پیام سپاهان

آخرين مطالب

نبرد تراکتور و پرسپولیس در تبریز و 2 دربی در هفته دوم لیگ برتر ورزشی

نبرد تراکتور و پرسپولیس در تبریز و 2 دربی در هفته دوم لیگ برتر
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، روز دوم از هفته دوم لیگ برتر با انجام 5 مسابقه برگزار می شود. یکی از بازی های بزرگ و مهم نیم فصل اول فردا در تبریز بین دو تیم تراکتور و پرسپولیس برگزار خواهد شد و دو دربی هم در خوزستان و اصفهان برگزار می شود. 
نگاهی به این 5 بازی می اندازیم؛
تقابل دو تیم همیشه جذاب و دیدنی بوده و این فصل حساس تر از همیشه خواهد بود چون هر دو تیم پرستاره و مدعی هستند.
هرچند تراکتور در دیدار اول نمایش ناامید کننده ای داشت و سه گل از سپاهان در اصفهان خورد تا پاکو خمز سرمربی اسپانیایی رک و راست از باشگاه انتقاد کند و بگوید حریف شایسته برد بود و ما مغرورانه تیم را بسته بودیم! پرسپولیس قهرمان فصل گذشته اما یک برد اقتصادی در ورزشگاه خالی از تماشاگر آزادی به دست آورد و برای اولین مرتبه در این فصل مقابل تماشاگران به میدان می رود. مسابقه ای که طبق اعلام باشگاه تراکتور ورود کودکان زیر 10 سال در آن ممنوع است! 
در تراکتوربازیکنان سابق پرسپولیسی مثل شجاع خلیل‌زاده، سیامک نعمتی، محمد نادری، سعید آقایی و مهدی شیری حضور دارند و از سویی دیگر محمد نصرتی از مربیان تراکتور هم سابقه بازی در پرسپولیس را دارد که همگی آنها برای این مسابقه انگیزه مضاعفی دارند.
برخی کارشناسان معتقدند بزرگ ترین اشتباه تراکتور از دست دادن بازیکنانی نظیر اخباری دروازه بان، رضا اسدی و حتی محمد عباس زاده بود. بازی مقابل تماشاگران پرشور تراکتور کار آسانی نیست البته همه امیدوارند که اتفاقات تلخ دو سه فصل پیش در ورزشگاه یادگار امام تبریز رخ ندهد. مسابقه ای که به دلیل پرتاب سنگ از سوی تماشاگران تراکتور نیمه کاره ماند و در آخر هم با رای کمیته انضباطی میزبان بازنده شد. مدیر مسابقات سازمان لیگ نیز اعلام کرده نماینده ویژه AFC نحوه میزبانی این دیدار را زیر نظر خواهد گرفت و این مساله می تواند برای تعیین میزبانی تراکتور در آسیا تعیین کننده باشد.
از نظر فنی باید دید خمز بعد از باخت مقابل سپاهان چه تدابیر تاکتیکی در نظر گرفته تا بتواند قهرمان فصل گذشته را شکست بدهد. یحیی گل محمدی و پرسپولیس هم قطعا با همان شیوه همیشگی شاید به دنبال بردی اقتصادی در خارج از خانه باشند. تراکتور اگر مثل دیدارهای آخر فصل گذشته در تبریز ظاهر شود پیروزی دور از دسترسش نخواهد بود اما گر مثل بازی با سپاهان هفته قبل در میدان باشد شرایط سختی را مقابل قهرمان فصل گذشته تجربه خواهد کرد. بیرانوند دروازه بان ملی پوش پرسپولیس هم از تراکتور به عنوان تیمی خوب و تاکتیکی یاد کرد. جدال قرمزپوشان تبریز و تهران یکی از بازی های بزرگ این فصل باشد. مسابقه ای که فصل گذشته مساوی نشد و یک بازی را تراکتور برد و یک مسابقه را هم پرسپولیس.
