت: پسرم از صبح تلفنش را جواب نمی‌دهد. به محل کارش نرفته و خبری از او نیست.
وقتی تحقیقات درباره مازیار شروع شد، پلیس پی برد او به اطرافیانش گفته با شخصی به نام عرفان قرار دارد. عرفان در بازجویی‌ها گفت: مدتهاست از مازیار خبر ندارم و اصلا نمی‌دانم کجاست. او سر قرار با من نیامد.
وقتی پلیس تلفن مازیار را ردزنی کرد، متوجه شد تلفن مازیار و عرفان در یک زمان و در یک منطقه در دماوند آنتن‌دهی داشته است. به این ترتیب عرفان بازداشت شد. هرچند او سعی داشت سکوت کند؛ اما بعد از چند روز بالاخره اعتراف کرد و گفت عرفان را به خاطر بیت کوین به قتل رسانده است. او گفت بیت کوین‌ها 20 میلیارد تومان ارزش داشت و برای اینکه بتواند ولت را به دست بیاورد، عرفان را به قتل رساند.
عرفان گفت: مدتها بود می‌دانستم مازیار سرمایه‌گذاری زیادی در رمز ارز کرده و 20 میلیارد تومان ارزش این سرمایه‌گذاری است. به همین خاطر تصمیم گرفتم پسورد آن را به دست آوردم و رمزارز را سرقت کنم. روز حادثه او را به بهانه دیداری بیرون کشیدم. به اتفاق دوستم به نام فرزاد او را به باغی در دماوند بردیم. آنجا از او خواستیم ولت را به ما بدهد اما قبول نکرد و نداد. برای اینکه ولت را بگیریم چندین ساعت او را شکنجه کردیم. این شکنجه‌ها آنقدر سنگین بود که فکر می‌کردم می‌توانیم ولت را بگیریم اما مازیار مقاومت کرد. فرزاد که از دست مازیار عصبانی شده بود، شلیک کرد و او را کشت. ما جسد را دفن و فرار کردیم.
ماموران با توجه به این گفته‌ها فرزاد را بازداشت کردند و سپس به محل حادثه رفتند و جسد مازیار را کشف کردند. با انتقال جسد به پزشکی قانونی آثار شکنجه و شلیک گلوله به سر این جوان مورد تایید قرار گرفت.
وقتی پرونده تکمیل شد، برای رسیدگی به شعبه 13 دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد. در جلسه رسیدگی نماینده دادستان کیفرخواست علیه متهمان را خواند و فرزاد به اتهام مباشرت در قتل و عرفان به اتهام معاونت در قتل مورد بازخواست قرار گرفتند.
سپس اولیای دم در جایگاه حاضر و خواستار صدور حکم قصاص شدند. وقتی نوبت به متهمان رسید آنها همدیگر را مقصر معرفی کردند و هر کدام دیگری را ضارب اصلی دانست. فرزاد گفت: می‌دانستم ارزش بیت کوین‌های مازیار حدود 20 میلیارد تومان است. به همین خاطر می‌خواستم ولت را از مازیار بگیرم اما او مقاومت کرد. من و عرفان او را کتک زدیم تا تسلیم شود. همان موقع عرفان برای اینکه مازیار را بترساند اسلحه را به سمتش نشانه رفت ولی یکباره به او شلیک کرد. اتهام قتل را قبول ندارم. من مازیار را نکشتم.
وقتی عرفان روبه‌روی قضات ایستاد، گفت: تحت تاثیر حرف‌های وسوسه‌انگیز فرزاد قرار گرفتم و با او همراه شدم؛ اما در قتل هیچ دخالتی نداشتم. حتی اتهام معاونت را هم قبول ندارم چون قرار بر قتل نبود. نمی‌دانستم فرزاد با خودش اسلحه آورده است. فرزاد قتل کرد. من از ترس برملا شدن این راز فقط کمک کردم که جسد را دفن کنیم. بعد از گفته‌های متهم و وکلای آنها قضات شعبه 13 برای صدور رای دادگاه وارد شور شدند.
منبع: etemadonline.ir

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/798113/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هشدار امام جمعه اصفهان درباره پیامدهای بی‌حجابی

واکنش مجتبی جباری به شایعه راه‌رفتن در اصفهان!

