پیام سپاهان

آخرين مطالب

پروژه خانه کودک و نوجوان دردشت اوایل سال آینده تکمیل می‌شود اجتماعی

پروژه خانه کودک و نوجوان دردشت اوایل سال آینده تکمیل می‌شود
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - مدیر منطقه سه شهرداری اصفهان گفت: احداث خانه کودک و نوجوان محله دردشت که سال گذشته توسط شهردار اصفهان کلنگ‌زنی شد، به مرحله سفت‌کاری رسیده است و تا اوایل سال آینده، نازک‌کاری و تجهیز ساختمان انجام خواهد شد.
به گزارش خبرنگار ایمنا، محمد باقر کلاهدوزان شامگاه سه‌شنبه چهارم مهرماه در جمع اهالی منطقه سه در مسجد نورباران در قالب برنامه «مردم سلام» با بیان اینکه در حال حاضر بیش از 110 هزار نفر جمعیت در این منطقه سکونت دارند، اظهار کرد: این منطقه 1152 هکتار وسعت دارد که بخش قابل توجهی از بافت فرسوده و بافت تاریخی در آن منطقه است.
وی با بیان اینکه آمیخته‌شدن بافت تاریخی و بافت فرسوده از چالش‌های پیش‌روی منطقه است، افزود: مشوق‌های لازم برای نوسازی بافت‌های فرسوده وجود ندارد و شهروندان این معضل را لمس کرده‌اند.
مدیر منطقه سه شهرداری اصفهان با بیان اینکه 14 محله در این منطقه وجود دارد که بعضی محلات قدیمی و تاریخی است، خاطرنشان کرد: منطقه سه، 10 پارک محلی، چهار پارک شهری و بیش از 240 مسجد در سطح منطقه و 40 اماکن مذهبی و امامزاده دارد.
وی پروژه احیای میدان امام علی (ع) به وسعت 32 هکتار را از جمله پروژه‌های شاخص این منطقه دانست و تصریح کرد: هم‌اکنون در حال احیای طرح جلوخان مسجد جامع هستیم، در این راستا با مالکان مجتمع‌های تجاری طلافروشی در این مسیر در حال توافق برای آزادسازی هستیم.
پروژه احیای گذر تاریخی آقانجفی با هزینه 9 میلیارد تومان با 85 درصد پیشرفت فیزیکی از دیگر پروژه‌های منطقه 3 است که امیدواریم در کمتر از دو ماه آینده افتتاح شود.
کلاهدوزان اظهار کرد: مجتمع تجاری زرین با 350 واحد در محدوده مسجد کمرزرین برای تهاتر با کسبه این محدوده احداث شده است.
وی افزود: احیای بازارچه حسن‌آباد و تکیه گلبندان و نماسازی اطراف میدان امام (ره) از دیگر پروژه‌های شاخص این منطقه است که بالغ بر هشت میلیارد تومان برای آن هزینه شده است.
مدیر منطقه سه شهرداری اصفهان تصریح کرد: پروژه احیای گذر تاریخی آقانجفی با هزینه 9 میلیارد تومان با 85 درصد پیشرفت فیزیکی از دیگر پروژه‌های این منطقه است که امیدواریم در کمتر از دو ماه آینده افتتاح شود.
وی خاطرنشان کرد: احداث خانه کودک و نوجوان محله دردشت که سال گذشته توسط شهردار اصفهان کلنگ‌زنی شد، به مرحله سفت کاری رسیده و تا اوایل سال آینده، نازک‌کاری و تجهیز ساختمان انجام خواهد شد.
کلاهدوزان با اشاره به اینکه پنج ایستگاه مترو در منطقه سه شهرداری واقع است، گفت: برای آزادسازی و تملک ایستگاه‌های مترو در سال گذشته 50 میلیارد تومان از بودجه شهرداری منطقه و همین میزان از شهرداری مرکزی اختصاص داده شد؛ امسال نیز حدود 35 میلیارد تومان برای آزادسازی ایستگاه‌های مترو هزینه شده است.
کد خبر 690728

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/777248/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برگزاری هفتادمین دورهمی «کد اند کافی» در اصفهان

