پیام سپاهان

آخرين مطالب

استان اصفهان نیازمند مساعدت‌های کلان در مدیریت بحران است سیاسی

  بزرگنمايي:

پیام سپاهان- استان اصفهان در مرکز کشور دارای 114 شهر و 28 شهرستان است که علاوه بر تهران، معین استان‌های فارس، چهارمحال و بختیاری،کهگیلویه و بویر احمد، قم، سمنان، مرکزی، خراسان جنوبی و یزد هنگام وقوع بحران و حوادث طبیعی نیز هست.

منصور شیشه فروش مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان در این پیوند گفت که در بخش مدیریت بحران، استان اصفهان جایگزین تهران است.

وی با اشاره به اینکه جلسات مشترکی با سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران و سازمان مدیریت بحران کشور به همراه برگزاری مانورهایی در این زمینه برگزار شده است و دستگاه‌های مربوطه در استان نیز به‌صورت ویژه هماهنگی‌هایی را در این زمینه انجام داده اند،ا فزود: استان اصفهان به عنوان استان معین تاکنون 350 تیم امدادی در مواقع سیل، بارش برف، زلزله به اقصی نقاط کشور مانند استان‌ آذربایجان شرقی یا حادثه مترو پل اعزام کرده است.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان بیان داشت: همچنین اعزام نیرو برای مهار سیل به استان‌های یزد، همدان،فارس، کرمان و نیز کمک رسانی در بهمن ماه گذشته و نیز خرداد ماه جاری به چهارمحال و بختیاری،لرستان و کرمان بخشی دیگر از این امداد رسانی‌ها بوده است.

وی گفت: ما به ستاد مدیریت بحران کشور هم اعلام کرده‌ایم که جانشین بودن در حوادث ملی نیازمند امکانات و تجهیزات بیشتر است که باید در اختیار اصفهان قرار بگیرد ؛ هم اینک بنیاد مسکن اصفهان در شهرهای میناب و روداب استان هرمزگان حضور دارد و در حال بازسازی 3 هزار واحد مسکونی آسیب دیده از سیل است.

شیشه‌فروش گفت: ما هماهنگی لازم را برای مدیریت بحران در کشور داریم و از تمام ظرفیت استان نیز استفاده می‌کنیم اما نیروی‌های امدادی در استان باید تقویت شود و لازم است که مراجع مسئول مانند سازمان امور اداری و استخدامی ،برنامه و بودجه ، راهداری، حمل و نقل جاده‌ای، اورژانس جاده‌ای، هلال احمر و سازمان آتش‌نشانی در این زمینه کمک بیشتری کنند.

وی گفت: اصفهان معین سایر استان‌های دیگراست اما در مواقع بحران استانی،خود به تنهایی با تمام ظرفیت موجود بحران را کنترل کرده است لذا از سایر مسئولان کشوری انتظار دارد که نگاه حمایتی خود را به مشکلات حل نشده و غیر مترقبه معطوف کنند و در این زمینه‌ حمایتگر استان اصفهان باشند.

اصفهان در کاهش سوخت مازوت و طرح‌های حمایتی آب نیاز به مساعدت کلان دارد

مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: اصفهان در زمینه مصرف مازوت در فصل سرما و یا خشکسالی و احیای زاینده رود نیازمند همراهی است و باید برای استفاده نکردن از سوخت مازوت به خصوص در نیروگاه شهید منتظری و تامین سوخت گاز آن فکری عاجل شود.

وی اضافه کرد: موضوع مهم دیگر طرح‌های حمایتی تامین آب و احیای تالاب گاوخونی است، زیرا 99 درصد این تالاب خشک شده و نیاز است که وزارت نیرو حق آبه آن را در جدول منابع و مصارف لحاظ کند، زیرا اصفهان سالانه نیازمند بیش از 176 میلیون متر مکعب آب است.

شیشه‌فروش همچنین تقویت نیروی امدادی و تامین کالاهای انباری ، تامین 2 فروند بالگرد هلال احمر و نیز بالگرد آب پاش و امداد هوایی برای امداد رسانی به مناطق محروم و مجروحان حوادث جاده‌ای را از دیگر نیازهای کلان استان برای مدیریت بحران برشمرد.

