پیام سپاهان

آخرين مطالب

پاسخ بایدن به ادعای مشارکت ایران در عملیات حماس سیاسی

پاسخ بایدن به ادعای مشارکت ایران در عملیات حماس
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - رییس‌جمهور آمریکا در گفت‌وگویی ضمن پاسخ به سوالاتی درباره جنگ غزه و مسائل منطقه‌ای، به نبود شواهدی موثق برای اثبات ادعای نقش ایران در عملیات جنبش مقاومت فلسطین علیه رژیم صهیونیستی اذعان کرد.

بایدن: مدرکی از نقش ایران در حمله حماس به اسراییل نداریم
خبرگزاری اسپوتنیک گزارش داد که «جو بایدن» رییس جمهور آمریکا در گفت‌وگویی با شبکه سی‌بی‌اس درباره این که آیا ایران از عملیات «طوفان الاقصی» توسط جنبش حماس فلسطین علیه رژیم صهیونیستی مطلع بوده یا در آن نقشی داشته است، مدعی شد که ایران مدام از حماس و حزب‌الله حمایت می‌کند و افزود: اما درباره این که آیا از پیش مطلع بوده‌اند یا به برنامه‌ریزی برای این حمله کمک‌ کرده‌اند، هیچ مدرکی تاکنون وجود ندارد.
جنبش حماس فلسطین در 7 اکتبر (15) مهر، عملیات غافلگیرانه گسترده‌ای را از نوار غزه موسوم به «طوفان الاقصی» علیه رژیم صهیونیستی آغاز کرد. رژیم صهیونیستی در پی این حمله،‌ وضعیت جنگی اعلام کرده و حملات متقابل علیه نوار غزه را انجام داد که ادامه دارد. این رژیم همچنین با مرتکب شدن جنایت جنگی، نوار غزه را با بیش از 2 میلیون نفر جمعیت در محاصره انسانی قرار داده و آب، برق و گاز آن را قطع و ورود غذا و دارو به آن را ممنوع کرده است.
هم رژیم صهیونیستی و هم فلسطین تاکنون بیش از هزار کشته و هزاران مجروح را اعلام کرده‌اند.
برخی مقامات رژیم صهیونیستی و آمریکا مدعی نقش ایران در انجام این حمله شده‌اند. چند نشریه آمریکایی نیز با استناد به اظهارات غیرموثق منابع مطلع، همین ادعا را تکرار کردند.
این در حالی است که آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب، چمد روز پس از وقوع این حمله، در یک سخنرانی با اشاره به عملیات مقاومت فلسطین علیه رژیم اشغالگر قدس بیان کردند: « ما پیشانی و بازوی طراحان مدبر و هوشمند و جوانان فلسطینی را می‎‌بوسیم، اما آنها که می‌گویند حماسه اخیر کار غیر فلسطینی‌ها است دچار محاسبه غلط شده‌اند.»
ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران نیز در یک نشست خبری در این باره گفت: طرح این اتهامات و اظهارنظرها در ارتباط با ایران و نقش ایران با انگیزه‌های مختلف سیاسی و در جهت توجیه شکست سنگین رژیم صهیونسیتی، توجیه حمایت‌های مختلف غرب از جمله آمریکا از اشغالگران و توجیه ماجراجویی‌های رژیم صهیونسیتی انجام می‌شود.
منابع اطلاعاتی آمریکا نیز تاکید کردند که جامعه اطلاعاتی این کشور هنوز نمی‌تواند در این زمینه به طور کامل نتیجه‌گیری کند و به بررسی شواهد در رابطه با دخالت ایران در حمله حماس به رژیم صهیونیستی ادامه خواهد داد.
شبکه سی‌ان‌ان گزارش داد، این منابع اعلام کردند که بخشی از اطلاعات دریافتی باعث شده تا تحلیل‌گران در ارزیابی اولیه خود بگویند که دولت ایران نقش مستقیمی در این حمله نداشته است.
