پیام سپاهان

آخرين مطالب

با وجود مخالفت دولت، مجلس با کلیات طرح تغییر قانون کنکور موافقت کرد سياسي

با وجود مخالفت دولت، مجلس با کلیات طرح تغییر قانون کنکور موافقت کرد
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان- در جلسه علنی روز سه‌شنبه مجلس شورای اسلامی، ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری در مورد طرح یک فوریتی الحاق یک ماده به قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور مصوب 10 شهریورماه 1392 در دستور کار قرار گرفت و از 218 نماینده مجلس، 125 نماینده با کلیات این طرح موافقت و 82 نماینده مخالفت کردند و 4 نماینده نیز رای ممتنع دادند.

خضریان: با طرح مجلس مخالفم باید جلوی مافیای کنکور بیاستیم

علی خضریان به عنوان نماینده مخالف این طرح گفت: در این طرح بار دیگر سوابق تحصیلی قید شده و تغییری صورت نگرفته است. از طرفی در این طرح سوابق تحصیلی دیده شده در حالی که باید جلوی مافیای کنکور بایستیم.

عضوهیات رییسه کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی افزود: تا کنکور 1403 امکان برگزاری آزمون بر اساس این طرح وجود ندارد. پس چه دلیلی دارد که با این فوریت این طرح را بررسی کنیم. به عبارتی این طرح سبب خواهد شد هر سال مردم را معطل کنیم.

محمدرشیدی در موافقت با کلیات این طرح عنوان کرد: چند ماه است که پیامک‌های میلیونی در باره موضوع کنکور به نمایندگان ارسال می‌شود و دانش آموزان دچار دغدغه و نگرانی شدند و لازم است در این باره قانون پذیرش دانشجو در دانشگاه را اصلاح کنیم.

عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی افزود: شورای انقلاب فرهنگی در این باره سه بار قانون نوشته در صورتی که چنین مواردی باید در مجلس به تصویب برسد. همچنین اینکه بدون اعلام آمادگی به دانش آموزان، تاثیر معدل را در نظر بگیریم ظلم به دانش آموز فعلی در پایه‌های آخر متوسطه است و باید شرط معدل از سال 1406 لحاظ شود.

وی ادامه داد: اینکه همه دروس تخصصی در یک پایه امتحانی مورد لحاظ قرار بگیرد، کیفییت لازم آزمون از بین خواهد رفت. همچنین عدالت آموزشی فقط در آزمون نیست بلکه در خود آموزش نهفته است ولی در کل کشور کیفیت آموزش یکسان نیست و دانش آموزان روستایی با شهرها و کلان شهرها از نظر آموزشی در یک سطح نیستند.

سعیدی: در این طرح از بردن تاثیر قطعی معدل وجود ندارد

معین الدین سعیدی به عنوان مخالف این طرح گفت: طبق این طرح قرار بود که تاثیر قطعی معدل را به کلی از بین برده یا کاهش بدهیم در حالی که در این طرح چنین چیزی وجود ندارد و در اصل قانون و رویه سازمان سنجش تغییری ایجاد نشده است.

وی افزود: شرایط برگزاری آزمون سراسری عادلانه نیست و تاثیر نقاط محروم در کنکور آنقدر نیست که به عنوان نمونه فردی از سواحل مکران به دانشگاه راه یابد. به عبارتی در این طرح تاثیر قطعی معدل نه تنها از بین نبرده بلکه فقط کلمات تغییر دادیم.

علی بابایی کارنامی در موافقت با این طرح عنوان کرد: شائن مجلس در این موضوع است که هر جا حقی از شهروندی ضایع می شود باید ورود کند. بر اساس آنچه که بررسی شده باید دغدغه دانش آموزان رفع شود. از طرفی اگر اخلاف نظراتی در این طرح وجود دارد پس از تصویب کلیات می تواند جزییات را بررسی و اصلاح کرد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: همه ما موافق حذف مافیای کنکور هستیم ولی نباید مافیای کلاس‌های خصوصی را توسعه دهیم.

نماینده دولت: تغییر قانون موجب تشویش مردم می‌شود

علی ادیانی به عنوان نماینده دولت درباره این طرح گفت: در 2 سال گذشته تقریبا در چهار نوبت موضوع نحوه پذیرش و سنجش مطرح شده است و یکی از آثار مخربی که برای دانش آموزان ایجاد شده است، تغییر نحوه سنجش و پذیرش بوده است.

وی افزود: در مجلس شورای اسلامی از سال 77 قوانینی را درباره نحوه سنجش و پذیرش مصوب کردیم و این تغییرات سریع سبب ایجاد تشویش در دانش آموزان می‌شود.

