شهردار منطقه 4 خبر داد:
اجرای پویش جهادی مهر در مهر در مدارس منطقه4
شهرداری تهران
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - شهردار منطقه 4 از اجرای پویش طراحی و دیوارنگاره مدارس منطقه4 در آستانه بازگشایی سال تحصیلی جدید خبر داد.
به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 4 " علی اصغر کمالی زاده" با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در خصوص اجرای کار جهادی افزود: با توجه به تعداد مدارس منطقه4 اداره آموزش شهروندی؛ با پشتیبانی ستاد مدیریت محلات منطقه و با همکاری گروه جهادی، پویش طراحی و دیوارنگاره مدارس را آغاز شده است.
وی هدف از اجرای این طرح را ایجاد حس مشارکت والدین و دانش آموزان و توجه ویژه به موضوعات آموزشی و فرهنگی کشور بیان کرد و گفت: پویش جهادی مهردرمهر با محوریت کمک به مدارس نیازمند و محروم منطقه در حال اجرا است.
شهردار منطقه 4 در ادامه استفاده از شعارهای متناسب با فرهنگ دینی و ملی ایجاد حس تعلق به فضاهای آموزشی، افزایش روحیه جهادی گری، ایجاد همراهی و همسویی خانوادهها در مشارکت طرح و کاهش بسیار چشمگیر هزینه های اجرا زیباسازی مدارس از مهم ترین اقدامات اجرای این طرح گسترده در مدارس عنوان کرد.
کمالی زاده بیان کرد: در پیش بینی اولیه حدود بیست هزار متر مربع در سی و پنج مدرسه منطقه4 در روند اجرای این پویش قرار گرفته است.
انتهای پیام/
-
سه شنبه ۲۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۳:۰۹
-
۲۶ بازديد
-

-
پیام سپاهان
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/775134/