پیام سپاهان

آخرين مطالب

چکشیان: جشنواره امتنان رویدادی الگوساز برای همه افراد جامعه کار و تولید است وزارت رفاه

چکشیان: جشنواره امتنان رویدادی الگوساز برای همه افراد جامعه کار و تولید است
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در «نشست هم‌اندیشی پیرامون بازنگری شاخص‌های سی و پنجمین دوره جشنواره امتنان» گفت: این جشنواره رویدادی الگوساز برای همه افراد جامعه کار و تولید است.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی، در این نشست «محمد چکشیان» با اشاره به ضرورت به‌روزرسانی ایده‌های در حال اجرا؛ تکرار و روزمرگی در فعالیت‌ها را آفت رشد دانست و ارزیابی مداوم شاخص‌های مرتبط با جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید را ضروری دانست.
وی گفت: جشنواره امتنان با الگوسازی از نخبگان جامعه کار و تولید نقش به‌‎سزایی در ارتقای فرهنگ کار دارد.
چکشیان با برشمردن سطوح مختلف پرداختن به فرهنگ کار، در رابطه با نسبت جشنواره امتنان با فرهنگ کار گفت: یک سطح پرداختن به مقوله فرهنگ کار به لحاظ تئوری است تا مشخص شود چگونه فرهنگ کار باعث افزایش بهره‌وری و امید در جامعه می‌شود.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: سطح دوم مباحث رسانه‌ای ترویجی فرهنگ کار است و در سطح سوم الگوسازی برای جامعه است؛ در این سطح جشنواره امتنان نقش برجسته‌ای دارد.
وی با اشاره به اینکه افراد جامعه با موارد عینی بیشتر از مباحث انتزاعی و تئوری ارتباط می‌گیرند، افزود: اگر مردم در عمل رشد یک کارگر نمونه از یک کارگاه کوچک را که با ابتکار و تلاش خود توانسته از عالی‌ترین مقام اجرایی کشور جایزه دریافت کند ، ببینند به مراتب اثرگذاری بیشتری در ارتقای فرهنگ کار جامعه خواهد داشت.
چکشیان افزود: درجشنواره امتنان سال گذشته شاهد رشد 33 درصدی شرکت‌کنندگان، بازنگری شاخص‌ها و ضوابط انتخاب برگزیدگان، ارتباط مؤثر و نظام‌مند با معاونت علمی ریاست‌جمهوری و بنیاد ملّی نخبگان برای حمایت‌های حوزه نخبگانی از برگزیدگان جشنواره بودیم.
وی افزود: ارسال 10 میلیون پیامک اطلاع‌رسانی فراخوان جشنواره در راستای ارتقای عدالت اطلاع‌رسانی، تهیه پیوست رسانه‌ای جشنواره و الگوسازی از منتخبین دوره‌های قبل نیز از دیگر محورهای بهبود یافته است و استمرار و تقویت این روند در جهت افزایش کیفیت این جشنواره ضروری است.
در این نشست «هادی بهداد» سرپرست اداره‌‌کل خدمات اجتماعی کارگران وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و‌ رئیس جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید، هدف از تشکیل این نشست را پرداختن به مسائل و چالش‌های فنی و تخصصی جشنواره بیان کرده و افزود: بازتعریف مفهوم کارگر و ضوابط انتخاب منتخبین ملّی که به تعاریف و مفاهیم عرفی نزدیک‌تر باشد، از دستاوردهای مورد انتظار این نشست است.
بهداد گفت: نسبت‌دهی میان علمی و عملیاتی‌بودن طرح ها و آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره و ضریب‌دهی به این دو حوزه، از موضوعاتی است که در این نشست‌ها مورد توجه قرار دارد.
29 شهریور 1402 18:52
کد خبر : 321,788
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/775656/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تصاویر پُرسون از مراسم تجلیل از مدال آوران جهانی و آسیایی تکواندو با حضور استاندار اصفهان

انتقال مجید علیاری به سپاهان اصفهان

رونمایی از تمبر مسابقات کشتی جام تختی

این درخت کهن منم

مقاومت غیرمنتظره؛ گوشی گوگل 4 روز در جکوزی ماند و سالم بیرون آمد

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

سرمایه‌گذاری بر سلامت روان کارکنان، تضمین بهره‌وری سازمانی است

امیرحسین زارع پس از واکنش احساسی پدر: او ناراحتی قلبی دارد و خواستم به ورزشگاه نیاید، اما آمد!