وی درباره بودجه مدیریت بحران استان اصفهان بیان داشت: به همه دستگاه‌های استانی اعلام می‌شود که نیازهای خود را از محل اعتبارات ملی و نیز میزان خسارت‌ها اعلام کنند؛ سال گذشته 51 میلیارد تومان اعتبار عمرانی به سازمان جهاد کشاورزی،اداره راهداری و نیز بخش آسیب دیده استان و 300 میلیارد تومان نیز تسهیلات بانکی برای جبران خسارت در بخش‌های مختلف به آسیب‌دیدگان پرداخت شد.

وی تاکید کرد: در طول سال دستگاه‌های اجرایی مکلف هستند اعتبارات مورد نیاز خود را به دستگاه ملی اعلام کنند.

30 درصد ناوگان آمبولانس و اورژانس اصفهان نیاز به تعمیر دارد

مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان همچنین گفت: استان اصفهان برای تقویت بخش امداد رسانی هنگام بحران نیازمند صدور مجوز استخدام نیروی عملیاتی و امداد جاده‌ای است، علاوه بر این، 30 درصد ناوگان آمبولانس و اورژانس و ماشین‌آلات راهداری و برف رویی نیازمند به تعمیر، بازسازی و نوسازی است.

شیشه‌فروش گفت: انبارهای امدادی هلال احمر نیاز به چادر و پتو و لوازم امدادی دارد و دستگاه مربوطه باید تجهیزات امدادی مورد نیاز را برای مواقع بحران آماده‌ کند.

وی اضافه کرد: خرید و به کارگیری تانکرهای آبرسان ستاد امداد و نجات، خودروی اطفا و پیشرو حریق، موتور پمپ لجن‌کش و تجهیزات آوار برداری غواصی هزینه زیادی در بر دارد که مستلزم تامین اعتبار در سطح ملی است.

شیشه فروش گفت: در کنار موارد یاد شده ، 10 شهر پرجمعیت استان اصفهان نیازمند نردبان بلند مرتبه آتش نشانی است زیرا شهر اصفهان 2 دستگاه نردبان بلند مرتبه دارد و در این زمینه نیز نیازمند 2 نردبان دیگر نیز هست.

وی اضافه کرد: تمامی دهیاری‌ها،روستاها ،شهرداری‌ها معین همدیگر هنگام وقوع بلایای طبیعی هستند و طبق ماده 13 مدیریت بحران، تمامی دستگاه‌ها موظف هستند که در مواقع بحران امکانات امدادی و نیروی انسانی مورد نیاز را در اختیار استان اصفهان قرار دهند.

شیشه‌فروش گفت: در مرکز استان اصفهان نیز شهرداری‌ها مسئولیت مدیریت بحران را بر عهده دارند و مکلف هستند در قالب چهار کارگروه ایمنی و نیز کارگروه‌های آتش‌نشانی و اطفای حریق، مدیریت سیل، آواربرداری، تدفین، ماشین‌آلات خود را برای وقوع مخاطرات و بلایای طبیعی آماده و مقاطع پر خطر و مخاطرات را شناسایی کنند.

وی اضافه کرد: 300 خانه هلال در روستاها تشکیل شده است و مراکز بهداشت، بسیج، مخابرات، شبکه برق از اکنون برای سرمای زمستان آماده شده اند، علاوه بر این صدا و سیما و سایت‌های ارتباطی و شبکه برق نیز از اکنون برای مدیریت بحران در استان آماده هستند تا در مواقع وقوع حادثه بدون قطعیامکانات ارتباطی به مردم خدمت رسانی کنند.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به اینکه تجهیز استان اصفهان، افزایش توان امداد رسانی به تمامی کشور را در پی دارد ، تاکیدکرد : شهرداری و مدیریت استان تهران باید به دستگاه‌های ملی اعلام کند که متناسب با نقشی که برای استان اصفهان به عنوان جانشین و معین برای تهران بزرگ مشخص شده است؛ تجهیزات کافی در اختیار این استان قرار دهند.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/777285/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چشم نوازی کاکتوس‌ها از مزارع آران و بیدگل + فیلم

