پیام سپاهان

آخرين مطالب

تاثیر مثبت سیگنال های شورای حکام بر دلار اقتصادی

تاثیر مثبت سیگنال های شورای حکام بر دلار
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - در تعطیلات هفته سوم خرداد‌ماه نرخ شاخص ارزی در معاملات غیررسمی بازار ارز تهران مجددا به سمت کانال 50 هزار تومانی حرکت کرد.

در حالی که پیش‌تر و در راستای انتشار سیگنال‌های مثبت در زمینه مناسبات سیاست خارجی کشور تلاش دلار آزاد جهت استقرار در کانال قیمتی 50 هزار تومانی ناموفق مانده بود، در روز‌های ابتدایی هفته جاری نرخ این ارز مجددا به سمت کانال پایین‌تر حرکت کرد. تحلیلگران سیاسی اقتصادی بازار داخل، ضمن اشاره به سیگنال‌های مثبت منتشر شده در حاشیه نشست جدید شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، افت قیمت دلار در بازار روز‌های گذشته را ناشی از افزایش سطح انتظارات مثبت در میان معامله‌گران می‌دانند. رافائل گروسی، مدیر‌کل آژانس بین‌المللی انرژی روز دوشنبه در نشست خبری خود از تداوم روند راستی‌آزمایی خبر داد و پاسخ‌های ایران را قابل قبول خواند.
او همچنین از بسته شدن پرونده غنی‌سازی 83 درصدی ایران خبر داد که به عقیده کارشناسان این مساله یکی از مهم‌ترین مشکلات ایران و آژانس طی ماه‌های اخیر بوده و بسته شدن آن می‌تواند به شفاف‌تر شدن آینده روابط ایران و قدرت‌های جهانی کمک کند. حال باید دید با شروع بازار در روز سه‌شنبه واکنش معامله‌گران به اخبار ذکر شده چگونه خواهد بود و آیا دومین حرکت دلار به سمت کانال 50 هزار تومانی موفقیت‌آمیز خواهد بود یا خیر؟
روند نرخ دلار آزاد در روز‌های ابتدایی هفته جاری کاهشی شد. هر برگ اسکناس آمریکایی که در واپسین معاملات نقدی روز پنج‌شنبه هفته گذشته در پله سوم کانال 51 هزار تومانی به فعالیت خود پایان بخشیده بود در نخستین معاملات صبح روز شنبه 13 خرداد ماه با حدود یک پله کاهش در حوالی رقم 51 هزار و 150 تومان فعالیت خود را آغاز کرد. معاملات نقدی تا انتهای روز شنبه نوسان چشمگیر دیگری نداشتند، اما برخلاف این معاملات بازار فردایی در عصر روز شنبه نوسانات قابل توجهی داشت. در بازار فردایی عصر روز شنبه نرخ دلار آزاد پس از نخستین تلاش ناموفق خود در هفته گذشته، مجددا وارد کانال 50 هزار تومانی شد. تحلیل‌گران بر این باورند که سیگنال‌های مثبت در زمینه روابط ایران و آژانس بین‌المللی انرژی تاثیرات قابل توجهی در شکل‌گیری این روند کاهشی داشته است.
در بازار تعطیل روز یکشنبه قیمت ارز مذکور در معاملات فردایی مجددا به سطوح قیمت مرز 2 کانال 50 و 51 هزار تومانی رسید، اما با انتشار سخنان رافائل گروسی، مدیر‌کل آژانس بین‌المللی انرژی، در روز دوشنبه روند نرخ این ارز مجددا کاهشی شد. گروسی در نشست خبری خود که در حاشیه نشست شورای حکام آژانس انرژی اتمی صورت گرفته بود، گفت: آژانس در اوایل ماه مه میلادی دوربین‌های نظارتی را در تاسیساتی که تجهیزات سانتریفیوژها تولید می‌شوند، نصب کرد. علاوه بر این، آژانس برای نظارت بر سطح غنی‌سازی اورانیوم تولید شده توسط ایران در تاسیسات اعلام شده، برای نخستین بار یک دستگاه نظارت بر غنی‌سازی را در کارخانه فردو و همچنین در کارخانه آزمایشی غنی‌سازی سوخت نطنز نصب کرده است.
او همچنین با اشاره به همکاری‌های مثبت ایران با آژانس از بسته شدن پرونده غنی‌سازی 83 درصدی ایران خبر داد. بررسی‌ها از روند مذاکرات هسته‌ای ایران و قدرت‌های جهانی حاکی از آن است که بخش بزرگی از موانع دستیابی به توافق مشترک در زمینه برنامه هسته‌ای ایران و پرونده‌های باز سازمان انرژی اتمی کشور در آژانس بوده است. در نتیجه با برطرف شدن مشکلات ایران و آژانس احتمالات نسبت به بهبود روابط خارجی کشور و به تبع آن افزایش سطح ارز‌آوری نیز افزایش می‌یابد. بسیاری از فعالان بازار با در نظر گرفتن این احتمالات روند نرخ ارز در روز‌های آتی را کاهشی دیده و بر این‌باورند که دومین حمله دلار برای حضور در کانال قیمتی 50 هزار تومانی می‌تواند موفق باشد. گفتنی است که همزمان با افت نرخ ارز در بازار روز‌های ابتدایی هفته، قیمت سکه طلا نیز دچار نوسانات کاهشی شد و هر قطعه سکه طلا ضرب امامی با حدود 280هزار تومان کاهش نسبت به نرخ روز پیشین در رقم 30 میلیون و 300 هزار تومان معامله شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/737348/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

