پیام سپاهان

آخرين مطالب

مبلغ سود سهام عدالت امسال افزایش می یابد؟ اقتصادی

مبلغ سود سهام عدالت امسال افزایش می یابد؟
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - رئیس سازمان بورس با بیان این که مرحله اول سود سهام عدالت تا شب یلدا واریز می شود در مورد رقم واریزی گفت: افرادی که سهام 500 هزار تومانی دارند 600 هزار تومان و افراد دارای سهام یک میلیون تومانی دو برابر این رقم سود می گیرند.

مجید عشقی افزود: بر اساس مصوبه شورای عالی بورس سود سهام عدالت را به صورت متمرکز توسط شرکت سرمایه‌گذاری مرکزی پرداخت خواهیم کرد در دو مرحله پرداخت خواهد شد مرحله اول این سود تا پایان همین ماه و تا شب یلدا سعی می‌کنیم که مرحله پرداخت سود سهام عدالت را داشته باشیم.
وی اضافه کرد عددی که سال گذشته پرداخت شد نزدیک به 600 هزار تومان است و ممکن است با توجه به پیگیری‌هایی که همکاران ما دارند می‌کنند یک بخش دیگری از سود شرکت‌ها را که دریافت کنیم به این مبلغ اضافه خواهد شد. البته این عدد قطعی نیست باید محاسبه شود.
وی در پاسخ به این سئوال که چند درصد امکان دارد که اضافه شود، بیان کرد: حول و حوش 20 درصد ممکن است اضافه شود و مرحله دوم هم تا پایان سال پرداخت خواهد شد که یک سری از شرکت‌ها در واقع سود سهام عدالت را پرداخت کرده‌اند نزدیک به 9 شرکت اگر اشتباه نکنم سود سهام عدالت را هنوز پرداخت نکرده‌اند. خیلی از این شرکت‌ها سود افراد حقیقی را از طریق همان سامانه سجام به صورت متمرکز پرداخت کرده‌اند و ما درخواست می‌کنیم که سود سهام عدالت را هم پرداخت کنند که بتوانیم سر موقعی که قول داده‌ایم سود را به صورت متمرکز پرداخت کنیم.
عشقی ادامه داد: این سود البته برای افراد مختلف متفاوت است، چون برخی دارندگان سهام عدالت سهام 400 هزار تومانی، برخی سهام 500 هزار تومانی و عده ای سهام یک میلیون تومانی دارند این 600 هزار را که گفته‌ایم برای 500 هزار تومانی‌ها است. افرادی که سهام یک میلیون تومانی دارند نیز در این مرحله یک میلیون و 200 می گیرند.
رئیس سازمان بورس درباره سهام عدالت متوفیان نیز توضیحاتی داد و گفت: از سال 85 به این طرف نزدیک به 3 میلیون و 700 هزار نفر از دارندگان سهام عدالت به رحمت خدا رفته‌اند و سهامشان قفل شده و ما سودی هم نتوانستیم به آن‌ها پرداخت کنیم البته سود سهام عدالت در دو سال اخیر یک مقداری قابل توجه بوده قبلش در حدود 40 تا 50 هزار تومان بوده، ولی این سودها در واقع جمع شده ما نزدیک 3 میلیون و 700 هزار نفر متوفی داریم که اکنون وراث به مرور مراجعه می‌کنند و این سهام‌ها بین وراث تقسیم می‌شود.
لازم به ذکر است، وراث بر اساس گواهی انحصار ورثه که در اختیار دارند، همه سود سهام و سودهایی که از سال‌های گذشته مانده بین آنها تقسیم خواهد شد.
عشقی اظهار کرد: یکی از ورثه لازم است که با در دست داشتن طبیعتاً گواهی انحصار ورثه به شبکه کارگزاری بروس که بیش از نزدیک به 2000 شعبه کارگزاری‌ در کشور فعال هستند مراجعه کنند و با نشان دادن گواهی انحصار ورثه و در واقع کارت هویتی خودشان که احراز هویت می‌شوند سهام را دریافت کنند. درضمن هیچ مبلغی هم لازم نیست بابت انتقال سهام متوفیان به ورثه چه در پیشخوان دولت و چه در دفاتر قضایی و چه در شبکه کارگزاری بورس پرداخت نمی‌کنند.
زمان پرداخت و نحوه واریز سود سهام عدالت اعلام شد | امکان جدید سازمان بورس برای سهامداران
وی افزود: گرفتن انحصار ورثه یک فرایند قضایی است و این گواهی برگه‌ای است که دستگاه قضایی می‌دهد و برای همه موارد قابل استفاده است.
عشقی در پاسخ به این سئوال که برای انحصار وراثت وراث باید سجامی باشند؟ گفت: لازم نیست سجامی باشند اگرچه سجامی باشند کار انتقال راحت‌تر انجام می شود. ولی هر وقت قابل معامله بشود و اشخاص بخواهند، بفروشندباید سجامی بشوند.
رئیس سازمان بورس بیان کرد: وراثی که تا چند روز آینده کار انتقال سهام را انجام دهند سود سال جدید برایشان پرداخت می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/797914/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چشم نوازی کاکتوس‌ها از مزارع آران و بیدگل + فیلم