شمس آذر تنها تیمی است که لیگ را با امتیاز منفی شروع کرده و هفته گذشته خارج از خانه برد را با مساوی عوض کرد تا همچنان قعرنشین لیگ باشد. دو تیم برای اولین مرتبه در تاریخ لیگ برتر مقابل هم قرار می گیرند اما محمود فکری به خوبی تیم شمس آذر قزوین و سعید دقیقی سرمربی اش را می شناسد او فصل گذشته زمانی که سرمربی سایپا بود در قزوین با 4 گل شکست خورد و به هیچ عنوان خاطره خوشی از قزوین ندارد. هرچند تجربه فکری در لیگ برتر نسبت به دقیقی خیلی بیشتر است و همین مساله می تواند به فکری و تیمش برای امتیاز گرفتن در این بازی خارج از خانه کمک کند.
شمس اذر اگر بتواند پیروز شود شاید از زیر صفر خارج شود زیرا با پس گرفتن شکایت شهرداری همدان امکان پاک شدن منفی سه امتیاز این تیم از سوی کمیته انضباطی وجود دارد و در صورت برد خانگی اولین امتیاز لیگ برتری را دشت خواهد کرد. 
این بازی ویژه ترین مسابقه این هفته لیگ از نظر حاشیه خواهد بود جایی که ساکت الهامی سرمربی اسبق نساجی مقابل سید مهدی رحمتی سرمربی اسبق آلومینیوم اراک قرار می گیرد این دو مربی در فینال دو فصل قبل جام حذفی درگیری رسانه ای شدیدی باهم داشتند و حالا دوباره الهامی که نساجی را قهرمان حذفی کرده این بار با مس رفسنجان به نساجی رسیده است. به جز این مساله هر دو مربی استقلالی هستند و جز گزینه های سرمربیگری استقلال حداقل در رسانه ها! نام شان مطرح شد. رحمتی البته در این دیدار از روی سکوها نظاره گر بازی تیمش خواهد بود و به دلیل اخراج در بازی گذشته حق نشستن روی نیمکت تیمش را ندارد. 
نساجی برای اینکه نشان بدهد تیمی در سطح و اندازه لیگ قهرمانان اسیاست باید برد این را در زمین مسابقه نشان بدهد. مس رفسنجان هم دیروز بازیکن عراقی مد نظر استقلال را با قراردادی قرضی جذب کرد و «منتظر محمد» مسی شد البته آنها جلال الدین علی محمدی کاپیتان فصل گذشته سپاهان را هم در اختیار گرفته اند. نساجی هم تیم پرمهره ای است که بازیکنان زیادی را از الومینیوم اراک به قائمشهر آورده است.
اگرچه دربی اصفهان نسبت به دربی تهران حواشی کم تری دارد اما این گونه نیست که تقابل این دو تیم همشهری گل و بلبل باشد! در فصول گذشته مدت ها بحث بر سر این موضوع بود که کدام یکی از این دو، تیم اول اصفهان هستند! فصل گذشته هم در مسابقه دو تیم ذوب اهن ابتدا قیمت بلیت را برای تماشاگران سپاهان 200 هزار تومان اعلام کرد و بعد این قیمت تعدیل شد و به 100 هزار تومان رسید اما باشگاه سپاهان انتقادهای زیادی از این شیوه قیمت گذاری بلیت داشت. اکنون هم در آستانه دربی نصف جهان حاشیه ای جدیدی به وجود آمده و ظاهرا باشگاه ذوب آهن قصد ندارد بیش از 10 درصد ظرفیت ورزشگاه را به هواداران سپاهان بدهد.
