پیام سپاهان

آخرين مطالب

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: بانک مرکزی در سیاست‌های جدید ارزی ‌تجدیدنظر کند؛ این تصمیمات ‌منطبق بر قانون نیست اقتصادی

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: بانک مرکزی در سیاست‌های جدید ارزی ‌تجدیدنظر کند؛ این تصمیمات ‌منطبق بر قانون نیست
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه رئیس کل بانک مرکزی نسبت به سیاست‌های جدید ارزی کشور تجدیدنظر کند، گفت: این تصمیمات مغایر با قانون است.

محمدرضا پورابراهیمی صبح امروز در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان که با حضور محسن رضایی، معاون اقتصادی رئیس جمهور در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان برگزار شد، با تبریک دهه کرامت و سالروز فتح خرمشهر اظهار داشت: برنامه هفتم توسعه بسیار اهمیت دارد و در مرحله تدوین لایحه از سوی دولت است.
وی با بیان اینکه امیدوار هستیم دولت به‌زودی لایحه برنامه هفتم توسعه را به مجلس ارائه کند، گفت: پیشانی برنامه هفتم توسعه سیاست‌های کلی نظام مورد تاکید مقام معظم رهبری است.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه برخی تفویض اختیارات از استان‌ها گرفته شده است که ناشی از نگاه سلیقه‌ای است و باید به استان‌ها تفویض اختیار داد، افزود: در برنامه ششم توسعه به شورای عالی معادن در استان‌ها تفویض اختیار داده شد و نتایج خوبی هم داشت.
وی با بیان اینکه متاسفانه وزارت صنعت، معدن و تجارت به قانون برنامه ششم توسعه در ارتباط با تفویض اختیار در حوزه معدن به استان‌ها عمل نکرده است، ادامه داد: رهبر معظم انقلاب اسلامی به بخش خصوصی اعتقاد کامل دارند و بارها در رهنمودهای خود برای رفع مشکلات اقتصادی کشور، استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی را تاکید کردند و دولت باید کاهش تصدی‌گری داشته باشد.
پورابراهیمی با اشاره به اینکه تصمیمات سیاست ارزی منطبق بر قانون نیست و در مغایرت صحیح با قانون بودجه و مغایرات صریح با برنامه‌های دولت مردمی آقای رئیسی است، گفت: رئیس کل بانک مرکزی نسبت به سیاست‌های جدید ارزی کشور تجدیدنظر کند و این تصمیمات مغایر با قانون است.
حجت‌الاسلام ابراهیم حمیدی، رئیس کل دادگستری استان کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه در مجموعه قضایی استان توانستیم با اقدامات انجام شده، بخش عمده‌ای از مشکلات واحدهای تولیدی را رسیدگی کرده و به رفع آنها کمک کنیم، اظهار داشت: اقدامات قوه قضائیه در راستای حمایت از تولید، براساس تاکیدات ریاست قوه قضائیه با جدیت دنبال می‌شود.
وی با بیان اینکه عدم اجرای تعهدات دولت از مشکلات واحدهای تولیدی به ویژه در بخش کشاورزی گلخانه‌ای است، گفت: تعهدات دولت به بخش خصوصی باید پیگیری و هر چه سریع‌تر انجام شده تا مشکلات فعالان این حوزه حل شود.
رئیس کل دادگستری استان کرمان با اشاره به اینکه در حوزه دادرسی مالیاتی اقدامات خوبی در یکسال گذشته انجام شده است، افزود: در حال حاضر کار در هیئت‌های مالیاتی به روز است و سعی شده با انجام وظایفی که در قانون پیش‌بینی شده است، هیئت‌های حل اختلاف مالیاتی را کمک کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/733866/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

یاران قالیباف و پایداری‌ها در نبرد تازه بهارستان؛ پشت پرده عدم برگزاری انتخابات هیات رئیسه فراکسیون انقلاب اسلامی!