زارع: رقابت‌های سختی داشتیم؛ برای جهانی تلاش مضاعفی خواهیم داشت

شبا نذاره غصه و تنهایی مزاحمت شه!

ز دور باش حوادث دلم

جدیدترین تصاویر تبلیغاتی گلکسی S25 اج از عمر باتری 1 روزه خبر می‌دهند

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

صعود مقتدرانه بسیجیان منتخب به قله برف انبار

حقایق تاریخی ایران با سیاست بازی قابل حذف و انکار نیست

لیموچی به اصفهان برنگشت!

امام جمعه اصفهان: بی‌حجابی و بی‌عفتی نشانه کم‌حیایی است/ اگر انسان از درون اهل حیا باشد، این ویژگی در پوشش و رفتار او نیز تجلی می‌یابد

اصفهان، آیینه‌ای از حرم در شب میلاد امام رضا(ع)

وضع مالی بد فردوسی!

داره فعل مجهول رو درس میده!

ویجت نوار جستجو گوگل در اندروید بازطراحی خواهد شد

سهمیه قیر استان اصفهان کفاف نیاز استان را نمی‌دهد/

تحقق شعار استفاده بهینه از سوخت و هوای پاک با توسعه خودروهای برقی در شهرها

افتتاح بوستان شورا در گلپایگان با حضور معاون عمرانی استاندار اصفهان

کشف نیمه پنهان اصفهان هدفگذاری آینده جذب گردشگر در اصفهان است

اصفهان به دنبال احیای گونه‌های متنوع گردشگری است

برگزاری رویدادهای بین‌المللی ورزشی در اصفهان پیام‌های مثبتی دارد

دیگه به هیچ خوشی اعتماد ندارم!

حتی اگر نباشی می آفرینمت!

نینتندو به پشتیبانی از کنسول سوییچ ادامه می‌دهد

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

پیگیری رقابت‌های کشتی آزاد جام تختی در اصفهان

آمریکا در تیران و صنافیر مستقر می‌شود؟؛ تشدید رقابت میان واشنگتن و پکن – آفتاب نو | اخبار ورزشی

نفرات راه یافته به مرحله نیمه نهایی پنج وزن دوم کشتی آزاد جام تختی مشخص شد

امام جمعه موقت اصفهان: مدیریت ناترازی انرژی نیازمند همکاری همگانی است

سازمان‌های بین المللی در زمینه جنایات رژیم صهیونیستی سکوت کرده‌اند

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

اپراتور آمریکایی با تحویل‌گرفتن گوشی‌های شکسته، دستگاه نو به مردم تحویل می‌دهد

گریۀ شهید رئیسی با شنیدن رنج کشاورزان اصفهانی

آمریکا در تیران و صنافیر مستقر می‌شود؟؛ تشدید رقابت میان واشنگتن و پکن

یک هندی طلایی وزن عموزاد شد؛ چهارمین ملی‌پوش از اصفهان درآمد/ بذری قهرمان غیرمنتظره!

اصفهان گرم‌تر می‌شود

غزل زیبای سعدی

مشخصات کلیدی سری وان پلاس Ace 6 لو رفت: تراشه اسنپدراگون و باتری 7800mAh

تلاش خاموش هند و پاکستان برای تنش زدایی در میانه‌ی موشک‌پراکنی

آخرین قیمت سوییت‌های فروشی در اصفهان + جدول

برگزاری گردهمایی دوست‌داران امام رضا (ع) فردا در دانشگاه الزهرا (س)

رقابت حساس سنگین وزن ها در اصفهان/ زارع و معصومی یک گام تا فینال

امیرحسین زارع، محبی را شکست داد؛ پادشاه در اصفهان تاج گذاری می کند

سخنان دلنشین دکتر کاکایی

سخنان ارزشمند دکتر قمشه ای

فناوری نمایشگر آیفون تاشو اپل استانداردهای جدیدی را تعیین خواهد کرد

مدیر سابق اپلیکیشن فیسبوک به استخدام OpenAI درآمد

دستیار ویژه ریگان: آیا ترامپ به جنگ با ایران «نه» می‏‌گوید؟

بیداری ظرفیت‌های خفته جامعه در راستای گفتمان دولت وظیفه فرمانداران است

هیئت‌های مذهبی نقش مهمی در همبستگی اجتماعی مردم دارند