زن 50 ساله در استخر کشاورزی در فلاورجان غرق شد

شاعرانه/باغ جان را صبوحی آب دهید

هیولای گیمینگ با نمایشگر سه‌بعدی و بدنه فیبر کربن؛ این لپ‌تاپ جدید لنوو است

افشای تجارت مقامات اوکراینی با پیکر سربازان کشته‌شده

چانگان های سایپا به تاکسی های بابک زنجانی تبدیل شدند؟

عینک هوشمند با توانایی تشخیص چهره؛ متا پروژه بزرگی در سر دارد

معاون وزیر آموزش و پرورش: از نسل جدید جاماندیم

احتمال یک اشتباه محاسباتی

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

ساخت 39 مدرسه جدید در بهارستان کلید خورد

رسمی؛ نساجی مازندران به لیگ دسته یک سقوط کرد

پسندیده : بازی در خور و شأن خوزستان را انجام دادیم

معنی ضرب المثل "نفسش از جای گرم درمی‌آید"

کتاب‌های تازه محمدرضا شفیعی کدکنی در نمایشگاه امسال

قیمت کنسول بازی ممکن است تا 70 درصد به دلیل تعرفه‌های ترامپ افزایش یابد

این ربات کوچک 25 گرمی می‌تواند دنیا را نجات دهد

گوگل مپ از این‌ پس اسکرین‌شات‌های شما را اسکن می‌کند

اپلیکیشن هوش مصنوعی جمنای برای آیپد سرانجام منتشر شد

ما به تو افتخار می‌کنیم

تنها راه نجات تهران از زیر زمین می‌گذرد

جلف و سخیف نباش وزیر سابق!

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار

کیش، قطب تجاری جدید ایران و پاکستان؛ تأکید بر آغاز عملیاتی همکاری‌ها از امروز

مسابقه بزرگ فرهنگی «شهدای خدمت»برگزار می‌شود

برگزاری نشست بررسی مطالبات خانواده‌های شهدا و ایثارگران استان مازندران با حضور رئیس بنیاد شهید

گز، مزه ماندگار هویت ایرانی؛ اصفهان صحنه شیرین یک رویداد ملی شد

نتایج زنده 8 دیدار لیگ‌برتر فوتبال تا دقیقه 40/ پرسپولیس و تراکتور گل خوردند

مجموعه کامل آثار نادر ابراهیمی در نمایشگاه کتاب تهران

آپدیت One UI 7 برای گلکسی A35 منتشر شد

رفراندوم علیه پاپ فرانسیس

تکلیف خانواده قربانیان مفقود چیست؟

علیه هم‌صدایی با نتانیاهو؛ واکنش مدیرمسئول «هم میهن» به منتقدانش

ربع‌قرن در قدرت

خاموشی‏‌های تبعیض‌‏آمیز در تهران

وزش باد شدید و گردوخاک در انتظار مناطق مختلف استان اصفهان

گام بلند کیش برای تبدیل شدن به قطب سرمایه‌گذاری بین‌المللی

انهدام باند تولید روغن تقلبی

ورود تیم ملوان به ورزشگاه امام خمینی شهر اراک

تجلیل از برگزیدگان المپیاد علمی طلاب مدارس علمیه منطقه کاشان

جام تختی پیامی از ایران برای مشارکت بین‌المللی با محوریت ورزش است

جام بین‌المللی تختی؛ فرصت طلایی برای کشتی‌گیران ایرانی/ یزدانی در مسابقات جهانی غایب است

استاندار اصفهان در مراسم افتتاحیه جام تختی: کشتی پیوند دهنده دل‌ها در جهان است

تمرکز آموزش و پرورش خوانسار بر نوسازی مدارس برای ارتقای محیط‌های آموزش

حضور استاندار اصفهان و علیرضا دبیر در سالن مسابقات جام تختی

«استراتژی‌های کوچینگ» روانه بازار نشر شد

طراحی خطرناک

وقتی تاریخ بازیچه سیاست می‌شود

تکرار مواضع و کارشکنی های ادامه دار