20 میلیارد برای کشتی، سرمایه‌ای برای غرور ملی است/ اصفهان میزبان شش رویداد جهانی دیگر در سال 1404

20 میلیارد برای کشتی، سرمایه‌ای برای غرور ملی است

ادای احترام دانش آموز فولادشهری به ساحت مقدس امام رضا (ع) در روز ولادت + فیلم

سپاهان یا پرسپولیس؛ نیم سهمیه لیگ نخبگان در تهران است یا اصفهان!

روزگار از من گرفت

به اتمام رساندن داستان Death Stranding 2 ممکن است 75 ساعت طول بکشد

سامسونگ برای مقابله با تعرفه‌ها ظرفیت تولید گلکسی S25 را افزایش می‌دهد

چرا یک توافق هسته‌ای جدید به نفع مسکو است؟

شاعرانه/ رفت عمر من از دست من

ضربه کاری اپل به گوگل؛ عرضه گزینه‌های جست‌وجوی هوش مصنوعی در سافاری

کانون‌های فعال گرد و غبار اصفهان نیازمند مدیریت جدی‌ است

میزبانی با الگو نظم ورزشی

روزی شلوغ البته نه برای همه!

آپدیت One UI 7 برای Galaxy S22 Ultra سامسونگ به ایران رسید

بهبود شرایط دریایی در استان هرمزگان؛ تنگه هرمز و دریای عمان آرام‌تر می‌شوند

چشم نوازی کاکتوس‌ها از مزارع آران و بیدگل + فیلم

زن 50 ساله در استخر کشاورزی در فلاورجان غرق شد

شاعرانه/باغ جان را صبوحی آب دهید

هیولای گیمینگ با نمایشگر سه‌بعدی و بدنه فیبر کربن؛ این لپ‌تاپ جدید لنوو است

افشای تجارت مقامات اوکراینی با پیکر سربازان کشته‌شده

چانگان های سایپا به تاکسی های بابک زنجانی تبدیل شدند؟

عینک هوشمند با توانایی تشخیص چهره؛ متا پروژه بزرگی در سر دارد

معاون وزیر آموزش و پرورش: از نسل جدید جاماندیم

احتمال یک اشتباه محاسباتی

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

ساخت 39 مدرسه جدید در بهارستان کلید خورد

رسمی؛ نساجی مازندران به لیگ دسته یک سقوط کرد

پسندیده : بازی در خور و شأن خوزستان را انجام دادیم

معنی ضرب المثل "نفسش از جای گرم درمی‌آید"

کتاب‌های تازه محمدرضا شفیعی کدکنی در نمایشگاه امسال

قیمت کنسول بازی ممکن است تا 70 درصد به دلیل تعرفه‌های ترامپ افزایش یابد

این ربات کوچک 25 گرمی می‌تواند دنیا را نجات دهد

گوگل مپ از این‌ پس اسکرین‌شات‌های شما را اسکن می‌کند

اپلیکیشن هوش مصنوعی جمنای برای آیپد سرانجام منتشر شد

ما به تو افتخار می‌کنیم

تنها راه نجات تهران از زیر زمین می‌گذرد

جلف و سخیف نباش وزیر سابق!

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار

کیش، قطب تجاری جدید ایران و پاکستان؛ تأکید بر آغاز عملیاتی همکاری‌ها از امروز

مسابقه بزرگ فرهنگی «شهدای خدمت»برگزار می‌شود

برگزاری نشست بررسی مطالبات خانواده‌های شهدا و ایثارگران استان مازندران با حضور رئیس بنیاد شهید

گز، مزه ماندگار هویت ایرانی؛ اصفهان صحنه شیرین یک رویداد ملی شد

نتایج زنده 8 دیدار لیگ‌برتر فوتبال تا دقیقه 40/ پرسپولیس و تراکتور گل خوردند

مجموعه کامل آثار نادر ابراهیمی در نمایشگاه کتاب تهران

آپدیت One UI 7 برای گلکسی A35 منتشر شد

رفراندوم علیه پاپ فرانسیس

تکلیف خانواده قربانیان مفقود چیست؟

علیه هم‌صدایی با نتانیاهو؛ واکنش مدیرمسئول «هم میهن» به منتقدانش