با این تیم پرمهره سپاهان نباید هیچ مشکلی برای تقابل با ذوب آهن داشته باشد هر کدام از ستاره های سپاهان می توانند به تنهایی برای یک تیم بازیکنان تاثیرگذار و کلیدی محسوب شوند از سویی دیگر مورایس پرتغالی دستیار اسبق مورینیو هم این تیم خوب را هدایت می کند. تیمی که قطعا از مدعیان اصلی قهرمانی این فصل است اما ذوب آهن در این فصل چنین شرایط مطلوبی ندارد. کمال کامیابی نیا هافبک سابق پرسپولیس هم به دلیل مصدومیت نمی تواند ذوب آهن را در این بازی همراهی کند. 
شرایط زمین فولادشهر اصفهان بعید است مثل ورزشگاه نقش جهان بد باشد! سپاهان مقابل تراکتور با انجام یک بازی زیبا، هجومی و تماشاگر پسند سه گل به تراکتور زد و زردپوشان اصفهانی در این مسابقه هم به دنبال دومین برد خود هستند البته ذوب آهن هم در انزلی پیروز شده و شرایط این تیم هم از نظر روحی و روانی مناسب است اما شاید به اندازه سپاهان بازیکن با کیفیت در اختیار نداشته باشد.
دومین دربی این هفته در خوزستان برگزار می شود جایی که هر دو تیم لیگ را با شکست آغاز کردند. فولاد مقابل گل گهرسیرجان 3 گل خورد و نفت آبادان هم در خانه اش با سه گل مغلوب استقلال شد و حالا این دو تیم بازنده به دنبال جبران هستند. ویسی بعد از باخت سنگین خانگی صراحتاً گفت صبوری تماشاگران آبادانی باعث خجالتش شده و قول می دهد این باخت را جبران کند. علیرضا منصوریان اما به اندازه ویسی در اهواز محبوب نیست و اگر نتواند در این بازی خانگی پیروز شود شاید خیلی زود هواداران اهوازی علیه او موضع بگیرند. هر دو تیم در این مسابقه به دنبال اولین امتیازهای لیگ برتری خود هستند.
پیکان تهران – گل‌گهر سیرجان- ساعت 19- ورزشگاه پاس قوامین تهران
آلومینیوم اراک – استقلال خوزستان- ساعت 20- ورزشگاه امام خمینی اراک مرکزی
شمس آذر قزوین – هوادارتهران- ساعت 19- ورزشگاه متعاقباً اعلام می گردد.
تراکتورتبریز – پرسپولیس- ساعت 19- ورزشگاه یادگار امام تبریز
مس رفسنجان – نساجی مازندران- ساعت 20- ورزشگاه شهدای مس رفسنجان
ذوب‌آهن اصفهان – فولادمبارکه سپاهان اصفهان- ساعت 21 - ورزشگاه فولادشهر فولادشهر اصفهان
فولاد خوزستان – صنعت نفت آبادان- ساعت 21:30 - ورزشگاه شهدای فولاد اهواز
استقلال – ملوان بندرانزلی - ساعت 19:30 - ورزشگاه آزادی تهران
پایان پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/761613/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دیدار مهندس اوحدی با خانواده خلبانان شهید پرواز اردیبهشت

