توصیه های کلی تغذیه در ماه مبارک رمضان
اجتماعی
بزرگنمايي:
پیام سپاهان -

به گفته ابراهیم فلاحی از متخصصان تغذیه لرستانی روزه داران بهتر است افطار خود را با شیر ولرم، آب ولرم، چای کمرنگ و خرما و عسل باز کنند همچنین میتوانند از نان و پنیر، آش، حلیم کم روغن و تخم مرغ در وعده افطار استفاده کنند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
مهناز مردانی از دیگر متخصصان لرستانی نیز گفت: ایام ماه مبارک رمضان ایام پرخوری و زیاده روی نیست بلکه باید از خوردن غذاهای پرچرب و پرقند، فست فودها، آبگوشت و کله پاچه پرهیز کرد تا دچار بیماری نشویم.
مردانی افزود: در این ایام روزه داران باید آب، آب میوه، شیر، دوغ، میوه و سبزی را بیشتر در سفره غذایی خود قرار دهند.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/550680/