این نماینده مجلس تاکید کرد: طبق مصوبه کنکور یک ماه قبل امکان اطلاع رسانی وجود دارد که زمان کافی در این طرح نیست. از طرفی برخی از دوستان نماینده معتقد هستند که شرایط تحصیلی در کشور قابل مقایسه نیست در حالی که سه منطقه یک، دو و سه برای این موضوع در کنکور نظر گرفته شده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/774851/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رونمایی از اثری نفیس از کتابخانه سلطنتی کاخ گلستان

از چشم‌هایش می‌هراسند…؛ نصب تصاویر سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در معابر پایتخت

مجلسی: چین تا بیست سال آینده هم دومین «ابرقدرت جهان» خواهد بود

نمایشی افتتاح نمی شود / کاهش 2 ساعتی مسافت در آزاد راه شیراز - اصفهان

کلاس دفاع از منافع ملی توسط تیم سپاهان برای مدیران فوتبالی آموزنده بود

امسال 150 هزار نفر از غار سهولان بازدید کردند

کاشان نیازمند 100 میلیارد تومان تجهیزات ایمنی و امداد و نجات است

محفل انس با قرآن کریم در روستای اهل سنت حسن آباد + تصاویر

اعلام زمان و چگونگی فروش بلیت فیلم‌های سی‌وپنجمین جشنواره فیلم کودک اصفهان

رئیس جدید شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان معرفی شد

کلاس دفاع از منافع ملی توسط سپاهان برای مدیران فوتبالی

نبرد تک‌تیراندازها در خط مقدم جنگ اوکراین

قیمت طلا، سکه و ارز 11 مهرماه؛ سکه وارد مرز حساس شد

تاریخ انتشار نسخه پلی استیشن 5 بازی Hunt: Showdown

مروری طنز بر ادبیات فارسی؛ حکایتی زیبا از بهارستان

سامسونگ در «ابرشهر هوشمند» عربستان سرمایه‌گذاری می‌کند

آب شورِ دریای عمان شیرین به اصفهان می‌رسد + فیلم

هوای اصفهان با 14 ایستگاه فعال، سالم است

مجلسی: چین تا بیست سال آینده هم دومین «ابرقدرت جهان» خواهد بود/ آمریکا تا نیم قرن آینده موقعیت خود را حفظ خواهد کرد

هوای اصفهان سالم است

یک کشته و دو مصدوم در جاده اصفهان-شهرضا

در Marvel’s Spider-Man 2 می‌توانید تجربه تاب خوردن را مهارت‌محور‌تر کنید

پیش‌بینی هوای استان اصفهان تا 24 ساعت آینده؛ 11 مهر

برنامه سینماهای اصفهان امروز سه‌شنبه 11 مهر + جدول

مصدوم و فوت شدن 3 نفر در پی انحراف و برخورد 206 با نیوجرسی

طراحی مراسم افتتاحیه جشنواره فیلم کودک و نوجوان با شعار «به سمت قله»

گشایش نمایشگاه فن نما در اصفهان

برنامه های تحولی ذوب آهن اصفهان با رویکرد تولید ایمن پیش می رود

سپاهان در انتظار گزارش عادلانه ناظر بازی / اخبار سایر رسانه ها

چالش‌های فولاد مبارکه در حوزه حامل‌های انرژی و اقدامات جبران‌ساز

ایجاد «تحول در نگاه» در دستور کار فولاد مبارکه است

کار در فولاد مبارکه با برنامه‌ریزی دقیق در حال پیشرفت است

برگزاری آیین مولودی خوانی و جشن هفته وحدت در ذوب آهن اصفهان

احداث نیروگاه خورشیدی 600 مگاواتی فولاد مبارکه ستودنی است

اختتامیه نخستین جشنواره نوآوری‌های صنعت راه و ساختمان استان اصفهان

برگزاری همایش ادبی با حضور 19 شاعر ملی و بین المللی در جزیره کیش

رئیس‌جمهور آمریکا: ایلان ماسک اخبار گمراه‌کننده پخش می‌کند

اصفهان از دستاورد‌های جایزه مصطفی (ص) استفاده کند

سکه هنوز 5 میلیون تومان حباب دارد

اپل پنسل 3 با قابلیت تعویض نوک قلم ارائه می‌شود

این خطرناک‌ترین خنک‌‌کننده پردازنده در دنیا است!

ایروان سرگردان و در محاصره دشمنان

همایش طلایه داران و منادیان وحدت در مهاباد برگزار شد

یادمان اقتصادی جاده ابریشم ایران

هوای اصفهان سالم است/ شاخص یک منطقه بر مدار قرمز آلودگی

انفجار ترقه در خمینی‌شهر 2 فوتی و مصدوم داشت

تیم کودکان ربوکاپ سرای محله والفجر منطقه 6، قهرمان کشوری شد

مرد خنده‌ها!

محاکمه سناتور آمریکایی باب منندز به اتهام فساد

انفجار ترقه در اصفهان یک فوتی و یک مجروح داشت