اگرچه، مقامات آمریکایی، از جمله «جان کربی» هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی شچرای امنیت ملی آمریکا و «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی این کشور پیش‌تر مدعی شده بودند که ایران به دلیل حمایت از حماس در این رویدادها «شریک جرم» محسوب می‌شود.
همچنین روزنامه نیویورک‌تایمز نوشت «اطلاعات اولیه کسب شده توسط آمریکا نشان می‌دهند که سران ایران نیز از حمله ناگهانی حماس به اسرائیل غافلگیر شده بودند و آن‌ها در جریان این حمله نبودند».
این روزنامه نوشت که آمریکا، رژیم صهیونیستی و متحدان منطقه‌ای ‌آن‌ها به شواهدی مبنی بر اینکه ایران مستقیما به برنامه‌ریزی برای حمله کمک کرده است، دست نیافته‌اند.
خبرگزاری اسپوتنیک در ادامه نوشت، بایدن به سی‌بی‌اس گفت که در حال حاضر و با وجود گسترش درگیری‌ها با حماس، زمان پیگیری راهکار «دو کشوری» نیست.
بایدن در این باره مدعی شد: «فکر می‌کنم اسراییل درک می‌کند که بخش قابل توجهی از مردم فلسطین با حماس و حزب‌الله هم‌نظر نیستند.»
او همچنین درباره فلسطین گفت: « اما باید حاکمیت فلسطینی وجود داشته باشد. باید راهی برای یک کشور فلسطینی وجود داشته باشد. این مسیر که به آن «راهکار دو کشوری» می‌گویند، دهه‌هاست که سیاست آمریکا بوده است. این راهکار کشوری مستقلی در کنار فلسطین برای 5 میلیون فلسطینی ایجاد خواهد کرد که در غزه و کرانه باختری زندگی می‌کنند.»
او در ادامه درباره تاثیر این جنگ بر عادی‌سازی روابط عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی که دولت آمریکا در حال میانجیگری برای آن بود، به سی‌بی‌اس گفت که روند عادی‌سازی روابط طرفین پایان نیافته و زمان‌بر خواهد بود.
رییس جمهور آمریکا ادعا کرد: «سعودی‌های، اماراتی‌ها و دیگر کشورهای عربی می‌دانند که امنیت و ثباتشان در صورت عادی‌سازی روابط با اسراییل بالاتر خواهد رفت. انجام شدن آن زمان‌بر خواهد بود.»
او با اشاره به نداشتن رییس مجلس نمایندگان آمریکا به دلیل تاثیری که شکاف درون حزبی جمهوری‌خواهان روی انتخاب یکی از کاندیداهای آن برای این سمت داشته است، گفت که فعالیت نکردن فعلی کنگره خطرات در جهان را افزایش می‌دهد.
کشمکش‌های درون حزبی جمهوری‌خواهان باعث شده است که نتواند به حمایت از حملات رژیم صهوینیستی علیه حماس بپردازد و لوایح هزینه‌های دولت را پیش از پایان یافتن بودجه دولت در 17 نوامبر تصویب کند.
جمهوری‌خواهان امیدوار بودند که بتوانند از رخ‌دادهای آزاردهنده ژانویه که محافظه‌کاران تندرو مک‌کارتی را مجبور کردند پس از پشت سر گذاشتن 15 دور رای‌گیری طی 4 روز، ریاست‌ را به دست بگیرد.
اسپوتنیک در ادامه گزارش داد که بایدن در این گفت‌وگو اظهار کرد که از تمایل خود برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در 2024 مطمئن است و «فرصت‌های بزرگی برای ساختن جهانی بهتر دارد.»
منبع: irna.ir

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/783162/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازسازی عتبات عالیات باید به صورت اختیاری انجام شود

آرزوی فولاد مبارکه برای سپاهان: سهمیه آسیایی!

دیدار سه جانبه کارترون و یوسف‌زاده با مدیرعامل فولاد مبارکه!