انتقال مجید علیاری به سپاهان اصفهان

رونمایی از تمبر مسابقات کشتی جام تختی

این درخت کهن منم

مقاومت غیرمنتظره؛ گوشی گوگل 4 روز در جکوزی ماند و سالم بیرون آمد

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

سرمایه‌گذاری بر سلامت روان کارکنان، تضمین بهره‌وری سازمانی است

امیرحسین زارع پس از واکنش احساسی پدر: او ناراحتی قلبی دارد و خواستم به ورزشگاه نیاید، اما آمد!

فولاد مبارکه؛ تامین‌کننده کلیدی مواد اولیه در پروژه‌های خطوط انتقال

همایش آشنایی با واحد رباتیک و هوش مصنوعی آزمایشگاه صنعت 4.0

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

تو شبی تنگ در آغوشم کش!

طراحی دایره‌ای گلکسی واچ سامسونگ اصلاح می‌شود

عضو سابق راکستار: GTA 6 در مقایسه با دیگر عناوین ارزش 80 دلار را دارد

احتمال استفاده از تراشه اگزینوس 2600 در سری گلکسی S26 افزایش یافت

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

هشدار امام جمعه اصفهان درباره پیامدهای بی‌حجابی

واکنش مجتبی جباری به شایعه راه‌رفتن در اصفهان!

زارع: رقابت‌های سختی داشتیم؛ برای جهانی تلاش مضاعفی خواهیم داشت

شبا نذاره غصه و تنهایی مزاحمت شه!

ز دور باش حوادث دلم

جدیدترین تصاویر تبلیغاتی گلکسی S25 اج از عمر باتری 1 روزه خبر می‌دهند

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

صعود مقتدرانه بسیجیان منتخب به قله برف انبار

حقایق تاریخی ایران با سیاست بازی قابل حذف و انکار نیست

لیموچی به اصفهان برنگشت!

امام جمعه اصفهان: بی‌حجابی و بی‌عفتی نشانه کم‌حیایی است/ اگر انسان از درون اهل حیا باشد، این ویژگی در پوشش و رفتار او نیز تجلی می‌یابد

اصفهان، آیینه‌ای از حرم در شب میلاد امام رضا(ع)

وضع مالی بد فردوسی!

داره فعل مجهول رو درس میده!

ویجت نوار جستجو گوگل در اندروید بازطراحی خواهد شد

سهمیه قیر استان اصفهان کفاف نیاز استان را نمی‌دهد/

تحقق شعار استفاده بهینه از سوخت و هوای پاک با توسعه خودروهای برقی در شهرها

افتتاح بوستان شورا در گلپایگان با حضور معاون عمرانی استاندار اصفهان

کشف نیمه پنهان اصفهان هدفگذاری آینده جذب گردشگر در اصفهان است

اصفهان به دنبال احیای گونه‌های متنوع گردشگری است

برگزاری رویدادهای بین‌المللی ورزشی در اصفهان پیام‌های مثبتی دارد

دیگه به هیچ خوشی اعتماد ندارم!

حتی اگر نباشی می آفرینمت!

نینتندو به پشتیبانی از کنسول سوییچ ادامه می‌دهد

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

پیگیری رقابت‌های کشتی آزاد جام تختی در اصفهان

آمریکا در تیران و صنافیر مستقر می‌شود؟؛ تشدید رقابت میان واشنگتن و پکن – آفتاب نو | اخبار ورزشی

نفرات راه یافته به مرحله نیمه نهایی پنج وزن دوم کشتی آزاد جام تختی مشخص شد

امام جمعه موقت اصفهان: مدیریت ناترازی انرژی نیازمند همکاری همگانی است

سازمان‌های بین المللی در زمینه جنایات رژیم صهیونیستی سکوت کرده‌اند

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

اپراتور آمریکایی با تحویل‌گرفتن گوشی‌های شکسته، دستگاه نو به مردم تحویل می‌دهد

گریۀ شهید رئیسی با شنیدن رنج کشاورزان اصفهانی

آمریکا در تیران و صنافیر مستقر می‌شود؟؛ تشدید رقابت میان واشنگتن و پکن

یک هندی طلایی وزن عموزاد شد؛ چهارمین ملی‌پوش از اصفهان درآمد/ بذری قهرمان غیرمنتظره!