زن 50 ساله در استخر کشاورزی در فلاورجان غرق شد

شاعرانه/باغ جان را صبوحی آب دهید

هیولای گیمینگ با نمایشگر سه‌بعدی و بدنه فیبر کربن؛ این لپ‌تاپ جدید لنوو است

افشای تجارت مقامات اوکراینی با پیکر سربازان کشته‌شده

چانگان های سایپا به تاکسی های بابک زنجانی تبدیل شدند؟

عینک هوشمند با توانایی تشخیص چهره؛ متا پروژه بزرگی در سر دارد

معاون وزیر آموزش و پرورش: از نسل جدید جاماندیم

احتمال یک اشتباه محاسباتی

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

ساخت 39 مدرسه جدید در بهارستان کلید خورد

رسمی؛ نساجی مازندران به لیگ دسته یک سقوط کرد

پسندیده : بازی در خور و شأن خوزستان را انجام دادیم

معنی ضرب المثل "نفسش از جای گرم درمی‌آید"

کتاب‌های تازه محمدرضا شفیعی کدکنی در نمایشگاه امسال

قیمت کنسول بازی ممکن است تا 70 درصد به دلیل تعرفه‌های ترامپ افزایش یابد

این ربات کوچک 25 گرمی می‌تواند دنیا را نجات دهد

گوگل مپ از این‌ پس اسکرین‌شات‌های شما را اسکن می‌کند

اپلیکیشن هوش مصنوعی جمنای برای آیپد سرانجام منتشر شد

ما به تو افتخار می‌کنیم

تنها راه نجات تهران از زیر زمین می‌گذرد

جلف و سخیف نباش وزیر سابق!

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار

کیش، قطب تجاری جدید ایران و پاکستان؛ تأکید بر آغاز عملیاتی همکاری‌ها از امروز

مسابقه بزرگ فرهنگی «شهدای خدمت»برگزار می‌شود

برگزاری نشست بررسی مطالبات خانواده‌های شهدا و ایثارگران استان مازندران با حضور رئیس بنیاد شهید

گز، مزه ماندگار هویت ایرانی؛ اصفهان صحنه شیرین یک رویداد ملی شد

نتایج زنده 8 دیدار لیگ‌برتر فوتبال تا دقیقه 40/ پرسپولیس و تراکتور گل خوردند

مجموعه کامل آثار نادر ابراهیمی در نمایشگاه کتاب تهران

آپدیت One UI 7 برای گلکسی A35 منتشر شد

رفراندوم علیه پاپ فرانسیس

تکلیف خانواده قربانیان مفقود چیست؟

علیه هم‌صدایی با نتانیاهو؛ واکنش مدیرمسئول «هم میهن» به منتقدانش

ربع‌قرن در قدرت

خاموشی‏‌های تبعیض‌‏آمیز در تهران

وزش باد شدید و گردوخاک در انتظار مناطق مختلف استان اصفهان

گام بلند کیش برای تبدیل شدن به قطب سرمایه‌گذاری بین‌المللی

انهدام باند تولید روغن تقلبی

ورود تیم ملوان به ورزشگاه امام خمینی شهر اراک

تجلیل از برگزیدگان المپیاد علمی طلاب مدارس علمیه منطقه کاشان

جام تختی پیامی از ایران برای مشارکت بین‌المللی با محوریت ورزش است

جام بین‌المللی تختی؛ فرصت طلایی برای کشتی‌گیران ایرانی/ یزدانی در مسابقات جهانی غایب است

استاندار اصفهان در مراسم افتتاحیه جام تختی: کشتی پیوند دهنده دل‌ها در جهان است

تمرکز آموزش و پرورش خوانسار بر نوسازی مدارس برای ارتقای محیط‌های آموزش

حضور استاندار اصفهان و علیرضا دبیر در سالن مسابقات جام تختی

«استراتژی‌های کوچینگ» روانه بازار نشر شد

طراحی خطرناک

وقتی تاریخ بازیچه سیاست می‌شود

تکرار مواضع و کارشکنی های ادامه دار