استقلال با 6 غایب به اصفهان می‌رود

اولین شهربازی تهران کجا بود؟

فواید و مضرات حنا برای موی سر

میرزاآقابیک: ادای احترام به نسلی کردیم که مسیر ورزش کشور را ساختند

استقلال با 6 غایب راهی اصفهان می‌شود!

پیام انگیزشی استاندار اصفهان برای سپاهان!

صدقی: به دنبال تضمین موفقیت مدیران جوان در سایه خرد و تجربه بزرگان ورزش هستیم

چرایی عقب‌نشینی همزمان آمریکا و چین

دلار نفتی؛ کشورهای جنوب خلیج‌فارس چگونه توسعه یافتند؟

بحران کم‏‌سوادی میان فقرا

بازگشت به قرنطینه و ماسک؟

موضع‌گیری علیه صادرات پنهان آب

گام تاکتیکی یا پایان یک منازعه دیرینه؟

چرا مذاکرات ایران و آمریکا پیشرفت مشهودی نداشته است؟

سایه توافق بر دیوار بی‌اعتمادی؟

صالحی امیری: با تمام توان در کنار سرمایه گذاران جزیره کیش هستیم

برگزاری نخستین همایش بین‌المللی مصدومین شیمیایی با تأکید بر دیپلماسی ایثار و حمایت وزارت امور خارجه

استاندار اصفهان در تمرین سپاهان: زاینده رود باز شد، حالا نوبت شماست که مردم را خوشحال کنید

سرمایه‌گذاری 3.2 میلیارد دلاری فولاد مبارکه در راستای توسعه پایدار و حفظ محیط زیست

این دو ستاره استقلال بازی با سپاهان را از دست دادند

تشریح نکات فنی نمایشگاه قطعات خودرو در رویداد «هم‌ مسیر»

میزان فروش نمایشگاه کتاب به 285 میلیارد تومان رسید

بازدید رئیس جهاددانشگاهی از سی‌وششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

واردات تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد

تعدیل نیروی گسترده در مایکروسافت؛ دست‌کم 6 هزار نفر اخراج می‌شوند

نوت 16 و نوت 16 پرو رونمایی شدند؛ گوشی‌های ارزشمند میزو با مشخصات چشمگیر

استاد دانشگاه جرج واشنگتن: ایران مهم‌ترین محور سفر ترامپ است

مکرون و کوکایین؛ رسوایی یا شایعه‌سازی؟

در خدمت و خیانت کنسرسیوم هسته‌ای

قالیباف فعلا برای ریاست مجلس رقیب ندارد

دبیر کل اکو : کیش، بدون شک مقصدی بی‌نظیر برای گردشگران از سراسر جهان است

نشست هم‌اندیشی کارشناسان حوزه آموزش شاهد و ایثارگر گلستان با حضور مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان

دیدار چهره به چهره مدیر کل بنیاد مازندران با جامعه ایثارگری قائمشهر

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «خرمی»

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «خوراکیان»

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت پدر شهیدان معزز «فرهادی تروجنی»

حواله داران بی ام و ix1 از قیمت گذاری های پرشیا خودرو اعلام نارضایتی کردند

حسینی و رضاوند بازی با سپاهان را از دست دادند

فروش بلیت مسابقه فوتبال سپاهان و استقلال آغاز شد

دو تیرک در اصفهان مانع از دو گل تماشایی (عکس)

غیبت دو بازیکن کلیدی استقلال مقابل سپاهان

غیبت 2 استقلالی مقابل سپاهان قطعی شد

حضور بقائی در نمایشگاه کتاب تهران

آپدیت جدید گوگل مسیجز باعث ایجاد مشکل برای کاربران شد

ساعت ارزان امیزفیت بیپ وارد بازارهای بیشتری می‌شود

آیا کنسرسیوم غنی‌‏سازی راهکار حل اختلاف‏‌ هسته‌‏ای ایران و غرب است؟

آقایان این حیات خلوت را جمع کنید