فولاد مبارکه؛ تامین‌کننده کلیدی مواد اولیه در پروژه‌های خطوط انتقال

همایش آشنایی با واحد رباتیک و هوش مصنوعی آزمایشگاه صنعت 4.0

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

تو شبی تنگ در آغوشم کش!

طراحی دایره‌ای گلکسی واچ سامسونگ اصلاح می‌شود

عضو سابق راکستار: GTA 6 در مقایسه با دیگر عناوین ارزش 80 دلار را دارد

احتمال استفاده از تراشه اگزینوس 2600 در سری گلکسی S26 افزایش یافت

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

هشدار امام جمعه اصفهان درباره پیامدهای بی‌حجابی

واکنش مجتبی جباری به شایعه راه‌رفتن در اصفهان!

زارع: رقابت‌های سختی داشتیم؛ برای جهانی تلاش مضاعفی خواهیم داشت

شبا نذاره غصه و تنهایی مزاحمت شه!

ز دور باش حوادث دلم

جدیدترین تصاویر تبلیغاتی گلکسی S25 اج از عمر باتری 1 روزه خبر می‌دهند

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

صعود مقتدرانه بسیجیان منتخب به قله برف انبار

حقایق تاریخی ایران با سیاست بازی قابل حذف و انکار نیست

لیموچی به اصفهان برنگشت!

امام جمعه اصفهان: بی‌حجابی و بی‌عفتی نشانه کم‌حیایی است/ اگر انسان از درون اهل حیا باشد، این ویژگی در پوشش و رفتار او نیز تجلی می‌یابد

اصفهان، آیینه‌ای از حرم در شب میلاد امام رضا(ع)

وضع مالی بد فردوسی!

داره فعل مجهول رو درس میده!

ویجت نوار جستجو گوگل در اندروید بازطراحی خواهد شد

سهمیه قیر استان اصفهان کفاف نیاز استان را نمی‌دهد/

تحقق شعار استفاده بهینه از سوخت و هوای پاک با توسعه خودروهای برقی در شهرها

افتتاح بوستان شورا در گلپایگان با حضور معاون عمرانی استاندار اصفهان

کشف نیمه پنهان اصفهان هدفگذاری آینده جذب گردشگر در اصفهان است

اصفهان به دنبال احیای گونه‌های متنوع گردشگری است

برگزاری رویدادهای بین‌المللی ورزشی در اصفهان پیام‌های مثبتی دارد

دیگه به هیچ خوشی اعتماد ندارم!

حتی اگر نباشی می آفرینمت!

نینتندو به پشتیبانی از کنسول سوییچ ادامه می‌دهد

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

پیگیری رقابت‌های کشتی آزاد جام تختی در اصفهان

آمریکا در تیران و صنافیر مستقر می‌شود؟؛ تشدید رقابت میان واشنگتن و پکن – آفتاب نو | اخبار ورزشی

نفرات راه یافته به مرحله نیمه نهایی پنج وزن دوم کشتی آزاد جام تختی مشخص شد

امام جمعه موقت اصفهان: مدیریت ناترازی انرژی نیازمند همکاری همگانی است

سازمان‌های بین المللی در زمینه جنایات رژیم صهیونیستی سکوت کرده‌اند

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

اپراتور آمریکایی با تحویل‌گرفتن گوشی‌های شکسته، دستگاه نو به مردم تحویل می‌دهد

گریۀ شهید رئیسی با شنیدن رنج کشاورزان اصفهانی

آمریکا در تیران و صنافیر مستقر می‌شود؟؛ تشدید رقابت میان واشنگتن و پکن