ثبت ملی هشت میراث‌فرهنگی ناملموس جزیره کیش

مانع مهم پیام نیازمند برای ماندن در سپاهان

حضور گروه فولاد مبارکه در نخستین نمایشگاه و همایش ملی «تجارب مسوولیت اجتماعی در ایران»

شکاری رسماً به پرسپولیس پیوست

قهرمانی مقتدرانه تیم دو و میدانی صنعت فولاد مبارکه در مسابقات استانی

عکس | چهارمین خرید پرسپولیس؛ ستاره سپاهان، سرخپوش شد

نصف شدن میزان تولید فولاد مبارکه با محدودیت اخیر برق

چهارمین خرید پرسپولیس از سپاهان آمد

چهارمین خرید پرسپولیس هم رونمایی شد: رضا شکاری (عکس)

شیخ و سید؛ کتابی درباره حسن روحانی

آمریکا؛ کاهش اعتبار پس از یک قرن

نبض توافق در دست «زمان»

غزه؛ شهادت بیش از 100 نفر در چند ساعت

اصفهان در انتظار تصمیم شوکه‌کننده پورعلی‌گنجی

قطار‌های شیراز – تهران در اصفهان توقف می‌کنند

گونه‌ای جدید از بندپایان به نام استاد دانشگاه علوم پزشکی کاشان ثبت شد

مشخصات دوربین تله‌فوتو و فوق عریض گلکسی S25 FE لو رفت

لایه‌های آشکار و پنهان سفر ترامپ به خلیج فارس

بلومبرگ مطرح کرد: همکاری ایران، آمریکا و اعراب در غنی‌سازی؟

آینده معمای تهران-بروکسل

اعتراف ناخواسته ترامپ

ترجیحات واشنگتن در توافق با ایران

مهروموم 11 واحد صنفی متخلف در کاشان

تاکید مدیرکل بنیاد مازندران بر نامگذاری مکان های شهری به نام شهدا

برگزاری جلسه هماهنگی کمیته‌های تخصصی کنگره 4000 شهید گلستان در بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان

اصفهان پیشتاز در امر صادرات مبل| نبود تسهیلات کافی برای صادرکنندگان و مشکلات خاص لجستیکی

دادستان اصفهان از فرودگاه شهید بهشتی بازدید سرزده داشت

مازوت‌سوزی در اصفهان موقتی است

ثبت 42 میلیون رومینگ ملی مکالمه

یک سیاست نمایشی؟

پایان حجاب پلیسی؟

یک‌قدم به جلو

شبح کرونا بار دیگر در آسیای شرقی پدیدار شد

تصمیم‌‏های یک‌‏شبه، بچه‌‏های مضطرب

نقش چین و ظهور قدرت ایران

مورچه‌ زهردار جدید به نام یک کاشانی ثبت شد

برای اولین بار 8 اثر میراث فرهنگی ناملموس جزیره کیش ثبت شد

دفتر مطالعات و پژوهش‌ها از مراکز مهم بنیاد شهید و امور ایثارگران است

تاج: فدراسیون ایران جزو طلایه داران AFC است

قرائت آیه 23 سوره احزاب به مناسبت سالگرد شهدای خدمت

تلاش بی وقفه فولاد مبارکه برای قطع وابستگی و خودکفایی

حادثه شکستگی پایه جراثقال تاور کرین در اصفهان؛ اقدامات ایمنی انجام شد

اصفهان، میزبان مرحله چهارم اردوی تیم ملی هندبال نوجوانان پسر

تاج: فدراسیون فوتبال ایران جزو طلایه داران AFC است

استعفای استاد دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در اعتراض به وضعیت حجاب

آموزش مدیریت پسماند به کشاورزان بهارستان برای کاهش آلودگی هوا

شکستگی پایه جرثقیل حین فعالیت عمرانی در خیابان پاسداران اصفهان

برگزاری نخستین دورۀ المپیاد «سفیران سلامت» با حضور 180 دانش آموز اصفهانی

بی‌نیازی از دنیا مبنای دفاع از مظلوم و دیپلماسی مقاومت است

ویکی پدیاجستجو