کلاف گرم API X60 فولاد مبارکه مناسب محیط ترش رونمایی شد

مراکز عرضه CNG بدون تاییدیه استاندارد اجازه فعالیت ندارند

ببینید/ «زاینده رود»؛ از اوج طراوت و «زندگی» تا ناگهان، «خاموشی»

فولاد مبارکه با ورق‌های خاص به رقابت جهانی می‌رود

ربیعی هم‌نشین علیرضا دبیر شد (عکس)

تمرکز فولاد مبارکه بر تولیدات کیفی با ارزش افزوده بالا

یکی از عاملان اخلال در جشن میلاد امام رضا(ع) در نجف آباد دستگیر شد

دیدار با مسعود فروتن در نمایشگاه کتاب

سخنگوی دولت در نمایشگاه کتاب

مدیر انتشارات Larian: بازی Clair Obscur می‌تواند بین 8 تا 10 میلیون نسخه بفروشد

10 هزار کارمند پاناسونیک اخراج می‌شوند

مصرف شیره خرما و داروهای گیاهی کولیک نوزادان را برطرف نمی‌کند

عصبانی و معترض؛ تاثیر قطعی مکرر برق بر زندگی روزمره

اتحاد شرقی

یکی از عاملان اخلال در جشن میلاد امام رضا(ع) در نجف‌آباد دستگیر شد

تأکید سرمربی تیم ملی بر ظرفیت بالای کیش در توسعه زیرساخت‌های ورزشی

انتصاب «مهران شرف الدین» به عنوان مدیر منابع انسانی و امور اداری آموزش و پرورش استان اصفهان

انتصاب جوانان در پست های کلیدی آموزش و پرورش استان ادامه دارد / «حمیدرضا رحیمی» رئیس ادارۀ استعداد های درخشان آموزش و پرورش استان اصفهان شد

برگزاری مسابقات قهرمانی ترای اتلون و انتخابی تیم ملی در قم

بلاگرهای جهانی باهدف مقابله با ایران‌هراسی به اصفهان می‌آیند

25 درصد گوشت تهران توسط عشایر تأمین می‌شود

رونمایی گروه فولاد مبارکه از محصول فناورانه کلاف ترش با گرید API X60

ضرورت مراقبت از گروه فولاد مبارکه برای تقویت جریان تولید در کشور

پروژه انتقال آب دریا به اصفهان زیر ذره‌بین؛ وعده‌ای بزرگ در سایه تردید

مشارکت فولاد مبارکه برای تشکیل «کنسرسیوم مهارت» در استان اصفهان

اهمیت ظرفیت بالای گروه فولاد مبارکه در راستای تحقق شعار سال

طاهرخانی به تمرینات ذوب‌آهن بازگشت

تعداد سهام‌داران فعال بورس از مرز 683 هزار کد فراتر رفت

سرمقاله وطن امروز/ اقرار تاریخی روبیو

سرمقاله اطلاعات/ نقشه شوم اسرائیل برای اشغال غزه

دوئل تسلیحات چینی و غربی در میدان جنگی پاکستان و هند

سرمقاله سازندگی/ تاملی در پسامذاکرات

بلاگرهای جهانی با هدف مقابله با ایران‌هراسی به اصفهان می‌آیند

وزش باد پدیده غالب اصفهان تا پایان هفته

غرق‌شدگی پسربچه 2 ساله در سطل بزرگ آب

نخستین مراسم شهدای خدمت با محوریت پویش «خدمت ماندگار» برگزار می‌شود

نمایشگاه «هنر خدمت» به مناسبت گرامیداشت سالروز شهدای خدمت برگزار می‌شود

حال و هوای چایخانه حرم رضوی در آران و بیدگل به مناسبت ولادت شاه خراسان + فیلم

صندوق های اهرمی بازار سرمایه در دامنه منفی کامل

کمبود نیروی یگان حفاظت، کابوس بناهای تاریخی اصفهان

میزبانی جام تختی، پاداش سال طلایی کشتی اصفهان بعد از سه دهه

نخستین کاروان زائران خانه خدا از منطقه کاشان راهی سرزمین وحی شد

روز سوم نمایشگاه کتاب؛ حضور پرشور کودکان و پرواز هدهد سفید

پرونده نژادپرستی گوگل با جریمه 50 میلیون دلاری حل‌ و‌ فصل شد

قیمت Nintendo Switch 2 ممکن است در آینده بسته به تعرفه‌های وارداتی آمریکا تغییر کند

سرمقاله شرق/ از ریخت‌ افتادگان

سرمقاله ابتکار/ جنگ با تاریخ؟

سرمقاله جوان/ قبل از میز چهارم تصمیم «فارسی» بگیرید!

توقیف 5 تن گلاب و عرقیات گیاهی غیربهداشتی در کاشان