پیام سپاهان

آخرين مطالب

30 پروژه شهری؛ عیدانه شهرداری منطقه 15 به شهروندان شهرداری تهران

30 پروژه شهری؛ عیدانه شهرداری منطقه 15 به شهروندان
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - مدیریت شهری با استفاده از این همزمانی بهار طبیعت با بهار قرآن و ضیافت الهی با تدارک برنامه های معنوی برای تقویت نشاط اجتماعی بهره برده و باب الرضای تهران با برگزاری جشنواره نوروزی در بوستان بزرگ آزادگان میزبان شایسته مسافران و گردشگران خواهد بود.

یا مقلب القلوب والابصار، یا مدبّرالیل والنهار، یا محوّل الحول والاحوال، حوّل حالنا الی احسن الحال ”
روزها و ساعات پایانی سال 1401در حال سپری شدن است؛ بهار به عنوان ودیعه الهی با کوله‌باری از سرسبزی و طراوت در راه است و ایرانیان این رویش و شکوفایی را با نام “نوروز” گرامی می‌دارند. امسال با شروع سال جدید شمسی به ماه میهمانی خداوند نزدیک می شویم و سفره هفت‌سین نوروزی با سفره افطار و سحری پیوند می خورد.
ماه رمضان؛ ماه صبر، تقویت اراده، نظم و برنامه‌ریزی است و روزه داری یک کلاس تربیت عملی برای هر چه بهتر زندگی کردن، تقویت هم بستگی اجتماعی و ایجاد روحیهٔ قناعت ورزی اجتماعی است. خدا را شاکریم که توفیق درک ماه رمضان دیگری را به ما عنایت کرده و امیدوارم این رمضان، ماه سلامت و آمرزش باشد و خداوند ما را مهمان ضیافت بزرگ قرار دهد.
خدا را شاکرم، اکنون که سال به اتمام رسیده، توانستیم بیش از 30 پروژه شهری را در منطقه به ثمر نشانده و به عنوان عیدانه تقدیم شهروندان منطقه کنیم. اینک در آغاز سال جدید ضمن سپاس از همراهی شهروندان مومن و ولایی منطقه و همراهی همکاران؛ از هستی بخش یکتا می‌خواهیم که در این مسیر، یاری‌گر ما باشد تا خادم خوبی برای این منطقه و ساکنان مومن آن باشیم. مطمئناً حمایت مدیریت ارشد شهری، همراهی و مشارکت همکاران و همدلی مردم عزیز، ما را در دستیابی به اهداف و برنامه‌های مدیریت شهری در ارتقا سطح کمی و کیفی خدمات و سرزندگی بیشتر یاری می رساند.
مدیریت شهری با استفاده از این همزمانی بهار طبیعت با بهار قرآن و ضیافت الهی با تدارک برنامه های معنوی برای تقویت نشاط اجتماعی بهره برده و باب الرضای تهران با برگزاری جشنواره نوروزی در بوستان بزرگ آزادگان میزبان شایسته مسافران و گردشگران خواهد بود.
اینجانب از ایـزد متعال بـرای همگان علی‌الخصوص شهروندان عزیز و همکاران گرامی منطقه، سالـی سرشار از برکت و معنویت، سلامتی، سعادت و سربلندی مسئلت دارم.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/515663/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هوای اصفهان آلوده است

احیای قلابی؛ چگونه خانه‌های تاریخی اصفهان از هویت تهی می‌شوند؟

عنوان پایتخت گردشگری شهرهای آسیایی فرصتی برای تقویت برند اصفهان است

رنجش آران و بیدگلی ها از قطعی برق در معابر + فیلم

احیای نمایشی؛ روند تهی شدن هویت خانه‌های تاریخی اصفهان از اصالت فرهنگی

گلکسی S25 اج سامسونگ رونمایی شد؛ باریک‌اندام، اما بُرنده!

سرمقاله هم میهن/ ظرفیت خاورمیانه

وزیر بهداشت سابق: دولت رئیسی در 3 سال به اندازه 8 سال کار کرد

مناسبت روز/ سه‌شنبه، 23 اردیبهشت‌ماه

سرمقاله صبح نو/ درباره فداکاری خانم سخنگو

سرمقاله دنیای اقتصاد/ برق تنها یک نشانه است

«برج ترامپ» در دمشق؟

سرمقاله خراسان/ نقشه بزرگ اقتصادی ایران با ابرپروژه ریلی

پدران شهدا الگو های برتر صبوری، فداکاری و گنجینه ای از اسرار عشق و ایثارند

رامین رضاییان: گفتند یک میلیارد تومان می‌دهیم به شرطی که پنالتی را خراب کنی!/ پرسپولیس نان بازوی خود را می‌خورد/ ما حرام خور نیستیم!

گفتند یک میلیارد تومان می‌دهیم به شرطی که پنالتی را خراب کنی!/ پرسپولیس نان بازوی خود را می‌خورد/ ما حرام خور نیستیم!

15 وزنه‌بردار جوان و نوجوان به اردو فراخوانده شدند – آفتاب نو | اخبار ورزشی

مرگ تلخ پدیده ابطحی، بازیگر 24 ساله + عکس

آغاز نمایشگاه گل و گیاه اصفهان

استقلال آماده نبرد اصفهان شد

روایت اصفهان در ذهن مردم است

آیفون گران می‌شود!

یا خط قرمزی مطرح نشده یا عقب‌نشینی کردند

ادعای جدید «حمید رسایی»

فعال اصلاح‌طلب: خروجی دور چهارم مذاکرات، جنگ‌طلبان را منزوی کرد

مذاکره ادامه دارد

چرا هشتادمین سالگرد پایان جنگ جهانی دوم مهم است

نماینده سابق: ایران و آمریکا روی کلیات توافق کردند و وارد مسائل جزیی‌تر شده‌اند

لعنت بر پدر و مادر ناترازی

کالاهای اساسی یا لوکس؟

بازگشت به خانه اول؟

بلومبرگ گزارش داد: بازی استراتژیک بن‌سلمان در برابر ترامپ

هفته آخر لیگ هم زمان نیست؛ اعلام ساعت جدید مسابقات

صعود تیم فوتبال پادما یدک اصفهان از لیگ مناطق به لیگ دسته یک کشور

صعود تیم فوتبال پادما یدک اصفهان به لیگ دسته یک کشور

70 جلد کتاب درباره شهید رئیسی منتشر شده است

SSDهای 512 ترابایتی همین نزدیکی‌هاست!

روایت عجیب فرار یک زندانی از بیمارستان

روی دیگر زندگی مهاجران افغانستانی در ایران

وزش باد شدید و خیزش گردوخاک در راه اصفهان

29 تن آرد در شهرضا از یک واحد صنعتی سر درآورد

سارق طلاهای میلیاردی در اصفهان دستگیر شد

دلاوری و سلحشوری شهدای مدافع حرم موجب حفظ آرمان ها و ارزش ها شد

اعلام برنامه‌های سراسری بزرگداشت هفته شهدای خدمت / 25 اردیبهشت ماه؛ آغاز مراسم بزرگداشت شهدای خدمت

رونمایی سایپا از سیتروئن C3-XR

پدیده ابطحی درگذشت

بررسی راهکارهای آزادسازی مسیر رینگ چهارم در محدوده اراضی راه‌آهن اصفهان

ساعت دیدارهای هفته پایانی تغییر کرد

بازار بورس همچنان در وضعیت نزولی باقی ماند

تنفس 44 ساعت هوای قابل قبول در هفته گذشته اصفهان